• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

ali_kermanshah

کاربر فعال هواشناسی
کاربر فعال
لایک‌ها
367

tina_1987

Registered User
لایک‌ها
34
كاملا مشخص بود كه مسي ميبره مباركش باشه

ولي به نظرم زيادم زشت نبود كه واسه مراسم نرفتن خب فردا بازي دارن خيلي هم مهم هست بازيشون ،خسته ميشدن بعد اگه مي باختن همين مورينيو بايد جوابگو مي بود

WinDesign

Registered User
لایک‌ها
176
ولي به نظرم زيادم زشت نبود كه واسه مراسم نرفتن خب فردا بازي دارن خيلي هم مهم هست بازيشون ،خسته ميشدن بعد اگه مي باختن همين مورينيو بايد جوابگو مي بود

فردا نه. امشب. ساعت 00:30 بازی دارن...

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
واقعا متاسفم.
نمیگم مسی بازیکن بدی هستش ولی ژاوی چی میشه این وسط؟این همه مقام آورد و قهرمان جهان شد کشک؟مسی جز با بارسا جای دیگه هم تونسته خوب بازی کنه ؟

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
واقعا متاسفم.
نمیگم مسی بازیکن بدی هستش ولی ژاوی چی میشه این وسط؟این همه مقام آورد و قهرمان جهان شد کشک؟مسی جز با بارسا جای دیگه هم تونسته خوب بازی کنه ؟

بودن یا نبودن مسئله این است
واقعا راست میگی

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
فردا نه. امشب. ساعت 00:30 بازی دارن...

فكر كنم داري اشتباه ميكني....
روي سايت خود رئال زده سه شنبه ساعت 22:00 (به وقت مادريد) كه ميشه چهارشنبه 00:30 (به وقت ايران)

واقعا متاسفم.

من كه طرفدار رئال هستم و بين تيم هاي ملي بيشتر با آلمان حال ميكنم ميگم حق ژاوي بود كه اول بشه ... خيلي عالي بازي ميكنه و معلوم نيست چه مدت ديگه بتونه توي اين سطح باشه ولي در هر صورت به هر 3 بازيكن تبريك ميگم.

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
واقعا متاسفم.

ژاوی بنده خدا سوخت
خیلی بازیکنها تو جهان به حقشون نرسیدن اما
3 تا بازیکن از همه مظلوم تر بودن
یکی گیگز یکی باتیستوتا یکی هم ژاوی
اینها فدای تیمهاشون شدن:D

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
ژاوی بنده خدا سوخت
خیلی بازیکنها تو جهان به حقشون نرسیدن اما
3 تا بازیکن از همه مظلوم تر بودن
یکی گیگز یکی باتیستوتا یکی هم ژاوی
اینها فدای تیمهاشون شدن:D

تیری هانری رو هم اضافه کن

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
تیری هانری رو هم اضافه کن

بازيكن هاي بزرگي كه اين جايزه را نبردن خيلي خيلي زياد هستن.
توي نسل فعلي تعداد خيلي كم هست ولي توي نسل طلايي فوتبال اروپا كه نسل قبلي ميشه تعداد اين بازيكنها خيلي زياده.
سرشناس ترين اسم هايي كه به ذهن مياد كه بزرگ بودن ولي جايزه را نبردن كان ، رائول و شيرر هستن.

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
یکی از دلایلی که مسی خیلی سر زبونا افتاده اینه که به جز رونالدو دیگه بازیکن شاخصی نیست تا باهاش رقابت کنه.

واقعا نسل قبل خیلی بهتر بود.زیدان - رونالدو - توتی - دل پیرو - رائول و هانری . . . خیلی های دیگه.همه سر زبونا بودن.ولی الان دنیا شده مسی و رونالدو

اوم ژاوی بیچاره هم که هرچقدر جون میکنه بی جایی نمیرسه.پارسال قیافش دیدنی بود وقتی اسم مسی به عنوان بهترین بازیکن اعلام شد

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
دیشب داشتم نود رو نگاه میکردم بعد یه تیکه فردوسی‌پور در مورد این مراسم داشت صحبت میکرد گفت "مادریدی‌ها مراسم رو تحریم کردن"!! این حرف یعنی چی آخه؟! اگه بنا به تحریم کردن بود که اصلا رونالدو و مورینیو نباید حرفی در مورد این مراسم میزدن. در صورتی که هر دوشون صحبت کردن و جز حرفای خوب در مورد گورادیولا و مسی و ژاوی هیچ چیزی نگفتن! مصاحبه رونالدو در مورد مسی و ژاوی همون حین برگزاری مراسم پخش شد و تا جایی که تونست از این دو تا تعریف کرد. این از رونالدو! اینم مصاحبه مورینیو توی کنفرانس مطبوعاتی دیروز در مورد مراسم :
من برای حضور نداشتن در زوریخ تویجه داشتم ، کریستیانو نیز می خواست که باشد . سال گذشته هم در میان سه نفر برتر بود . امسال این عنوان را نمی برد و حقش هم بود که نبرد. در سال 2010 ، من با اینتر سه جامه شدم و شایسته توپ طلا بودم اما امسال نه چرا که فقط کوپا دل ری را بردم . گواردیولا و فرگوسن بیش از من جام بردند . دوست دارم که به برنده تبریک بگویم ، به نظرم این حق گواردیولاست."
سپس در مورد رونالدو و مسی گفت :" توپ طلاهای رونالدو و مسی به این جا ختم نخواهد شد . آنها در دو تیم بزرگ هستند و هنوز خیلی مانده تا 30 ساله شوند و عناوین بیشتری خواهند برد . پتانسیل بیشتر بردن را دارند."

