• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت adsl در اصفهان

arash.mihan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان..

آقا من هرجای این فرومهای مربوط به adsl در اصفهان پیت دادم هیشکی تحویل نگرفت! :blush:

یکی منو راهنمایی کنه تا ما هم adsl دار بشیم..! نمیدونم سوالام زیاده یا اینکه خیلی مبتدیه که هیچ جوابی نیافتم..:(

1. امن مرکز سجاد هستم و میخواستم از شاتل بگیرم که گفتند نداگستر بهتره.. رفتم نداگستر تو سایتش نوشته بود پورت خالی نیست!
زنگ زدم گفتند پول رو کامل بریز تا بری تو رزروها! من نریختم! گفتم احتمالا میریزیم و بعد دیگه پس نمیدن و هی میگن صبر کنید خالی میشه! هرچند گفتند یک هفته ای باز میشه.. به نظر شما برم تو رزرو؟ اینقدر بهتره نداگستر واقعا؟

2. من شبانه رایگان هم برای دانلود میخوام.. ظاهرا شاتل از 1 شروع میشه و نداگستر از 3.. این درسته؟ آیا بازم نداگستر بهتره؟

3. برای بازی آنلاین چه سرعتی خوبه؟
من نداگستر میخواستم 1 مگ بگیرم.. چون دفتر ثبت شده دارم.. اما شاتل نمیدونم تعرفه هاش چیه.. چون سایتش یه چیز دیگه باز میکنه تازگیا!!
www.shateladsl.ir

خودمم نمیدونم سوالم چیه دقیقا.. :blush:فقط میدونم به راهنمایی نیاز دارم.. گیر کردم بین این دوتا isp..

ممنون از همه..:happy:

1 - کلا باید تو نوبت باشی حالا شاید یک هفته شاید 4 ماه تا پورت خالی بشه
2 - هزینه رو باید پس بدهند البته قبل از اینکه خط رانژر بشه
3 - شما 128 صبا که بگیری در روز 2 مگ سرعت میده
4 - بازی انلاین تست نکردن
5 - شبانه چه شاتل و چه صبانت اصلا معلوم نیست یعنی یک شب سرعت 50 میده یک شب 2 میده اصلا روش نمیشه حساب کرد .

arash.mihan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

ممنون ميشم از دوستاني كه بتونن به من كمكي بكنن

گويا اين شهرك وليعصر كه جز مركز مخابرات استقلاله به هيچ عنوان نميشه توش از اينترنت پرسرعت استفاده كرد

3 ماه بود كه شركت 311 به من قول داده بود پيش شماره ي 778 رو ساپورت كنه ولي ديروز كه زنگ زدم گفتن متاسفانه نميشه

وايمكس هم كه زنگ زدم گفت منطقه ي ما تحت پوشش نيست

كسي ميدونه چطوري ميشه توي اين مثلث برمودا(شهرك وليعصر) اينترنت پر سرعت گرفت؟

دوست عزیز شما دو تا راه داری

1 - وایمکس ایرانسل
2 - اینترنت ماهواره ای

درمورد ماهواره ای میتونم کمکت کنم خواستی ایدی یاهو من

ID : arash.mihan

DLC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شهرک ولیعصر که خوب بهش میرسن ( کلا اونورا رو ) چطور نمیتونی ای دی اس ال بگیری؟! شما وایمکس رو بگیر به نظر من چون من مواردی بوده شنیدم پوشش نبوده ولی تونستن استفاده کنن حتی بهتر ( توی همین فروم یکی از دوستان گفت ) فقط خواستی این کار رو بکنی حتما شرط کن اگه سیگنال نداشتی سرویس و مودم رو پس بگیرن

شوخي ميكني ديگه؟

فكر كنم بيشتر ين مشكل رو مركز استقلال داشته باشه. چه جوري ميگي به ما حسابي ميرسن!!!!!

منطقه اي كه يه شهرك رو با اين مشكل بزرگ بدون هيچ جواب قانع كننده اي رها كرده.جالب اينه كه وقتي كه به مخابران زنگ ميزني ميگه خطوط شما جز خطوط عاديه و بايد با شركت هاي خصوصي تماس بگيرين

وقتي به شركت هاي خصوصي زنگ ميزني ميگن كه با استعلامي كه ما كرديم اين خط جز خطوط دي ال سي هست و شما بايد با مخابرات تماس بگيرين!!!

فعلا كه مثل توپ فوتبال حسابي پاسمون ميدن

شركتي كه وايمكس ارائه ميكرد هم به من گفت كه ما اون منطقه رو پوشش نميديم

چه جوري ميشه از شركتي كه ميگه ما اون منطقه رو ساپورت نميكنيم درخواست كرد؟!!!!!
ميشه اون دوستي كه گفتين توي منطقه تحت پوشش نبوده رو به من معرفي كنين؟شايد اون بتونه كمكم كنه

واقعا كسي نميدونه كه مشكل من چه جوري حل ميشه؟

Last edited:

veyron

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
--------------------------------------------------------------------------------

سلام به همه دوستان
من سه ماه پیش از شاتل ADSL گرفتم با سرویس ECO128 سه ماهه که
امروز آخرشه ومن مطمئن نیستم که تمدیدش کنم یا نه.
میخوام ببینم نظرتون درمورد ISP های دیگه چیه. (من گلستانم پیش شماره 452 )
البته با این سرویس مشکل خاصی نداشتم فقط یه چیز بهتر میخواستم.

یه سرویس نامحدود و یکم سریع تر بیشتر به درد من می خوره چون من بازی آنلاین و وبگردی زیاد میکنم و البته قیمتشم برام مهمه .

لطفا کسایی که تجربه دارن پیشنهاد بدن
خیلی خیلی ممنون

alpha_beta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا خوب شد شما رو دیدم!

من تجربه بازی آنلاین ندارم.. الان دارم adsl از شاتل میگیرم که نصفش برای بازی آنلاینه!!

با 128 میشه بازی کرد؟ کلا چقدر ترافیک مصرف میکنه؟ من بتلفیلد رو میخوام بازی کنم..

veyron

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بتلفیلد رو نمیدونم ولی من با این سرویس wow بازی کردم بد نبود

البته خیلی ها رو دیدم شاکین از شاتل ولی برای من شاید به خاطر مرکز مخابراتیم بد نبود

apadanapayment

Registered User
لایک‌ها
0
برای ارایه ی اشتراک ADSL از شرکت های نداگستر-پیشگامان و پارس آنلاین در خدمت شما هستیم.
اصفهان-دروازه دولت-نبش طالقانی و چهارباغ عباسی-رز اینترنت
همراه:09132008247زریباف

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
--------------------------------------------------------------------------------

سلام به همه دوستان
من سه ماه پیش از شاتل ADSL گرفتم با سرویس ECO128 سه ماهه که
امروز آخرشه ومن مطمئن نیستم که تمدیدش کنم یا نه.
میخوام ببینم نظرتون درمورد ISP های دیگه چیه. (من گلستانم پیش شماره 452 )
البته با این سرویس مشکل خاصی نداشتم فقط یه چیز بهتر میخواستم.

یه سرویس نامحدود و یکم سریع تر بیشتر به درد من می خوره چون من بازی آنلاین و وبگردی زیاد میکنم و البته قیمتشم برام مهمه .

لطفا کسایی که تجربه دارن پیشنهاد بدن
خیلی خیلی ممنون
تو مرکز گلستان فقط شاتل و پیشگامان هستن که دومی اصلا پیشنهاد نمی‌شه لذا همین که داری رُ از دست نده.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
adsl از کدوم شرکت به غیر از صبانت میشه گرفت که هم اینقدر اذیت نکنن هم روزی 2-3 گیگ فایل باهاش دانلود کرد
قیمتشم زیاد بالا نره نهایتش ماهی 20-25
اگه بخوای هر روز این حجم رُ دانلود کنی که به‌تره نامحدود بگیری که اونم ۱۰۰ به بالا هست. در شاتل با شبانه رایگان اگه ۵۱۲ بده می‌شه ۱.۲ گیگ گرفت، البته با سرویس اکو. سرویس آرت ۱ هم که ۱۲ گیگ و ۲۸ تومن هست سرعتش ۱۲۸ هست ولی به جز ۱-۷ رایگان جمعه‌ها هم رایگان است.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
سلام به همه دوستان..

آقا من هرجای این فرومهای مربوط به adsl در اصفهان پیت دادم هیشکی تحویل نگرفت! :blush:

یکی منو راهنمایی کنه تا ما هم adsl دار بشیم..! نمیدونم سوالام زیاده یا اینکه خیلی مبتدیه که هیچ جوابی نیافتم..:(

1. امن مرکز سجاد هستم و میخواستم از شاتل بگیرم که گفتند نداگستر بهتره.. رفتم نداگستر تو سایتش نوشته بود پورت خالی نیست!
زنگ زدم گفتند پول رو کامل بریز تا بری تو رزروها! من نریختم! گفتم احتمالا میریزیم و بعد دیگه پس نمیدن و هی میگن صبر کنید خالی میشه! هرچند گفتند یک هفته ای باز میشه.. به نظر شما برم تو رزرو؟ اینقدر بهتره نداگستر واقعا؟

2. من شبانه رایگان هم برای دانلود میخوام.. ظاهرا شاتل از 1 شروع میشه و نداگستر از 3.. این درسته؟ آیا بازم نداگستر بهتره؟

3. برای بازی آنلاین چه سرعتی خوبه؟
من نداگستر میخواستم 1 مگ بگیرم.. چون دفتر ثبت شده دارم.. اما شاتل نمیدونم تعرفه هاش چیه.. چون سایتش یه چیز دیگه باز میکنه تازگیا!!
www.shateladsl.ir

خودمم نمیدونم سوالم چیه دقیقا.. :blush:فقط میدونم به راهنمایی نیاز دارم.. گیر کردم بین این دوتا isp..

ممنون از همه..:happy:
آدرس سایت http://www.shatel.ir هست. بقیه نکات رُ هم که بقیه گفتن.

puffi_vahshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو مرکز گلستان فقط شاتل و پیشگامان هستن که دومی اصلا پیشنهاد نمی‌شه لذا همین که داری رُ از دست نده.

چرا چون شما فروشنده شاتلی ؟؟؟؟؟؟؟ فعلا که خیلی بهتره شاتل هستش

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
چرا چون شما فروشنده شاتلی ؟؟؟؟؟؟؟ فعلا که خیلی بهتره شاتل هستش
چرا چون شما فروشنده پیشگامی؟ پیشگامان چیزی به اسم ساپرت حداقل توی اصفهان نداره. من ندیدم، بهت قول میدم اگه نبینم کس دیگه ای هم نمیتونه ببینه.
crazy.gif

R@min

Registered User
لایک‌ها
43
اگه بخوای هر روز این حجم رُ دانلود کنی که به‌تره نامحدود بگیری که اونم ۱۰۰ به بالا هست. در شاتل با شبانه رایگان اگه ۵۱۲ بده می‌شه ۱.۲ گیگ گرفت، البته با سرویس اکو. سرویس آرت ۱ هم که ۱۲ گیگ و ۲۸ تومن هست سرعتش ۱۲۸ هست ولی به جز ۱-۷ رایگان جمعه‌ها هم رایگان است.
سرویس ارت 1 سرعت دانلودش 16 میشه یا میره بالاتر ؟؟

puffi_vahshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا چون شما فروشنده پیشگامی؟ پیشگامان چیزی به اسم ساپرت حداقل توی اصفهان نداره. من ندیدم، بهت قول میدم اگه نبینم کس دیگه ای هم نمیتونه ببینه.
crazy.gif

نه اتفاقا من فروشندگیم کجا بوده من چون مصرف کنندم گفتم

roohroba

Registered User
لایک‌ها
0
درود... نظرتون در مورد سرویس های "فن آوا" چیه؟ سرویس PG2-a ، زده سرعت ارسال 128 - 256 Kbps ،سرعت دریافت 128 - 512 Kbps، حجمش هم نا محدوده! و ماهیانه 22900 . میخواستم بدونم سرعت دانلودش چند هست؟ و شب و روز هم فرق میکنه؟ کلآ خوبه یا نه؟
مرسی

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
درود... نظرتون در مورد سرویس های "فن آوا" چیه؟ سرویس PG2-a ، زده سرعت ارسال 128 - 256 Kbps ،سرعت دریافت 128 - 512 Kbps، حجمش هم نا محدوده! و ماهیانه 22900 . میخواستم بدونم سرعت دانلودش چند هست؟ و شب و روز هم فرق میکنه؟ کلآ خوبه یا نه؟
مرسی
ندیدم کسی از آشناها داشته باشه که نظر قطعی بشه داد. ولی اینا Share هست و Burst. شما برای بارگیری مداوم همون حدود ۱۲۸ مد نظرت باشه به واقعیت نزدیک‌تره.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
سرویس ارت 1 سرعت دانلودش 16 میشه یا میره بالاتر ؟؟
خودم نداشتم. اما یه مدتی شنیدم که سرعتش به ۱۰۰ کیلوبایت در ثانیه هم رسیده. درباره اکو ۱۲۸ ولی امتحان کردم در طول روز با حدود ۵۵ دانلود می‌کنه٬ شب هم بگیر نگیر داره٬ ممکنه همون ۵۵ باشه یا گاهی ۱۴ تا ۱۶.

akuchekiyan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam baba berin mokhaberate shahid kharazi darvaze tehran .khode mikhaberat dare adsl roo khotoote dlc mide

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
در تایید حرف میلاد باید بگم که ساپورت پیشگامان جمع چند تا دختر احمق و بی ادب هستند که فکر کنم در طول عمرشون کامپیوتر هم ندیده باشن ! همیشه هم وقتی سرویستون قطع میشه بعد از ساعت کاری اینا که تموم میشه درست خواهد شد !

پیشگامان نخرید !

بالا