زاهدان و چابهار بودم حدود ۱۵ ماه. تجارت مواد :دی شاتل تا ۱۵ روز میتونه قبل از شارژ یه خطُ نگه داره.جا به جایی در حد چند تا ساختمان اونور تر. کجایی نیستی شما؟ :دی
زاهدان و چابهار بودم حدود ۱۵ ماه. تجارت مواد :دی شاتل تا ۱۵ روز میتونه قبل از شارژ یه خطُ نگه داره.جا به جایی در حد چند تا ساختمان اونور تر. کجایی نیستی شما؟ :دی
منم فعلاً دارم دهن شاتلُ صاف میکنم، این به اون در. کلاً همهی اپراتورهای وایمکس فقط MAC مودمهای خودشونُ که اغلب هم HUAWEI هست، برای مشتری ثبت میکنن که خوب این هم طبیعتاً به دلیل سود هنگفت فروش چند برابر قیمتی این مودمها است.من 3 شهریور درخواست جابه جایی دادم برای تلفن تا این لحظه هنوز منتقل نکردن هیچ کیم پاسخ گو نیست. شاتل یه بار اس ام اس زد بیاید تمدید کنید وگرنه از رانژه خارج میکنیم زنگ زدم گفتم خطم وصل نیست. حالا وصل شد تلفن اگه رانژه بود که هیچی اگه نه تو فکرم وایمکس ایرانسل بگیرم یا یه چیز دیگه، کلا شاتل دهن ما را صاف کرده. بببینم این ایرانسل فقط مودم های خودشو میندازه به ملت؟ هیچ جوره راه نداره خودمون مودم بهتر بگیریم؟ الان توی بازار برند خوبش هست اصلا مودم وایمکس؟
این سایت مخابراتم هیچ وقت به روز نیستدوستان انگار یکسری سرویس نامحدود مخابرات اضافه کرده ، من تماس گرفتم 2030 گفتند باید بری مخابرات شهید خرازی ...
کسی اطلاعی نداره چقدره ؟ چطوریه ؟
سلام
ممنون ميشم از دوستاني كه بتونن به من كمكي بكنن
گويا اين شهرك وليعصر كه جز مركز مخابرات استقلاله به هيچ عنوان نميشه توش از اينترنت پرسرعت استفاده كرد
3 ماه بود كه شركت 311 به من قول داده بود پيش شماره ي 778 رو ساپورت كنه ولي ديروز كه زنگ زدم گفتن متاسفانه نميشه
وايمكس هم كه زنگ زدم گفت منطقه ي ما تحت پوشش نيست
كسي ميدونه چطوري ميشه توي اين مثلث برمودا(شهرك وليعصر) اينترنت پر سرعت گرفت؟
تو این 5 روز گذشته خیلی افتضاح بودچند روزیه بد جور سرعتا زاغارت شده ، هی قطع و وصل میشه ... همش چشمو دوختم به چراغ مودم !
شما مشکلی ندارید ؟
.
هی قطع و وصل می شه...البته یه مواقعی از روز
پینگا هم 10 تا یکی...20 تا یکی...50 تا یکی...100 تا یکی! لاست می شند
البته همچنان پینگ زیر 200 هم داریم :دی
سرعت دانلود و کلاً کل شبکه خیلی نوسان داره
بوی لنگر خوردن به فیبر نوری می آد :|
سرور شیکاگو را نمی دونم کجاست...شما چرا راه دور می ریدسلام ببخشيد منم سرعت پينگم خيلي بد شده با Speedtest.net سرعتم خيلي كم شده شما ميتوني يه تست از مال خودن بزاري از Speedtest سرورش امريكايي باشه من رو شيكاگو تست كردم متوني شمام يه تست از سرور شيكاگو بزاري مقايسه كنيم:wub: راستي از چه سرويسي استفاده ميكني چند ميدي :wub:
سرور شیکاگو را نمی دونم کجاست...شما چرا راه دور می رید
تازگی 2 تا سرور داخل ایران هم SpeedTest پیدا کرده که یکیش تهرانه و یکی کرج
برای تست پینگ خیلی خوبه...سرعت را هم واقعی تر نشون می ده
این نتیجه ساعت 8 و 3 دقیقه همین امشب
![]()
ساعت 8 و 12 دقیقه
![]()
تازگی پینگها خیلی کمتر لاست می شند...مشکلات کمتر شده ولی هنوز هست...به صورت پراکنده مشکل دار می شه
از فن آوا سرویس PG2 دارم...128 نامحدوده ولی در اصل 512 شیر شده بین 8 تا یوزره
ماهیانه 22 هزار و 900 تومن
سایتشون
موفق باشید
منم همین سرویس رو دارم . خیلی خوبه برای اینا که میخوان دائم دانلود کنن . من زیاد مصرف ندارم ولی به خاطر پینگ پایینش دارم تمدید میکنم .سرور شیکاگو را نمی دونم کجاست...شما چرا راه دور می رید
تازگی 2 تا سرور داخل ایران هم SpeedTest پیدا کرده که یکیش تهرانه و یکی کرج
برای تست پینگ خیلی خوبه...سرعت را هم واقعی تر نشون می ده
این نتیجه ساعت 8 و 3 دقیقه همین امشب
![]()
ساعت 8 و 12 دقیقه
![]()
تازگی پینگها خیلی کمتر لاست می شند...مشکلات کمتر شده ولی هنوز هست...به صورت پراکنده مشکل دار می شه
از فن آوا سرویس PG2 دارم...128 نامحدوده ولی در اصل 512 شیر شده بین 8 تا یوزره
ماهیانه 22 هزار و 900 تومن
سایتشون
موفق باشید