- تازه این مصاحبه مورینیو قبل از شروع مراسم و مشخص شدن برنده‌ها بوده!
- قرار بود هر دوشون به صورت ویدئو کنفرانس توی مراسم شرکت کنن که کنسل شد! اصلا اون موقع که مراسم داشت برگزار میشد تیم داشت تمرین میکرد و بعد تمرین هم مستقیم به سمت مالاگا حرکت کرد. لابد انتظار داشتین تمرین تیم رو تعطیل کنن به خاطر این مراسم؟ اونم تمرین قبل از بازی مهمی که احتمال داره توش ببازیم و حذف بشیم!

//

اینم تیم منتخب سال :
1326108678_extras_portada_3.jpg

به نظرم این سیستمی که کاپیتان‌ها و سرمربی‌های دنیا رای میدن خیلی مسخره‌س! همین که شاسکولی مثل جواد نکونام میتونه رای بده یعنی کلاً رای گیری باطله!:D چون خیلی از این کاپیتان/سرمربی‌ها سوار موج میشن! مثلا ببینید کاپیتان تیم بورکینافاسو هم باید رای بده!!:D خب اون رو چه به این کارا؟ باید از خود فیفا چند تا آدم درست حسابی انتخاب بشن که در حق امثال ژاوی ظلم نشه!

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
نکونام به ژاوی رای داده دایی به مسی.
حق ژاوی بود انصافا ژاوی نبود مسی این جایزه ها رو نمیبرد.

بازی با مالاگا یه خورده خطرناکه 1-0 ببازیم حذف میشیم

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
شاید اگه توپ طلا فرانس فوتبال و بهترین بازیکن فیفا با هم مخلوط نمیشدن میشد به انتخاب ژاوی امیدوار شد،ولی با این وضع بهتون قول میدم تا 2 سال دیگه هم اگه اتفاق خاصی نیوفته باز مسی توپ طلا رو میبره!
حتی اگه بارسا هیچ قهرمانی نیاره،همونطور که پارسال فقط لالیگا رو برده بود و انتخاب شد،در حالی که بعدش مشخص شد اگه این 2 جایزه یکی نمیشدن توپ طلا به اشنایدر میرسید!
متاسفانه الان کسایی رای میدن که شاید خیلی هاشون در حد فوتبالیست آماتور باشن و تنها چیزی که میبینن دریبل های مسی هستش!

بعیده سال دیگه ژاوی حتی توی نامزدها هم باشه،چه برسه به اینکه توپ طلا رو بگیره.
امسال هم که واقعا حق مسی بود برخلاف پارسال که حق هیچ کدوم از بارسایی ها نبود(و اگه بود حق ژاوی بود!!!)

یه نفر دیگه هم که احتمالا توپ طلا رو هیچ وقت نمیبره اینیستا هست،یه هافبک فوق العاده که با بازیش بی نهایت حال میکنم.همینطور با شخصیت اش.
امیدوارم رئال این فصل نتیجه بگیره تا حداقل بهترین بازیکن یوفا که آخر تابستون میدن به یه رئالی برسه!
---------------------------------------
بازی امشب هم خیلی بازیه سختیه،اگه دست کم بگیریمشون ممکنه به راحتی حذف بشیم.
شاهین هم خط خورده!

دروازه بان ها : کاسیاس ، آدان و خسوس
مدافعان : راموس ، مارسلو ، واران ، آلبیول ، په په ، کوئنت رائو و آربلوا
هافبک ها : لاس ، خدیرا ، ژابی ، اوزیل ، کایخون ، آلتین توپ و کاکا
مهاجمان : رونالدو ، هیگوائین و بنزما

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
در تایید صحبت های امید باید بگم که خوب همه می دونند حق ژاوی بود . اما به هرر حال همه می دونند کسی که بهترین بازیکن اروپا میشه معمولا هم بهترین بازیکن جهان میشه . بگذریم .

امشب با مالاگا بازی داریم . بازی سختی که اگر مالاگا 1-0 ببره رئال حذف خواهد شد . این لیست بازیکن های دعوت شده هست :

Goalkeepers
Casillas, Adan, Jesus
Defenders
Ramos, Marcelo, Varane, Albiol, Pepe, Coentrao, Arbeloa
Midfielders
Lass, Khedira, Xabi Alonso, Ozil, Callejon, