• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رستوران های تهران

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
یه رستوران تو مشهد چند وقت پیشا رفته بودم به اسم احسان اگر اشتباه نکنم توی یه جایی به اسم عباس آباد یا یه همچین چیزی بود ، واقعا رستوران خوبی بود هم از لحاظ کیفیت غذا و بخصوص محیط رستوران و نوع برخورد گارسونهاش.
قیمتهاش هم قابل قبول بود خیلی بالا نبود علاوه بر اینکه میز تا ساعت 12 شب در اختیار شما بود و میتونستید اونجا بشینید و از میوه و چایی و ... استفاده کنید.
اگر مشهد رفتید حتما یه سر بزنید.

Dr.Amin Gholi

Registered User
لایک‌ها
32
یه رستوران تو مشهد چند وقت پیشا رفته بودم به اسم احسان اگر اشتباه نکنم توی یه جایی به اسم عباس آباد یا یه همچین چیزی بود ، واقعا رستوران خوبی بود هم از لحاظ کیفیت غذا و بخصوص محیط رستوران و نوع برخورد گارسونهاش.
قیمتهاش هم قابل قبول بود خیلی بالا نبود علاوه بر اینکه میز تا ساعت 12 شب در اختیار شما بود و میتونستید اونجا بشینید و از میوه و چایی و ... استفاده کنید.
اگر مشهد رفتید حتما یه سر بزنید.
احمد آباد:lol:

dr.killjoy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من دیروز رفتم ژوانی(شعبه پاسدارن ) فقط میتونم بگم نرید الکی تو صفش وایسید
اصلا اون تعریف های که میکنن نیست من رفتم دیدم یه صف ۲ کیلومتری داره ! تو این سرما بعدش شمارمو گرفت گفت زنگ میزنم ۲ ساعت دیگه خلاصه ۱:۳۰ بعدش زنگ رفتیم پیتزا گرفتیم یکی مخصوص ژوانی که افتضاح بود یکیم کاپری و و ۲ تا استیک و محیتو
کلا پیتزاهاش که اصلا خوب نبود پیتزای اروما ۲ برابر از این بهتره ( مخصوصا کاپریش ) اینقدرم شلوغ نیست اینقدرم الکی گندش نمکینه استیکش تعریفی نداشت استیک هم زرج (تو سهروردی ) هست ۱۰ برابر از این بهتر و تازه لابی داره برای نشتن تا میز خالی شه و فقط ۱ هزار تومن از این گرون تر خلاصه الکی شلوغش کرده این ژوانی ولی موحیتوش خیلی عالی بود

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
کسی کیفیت غذاهای ASP و لوشاتو رو میدنه چجوریاست؟؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
من دیروز رفتم ژوانی(شعبه پاسدارن ) فقط میتونم بگم نرید الکی تو صفش وایسید
اصلا اون تعریف های که میکنن نیست من رفتم دیدم یه صف ۲ کیلومتری داره ! تو این سرما بعدش شمارمو گرفت گفت زنگ میزنم ۲ ساعت دیگه خلاصه ۱:۳۰ بعدش زنگ رفتیم پیتزا گرفتیم یکی مخصوص ژوانی که افتضاح بود یکیم کاپری و و ۲ تا استیک و محیتو
کلا پیتزاهاش که اصلا خوب نبود پیتزای اروما ۲ برابر از این بهتره ( مخصوصا کاپریش ) اینقدرم شلوغ نیست اینقدرم الکی گندش نمکینه استیکش تعریفی نداشت استیک هم زرج (تو سهروردی ) هست ۱۰ برابر از این بهتر و تازه لابی داره برای نشتن تا میز خالی شه و فقط ۱ هزار تومن از این گرون تر خلاصه الکی شلوغش کرده این ژوانی ولی موحیتوش خیلی عالی بود

الان جوری شده که همه رستورانو به خاطر محیط دافی پافیش میرن دیگه کمتر کسی به خود غذا توجه میکنه

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود
چند وقت پیش ، با برادرم رفته بودیم رستوران "مسلم" توی سبزه میدون ، روبروی بانک ملی ، تعریف ته چین شو شنیده بویدم که انصافا معرکه بود ، ما باقالی پلو با گردن هم سفارش داده بودیم که خوب بود ولی به پای باقالی پلو و گردن رستوران اروندکنار نمی رسید ، حالا بعدش که غذای این مسلم رو که قیمتهاش هم خیلی مناسب بود برای دوستام تعریف می کردم ، همه گفتن که شرف الاسلامی که همون بغل بوده هم ته چین های معروفی داره و چرا اونو نرفتی و از این داستانا ، حالا میخواستم ببینم احیانا اینجا کسی هست که هر دوتاشونو امتحان کرده باشه ؟ که بگه کدوم بهتره؟ مرسی

شرف الاسلامی تو بازار بزرگه، هرکس تعریف ته چینش رو واست کرده بیراه نگفته. کنارش البته یه دوغ معرکه هم میده که از یه بشکه خیلی بزرگ باید بریزی. سیستمش از قدیم تا به حال ژتون فروشیه. یکی جلو در نشسته و منو بالای سرش رو دیواره. هرچی میخوای میگی، پولشو میدی بهت ژتون میده. بعد گارسون میاد براساس ژتون واست غذا میاره. بسیار بسیار شلوغه. اگر دنبال جای نشستن میگردی باید شانس بیاری. بیرون بر هم خیلی زیاد داره چون تو قلب بازاره. اما به تحملش می ارزه... من که صفا کردم... :lol:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
استیک خورهای تهران، یه سری هم به بالای برج آرین بزنید تو میرداماد... کارش حرف نداره. البته شنیدم یه تغییراتی داده اخیرا در منو و شیوه سرو کردنش. اما اگر به همون روال قبل باشه، استیک داغ داغ داغ تو ظرفهای چدنی با یه پوره خیلی خوشمزه در انتظارتونه...

dr.killjoy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
استیک خورهای تهران، یه سری هم به بالای برج آرین بزنید تو میرداماد... کارش حرف نداره. البته شنیدم یه تغییراتی داده اخیرا در منو و شیوه سرو کردنش. اما اگر به همون روال قبل باشه، استیک داغ داغ داغ تو ظرفهای چدنی با یه پوره خیلی خوشمزه در انتظارتونه...
همین سیستمو زرج داره تو ظرف چدنی میاره میزاره جلوت و داغ ترین حالت ممکن اینقدر داغه که میشه با ظرفش سیگارو روشنک رد و یه پوره ی خیلی شاهکار دار که نگو من فکر کنم این رستورانه هم از روی زرج تقلید کرده من با رزج خیلی حال میکنم تو عباس اباده خ صابونچی استیکشم ۱۸ تومنه

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
لایک‌ها
237
همین سیستمو زرج داره تو ظرف چدنی میاره میزاره جلوت و داغ ترین حالت ممکن اینقدر داغه که میشه با ظرفش سیگارو روشنک رد و یه پوره ی خیلی شاهکار دار که نگو من فکر کنم این رستورانه هم از روی زرج تقلید کرده من با رزج خیلی حال میکنم تو عباس اباده خ صابونچی استیکشم ۱۸ تومنه
درود
اتفاقا همون روز صحبت استیک زرچ شد با ARMF عزیز که ایشون اون رستوران برج آرین رو یاد آور شدن ، زرچ قبلا هم اسمش توی این تاپیک اومده ، استیک هاش بله همون قیمت هستن ، استیک و اسکالپ و شنیتسل و فیله های خوبی داره ، غذاهای ایرانی هم داره که عمدتا ظهرها سرو میشه ، یه دسر پلمبیر خوب هم داره ، از من می شنوین هیچ وقت سوپشو سفارش ندین ، هر چی شما از استیک دوست داشتنی ش گفتین کاملا تأیید میشه . این هم یه عکس استیک قارچی در حال جلز ولز که متعلق به همین پریروز توی زرچه:happy:
نمیدونم اینجا چشه که عکس نمیشه گذاشت ، اگه کسی میدونه به مام بگه

Last edited:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

یه تالار هست سر خیابون آپادانا به اسم جام جم... رستوران خیلی خوبی داشت. هم کیفیت غذاهاش خوب بود و هم قیمتشون . بوفه اوردور نسبتا کاملی هم داشت. نمیدونم چرا رستورانشو جمع کرد. حیف شد. یه فضای خانوادگی خیلی شیک و راحت داشت...

