ali-boofaloo
کاربر قدیمی پرشین تولز
راستش من یک فروشگاهی داشتم درگاهش هم خوب کار میکرد ( پارسیان)
ولی چند وقتیه خود به خود ریخته به هم و دیگه نمیتونه با پارسیان ارتباط برقرار کنه
30 ثانیه منتظر پاسخ از پارسیان میمونه بعد چون پاسخی نمیاد ارور TIMEOUT میده و میگه ارتباط با بانک برقرار نشد.
همه کار هم کردم خط به خط کدهارو نگاه کردم هیچ مشکلی ندارن
شونصد بارهم زنگ زدم شرکت الکترونیک پارسیان ولی جواب درستی ندادن
میشه حدس زد که چون هاست من از کاناداست مشکل ازون باشه ؟ پارسیان اجازه برقراری ارتباط رو پورت 443 به آی پی های آمریکا و کاندارو نمیده ؟
خودش پارسیانیا میگن باید هاستتو عوض کنی بیاری ایران!!! ولی آخه مگه کشکه ؟ من قرارداد یک ساله بستم کلی هزینه کردم و در ضمن از هاستهای وطنی هم خوشم نمیاد .
حالا راهی هست که بشه مشکل رو حل کرد بدون اینکه هاست عوض کنم ؟
ولی چند وقتیه خود به خود ریخته به هم و دیگه نمیتونه با پارسیان ارتباط برقرار کنه
30 ثانیه منتظر پاسخ از پارسیان میمونه بعد چون پاسخی نمیاد ارور TIMEOUT میده و میگه ارتباط با بانک برقرار نشد.
همه کار هم کردم خط به خط کدهارو نگاه کردم هیچ مشکلی ندارن
شونصد بارهم زنگ زدم شرکت الکترونیک پارسیان ولی جواب درستی ندادن
میشه حدس زد که چون هاست من از کاناداست مشکل ازون باشه ؟ پارسیان اجازه برقراری ارتباط رو پورت 443 به آی پی های آمریکا و کاندارو نمیده ؟
خودش پارسیانیا میگن باید هاستتو عوض کنی بیاری ایران!!! ولی آخه مگه کشکه ؟ من قرارداد یک ساله بستم کلی هزینه کردم و در ضمن از هاستهای وطنی هم خوشم نمیاد .
حالا راهی هست که بشه مشکل رو حل کرد بدون اینکه هاست عوض کنم ؟
سلام دوستان
چند وقتیه هرچی سعی میکنم از هر سایتی با درگاه آنلاین بانک پارسیانشون خرید کنم error timeout میده
اصلا خد این صفحه هم برای من بالا نمیاد : https://www.pec24.com/
شما مشکلی با پارسیان ندارین این 1 ماهه اخیر ؟ یعنی مشکل از چی میتونه باشه ؟
Last edited: