• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت adsl در اصفهان

ahmadi375

Registered User
لایک‌ها
0
تو اين سايت نوشته فقط روی اين پيش شماره ها تو اصفهان ميشه از مخابرات سرويس گرفت ...!
روی خط های غير DSL ( فيبر نوری) هم ميشه از مخابرات ADSL گرفت ؟

خیر ، مخابرات فعلا از خطوط DLC شروع کرده ولی برنامه برای بقیه شماره ها هم داره :cool:
میگن دارن تجهیزات نصب می کنن

naderbahal74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا من میخوام یه adsl نامحدود 256 بگیرم که سرعت دانلودش 64 کیلوبایت باشه و تا حدودی ارزون باشه و هی برا هر مناسبتی که عشقش بکشه مثل 22 بهمن امسال قطع نشه

چی بگیرم؟ :)

apadanapayment

Registered User
لایک‌ها
0
سلام آقا من میخوام یه adsl نامحدود 256 بگیرم که سرعت دانلودش 64 کیلوبایت باشه و تا حدودی ارزون باشه و هی برا هر مناسبتی که عشقش بکشه مثل 22 بهمن امسال قطع نشه

چی بگیرم؟ :)

از آخر شروع میکنم.دست خود شرکت ها نیست.خود مخابرات(به طور دقیق شرکت ارتباطات زیرساخت)سرعت رو در کل کشور پایین میاره.پس شرکتها این وسط اختیاری ندارند.
در مورد ADSLهم پیشنهاد من سرویس 128نداگستر هست.توی روز دانلودش بین 40تا60هست.3ماهه با9گیگ دانلود 39تومان.برای سفارش میتونید باهام تماس بگیرید
09132008247 زریباف

naderbahal74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا نگفتم تبلیغ خودتو بکن :thumbsdow که گفتم 256 نامحدود اگه میشناسی که سرعت دانلودش از 60 پایین تر نیاد بگو اگه هم نمیشناسی که هیچی

puffi_vahshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا نگفتم تبلیغ خودتو بکن :thumbsdow که گفتم 256 نامحدود اگه میشناسی که سرعت دانلودش از 60 پایین تر نیاد بگو اگه هم نمیشناسی که هیچی

خوب این دوستان چون فروشنده هستند پورسانت خودشون مهمه هر شرکتی پورسانت بهتری بده اونا معرفی میکنند:blink:

Jahandar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
همین کارا رو میکنید همه به اصفهانیا فحش میدن ! یخورده حرمت نگه دارید خیر سرتون .

ضمنا امروز سرویس ADSL مخابرات از ظهر که من رسیدم خونه تا بعد از ظهر قطع بود (صبحش چون خونه نبودم نمیدونم اونموقع هم قطع بوده یا خیر ) . هر چه هم به تلفن مخابرات خرازی زنگ زدم و داخلیهای مختلف رو گرفتم هیچ کس جواب نداد .

نتیجه اینکه تف به این پشتیبانی فنیشون !

mtvideos

Registered User
لایک‌ها
0
من از جلفا انلاین 2 مگ گرفتم .. ولی سرعتم بیش از 110 نمیشه ...! چرا !؟ کسی میدونه

farzadh

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
حوالی میدان لاله و میدان قدس جایی هست که سرویس وایرلس بده؟
اگه هست راهنمایی کنید تشکر.

R@min

Registered User
لایک‌ها
43
adsl از کدوم شرکت به غیر از صبانت میشه گرفت که هم اینقدر اذیت نکنن هم روزی 2-3 گیگ فایل باهاش دانلود کرد
قیمتشم زیاد بالا نره نهایتش ماهی 20-25

apadanapayment

Registered User
لایک‌ها
0
شرکت نداگستر(صبانت)در حال راه اندازی مراکز طاهرزاده- سیدالشهدا- مدرس-منتظری-اشرفی-چمران-گلستان-کلانی-آقابابایی میباشد و احتمالا از هفته ی آینده سرویس دهی در این مراکز آغاز خواهد شد.دوستان میتونند برای سفارش با 09132008247 تماس بگیرند

mtvideos

Registered User
لایک‌ها
0
فعلا که من با صبانت مشکل جدی دارم .. و به هیچ کس توصیه نمی کنم از صبا نت اینترنت بگیره

