• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت adsl در اصفهان

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
دوستانی که برای مراکز رجایی و بهشتی نیاز به سرویس دارند اینجا مراجعه کنند.

Last edited:

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
درود... نظرتون در مورد سرویس های "فن آوا" چیه؟ سرویس PG2-a ، زده سرعت ارسال 128 - 256 Kbps ،سرعت دریافت 128 - 512 Kbps، حجمش هم نا محدوده! و ماهیانه 22900 . میخواستم بدونم سرعت دانلودش چند هست؟ و شب و روز هم فرق میکنه؟ کلآ خوبه یا نه؟
مرسی

من همين سرويس PG2 را دارم و بسيار راضی هستم اكثر اوقات هم روی 512 هست ...
سرعت دانلود هم بين 50 تا 80 نوسان داره و نامحدود هم كه هست.

اينم يه تست :

765051864.png

R0oTkIT

Registered User
لایک‌ها
2
اقا سلام يه سوال ميخواستم بدونم كسي سرويس 2 مگ adsl جديد نداگستر صبا رو داره من يكي رو ديدم تو شيخ بهايي 200 به بالا سرعت دانلود داشت ping time هم وحشتناك كم بود :wacko: كسي از دوستان اين سرويس رو داره

apadanapayment

Registered User
لایک‌ها
0
اقا سلام يه سوال ميخواستم بدونم كسي سرويس 2 مگ adsl جديد نداگستر صبا رو داره من يكي رو ديدم تو شيخ بهايي 200 به بالا سرعت دانلود داشت ping time هم وحشتناك كم بود :wacko: كسي از دوستان اين سرويس رو داره

بله 2مگ نداگستر 200تا 230 دانلود میده.البته توجه کنید که حتما باید مدارک شرکت یا جواز کسب ببرید وگرنه سرعتتون روی 128بسته هست.
برای سفارش یا اطلاعات بیشتر میتونید از طریق لینکی که در امضام هست باهام تماس بگیرید

R0oTkIT

Registered User
لایک‌ها
2
بله 2مگ نداگستر 200تا 230 دانلود میده.البته توجه کنید که حتما باید مدارک شرکت یا جواز کسب ببرید وگرنه سرعتتون روی 128بسته هست.
برای سفارش یا اطلاعات بیشتر میتونید از طریق لینکی که در امضام هست باهام تماس بگیرید

سلام
خيلي ممنون :D كه زود جواب داديد من الان از پارس سرويس دارم 1 مگ 3 ماه هنور هم دوره شارژم تموم نشده كه بتونم خطم رو جمع اوري كنم منطقه ما رو نداگشتر ساپورت نميكنه ولي زنگ زدم گفتن تا 16 ارديبهشت كه فكر نميكنم درست باشه چون دفعه ي قبلي هم همين جوابارو ميدادن من مركز منتظري هستم 773 ميخواستم بدونم اصلا واقعا بالاخره نداگستر ميخواد اين منطقه رو جزو ساپورتش قرار بده يا وعده سر خرمن هست ؟؟
دوم ميخواستم بدونم براي ثبت نام اين سرويس 2 مگ نميشه با اشتغال به تحصيل مسئله رو حل كرد يا حتما جواز كسب ميخواد و اگه جواز كسب ميخواد ايا با كپي اون ميشه يا حتما اصل رو ميخوان اگه مال شخص ديگه اي باشه از اشنايان چطور ؟ ممنون  :wub:

parscyber

Registered User
لایک‌ها
16
آقا نمیدونم بقیه دوستانی که اینترنت از مخابرات برای DLC گرفتن هم همین مشکلو دارن یا نه ولی یک ماهی میشه که من همه ش لینک ام میپره!
آقای زریباف، شما اطلاعی ندارید؟
یهو داری کار میکنی، قطع میشه و لینک میاد، 10 ثانیه میتونی وصل شی و بعدش دوباره همینطور...
همه ش قطع میشه.
اول زنگ زدم پشتیبانیشون میگن سیم کشی خونه تون مشکل داره در حالی که سیم کشی رو تازه عوض کردیم و در خونه هم همین مشکل رو داره.
بعد دوباره زنگ زدم، یارو دعواش میاد! انگار ارث باباشو بالا کشیدم.
قبل عید گفته بود حل میشه، الان که 3 هفته س میگذره، هنوز همونطوریه.
آخه این چه وضعشه؟؟ نکنه بازم مخابرات ما ه که داره سرمون قر میاد؟
گاهی اینقدر زود به زود این اتفاق می افته که اصلا مجبور میشم قید اینترنتو بزنم.
جالبیش هم به اینه که لینک میره!!!
ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکی کنه

hadi222

Registered User
لایک‌ها
85
ببخشید دوستان مرکز مخابرات اصفهانم شروع به دادن adsl کرده؟ یا فقط تهرانه؟
من سپاهانشهرم اینجا مخابراتم داره adsl می ده؟ کجا برم ثیت نام؟

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
جناب ، دوست عزیز،نمیدوم چرا شما نمیخواهید واقعیت رو قبول کنین! من نگفتم این مودمها 10 هزار تومن میرزه!! ولی انصافا 220 هزار تومان میرزه؟؟اولا تا ثبت نام نکنین اصلا نمیتونید نظر بدین.عزیز من روز اول که مودم رو برای من آوردند من هم داشتم مثل شما خاندان ایرانسلو دعا میکردم که لطف بزرگی در حق پیشبرد ارتباطات و علم داره به این مملکت میکنه. ولی از چند روز بعد همهچیز عوض شد! وقتی تماسام قطع شد!! وقتی مشاور ایرانسل سرم داد میزد!!!وقتی با کمال گستاخی و جسارت به من گفته شد در 4 روز حدود 17 گیگ دانلود کردم!!! جالب اینجاست که وقتی بشون گفتم من تمام دانلودامو ثبت کردم !میدونید یه من چی گفت؟!!!!! از من پرسید شما چت هم کردین؟!!!! گفتم آره.بعد با پوز خند به گفت خوب دیگه اونجا از حجمتون کم شده!!!!!!!!!!!
در حالی که هر ادم بی سوادی میدونه که موقع چت کردن فقط کاراکتران که دارن مبادله میشن. که گاهی به کیلو بایت هم نمیرسه!!!!! بعد وقتی گفتمشما اشتباه میکنین به من گفت : شما بی سوادی من چی کار کنم!(تو دلم گفتم من که دارم تو بهترین دانشگاه ایران فوق لیسانس میخونم اونم رشته فنی! بی سوادم یا تو که فرق بین بایتو گیگا بایتو نمیدونی!!!) وقتی فهمیدم چه چیزایی پشت پردست که با کمال گستاخی به من گفته شد : ما هیچ کاری نمیتونیم بکنیم! شما اگه میخواید حسابتون باز شه دوباره باید 45 هزار تومان شارژ کنین!!!شما میتونید برید شکایت کنین!چرا از همون اول که دیدید حساب برای یه کس دیگس یا تو حساب خودتون اشتباه امار درج شده شکایت نکردین!!!!ینی من تو چهار روز باید 78 هزار تومان هزینه بپردازم!!! من میخوام اینو بدونم که این جوابها باید به من داده بشه؟! من تمام این حرفا رو که به من و دوستانم زده شده خدا رو شکر ضبط کردیم و مدرک کامل داریم. من بیکار نیستم بشینم اینجا چرتو پرت بنویسم! من اینتر نت های اسپید گرفتم که کارم زود راه بیفته، نه اینکه 10 روز منتظر 1تماس بررسی اعتراض بشینم!!!!تو این مملکت نه تنها ما عمرو وقتمون باید پشت ماشین تو ترافیک تلف شه بلکه باید پشت کامپیوتر هم توی اینترنت تلف شه!!!من واقعا متاسفم واقعا.اون شرکتی که با مردم اینطوری برخورد میکنه علنا داره مردم رو گاو فرض میکنه اگر نه نمیتونه اینقدر گستاخ باشه !!!میبینید؟ اونقدر این حرفها چرت بوده که شما هم باور نمیکنید!! عزیز من داشتن اینترنت پر سرعت از کمترین حقوقیه که شهروندان میتونن داشته باشن. من فقط میتونم بگم متاسفم بابت همه چیز.فقط همین
تجربیات دیگران از وایمکس و دیگر سرویسهای اینترنتی:
http://www.wimax-irancell-mtn.blogfa.com/

حرفهای شما کاملا درسته. متاسفانه اینجا آرامش مردم، حقوق مردم، احترام به مردم و ... یعنی کشک. ایرانسل فقط بلده با تبلیغاش مردمو گول بزنه. از همون کیفیت موبایلش معلومه اینترنتش چیه.

FiFtHeLeMeNt

Registered User
لایک‌ها
1
من هم با این دوست عزیز موافقم ، ایرانسل مزخرفترین سرویس اینترنتی و موبایل رو داره ، GPRS اش هم همینطوره.
آدم اینترنت نداشته باشه بهتر از اینه که از ایرانسل بگیره.

hadi222

Registered User
لایک‌ها
85
ببخشید دوستان مرکز مخابرات اصفهانم شروع به دادن adsl کرده؟ یا فقط تهرانه؟
من سپاهانشهرم اینجا مخابراتم داره adsl می ده؟ کجا برم ثیت نام؟
اخه این تاپیک ایرانسل نیست که دارین در موردش بحث میکنین
پست منم گم شد کسی جوابمو نداد

اصفهان مخابرات اینترنت می ده؟

FiFtHeLeMeNt

Registered User
لایک‌ها
1

بله منم 2 مگ ندا گستر رو دارم و وخیلی راضی هستم ، 200 تا 230 داللود می ده.

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
http://www.fanava-isf.com/main/inde...nt&view=category&layout=blog&id=34&Itemid=122

سلام کسی از فن آوا سرویس داشته ؟ این الان قطعی زیاده ؟ کمه ؟ چطوره ؟ الان من تصمیم دارم از لینک بالا سروریس 512 رو بگیرم ازشون ماهانه 50 خوبه ؟ 5 گیگ ترافیک ماهانه میدن هر گیگ هم 6 تومان. از شاتل خیلی بهتره همچنین نداگستر قیمت هاش.

hadi222

Registered User
لایک‌ها
85
آقا نمیدونم بقیه دوستانی که اینترنت از مخابرات برای DLC گرفتن هم همین مشکلو دارن یا نه ولی یک ماهی میشه که من همه ش لینک ام میپره!
آقای زریباف، شما اطلاعی ندارید؟
یهو داری کار میکنی، قطع میشه و لینک میاد، 10 ثانیه میتونی وصل شی و بعدش دوباره همینطور...
همه ش قطع میشه.
اول زنگ زدم پشتیبانیشون میگن سیم کشی خونه تون مشکل داره در حالی که سیم کشی رو تازه عوض کردیم و در خونه هم همین مشکل رو داره.
بعد دوباره زنگ زدم، یارو دعواش میاد! انگار ارث باباشو بالا کشیدم.
قبل عید گفته بود حل میشه، الان که 3 هفته س میگذره، هنوز همونطوریه.
آخه این چه وضعشه؟؟ نکنه بازم مخابرات ما ه که داره سرمون قر میاد؟
گاهی اینقدر زود به زود این اتفاق می افته که اصلا مجبور میشم قید اینترنتو بزنم.
جالبیش هم به اینه که لینک میره!!!
ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکی کنه
دوست عزیز شما مودمتو با یو اس بی به کامپیوتر وصل کردی؟

بالاخره یکی به ما نمیگه این مخابرات اصفهان اینترنت می ده یا نه؟

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
http://www.fanava-isf.com/main/inde...nt&view=category&layout=blog&id=34&Itemid=122

سلام کسی از فن آوا سرویس داشته ؟ این الان قطعی زیاده ؟ کمه ؟ چطوره ؟ الان من تصمیم دارم از لینک بالا سروریس 512 رو بگیرم ازشون ماهانه 50 خوبه ؟ 5 گیگ ترافیک ماهانه میدن هر گیگ هم 6 تومان. از شاتل خیلی بهتره همچنین نداگستر قیمت هاش.

من مركز ردانی دارم و خوبه مشكل قطعی هم به ندرت پيش مياد .
شما خليج فارس PG2 بگير 512 نامحدود 23 تومن در ماه . هيچ سرويس دهنده تو اصفهان با اين قيمت نامحدود نميده ...

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
551-552 مرکز سید الشهدا نبود؟
نخیر انگار در سال همت مضاعف هم ما باید خاک بخوریم :(

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
من مركز ردانی دارم و خوبه مشكل قطعی هم به ندرت پيش مياد .
شما خليج فارس PG2 بگير 512 نامحدود 23 تومن در ماه . هيچ سرويس دهنده تو اصفهان با اين قيمت نامحدود نميده ...

سرویس های خلیج فارس Share هست.

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
سلام به همه دوستان

تعداد محدودي پورت ADSL در دو مرکز رجايي و بهشتي اصفهان فعلاً موجود هست ، مشخصات را پايين ذکر کردم دوستاني که نياز دارند پ خ بدهند

1- سرويس حقيقي (شخصي ، خانگي ) سرعت 512 حجم 5 گيگ ماهيانه 16،900 تومان
2- سرويس حقوقي ( شرکت ، اداره ) سرعت 1024 حجم 5 گيگ ماهيانه 18،900 تومان

شبانه از ساعت 2 تا 6 صبح رايگان

هزينه رانژه 15،000 تومان

مرکز فیض هم تعدادی پــورت هست.

Last edited:

aminzaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.من تازه میخوام adsl بگیرم.بودجه با هزینه اتصال 50 هزار تومن .البته مودم D-Link خودم دارم.شما چه شرکتی رو پیشنهاد می کنید که هم سرعت دانلود بالا و خوبی داشته باشه هم ساعات رایگانش درست و خوب باشه.ممنون

بالا