• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار سامسونگ Galaxy Note با قیمت مناسب

CitizenMan

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
من این گوشی رو میخوام بخرم اما قمیتهاش خیلی نوسان داره
آل دیجیتال داره اصل کره رو 995 میفروشه
تو موبایلستان یکی از کاربرا کره ای رو 920 فروخته
نتیجه میگیریم که قیمت فعلی این گوشی زیر 900 هستش
من این گوشی رو میخوام اما زیر 900 و اصل کره و پلمپ
اگر کسی با قیمت خیلی مناسب بده میخوام وگرنه باید یکماه دیگه صبر کنم :)
اگر کسی هم تازه خریده و دلش رو زده یه ندا بده ;)

Last edited:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
برادر اولا هر چی وارد ایران شده کره ایه! جز کره ای چیزی نیومده! پس کره ای بودن و نبودن تو قیمت تاثیری نداره! الان ما زدیم 975 و خدایی قیمت عمده فروشا هم رو تعداد بالا از ما بیشتره! باور کن اگر سورسی وجود داشته باشه زیر 975 ماهم قیمتمون رو کمتر میکنیم! ولی اینو قبول دارم که به نسبت قیمت RAZR که 910 زدیم قیمت نوت بالاتر از توقع کاربراست! ولی مطمئن باش به این زودیا قیمتش افت محسوس نمیکنه چون تعدادش تو بازار محدوده و بخاطر تعطیلات محرم بعیده تا 10 روز اینده جنسا بکشن پایین! در ضمن علالدین هم 1300 نمیدن خدایی! همون طبقه اولشم 1020-1030 قیمت میدن! اینقدر قیمت فروشنده های انلاین جدیدا پرت شده همه دچار سوالتفاهم شدن!

CitizenMan

Registered User
لایک‌ها
8
برادر اولا هر چی وارد ایران شده کره ایه! جز کره ای چیزی نیومده! پس کره ای بودن و نبودن تو قیمت تاثیری نداره! الان ما زدیم 975 و خدایی قیمت عمده فروشا هم رو تعداد بالا از ما بیشتره! باور کن اگر سورسی وجود داشته باشه زیر 975 ماهم قیمتمون رو کمتر میکنیم! ولی اینو قبول دارم که به نسبت قیمت RAZR که 910 زدیم قیمت نوت بالاتر از توقع کاربراست! ولی مطمئن باش به این زودیا قیمتش افت محسوس نمیکنه چون تعدادش تو بازار محدوده و بخاطر تعطیلات محرم بعیده تا 10 روز اینده جنسا بکشن پایین! در ضمن علالدین هم 1300 نمیدن خدایی! همون طبقه اولشم 1020-1030 قیمت میدن! اینقدر قیمت فروشنده های انلاین جدیدا پرت شده همه دچار سوالتفاهم شدن!
انصافا قیمت شما تو سایتهای اینترنتی بهترین قیمت هست
سایت newegg داره 699 دلار که به قیمت امروز میشه 951 هزار تومن و بقیه هم سود منطقی شماست
علت اینم که همه دارن با قیمتهای بالاتر از عرف میفروشن به قول شما چون تعدادش محدود هست این قیمته
اما واقعا نوت الآن بیشتر از 800 به نظر من نمی ارزه (منظورم ارزشش نیست از نظر قیمت امروزش میگم) و مطمئن هستم تا دو تا سه هفته دیگه قیمت میاد زیر 900

با تشکر از شما

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
انصافا قیمت شما تو سایتهای اینترنتی بهترین قیمت هست
سایت newegg داره 699 دلار که به قیمت امروز میشه 951 هزار تومن و بقیه هم سود منطقی شماست
علت اینم که همه دارن با قیمتهای بالاتر از عرف میفروشن به قول شما چون تعدادش محدود هست این قیمته
اما واقعا نوت الآن بیشتر از 800 به نظر من نمی ارزه (منظورم ارزشش نیست از نظر قیمت امروزش میگم) و مطمئن هستم تا دو هفته دیگه قیمت میاد زیر 900

با تشکر از شما
من فکر میکنم وقتی قیمتش پایین میاد که گارانتی اصلیش بیاد و جنس بریزه تو بازار! اینطوری همه مجبور میشن قیمتاشون رو کم کنند! الان Galaxy SII با گارانتی اصلی اختلافش با بدون گارانتی زیر 20-30 هزار تومنه! همین باعث شده قیمت بدون گارانتیش بالا نره! یا مثلا galaxy R حدود 630-640 با گارانتی اصلی فروش میره همین باعث شد یهو بدون گارانتیش 50-60 تومن بکشه پایین! اگر نوت با گارانتی زیر 950 تومن بیاد تو بازار بدون گارانتیش میاد زیر 900 تومن! ولی من بعید میدونم تو 2 هفته این اتفاق بیوفته! ولی حرفتو قبول دارم که کسی که عجله نداره نهایت 1 ماه صبر میکنه و 850-900 تومن که قیمتش منطقی این گوشیه خریدشو انجام میده!

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
من فکر میکنم وقتی قیمتش پایین میاد که گارانتی اصلیش بیاد و جنس بریزه تو بازار! اینطوری همه مجبور میشن قیمتاشون رو کم کنند! الان Galaxy SII با گارانتی اصلی اختلافش با بدون گارانتی زیر 20-30 هزار تومنه! همین باعث شده قیمت بدون گارانتیش بالا نره! یا مثلا galaxy R حدود 630-640 با گارانتی اصلی فروش میره همین باعث شد یهو بدون گارانتیش 50-60 تومن بکشه پایین! اگر نوت با گارانتی زیر 950 تومن بیاد تو بازار بدون گارانتیش میاد زیر 900 تومن! ولی من بعید میدونم تو 2 هفته این اتفاق بیوفته! ولی حرفتو قبول دارم که کسی که عجله نداره نهایت 1 ماه صبر میکنه و 850-900 تومن که قیمتش منطقی این گوشیه خریدشو انجام میده!
به نظرتون ته قیمت نوت چند میشه تو 1 سال آینده!! زیر 800 میاد؟!؟!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
من میگم تا 6 ماه اینده اگر دلار بالا نره این به 600-650 میرسه! تمام گوشی های رده بالای سام 600-650 یورو قیمت اولیه اشون بوده! (از Galaxy S تا Galaxy SII و الانم Galaxy Note) یادتون باشه 4-5 ماه پیشم اس2 حدود 1050 بود و امد رسید به 900 و بعدش 700 و بعدش 620 تومن! الانم رفته رو 700 تومن! نوت هم تا همین حدود پایین میاد! فراموش هم نکنید ما گوشی هامون از سمت دبی و شرق اسیا تامین میشه! یعنی هیچوقت قیمت دلاری رو ملاک نکنید! همین الانم قیمت اس2 داخل ایران 10-15% از قیمت داخل امریکا پایینتره! ولی فقط سامسونگ اینطوریه! موتورولا و امثالهم دقیقا قیمت دلاریشون فروش میرن چون سورس مستقیم و گارانتی رسمی ندارن!

CitizenMan

Registered User
لایک‌ها
8
به نظر من تا سه ماه آینده قیمت نوت زیر 800 میاد نه یکسال دیگه !
البته زیر 800 فکر نکنید بشه 500-600 فکر میکنم بین 700 تا 800 بشه
البته تو ایران روی هیچ چیز نمیشه حساب کرد شاید تمام تخمینها کاملا برعکس بشه !!!

bykalak

Registered User
لایک‌ها
1
آقا تو موبایلستان یکی گفت تو پرشین تولز یکی هست داره میفروشه 930 منظورش کدوم تاپیک بوده م که پیدا نکردم

