• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الان درگير چه بازيهايی هستين؟

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
هیتمن جدیده رو از پی سی دانلود گرفتم، دارم مینصبم . . .

خسته نباشی قهرمان. اینکهcontracts هست ماله عهد تیرکمون سنگه blood money تازه بعدش اومده.

راستی قویا بهت پیشنهاد میکنم این بازی رو برو DVD کاملشو بگیر. این نسخه بازی بدون دموهای بازی بی مزه است. در بازی Hitman داره میمیره قبل مردن خاطرات قتل های قبلیش یادش میاد. هر دفعه یک قتل. بخشی از بازی یادآوری نسخه اول بازیه.

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ديروز dark island رو نصب كردم اولش واقعا شاهكار بود اما بعز از ١ساعت بازي اونقدر بازي رو نگه مي داشت كه خسته شدم. كاش دموهاي بازي كمتر بوز

Sent from my iPod touch using Tapatalk

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
بازی Resident Evil 5

دیروز بازیش رو گرفتم با این که هنوز اوایل بازی هست ولی بازی جذابیه. کلا سری رزیدت ایول بازی های نفس گیری هستن و شماره 5 هم از این قاعده مستثنی نیست.

به عنوان کسی که از رزیدت ایول 2 با این سری بودم این بازی هم با توجه به تغییرات زیادی که داشته ولی همچنان شاهکاره.

جالب اینجاست با توجه به گرافیک بسیار خوبش منابع زیادی از سیستم رو مشغول نمیکنه و برای خوب بازی کردنش احتیاج به کارت های خیلی قوی نیست. :cool:

توصیه میکنم اون هایی که این بازی رو نرفتن حتما بازی کنن :)

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
خوب تاپیکی برای آخرین بازی هایی که رفتیم نداشتیم بنابراین همین جا می نویسم.

بازی رزیدنت ایول 5 دقایقی پیش تموم شد. رزیدنت ایول 4 به نظرم از این شماره طولانی تر بود ولی رزیدت ایول 5 به اندازه بود در حالیکه 4 به نظرم یکم زیادی طولانی بود!

از نظر هیجان همچنان هیجان انگیز بود ولی از نظر ترسناک بودن به نظرم مثل شماره های قبلی نبود. یکی از دلایل اصلیش هم شاید این بود که همکار داشتیم و آدم اون حس تنها بودن رو در بازی نداشت ولی مثلا در 4 واقعا خیلی جاها آدم احساس تنهایی میکرد و همین خودش خیلی در ترسناک شدن موثره.

گرافیک بازی همونطور که اشاره کردم بسیار راضی کننده بود و نشون میده برنامه نویس های Capcom روی موتور پایه (MT Framework) این بازی خیلی کار کردن تا خوب از کار درش بیارن. توی موتور پایه هایی هم که من دیدم انصافا این از همه بهتر بود :cool: علاقه مند شدم برم سایر بازی هایی رو که از این موتور استفاده میکنن بگیرم و ببینم اون ها در چه سطحی هستن!

امتیاز ها:

داستان: 10
گرافیک: 10
صداگذاری: 10
گیم پلی: 9
هوش مصنوعی: 9

دلیل اینکه به گیم پلی 9 دادم این بود که مثلا شما زمانیکه می خواستید خشاب اسلحه رو پر کنید نمی تونستید حرکت کنید و این یکی مشکل ساز میشد و در مورد هوش مصنوعی اینکه، هوش مصنوعی دشمنان خوب بود ولی هوش همکارمون بعضی وقت ها مشکل درست میکرد.

کلا توی سری های رزیدنت ایول به نظرم 5 از همه بهتر بود و تو بازی هایی که چند وقت آخر رفتم رزیدنت ایول 5 از همه بهتر بود (البته من زیاد اهل بازی کردن نیستم)

Core i7

Registered User
لایک‌ها
1,116
پس 2012

clipchi

Registered User
لایک‌ها
659
سلام الان بازي اي كه ميكنم اين جورياس ببينين مي تونين حدس بزنين :دي
قيمت بازيش بالا هست خيلي بالا كيفيتش بستگي به نوع بازي كردنم داره تا تمومش كنمم خيلي راه مونده روزي به زور 3 4 ساعت بازي كنم اگه گفتين چيه :دي

mrsf

Registered User
لایک‌ها
23
ما هم بالاخره به پیس 2012 نقل مکان کردیم....
هی بد نیست ولی تغییر ات هنوز باید بیشتر بشه...

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام الان بازي اي كه ميكنم اين جورياس ببينين مي تونين حدس بزنين :دي
قيمت بازيش بالا هست خيلي بالا كيفيتش بستگي به نوع بازي كردنم داره تا تمومش كنمم خيلي راه مونده روزي به زور 3 4 ساعت بازي كنم اگه گفتين چيه :دي

River Ride
اتاري نيست!

Sent from my iPod touch using Tapatalk

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
فعلآ فقط fifa 11 آنلاین بزنید حال میده

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دلم می خواد بازی battlefield‌رو بازی کنم ولی متاسفانه نایابه و یکی از رفقام که البته در همین انجمن هم هست قرار بود دانلود کنه طفلی مادر بردش نابود شده.

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
فقط pes2012

majid cg

Registered User
لایک‌ها
116
driver san fransisco
battlefield3
modern warfare 3
crysis 2
pes 2012

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
الان درگیر بازی skyrim ام درگیرم درگیریم واگیر داره مراقب باشین

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
الان درگیر بازی skyrim ام درگیرم درگیریم واگیر داره مراقب باشین

سلام b.yasini عزیز؛

شما با PC بازی می کنید؟

من دیروز خیلی کم با 360 بازی کردم، اما گرافیک در حد meh... بود. بازی را آنطور که ازش تعریف می شد نیافتم. البته خیلی کم بازی کردم و نتیجه گیری ام خیلی ابتدایی است و شاید با جلوتر رفتن، بازی توقع هایم را برآورده کند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام b.yasini عزیز؛

شما با PC بازی می کنید؟

من دیروز خیلی کم با 360 بازی کردم، اما گرافیک در حد meh... بود. بازی را آنطور که ازش تعریف می شد نیافتم. البته خیلی کم بازی کردم و نتیجه گیری ام خیلی ابتدایی است و شاید با جلوتر رفتن، بازی توقع هایم را برآورده کند.

بله رفیق دارم با pc بازی میکنم گرافیک رو ازم سوال نکن که چون لپ تاپم قدیمیه گرافیک رو خیلی اوردم پایین اما له نظر من از تعریف هابی که ازش کرون بهتره. باید بری یه ذره جلو دقیقا مثل بابا بزرگش oblivion

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
سلام b.yasini عزیز؛

شما با PC بازی می کنید؟

گرافيك اين بازي اصلا روي PC قابل مقاسه با پلتفرماي ديگه نيست...

BATMAN بسيار گسترده و سرگرم كننده
RAGE سيستم تير اندازي فوق العادست
SKYRIM عالي
DRIVER S حرف نداره!
و البته اگر وقت كنم كمي هم RESIDEN EVIL 1 , 3 اينم كه ديگه ...

بالا