omidsilver7
Registered User
فیلر تا 240 تمدید شد :|
الان دقیقآ چند ماهه ناروتو نمی بینیم ؟
الان دقیقآ چند ماهه ناروتو نمی بینیم ؟

چی شد ؟ تا آخر این فصل فیلر ؟کلا از جوش خارج شدیم ...
... اف یو سی کِی![]()
![]()
منم ندیدم دیگه از اوایلش :|پس خوش به حال خودم كه پهناي باندم رو حيف نكردو.... اين فيلرا خيلي مضخرفن:wacko:
نه جالبناک داره می شه :دئ
به واقع از وقتی عمو اروچیمارو خیلی ت*می توسط پاروت استودیو به *اک داده شدن کلا انیمه لطمه خورد ... اصلا موزیکش قابل قیاس نیست با سری اول ...از وقتی این یارو زاهد منحرف مرده کمتر حال میده دیدنش![]()
ممنون بابت اظلاع رساني .. من فك كنم تا قسمت 288 شيپودن ديدم اونجايي كه ناراتورو شوت مي كنن هوا بعد هي مي گيرنش!
مي شه بگيد الان اگر بخوام ادامه داستانو ببينم نه اين فيل ميلارو بايد چي سرچ كنم...يعني چه عنواني. لينك داريد آيا؟!
سلام دوستان
من ميخوام اين انيمه رو شروع كنم ببينم :rambo:
بعد يه سري اطلاعات ميخوام مثلا به صورت فصل فصله؟ يكي گفت سري اولش قشنگ نيست لازم نيست ببيني بعد اين شيپودن چيه؟ دي:
كلا چند قسمته؟همش زير نويس شده؟ كجا همه قسمت ها رو مرتب گذاشته بگيرم ازش؟
ممنون:blush:
کلا لوس کردن همه چیزو ... آقا یعنی چی هی دستش می افته فردا به یه چیز جدید می آد ...نمی دونم عمو . نوشته بود که ناروتو می جنگه نه باباش :| شاید هم ما اشتباه متوجه شدیم .
موافقم عمو . کلآ تو یه اپیزود 10 بار گفت : از رعد زرد ( یا همچین چیزی ) جز این انتظار نمی ره و ... همچین ازش تمجید می کرد انگار اولین بار هست که می خواد بجنگه .
در مورد دست ، منم خواستم اشاره کنم بعد پشیمون شدم :| احتمالآ مثل دیدارا ، می ده کاکازو دستاشو بخیه می زنه :|
اپیزود بعد هم بیشتر به نظر میاد مسخره بازی باشه تا یه داستان جوون دار .![]()
رفیق شما تا حالا چیزی دیدی از این مجموعه ؟یعنی یه جمله که مردم عادی بتونن بفهمن تو این تاپیک پیدا نمیشه :دی
دیدارا
کاکازو
مادارا
میناتو
تریک
جیرایا
آکاتسوکی
پایرت
یوندایمه
اینا فقط 3 تا پست قبل بود :wacko: