• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دلار 1530 تومانی در دوشنبه تلخ بازار ارز !!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
اوضاع خیلی درامه لحظه ای میره بالا دولت میتونه بیاره پایین ولی واسه 1 2 هفته بعدش میره بالا و دیگه نمیشه کنترل کرد

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
چقدر اینا پرو ان الان نوشته اثرات امضای اوباما کم رنگ شد .واقعا هم معلو.مه .من نمیدونم واقعا

sia0368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
حالا خوبه تحریم بانک مرکزی از 6 ماه دیگه شروع میشه و این وضعمونه شروع بشه چی میشه؟

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
حداقل ساکت بشن .نمیتونن این 1 کارو انجام بدم دهناشونو ببندن

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
چقدر اینا پرو ان الان نوشته اثرات امضای اوباما کم رنگ شد .واقعا هم معلو.مه .من نمیدونم واقعا
وقتی رسانه ها همشون دست خودت باشه و در کنترل خودت باشه و رسانه های دیگه رو که حرفی بجز حرف تو میزنن بریزی توی خونه مردم یا مثل کماندو از بالای پشت بوم بیای جمعش کنی به خودت اجازه میدی هرچی هم میخوای بگی بگی دیگه !! چیز طبیعی ایه

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
گرون شدن دلار به نظر من فقط دست مردم رو خالی میکنه و باعث ورشکست شدن کسبه میشه .. مخصوصا اونهایی که جنس وارداتی میفروشن وگرنه دلار که گرون میشه همانقدر نفت و گاز گرون تر میشه و مشکل خیلی زیادی برای دولت ایجاد نمیشه .. بیشتر مردم آسیب میبینن ..

mo_toori

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
وضعیت واقعا بهت آوره!
امروز داشتم سکته میکردم
اهل برنامه ریزی که نبودیم، یه بار هم برنامه ریزی کردیم اما با این نوسان بسیار شدید رو به بالای ِ غیرقابل پیشبینی -!- تمام برنامه ریزی ها بهم ریخت

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
موتوری تو اون تاپیکت یه چیزی برات نوشتم بعد بخون

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
بچه ها من همش این سایت و با سایت تبعات دلار 160 قاطی میکنم نمیشه ادغام کرد هرکی این کارو بکنه ثواب داره

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
گرون شدن دلار به نظر من فقط دست مردم رو خالی میکنه و باعث ورشکست شدن کسبه میشه .. مخصوصا اونهایی که جنس وارداتی میفروشن وگرنه دلار که گرون میشه همانقدر نفت و گاز گرون تر میشه و مشکل خیلی زیادی برای دولت ایجاد نمیشه .. بیشتر مردم آسیب میبینن ..
ولی وقتی نفت هم تحریم شد که میشه اونوقت دیگه ...

بچه ها من همش این سایت و با سایت تبعات دلار 160 قاطی میکنم نمیشه ادغام کرد هرکی این کارو بکنه ثواب داره
سایت نمیگن به این !! به این میگن تاپیک !! این تاپیک رو با تاپیک تبعات دلار 1600 تومنی قاطی میکنی !!

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
احتمالا مثل دفعه پیش که تا 1589 اومد و برگشت رو 1400 و بعد 2 هفته دوباره برگشت رو 1600 ایندفعه هم نتونه 1700 رو بزنه و تا 5 شنبه بیاد رو 1500 و از یکشنبه دوباره شروع به رشد کنه و قیمت رو 1600 بچرخه و هفته بعد هم 1700 رو بزنه وبرسه به 1800 نظرتون چیه؟

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
آره همون تاپیک .حالا ادغام میشه کرد .اشخاص و نوشته هام یادم میره آلزایمر گرفتم نمیدونم چیو کجا نوشتم .

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
قصه نخورید دلار که تا سال دیگه شد 10000 تومن بعد در یک اقدام کم نظیر 4 تا صفر از پول رو حذف میکنن بعد میگن ببینین دلار 1 تومنه ... برین حال کنین قدرت اقتصاد مارو

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
گرانی دلار روی خیلی چیزها تاثیر داره
چون مستقیما واردات رو تحت تاثیر قرار میده

اول : هزینه لوازمی مثل کامپیوتر ، لپتاپ ، لوازم خانگی
دوم : هزینه کالاهای تولیدی داخل کشور که مواد یا ابزارهاشون وارد میشه.
سوم : دارو - چون بعضی داروها مستقیما از خارج میان. بعضی ها هم مواد اولیه اونها از خارج میاد. نمونش دندونپزشکی که الان قیمتش داره میره بالا

چهارم : جو روانی و بی اعتمادی بسیار بدی داره به وجود میاد

و خیلی مسائل دیگه

خلاصه خدا بهمون رحم کنه : رسید به 1700

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
چی شد این ادغام باید به مدیر بگم یا نه؟

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
on the edge of a super-massive black-hole
holy $hit

1700

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
می گم اینطوری بگیم بومی تره:
دلار 0.0071 تومن شده D:

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
قصه نخورید دلار که تا سال دیگه شد 10000 تومن بعد در یک اقدام کم نظیر 4 تا صفر از پول رو حذف میکنن بعد میگن ببینین دلار 1 تومنه ... برین حال کنین قدرت اقتصاد مارو

نفس های آخره ... به اونجاها نمیکشه :hmm:

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
بعد از این بر وطن و بوم و برش باید رید ....................به چنین مجلس و بر کر و فرش باید رید
به حقیقت در عدل ار در این بام و در است .......................به چنین عدل و به دیوار و درش باید رید
آن‌که بگرفته از او تا کمر ایران را گه .............................به مکافات الی تا کمرش باید رید
پدر ملت ایران اگر این بی پدر است.......................بر چنین ملت و روح پدرش باید رید
به مدرس نتوان کرد جسارت اما .........................آن‌قدر هست که بر ریش خرش باید رید
این حرارت که به خود احمد آذر دارد......................تا که خاموش شود بر شررش باید رید
شفق سرخ نوشت آصف کرمانی مرد....................غفرالله کنون بر اثرش باید رید
آن دهستانی بی مدرک تحمیلی لر.......................از توک پاش الی مغز سرش باید رید
گر ندارد ضرر و نفع مشیرالدوله ............................بهر این ملک به نفع و ضررش باید رید
ار رَود موتمن‌الملک به مجلس گاهی ....................احتراماٌ به‌ سر رهگذرش باید رید

soroshiii

Registered User
لایک‌ها
111
اين جوري پيش بره چند سال ديگه خارجي ها ميان ايران و ميخرن .. :))
١٠ دلار ميدن نصف تهران و ميخرن

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا