هر چند یکی از اتفاقاتی که فوتبال رو جذاب می کنه رخ داد تو اون بازی، ولی راست میگی واقعا...mahi58 : 10 انصافا حق غنا حذف نبود اروگوئه سطح مسابقات رو خیلی آورد پایین
ن
hkhafan: 6 ماجرای این عکس و عکاسش رو همه می دونیم. واقعا هم تصویر خاصیه و خیلی تاثیر گذاره، ولی حقیقتش زیاد متوجه ربطش با موضوع برد و باخت نشدم...![]()
morteza137 : 10 عالی مرتضی جان
سلام
FERI KHAN:10 عکس سیاسی میذاری؟![]()
hkhafan : 6 کاش این عکس معروف رو برای موضوعات بهتری انتخاب میکردی
ببخشید اکه مشکل داره.
کلا من از این یارو متنفرم.میخواستم عکس معروف عاقبت نسیه فروشی رو پیدا کنم که اصلا پیدا نکردم.
مجبور شدم این رو بذارم. ..در هر صورت ممنون که 10 دادید..:blush:
ببخشید اکه مشکل داره.
کلا من از این یارو متنفرم.میخواستم عکس معروف عاقبت نسیه فروشی رو پیدا کنم که اصلا پیدا نکردم.
مجبور شدم این رو بذارم. ..در هر صورت ممنون که 10 دادید..:blush:
بله درسته، عکس فری خان مشکل خاصی نداشت، و مرتضی هم شوخی کردند.نه بابا شوخی کردم.محمود عزیز اگر مشکلی داشت اطلاع میدادند.فقط قصد شوخی داشتم![]()
![]() ![]() | FERI KHAN | p30room | morteza137 | mahi58 | hkhafan | f@rzad | Yousef |
FERI KHAN | 0 | 10 | 6 | 9 | 9 | 7 | 5 |
p30room | 10 | 0 | 10 | 10 | 10 | 10 | 10 |
morteza137 | 10 | 10 | 0 | 10 | 10 | 10 | 10 |
mahi58 | 7 | 8 | 7 | 0 | 6 | 9 | 7 |
hkhafan | 7 | 6 | 9 | 8 | 0 | 7 | 9 |
f@rzad | 8 | 9 | 10 | 10 | 9 | 0 | 8 |
Yousef | 4 | 6 | 8 | 7 | 6 | 9 | 0 |
![]() | 46 | 49 | 50 | 54 | 50 | 52 | 49 |
مخلصیم داداش این حرفا کدومه...فکر بنده محدوده ....بیشتر از این نمیکشه :lol:
راستش من تو این عکس جز برد و باخت چیزی نمی بینم
آدمی که اگه در شرایط مناسب قرار بگیره ، به هیچ موجود زنده و غیر زنده! ای تو دنیا رحم نمیکنه...مواقعی پیش میاد که جلوی موجودات کوچکتر از این لاشخورم هیچ کاری ازش بر نمیاد....در واقع همیشه برنده نیست!
مرسی مرتضی جون، لطف داری.mahi58 :10 اگر توضیح رو نمیگذاشتید هیچ چیز نمیفهمیدم.برداشت خیلی خوب و جالبی داشتی
لووووول. فرزاد جون، من خودم هم با اروگوئه خیلی حال می کردم، ولی غنا خیلی ناجور باخت، یعنی اصلا نمی تونم حال بازیکن هاش رو موقع برگشتن به کشورشون بعد از اون باخت عجیب غریب مجسم کنم...mahi58 :10 درود بر محمود عزیز ، من خودم از طرفدارای اروگوئه بودم و کلی بعد اون بازی شادی در کردم :دی
p30room :9 درود بر شما جالب بود
مخلصیم داداش این حرفا کدومه...![]()
مرسی از توضیحات. لحظه ای که داشتم امتیاز می دادم این فکر خیلی توی ذهنم نیومد...
(راستی اسمت رو هم نمی دونیم ها! :دی)...
ممنون فرزاد جان. ای آقا شما که چند هفته اخیر همه اش تو کورس قهرمانی بودید!محمود جان تبریکمنم همیشه ته جدولم این هفته جایگاهم رو به مزایده میزارم![]()
![]()
مرسی فری خان. لطف دارید.سلام
آقا محمود منم تبریک میگم.واقعا عکس قشنگی بود.![]()
منم تبریک میگم
محمدم + حسن!!!
![]()
یعنی روی هم رفته محمد حسن هستید دیگه؟![]()
پس ما با اجازه می گیم محمد.
مرسی مرتضی جون، لطف داری.![]()
موضوع هفته آینده: یک عکس خاص از حیوانات
توضیح: همه مون عکس های زیادی اعم از عکس عادی و Wallpaper و... از حیوانات دیدیم و اکثرمون هم این عکس ها رو دوست داریم، ولی گاهی پیش میاد که یک عکس واقعا برامون جالب و خاص بوده. گاهی یه عکس از یک حیوان بسیار زیبا دیدیم، گاهی رفتار خاصی مثل یه حرکت غیرمنتظره یا خنده دار از یه حیوون دیدیم، و یا حتی گاهی یه عکس از یه حیوون زشت دیدیم که با این که ظاهرا زیبا نیست، ولی برای ما یه زیبایی پنهان خاصی داشته...
یکی از جالب ترین عکس هایی که از یه حیوون دیدید رو انتخاب کنید و بذارید. طبق معمول هم هیچ محدودیت خاصی (غیر از قوانین کلی انجمن) نیست. یعنی هر عکس مرتبط با حیوانات که به هر ترتیب براتون جالب بوده و دوست دارید دیگران ببینند رو می تونید انتخاب کنید و بذارید.
ممنونم.![]()
تقریباً همون میشه
---------
بزرگواری شما
هر جور راحتی :lol:
ممنون مرتضی جون.سلام
اول از همه تبریک میگم بهت محمود جان.موضوع خوبی انتخاب کردی
و بعد این که میخواستم بدونم حشرات هم جزو این حیوانات حساب میشن یا نه؟