• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش هارد Seagate Expansion 1T ( فقط دو روز از خریدش گذشته+گارانتی دارد)

galaxysky

Registered User
لایک‌ها
644
دوستان از اونجایی که تعدادی از عزیزان از طریق پیغام خصوصی درخواست کردند که یکی دو روز وقت بهشون داده بشه در اینجا اعلام میکنم با اجازه شما بزرگان تا ساعت 24 یکشنبه این هفته(90/10/11) دوستان فرصت دارن تا قیمت های پیشنهادی خودشون رو اعلام کنند بعد از اتمام این مدت زمان خریدار هارد رو معرفی میکنم,اینم بگم که در شرایط مساوی عزیزانی که زودتر پیشنهاد خودشونو ارائه دادن در اولویت بنده خواهند بود تا به این ترتیب رعایت انصاف شده باشه.
دوست عزیز پس در اینصورت من انصراف خودم رو اعلام میکنم .
موفق باشید

ehsan640

Registered User
لایک‌ها
87
شیرازم
135 خریدارم
البته اول هارد رو تحویل میگیرم و بعد وجه رو پرداخت میکنم

Dim0

Registered User
لایک‌ها
36
اگر کسی تا پایان امشب پیشنهاد بالای 131 تومن بده و تهران باشه The Victorias Secret Fashion Show مال سال 2010 و 2011 رو با کیفیت 720p براش رو هارد میریزم(یعنی کیفیتش محشره) پس اگه کسی اینا رو میخواد کمتر از 1 ساعت و 15 دقیقه وقت داره

Dim0

Registered User
لایک‌ها
36
اگر کسی تا پایان امشب پیشنهاد بالای 131 تومن بده و تهران باشه The Victorias Secret Fashion Show مال سال 2010 و 2011 رو با کیفیت 720p براش رو هارد میریزم(یعنی کیفیتش محشره) پس اگه کسی اینا رو میخواد کمتر از 1 ساعت و 15 دقیقه وقت داره
حدود 50 دقیقه مونده
این مراسم (show) رو هرجایی پیدا نمی کنید اونم مال پارسال و امسالشو...!!؟ اگه نمیدونید این چه مراسمی یه سرچ کنید میفهمید چیه.

Dim0

Registered User
لایک‌ها
36
حدود 10 دقیقه مونده
اینم بگم فقط به خریداری که تو این چند دقیقه پیشنهاد مورد نظر رو بده این دو شو تعلق میگیره و این روی بقیه فایلا و فیلم ها داده نمیشه...

Dim0

Registered User
لایک‌ها
36

حیف شد...
کسی نخواست و به هیچ کس نرسید و نخواهد رسید این دو مراسم.

mr-iman

Registered User
لایک‌ها
13
سلام
دوست عزیز یعنی میفرمایید شنبه رو بکنم یکشنبه؟ منظورتون همینه؟
اره تقریبا!من ببینم چون واسه دوستم که ویدیو کلوپ داره میخوام!چون فردا از صبح تا 7 شب سر کارم نمیرسم باهاش حرف بزنم!یه وقت بگیرم من خبر میدم فردا شب
فعلا با اجازه
یا علی

Dim0

Registered User
لایک‌ها
36
اره تقریبا!من ببینم چون واسه دوستم که ویدیو کلوپ داره میخوام!چون فردا از صبح تا 7 شب سر کارم نمیرسم باهاش حرف بزنم!یه وقت بگیرم من خبر میدم فردا شب
فعلا با اجازه
یا علی
راستش با این حساب نمیتونم قول بدم..., اگه قیمت پیشنهادی شما بهتر از بقیه بود و تونستی تا فردا ساعت 12 شب بهم خبر بدی در اون شرایط مال شما میشه البته اگه شما تهران تشریف داشتی اونوقت موردی نداشت اما چون نیستین واسه همین نمیتونم 100 درصد قول بدم

تا فردا ببینیم خدا چی میخواد.

موفق باشید

Dim0

Registered User
لایک‌ها
36
بیا بالاااااااااااااا

بالا