CitizenMan

Registered User
لایک‌ها
8
آقا تو موبایلستان یکی گفت تو پرشین تولز یکی هست داره میفروشه 930 منظورش کدوم تاپیک بوده م که پیدا نکردم
دوست عزیز اون بنده خدا اشتباه گفته بود
بهش پخ زدم گفت 1030 هست نه 930 که دیگه تو خود تاپیک اصلاحش نکرد ;)

bykalak

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز اون بنده خدا اشتباه گفته بود
بهش پخ زدم گفت 1030 هست نه 930 که دیگه تو خود تاپیک اصلاحش نکرد ;)

دوست عزیز ممنونم از راهنمائیتون

دوستان الان پائینترین قیمت تو اینترنت و تو بازار(تهران) چنده ؟

وپائینترین قیمت جهانی چنده ؟

CitizenMan

Registered User
لایک‌ها
8
دوست عزیز ممنونم از راهنمائیتون

دوستان الان پائینترین قیمت تو اینترنت و تو بازار(تهران) چنده ؟

وپائینترین قیمت جهانی چنده ؟
پایینترین قیمت رو تا بحال سایت قطعه داره میده که 975 هست
بعد آل دیجیتال هست که میده 995
اما فکر میکنم بعد از این تعطیلات یعنی از شنبه به بعد بازم شاهد کاهش نوت باشیم

bykalak

Registered User
لایک‌ها
1
پایینترین قیمت رو تا بحال سایت قطعه داره میده که 975 هست
بعد آل دیجیتال هست که میده 995
اما فکر میکنم بعد از این تعطیلات یعنی از شنبه به بعد بازم شاهد کاهش نوت باشیم

چه شواهد و قرائنی وجود داره که بعد تعطیلات ممکنه ارزون بشه

مگه قیمت جهانیش جدیدا افت داشته

اگه اینجوریاست بگین فعلا دست نگه داریم نخریم

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401

والا نه قیمت دلار پایین رفته و نه تعداد این گوشی زیاد شده ! پس فعلاً پایین نمیاد :)

CitizenMan

Registered User
لایک‌ها
8

آقا من بر این اساس میگم که آل دیجیتال تو سه هفته نوت رو از 1100 رسوند به 995
بعد هم قیمت نوت یک میلیون نیست قیمت اصلیش 750 تا 800 هست ربطی هم به دلار نداره چون فعلا کمه این قیمته
دوست عزیز شما هر وقت دوست داشته باشین میتونین بخرین یه وقت از اینی که هست نره بالا بیاین بگین شما گفتید نخرید
پس خودتون مختارید و هر تصمیمی که بگیرید قطعا درسته ;)

bykalak

Registered User
لایک‌ها
1
آقا من بر این اساس میگم که آل دیجیتال تو سه هفته نوت رو از 1100 رسوند به 995
بعد هم قیمت نوت یک میلیون نیست قیمت اصلیش 750 تا 800 هست ربطی هم به دلار نداره چون فعلا کمه این قیمته
دوست عزیز شما هر وقت دوست داشته باشین میتونین بخرین یه وقت از اینی که هست نره بالا بیاین بگین شما گفتید نخرید
پس خودتون مختارید و هر تصمیمی که بگیرید قطعا درسته ;)

دلیلاتون واسه من قانع کننده بود منم اگه بتونم جلوی خودمو بگیرم تا شنبه یکشنبه صبر میکنم

هر چند منطقیش اینه که تا به صورت عمده وارد بازار نشده نخریم ولی لامصب خیلی وسوسه کننده است

جدی قیمت جهانیش به پول ایران 800-750 هست من فکر میکردم حول و حوش 900 باشه

لینکی چیزی داری از قیمت جهانیش به ارزهای مختلف؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
نوت قیمت دلاریش بالای 650 دلاره! تقریبا میشه بالای 850 تومن به پول خودمون!

CitizenMan

Registered User
لایک‌ها
8
نوت قیمت دلاریش بالای 650 دلاره! تقریبا میشه بالای 850 تومن به پول خودمون!
انشاالله کی تصمیم دارید نوت رو کاهش بدید ؟
فعلا که بهترین قیمت آنلاین مال شماست امیدوارم که تا آخر همینطور بمونه
از قدیم هم میگن : سود کمتر = مشتری بیشتر

بالا