• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درگاه آنلاین پارسیان خراب شده؟

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
راستش من یک فروشگاهی داشتم درگاهش هم خوب کار میکرد ( پارسیان)
ولی چند وقتیه خود به خود ریخته به هم و دیگه نمیتونه با پارسیان ارتباط برقرار کنه
30 ثانیه منتظر پاسخ از پارسیان میمونه بعد چون پاسخی نمیاد ارور TIMEOUT میده و میگه ارتباط با بانک برقرار نشد.
همه کار هم کردم خط به خط کدهارو نگاه کردم هیچ مشکلی ندارن
شونصد بارهم زنگ زدم شرکت الکترونیک پارسیان ولی جواب درستی ندادن
میشه حدس زد که چون هاست من از کاناداست مشکل ازون باشه ؟ پارسیان اجازه برقراری ارتباط رو پورت 443 به آی پی های آمریکا و کاندارو نمیده ؟
خودش پارسیانیا میگن باید هاستتو عوض کنی بیاری ایران!!! ولی آخه مگه کشکه ؟ من قرارداد یک ساله بستم کلی هزینه کردم و در ضمن از هاستهای وطنی هم خوشم نمیاد .

حالا راهی هست که بشه مشکل رو حل کرد بدون اینکه هاست عوض کنم ؟

سلام دوستان
چند وقتیه هرچی سعی میکنم از هر سایتی با درگاه آنلاین بانک پارسیانشون خرید کنم error timeout میده
اصلا خد این صفحه هم برای من بالا نمیاد :
https://www.pec24.com/
شما مشکلی با پارسیان ندارین این 1 ماهه اخیر ؟ یعنی مشکل از چی میتونه باشه ؟

Last edited:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
من که مشکلی ندارم
پک24 هم باز میشه ...

DrXoX

Registered User
لایک‌ها
14
سلام
مشکلی نداره
مرورگرهای دیگه رو هم تست کنید ، مشکل از سایت نیست

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
خارج از ایرانی، درسته؟
از حدود 6 ماه پیش سایت بانک ها فقط با آی پی ایران باز میشه. به خاطر اتک شدیدی که داشتن (فایروالشون در حد بوقه!)
تو این مدت فقط بانک سامان بدون مشکل کار میکرد.
جدیداً هم بانک ملی و ملت و یه سری دیگه سر کیسه رو شل کردن و فایروال قویتر گرفتن، با آی پی خارج هم مشکلی ندارن. ولی pec24 مثه اینکه یادش رفته بلاکشو باز کنه :D

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
خارج از ایرانی، درسته؟
از حدود 6 ماه پیش سایت بانک ها فقط با آی پی ایران باز میشه. به خاطر اتک شدیدی که داشتن (فایروالشون در حد بوقه!)
تو این مدت فقط بانک سامان بدون مشکل کار میکرد.
جدیداً هم بانک ملی و ملت و یه سری دیگه سر کیسه رو شل کردن و فایروال قویتر گرفتن، با آی پی خارج هم مشکلی ندارن. ولی pec24 مثه اینکه یادش رفته بلاکشو باز کنه :D
پس بگو مشکل از چی بوده
دستت درد نکنه راهنمایی کاملی بود ممنون
حالا چیکار میشه کرد ؟ :(

Last edited:

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
راستش من یک فروشگاهی داشتم درگاهش هم خوب کار میکرد ( پارسیان)
ولی چند وقتیه خود به خود ریخته به هم و دیگه نمیتونه با پارسیان ارتباط برقرار کنه
30 ثانیه منتظر پاسخ از پارسیان میمونه بعد چون پاسخی نمیاد ارور TIMEOUT میده و میگه ارتباط با بانک برقرار نشد.
همه کار هم کردم خط به خط کدهارو نگاه کردم هیچ مشکلی ندارن
شونصد بارهم زنگ زدم شرکت الکترونیک پارسیان ولی جواب درستی ندادن
میشه حدس زد که چون هاست من از کاناداست مشکل ازون باشه ؟ پارسیان اجازه برقراری ارتباط رو پورت 443 به آی پی های آمریکا و کاندارو نمیده ؟
خودش پارسیانیا میگن باید هاستتو عوض کنی بیاری ایران!!! ولی آخه مگه کشکه ؟ من قرارداد یک ساله بستم کلی هزینه کردم و در ضمن از هاستهای وطنی هم خوشم نمیاد .
حالا راهی هست که بشه مشکل رو حل کرد بدون اینکه هاست عوض کنم ؟

maryambanoo

کاربر فعال شبکه
کاربر فعال
لایک‌ها
1
بيشتر فروشگاه هاي مهم كه از درگاه بانك پارسيان سرويس پرداخت داشتند دارند سويچ ميكنند به درگاه بانكهاي ديگر بخصوص سامان (بخوان داتكام يكي از اين فروشگاهها هست كه مشاهده كردم و پيغام هم گذاشته كه پارسيان مشكل داره و جديدا سامان را راه اندازي كرده براي مشتريان خودش).

خود پارسيان هم متوجه اين موضوع شده كه حداقل 17 هزار از مشتريهاشون با مشكل مواجه شده اند و فكر ميكنم درصدد هستند سرورشان را عوض كنند. ولي اين اتفاق كي مي افتند خدا داند. شايد تا اون موقع كه اينها سرورشون را عوض كنند همه مشتريهاشون به بانكهاي ديگر سويچ كرده باشند :wacko:!!!. كلا درگاه بي دردسري بود و حيف كه اينطوري شد و همانطور آن دوستمان گفتند تنها بانكي هرگز اين مشكل آي پي خارج از كشور براش پيش نيامد «فقط درگاه اينترنتي بانك سامان» بود كه حداكثر يكي دو روز اشكال داشت و ضمن اينكه كيفيت، سرعت، دقت، تعداد تراكنشهاي موفق و آپ تايم عالي درگاه اينترنتي بانك سامان و همچنين سرويس دهي به مشتريانش اگر يك سر و گردن بيشتر از پارسيان نباشد كمتر نيست! :).

البته جهت اطلاع شما اينكه سرور بانك پارسيان فقط با اي پي هاي امريكا و كانادا مشكل ندارد! بلكه با تستهايي كه ما گرفتيم اين مشكل با ipهاي روسيه ، المان، انگليس، كره، و چند كشور ديگر هم مشاهده شد.

براي آگاهي بيشتر اينكه از سرورهاي خارج وقتي مسير pec24 (سرور پارسيان) را چك كنيد متوجه ميشويد حتي مسير تا جند منطقه بعداز بك بن ايران هم باز است (اين يعني اينكه اين گونه ipهاي خارج از كشور، از مركز فيلترينگ بسته نشده و از آمريكا هم بلاك نشده) و بلكه در بك بن سروش رسانه و سرورهاي پارس آنلاين متوقف ميشود (سرور پرداخت آنلاين بانك پارسيان در ديتاسنتر پارس آنلاين مستقر است)

ضمنا خودم هم با مسئول سرويس پرداخت پارسيان هم صحبت كردم و همانطور خودتان هم در جريان هستيد آنها اولين چيزي كه ميگويند اين است كه سرورتان را به ايران منتقل كنيد!. من هم يك جواب دندان شكن بهشون دادم كه ديگر هيچ چيزي نگفتند به غير اينكه درصدد تغيير سرور خودشان هستند، آن جواب اين بود: «آدم كه براي يك ليوان شير نميره يك دونه گاو بخره!»!!! و در ادامه گفتم با توجه به تعدد درگاههاي پرداخت اينترنتي بانكهاي مختلف چرا بخاطر كوتاهي مسئولان پارسيان، مشتريان بايد سرورهاي خارجي خود را با توجه به قيمت مناسب و امنيت و كيفيت و پشتيباني به مراتب بالاتر از ديتاسنترهاي ايراني را ول كرده و به سرورهاي ايراني نقل مكان كنند!؟ درصورتيكه براحتي همه مشتريان شما ميتوانند درگاه پرداختشان را بر روي ديگر بانكها منتقل كرده و نياز به تعيير سرورهايشان هم نخواهد بود(چنانكه طي همين مدت كوتاه نيز بسياري از سايتها و فروشگاههاي بزرگ و معتبر اقدام به تغيير درگاه پرداخت از پارسيان به ديگر بانكها را انجام داده اند)!!! و در اين بين قفط بانك پارسيان است كه متضرر خواهد شد!!

Last edited:

azadiphone

Registered User
لایک‌ها
1
به به! چشم ما روشن!، بانك خصوصي و اينگونه بي توجهي به اين تعداد قابل توجه از مشتريانش؟!!!! آقاي پارسيان چشم ما روشن!:thumbsdow

يادش بخير حدود ده سال پيش كه درگاه سامان را در سايتمان راه انداختيم، از يكي دو ماه بعدش هفته اي دو سه بار از پرداخت الكترونيك پارسيان با ما تماس ميگرفتند كه چرا از درگاه ما براي پرداخت الكترونيك سايتتان استفاده نميكنيد و اين روند دو سالي ادامه داشت تا بالاخره براي خلاص شدن از دست آنها درگاه پارسيان را هم در كنار درگاه سامان در سايت قرار داديم.

تا 15 روز پيش كه ما سرورمان را از انگليس به امريكا منتقل كرديم و تا مدت 3 روز همه چيز بدون مشكل بود و از روز چهارم به بعد مشكل درگاه بانك پارسيان پيش آمد و كانكت بين سرورها انجام نگرفت. ابتدا بخاطر اينكه سرور عوض شده و شايد تنظيمات بهم ريخته باشد كلي بخش فني به آن ور رفت، اما نشد كه نشد!، و تازه بعداز تماس با مسئول شركت پرداخت الكترونيك پارسيان متوجه شديم كه مشكل از تنظيمات سرور ما نبوده و از طرف سرورهاي پارسيان اجازه ارتباط نميدهد و همان پاسخي كه به دوستان ديگر داده بودند را ما نيز شنيديم كه سرورتان را عوض كنيد! بهشون گفتيم ما ابتدا سرور جديد را قبل از قرار داد چك كرديم كه به چنين مشكلي بر نخوريم!‌حالا چطور شد كه اي پي ما تا چند روز قبل بلاك نبود و حالا تا ما به اين سرور آمديم دو سه روز بعدش از طرف شما بلاك شده؟!!!! در نهايت به همين نتيجه اي كه دوستان ديگر اعلام كردند رسيديم كه فايروال سرور پارسيان دچار مشكل است كه حتي بيخودي آي پي هاي جديد را هم بلاك ميكند!!!!

ما كه زياد نگران نيستيم چون در نهايت كاربران تمام پرداخت ها را از طريق درگاه بانك سامان انجام ميدهند ولي بيچاره پارسيان كه از قرار معلوم حدود 17 هزار مشتري شان ناراضي بوده و در حال جايگزين مناسبي براي درگاه بانك پارسيان هستند!!!!

فكر ميكنم اگر تمام دارندگان درگاه پارسيان كه با آن مشكل پيدا كردند، در صفحه اول سايتشان پيغامي مبني بر مشكل دار شدن سرور درگاه بانك پارسيان را به مخاطبنشان اطلاع رساني كنند، آنگاه مسئولين بانك هم شايد براي رفع مشكل زودتر به خودشان بيايند و درصدد رفع آن برآيند، چون چنين حركتي برايشان جو منفي و نامناسبي بين مردم ايجاد خواهد نمود و لذا باعث ميگردد سريعتر به رفع نقص بپردازند

Last edited:
بالا