aras71
Registered User
- نوشتهها
- 200
- لایکها
- 38
بله می تونید خرید کنید
البته بازم هم شرایط داره
ممنون از جوابتون
اگه پولی تو ویزا کارت داشته باشم می تونم به ایران انتقال بدم؟
بله می تونید خرید کنید
البته بازم هم شرایط داره
این نرم افزار ها به اصطلاح ای پی کثیف استفاده می کنند چون از این ای پی ها مداوم استفاده شده مناسب برای افتتاح حساب پی پل نیست این درسته
تمامی کسای که اونجا درامد بالای 600 دلار در سال دارند باید مالیات بدن پی پل مشخصات این ها رو به گاورمنت بیل می فرسته برای همینه که اونجا مشکل پیش میاد اگه با مشخصات فیک باز شده باشه
البته دوستمون منظورشون از آی پی کثیف ( اولین بار هست این اصطلاح رو میشنوم ) آی پی بلاک لیست شده هست که نه تنها در پی پال بلکه در بسیاری از سایتها و موتورهای جستجو هم نمیشه ازشون استفاده کرد. مسئله بعدی که مطرح میشه خود آی پی نیست بلکه عوض شدن اون هست که به هیچ عنوان نمیشه از یک آی پی دینامیک نظیر اولترا سورف در پی پال استفاده کرد.از آی پی دینامیک در شبکه های وایرلس آمریکا مثل Verizon-ATT-T mobile ... یا سرویسهای dialup هر کشوری میشه استفاده کرد که در این صورت رنج آی پی تغییر نمیکنه.
موفق باشید
سلام
میشه یکی بگه paypal چیه !؟ چه فرقی با Visa card و ... داره ؟
چه خدماتی میده ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
برای خریدارها چه سودی داره استفاده از پیپال ؟سلام،
شما بعد از افتتاح حساب پی پل کارت اعتباری خودتون رو بهش وصل میکنید و پس از اون، پرداخت های اینترنتی رو با حساب پی پلتون انجام میدید نه مستقیما با کارت و مزیت این روش در این است که نیاز به وارد کردن اطلاعات کارت برای هر خرید اینترنتی نیست که همین باعث ایجاد امنیت و عدم به سرقت رفتن اطلاعات کارت شما میشه. این امکان برای انجام خرید هست که علاوه بر این امکانات دیگه ای هم به فروشندگان و صاحب فروشگاه های اینترنتی هم میده برای دریافت پول کالا و خدمات.
برای خریدارها چه سودی داره استفاده از پیپال ؟
برای ما ایرانی ها استفاده از پیپال خطر بیشتر هست که !اگر بخواید مستقیما با کارت اعتباری از فروشگاه های اینترنتی خرید کنید باید برای تک تک پرداخت ها اطلاعات کارتتون رو وارد کنید که این امر باعث ایجاد ریسک و امکان سرقت اطلاعات کارت توسط هکرها یا برنامه های جاسوسی(Spyware) و غیره رو به همراه داره یا حتی خیلی از فروشگاه ها در واقع کلاه بردار هستن یا سارق اطلاعات کارت که در این صورت با دست خودتون اطلاعات کارتتون رو به سارق دادید.
شما یک بار اطلاعات کارت اعتباریتون رو در حساب پی پلتون وارد میکنید و دیگه نیازی نیست که هر بار برای خرید، اطلاعات کارت رو در فروشگاه ها وارد کنید و در واقع از پی پل به عنوان واسطی امن برای پرداخت ها استفاده میکنید به این صورت که در هر پرداخت، پی پل مبلغ مورد نظر رو از کارت متصل به حساب شما برداشت و به حساب فروشنده واریز میکنه که در این بین علاوه بر اینکه نیازی به ورود اطلاعات کارت به صورت هر باره نیست بلکه اگر فروشنده کالا یا خدمات مورد نظر رو به شما تحویل نداد میتونید درخواست بازگشت پول از حساب فروشنده به حساب خودتون رو بدید.
(این مزیت استفاده از پی پل برای خریداران هست)
برای ما ایرانی ها استفاده از پیپال خطر بیشتر هست که !
ممکن هست هرلحظه اکانتمون رو بلاک کنن ! نه ؟
بعد سوال دیگه این که پیپال کارمزد داره ! ولی کردیت کارد کارمزد نداره !
سوال بعد این هست که مثلا میشه 100 دلار از ویزا به صورت مستقیم به اکانت پیپال واریز کرد؟ منظورم اینه که کارمزد نمیگیره پیپال؟
شما اگر با مدارک واقعی از شخصی که خارج از ایران زندگی میکنه حساب پیپلتون رو باز کنید خطری نداره.
پی پل به دلایلی اکانت رو لیمیت میکنه که با رائه مدارک انشاء ا... این مشکل حل شدنیه.
نه کرید کارت نه پی پل برای خرید هیچ کارمزدی ندارن.
نخیر امکان انتقال پول از کارت اعتباری به حساب پی پل نیست مگر انتقال از طریق حساب بانکی متصل به پی پل که در حساب پی پل کشورهایی مثل آمریکا امکان پذیز هست.
من الان میخوام از بعضی سایت ها با کردیت کاردم (ویزا) چند تا چیز بخرم؟
چطوری باید به اون سایت اعتماد کنم ؟
از کجا بفهمم Fake نیست ؟
خرید با پیپال از سایت های اینترنتی ارزون تر از خرید با Visa در میاد ؟
آخه این سایت (http://www.pardakhtgar.net/) خرید های اینترنتی رو با پی پل ارزون تر از Visa انجام میده ! دلیلش چیه ! ؟تو گوگل جستجو کنید سایت های مربوطه رو پیدا میکنید.
تو گوگل سرچ کردم لیست سایت های Scam رو آورد ولی سایت های مورد نظر من توش نبود ! یعنی سایت های من برای خرید امن است ؟
همونطور که عرض کردم شما برای خرید هیچ کارمزدی پرداخت نمیکنید نه از طریق پی پل نه از طریق کارت بلکه کارمزد از فروشنده کسر میشه.
آخه این سایت خرید های اینترنتی رو با پی پل ارزون تر از Visa انجام میده ! دلیلش چیه ! ؟
ببخشید من انقدر سوال میکنم !
نخیر امکان انتقال پول از کارت اعتباری به حساب پی پل نیست مگر انتقال از طریق حساب بانکی متصل به پی پل که در حساب پی پل کشورهایی مثل آمریکا امکان پذیز هست.
امکانش نیست از کارت اعتباری به بالانس deposit کرد؟؟!!!!
نه این امکان وجود نداره.
هر نفر میتونه 2 حساب پیپال داشته باشه، پس چطوره بعضیا میان حساب وریفای پیپال می فروشن، اونم تعداد زیاد؟
یکی میگفت حساب بانکی آمریکا (واقعی نه Vba) میدم اینقدر، گفتم شنیدم از آمریکایی ها مالیات و اینجور چیزها میگیرن، گفت نه اینطوری نیست و یه چیزایی گفت
نفهمیدم !خواهش میکنم مشکلی نیست.
به نظرم در پرداخت با کارت کارمزدی که براش میافته رو از شما میخواد بگیره(فروشنده برای دریافت درگاه پرداخت جهت دریافت پول از مشتری از طریق کارت، کارمزد ماهیانه و علاوه بر اون مبلغی برای هر پرداخت به شرکتهای ارائه دهنده این سرویس میپردازن).