سلام . دنبال یه دوربین بین 300 تا 500 هزار تومن هستم .
بین این دو گزینه موندم . شما کدومو پیشنهاد می کنید ؟
Cybershot DSC-HX9v
Cybershot DSC-wx10
سلام
دوست من اگر کارایی هایی که میخواید رو بگید بهتر میشه نظر داد
دو مدلی که گفتید هر دو خوبند ولی با این قیمت ممکنه نسبت به کارایی شما دوربین های بهتری با یه برند دیگه هم موجود باشه
ولی محدوده ی f مدل wx10 بیشتر از hx9v هست و همچنین مشخصات دیگه شون یکسانه.ولی زوم hx9v بیشتر از wx10 هست
اگر برای مصارف عادی میخواید هر دو دوربین های خوبی هستند
موفق باشید
دوستان نظرتون در مورد دوربین Fujifilm FinePix HS20 چیه ؟
می خوام یه خورده کار حرفه ای بکنم ، البته اصلا هیچ سر رشته ای ندارم ، عکس هایی هم که بخوام بگیرن نهایتا تو وبسایت استفاده میشه ، برای همین خیلی رزولوشن بالا نمی خواد و خوب شاید خیلی حرفه ای بودن هم لازم نباشه ، ولی می خوام دوربین یه حداقل هایی رو داشته باشه
به نظرتون این دوربین با توجه به بودجه محدود من مناسب هستش؟
سلام
این hs20 در هم رده ای های خودش یه دوربین خیلی خوبه.البته اگر به زوم بالا احتیاج داشته باشید.
و اگر زوم بالا نیاز ندارید با کمی پول بیشتر میتونید slr بخرید مثل 1100d یا d3100
البته خریدن slr اگر سررشته ی زیادی ندارید توصیه نمیشه.ولی اگر میدونید که با کمی افزایش اطلاعاتتون میتونید با slr ها کار کنید بهتره اونها رو بگیرید.و گرنه همین مدلی که گفتید دوربین خیلی خوبیه
موفق باشید
سلام.متاسفانه من در مورد هندی کم ها اطلاعاتی ندارم.ولی با این حساب شما میتونی یه دوربین کامپکت با فیلم برداری full Hd بگیری که بالاتر از 30fps باشه
مثلا" sony DSC-HX9V یا wx10 که با 60fps فیلم برداری میکنه و همچنین سنسور نسبتا" خوبی داره.
موفق باشید