اوضاع خیلی درامه لحظه ای میره بالا دولت میتونه بیاره پایین ولی واسه 1 2 هفته بعدش میره بالا و دیگه نمیشه کنترل کرد
وقتی رسانه ها همشون دست خودت باشه و در کنترل خودت باشه و رسانه های دیگه رو که حرفی بجز حرف تو میزنن بریزی توی خونه مردم یا مثل کماندو از بالای پشت بوم بیای جمعش کنی به خودت اجازه میدی هرچی هم میخوای بگی بگی دیگه !! چیز طبیعی ایهچقدر اینا پرو ان الان نوشته اثرات امضای اوباما کم رنگ شد .واقعا هم معلو.مه .من نمیدونم واقعا
ولی وقتی نفت هم تحریم شد که میشه اونوقت دیگه ...گرون شدن دلار به نظر من فقط دست مردم رو خالی میکنه و باعث ورشکست شدن کسبه میشه .. مخصوصا اونهایی که جنس وارداتی میفروشن وگرنه دلار که گرون میشه همانقدر نفت و گاز گرون تر میشه و مشکل خیلی زیادی برای دولت ایجاد نمیشه .. بیشتر مردم آسیب میبینن ..
سایت نمیگن به این !! به این میگن تاپیک !! این تاپیک رو با تاپیک تبعات دلار 1600 تومنی قاطی میکنی !!بچه ها من همش این سایت و با سایت تبعات دلار 160 قاطی میکنم نمیشه ادغام کرد هرکی این کارو بکنه ثواب داره
قصه نخورید دلار که تا سال دیگه شد 10000 تومن بعد در یک اقدام کم نظیر 4 تا صفر از پول رو حذف میکنن بعد میگن ببینین دلار 1 تومنه ... برین حال کنین قدرت اقتصاد مارو