DLC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

ممنون ميشم از دوستاني كه بتونن به من كمكي بكنن

گويا اين شهرك وليعصر كه جز مركز مخابرات استقلاله به هيچ عنوان نميشه توش از اينترنت پرسرعت استفاده كرد

3 ماه بود كه شركت 311 به من قول داده بود پيش شماره ي 778 رو ساپورت كنه ولي ديروز كه زنگ زدم گفتن متاسفانه نميشه

وايمكس هم كه زنگ زدم گفت منطقه ي ما تحت پوشش نيست

كسي ميدونه چطوري ميشه توي اين مثلث برمودا(شهرك وليعصر) اينترنت پر سرعت گرفت؟

mtvideos

Registered User
لایک‌ها
0
امروز برای اولین بار 230 تا بهم داد.

چرا نتیجه ی این 2 تا سایت با هم فرق داره .. یکی می تونه اینها رو واسه من ترجمه کنه

:upsided:

Last edited:

alpha_beta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان..

آقا من هرجای این فرومهای مربوط به adsl در اصفهان پیت دادم هیشکی تحویل نگرفت! :blush:

یکی منو راهنمایی کنه تا ما هم adsl دار بشیم..! نمیدونم سوالام زیاده یا اینکه خیلی مبتدیه که هیچ جوابی نیافتم..:(

1. امن مرکز سجاد هستم و میخواستم از شاتل بگیرم که گفتند نداگستر بهتره.. رفتم نداگستر تو سایتش نوشته بود پورت خالی نیست!
زنگ زدم گفتند پول رو کامل بریز تا بری تو رزروها! من نریختم! گفتم احتمالا میریزیم و بعد دیگه پس نمیدن و هی میگن صبر کنید خالی میشه! هرچند گفتند یک هفته ای باز میشه.. به نظر شما برم تو رزرو؟ اینقدر بهتره نداگستر واقعا؟

2. من شبانه رایگان هم برای دانلود میخوام.. ظاهرا شاتل از 1 شروع میشه و نداگستر از 3.. این درسته؟ آیا بازم نداگستر بهتره؟

3. برای بازی آنلاین چه سرعتی خوبه؟
من نداگستر میخواستم 1 مگ بگیرم.. چون دفتر ثبت شده دارم.. اما شاتل نمیدونم تعرفه هاش چیه.. چون سایتش یه چیز دیگه باز میکنه تازگیا!!
www.shateladsl.ir

خودمم نمیدونم سوالم چیه دقیقا.. :blush:فقط میدونم به راهنمایی نیاز دارم.. گیر کردم بین این دوتا isp..

ممنون از همه..:happy:

Last edited:

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
سلام

ممنون ميشم از دوستاني كه بتونن به من كمكي بكنن

گويا اين شهرك وليعصر كه جز مركز مخابرات استقلاله به هيچ عنوان نميشه توش از اينترنت پرسرعت استفاده كرد

3 ماه بود كه شركت 311 به من قول داده بود پيش شماره ي 778 رو ساپورت كنه ولي ديروز كه زنگ زدم گفتن متاسفانه نميشه

وايمكس هم كه زنگ زدم گفت منطقه ي ما تحت پوشش نيست

كسي ميدونه چطوري ميشه توي اين مثلث برمودا(شهرك وليعصر) اينترنت پر سرعت گرفت؟
شهرک ولیعصر که خوب بهش میرسن ( کلا اونورا رو ) چطور نمیتونی ای دی اس ال بگیری؟! شما وایمکس رو بگیر به نظر من چون من مواردی بوده شنیدم پوشش نبوده ولی تونستن استفاده کنن حتی بهتر ( توی همین فروم یکی از دوستان گفت ) فقط خواستی این کار رو بکنی حتما شرط کن اگه سیگنال نداشتی سرویس و مودم رو پس بگیرن

apadanapayment

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان..

آقا من هرجای این فرومهای مربوط به adsl در اصفهان پیت دادم هیشکی تحویل نگرفت! :blush:

یکی منو راهنمایی کنه تا ما هم adsl دار بشیم..! نمیدونم سوالام زیاده یا اینکه خیلی مبتدیه که هیچ جوابی نیافتم..:(

1. امن مرکز سجاد هستم و میخواستم از شاتل بگیرم که گفتند نداگستر بهتره.. رفتم نداگستر تو سایتش نوشته بود پورت خالی نیست!
زنگ زدم گفتند پول رو کامل بریز تا بری تو رزروها! من نریختم! گفتم احتمالا میریزیم و بعد دیگه پس نمیدن و هی میگن صبر کنید خالی میشه! هرچند گفتند یک هفته ای باز میشه.. به نظر شما برم تو رزرو؟ اینقدر بهتره نداگستر واقعا؟

2. من شبانه رایگان هم برای دانلود میخوام.. ظاهرا شاتل از 1 شروع میشه و نداگستر از 3.. این درسته؟ آیا بازم نداگستر بهتره؟

3. برای بازی آنلاین چه سرعتی خوبه؟
من نداگستر میخواستم 1 مگ بگیرم.. چون دفتر ثبت شده دارم.. اما شاتل نمیدونم تعرفه هاش چیه.. چون سایتش یه چیز دیگه باز میکنه تازگیا!!
www.shateladsl.ir

خودمم نمیدونم سوالم چیه دقیقا.. :blush:فقط میدونم به راهنمایی نیاز دارم.. گیر کردم بین این دوتا isp..

ممنون از همه..:happy:
من کلا توی همه ی شرکت های papتوی اصفهان نداگستر رو بیشتر قبول دارم.اما شما به 2دلیل برو از شاتل بگیر:
1-نداگستر مدتهاست توی سجاد پورت نداره و احتمالا به زودی هم نخواهد داشت
2-شبانه نداگستر تعریفی نداره.

alpha_beta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا خدا خیرت بده!:happy:

خانم منشی نداگستر گفت پول رو کامل بریزید به حساب ما من یک هفته تا نهایت ده روز پورت باز میشه میدمتون! گفت دو نفر رو میشه پورت باز کرد!:blink:

گفتم اگر نشد پولمو پس میدید؟ گفت نمیدونم والا جریانش چجوریه!!! اما ممکنه کمی خسارت بگیره شرکت از شما!!:blink::blink:
شاخهام در اومد! گفتم بیام بپرسم از بچه ها که تو چاه نیفتم!;)

میرم واسه شاتل..
نمیدونم فقط چه سرعتی بگیرم! ببینم توی تبلیغاتشون توی سایت شاتل مثلا نوشته 512 رو 9500 تومن منظورش چیه؟
جدولشون گرونتره!

میشه سرویس شاتل رو وسط کار تغییر داد؟ مثلا 512 کرد یا کلابیشتر از سفارش اولیه کرد؟:blush:

arash.mihan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا خدا خیرت بده!:happy:

خانم منشی نداگستر گفت پول رو کامل بریزید به حساب ما من یک هفته تا نهایت ده روز پورت باز میشه میدمتون! گفت دو نفر رو میشه پورت باز کرد!:blink:

گفتم اگر نشد پولمو پس میدید؟ گفت نمیدونم والا جریانش چجوریه!!! اما ممکنه کمی خسارت بگیره شرکت از شما!!:blink::blink:
شاخهام در اومد! گفتم بیام بپرسم از بچه ها که تو چاه نیفتم!;)

میرم واسه شاتل..
نمیدونم فقط چه سرعتی بگیرم! ببینم توی تبلیغاتشون توی سایت شاتل مثلا نوشته 512 رو 9500 تومن منظورش چیه؟
جدولشون گرونتره!

میشه سرویس شاتل رو وسط کار تغییر داد؟ مثلا 512 کرد یا کلابیشتر از سفارش اولیه کرد؟:blush:

1 - منشی نداگستر دیگه کیه؟ منظورت یکی از همین نمایندگی ها هست که اطلاعاتشون در حد هویچ هست؟
2 - درمورد برگشت پول تا خط رانژر نشده باید هزینه شما برگردانده بشه
3-اینکه میگن صبر کن پورت خالی بشه یکی میگه 1 هفته یکی میگه 3 ماه همش دروغه چون دست نمایندگی نیست و من خودم 4 ماه هم بوده توی نوبت بودم و در آخر هم رفتم پولی که دادم رو پس گرفتم همش میگفتن امروز فردا
4 - شما از هر جا سرویس بگیری میتونی بعدا سرعت رو تغییر بدی
5 - شاتل 128 که بگیری 512 سرعت میده چون محدود هست یعنی مثلا 3 گیگ در ماه میگیری
6 - خسارت اینا همش چرتو پرت گفتم که اطلاعاتشون در حد هویچ فقط میخوان شما رو تیغ بزنند
....

بالا