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
رستوران برج میلاد گردون هست 1 ساعت تهران رو دور میزنه.

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
درود
لیلی رز عزیز
در تهران ، من رستوران مکزیکی فقط اون دوتا شعبه پنتری رو رفتم که زیاد جالب نیستن ( شماره یک در قائم مقام و شماره دو در ویلا) ، قدیمی هستن با سر و ریخت کهنه و تا حدی ناتمیز و اسمهای غذاهاشون اریجینال نیست ، برداشتن اسمهای فیلمها و کارگردانای معروف رو روی غذاها گذاشتن و همین مانع از این میشه که شما با اریجینال اون غذا بتونی مقایسه کنی ، چون ظاهرا توی ترکیباتشم دست برده ن ، ولی توی همون رستوراان الیزه که قبلا معرفی کردم و طبقه بالای تندیس سنتره ، چند تا دیش مکزیکی دیدم که امتحان هم نکردم ، نباد اونجا بد باشه ، امیدوارم دوستای دیگه بیشتر بتونن کمک کنن ، انچیلادا و کیوسک هم که به رستوران مکزیکی مشهورن بیشتر تاکوفروش هستن تا رستوران ، هیچکدومشونو نرفتم ممکنه بد نباشن.
در مورد هندی ، من هم شبهای بمبئی رو رفته بودم ( الان تعطیله) ، هم دهلی دربار ( قبلی و الان) ، دهلی دربار اولش توی ولیعصر بود ، الان توی پاسدارانه ، الان کیفیت غذاش با اون موقع فرقی نکرده ، عالیه ، خیلی خوشم اومد ، رستوران داریشون هم خوبه ، اون که سر همت هست تو شیراز اسمش تاج محل هست رفتیم و اصلا دوست نداشتم ، به نسبت گرونیش هم سالنش خیلی بی خوده و هم رفتار گارسوناش تعریفی نداره ، غذاش هم پیش دهلی دربار بازنده ست ،البته یکی هم رستوران هندی توی مفتح هست ( چینگاری هست اسمش فکر کنم) ، پایین تر از تخت طاووس که اونو امتحان نکرده م .
کره ای و ژاپنی نرفتم
این بود انشای ما در مورد شکم چرانی های بین المللی شماره یک :lol:

درود

بعد از مدت ها پست شما رو کوت می کنم که علاوه بر لایکی که زدم رسما هم تشکر کنم از شما :دی (گفتم تشکر رسمی رو بذارم برای وقتی که حرفی برای گفتن و پستی برای زدن داشته باشم!)

در هر صورت این پست صرفا جنبه ی اطلاع رسانی داره برای اون هایی که به سوشی علاقمند هستند؛ اخیرا یک غرفه تو فروشگاه هایپر استار باز شده که سوشی می فروشه. از تحقیقات گسترده ای (!) که بعمل آوردم فهمیدم که آشپز محترم اهل فیلیپین هستند و همونجا و مقابل چشمان شما سوشی درست می کنن. بعضی از مدل ها با میگوی پخته درست شده و بعضی دیگه با ماهی سالمون خام هستند. من چون تا به حال سوشی نخورده بودم و دوست داشتم قبل از مردن ، یه بار این غذا رو امتحان کنم :D یه بسته گرفتم (مدلی رو که با میگوی پخته تهیه شده بود.جرات نکردم برای اولین بار سوشی با ماهی خام بگیرم!) راستش رو بخواید ، بعد از خوردنش احساس خاصی بهم دست نداد! یعنی به نظرم مزه ی خیلی خاصی نداشت.( البته بماند که همسرم با خوردن یه نصفه سوشی به این شکل در اومد ::puke: )

این هم عکسش:

20122011901.JPG

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
لایک‌ها
237
درود

بعد از مدت ها پست شما رو کوت می کنم که علاوه بر لایکی که زدم رسما هم تشکر کنم از شما :دی (گفتم تشکر رسمی رو بذارم برای وقتی که حرفی برای گفتن و پستی برای زدن داشته باشم!)

