خوب تاپیکی برای آخرین بازی هایی که رفتیم نداشتیم بنابراین همین جا می نویسم.
بازی رزیدنت ایول 5 دقایقی پیش تموم شد. رزیدنت ایول 4 به نظرم از این شماره طولانی تر بود ولی رزیدت ایول 5 به اندازه بود در حالیکه 4 به نظرم یکم زیادی طولانی بود!
از نظر هیجان همچنان هیجان انگیز بود ولی از نظر ترسناک بودن به نظرم مثل شماره های قبلی نبود. یکی از دلایل اصلیش هم شاید این بود که همکار داشتیم و آدم اون حس تنها بودن رو در بازی نداشت ولی مثلا در 4 واقعا خیلی جاها آدم احساس تنهایی میکرد و همین خودش خیلی در ترسناک شدن موثره.
گرافیک بازی همونطور که اشاره کردم بسیار راضی کننده بود و نشون میده برنامه نویس های Capcom روی موتور پایه (MT Framework) این بازی خیلی کار کردن تا خوب از کار درش بیارن. توی موتور پایه هایی هم که من دیدم انصافا این از همه بهتر بود

علاقه مند شدم برم سایر بازی هایی رو که از این موتور استفاده میکنن بگیرم و ببینم اون ها در چه سطحی هستن!
امتیاز ها:
داستان: 10
گرافیک: 10
صداگذاری: 10
گیم پلی: 9
هوش مصنوعی: 9
دلیل اینکه به گیم پلی 9 دادم این بود که مثلا شما زمانیکه می خواستید خشاب اسلحه رو پر کنید نمی تونستید حرکت کنید و این یکی مشکل ساز میشد و در مورد هوش مصنوعی اینکه، هوش مصنوعی دشمنان خوب بود ولی هوش همکارمون بعضی وقت ها مشکل درست میکرد.
کلا توی سری های رزیدنت ایول به نظرم 5 از همه بهتر بود و تو بازی هایی که چند وقت آخر رفتم رزیدنت ایول 5 از همه بهتر بود (البته من زیاد اهل بازی کردن نیستم)