در هر صورت این پست صرفا جنبه ی اطلاع رسانی داره برای اون هایی که به سوشی علاقمند هستند؛ اخیرا یک غرفه تو فروشگاه هایپر استار باز شده که سوشی می فروشه.

[]
درود
ممنون لیلی رز عزیز
البته همونطوری که میدونین ، مهمترین عامل در خوشمزه بودن سوشی ، تازه بودن ماهی مورد نظره که من به همین دلیل که اطمینان داشتم از نه چندان تازه بودن ماهیهای مورد استفاده در سوشی رستوران ژاپنی تهران ، هیچوقت اونجا امتحان نکردم ؛ حالا هایپر استار که کلی دوست و آشنا هم داریم ... بریم ببینیم چه خبره ;)

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
در هر صورت این پست صرفا جنبه ی اطلاع رسانی داره برای اون هایی که به سوشی علاقمند هستند؛ اخیرا یک غرفه تو فروشگاه هایپر استار باز شده که سوشی می فروشه. از تحقیقات گسترده ای (!) که بعمل آوردم فهمیدم که آشپز محترم اهل فیلیپین هستند و همونجا و مقابل چشمان شما سوشی درست می کنن. بعضی از مدل ها با میگوی پخته درست شده و بعضی دیگه با ماهی سالمون خام هستند. من چون تا به حال سوشی نخورده بودم و دوست داشتم قبل از مردن ، یه بار این غذا رو امتحان کنم :D یه بسته گرفتم (مدلی رو که با میگوی پخته تهیه شده بود.جرات نکردم برای اولین بار سوشی با ماهی خام بگیرم!) راستش رو بخواید ، بعد از خوردنش احساس خاصی بهم دست نداد! یعنی به نظرم مزه ی خیلی خاصی نداشت.( البته بماند که همسرم با خوردن یه نصفه سوشی به این شکل در اومد ::puke: )

این هم عکسش:

مشاهده پیوست 92053

درود!

چه كار خوبي كرديد كه يك تصوير هم از اين سوشي گذاشتيد! :happy: من يادمه اولين بار هشت يا نه ساله بودم كه توي جشن تولد يكي از دوستانم از اينا خوردم. چون زيبا هم تزيينش كرده بودند، تا پيش از اينكه بخورمش هم راستش متوجه نشدم گوشت ماهيه!!! :eek: اون البته از نوعي بود كه در كره جنوبي مرسومه حالا اين كه با اين نوع ژاپني يا فيليپينيش فرق مي كنه يا نه رو نمي دونم. اگه احيانا روزي هوس دوباره سوشي خوردن به سرم زد، حتما به"تحقيقات گسترده" اي كه شما انجام داديد، توجه ويژه خواهم داشت!! :D :happy:
46076765699656316998.gif

پ ن. راستي بنده هم اگر جاي شما بودم، صد در صد ميگوي پخته رو به ماهي خام ترجيح مي دادم!
persiana_iagree2.gif

shikamooo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام بچه ها
آقا یه جا که پیتزاهاش یا ساندویچاش توپول موپول مشتی باشه (هم حجم غذا زیاد باشه هم خوشمزه باشه) معرفی کنید ترجیحا مرکز شهر
اگه فست فود یا ساندویچی رفتید که غذاش توپ بوده بیاید اینجا معرفیش کنید
از این ساندویچا هست توش همه چی داره همبرگر کالباس قارچو پنیر و خیارشو و گوجه و کاهو چیپس و ذرت اینا با سس فراوون (ویژه یا رویال) کجا سراغ دارین

وایییییی گشنم شد

بالا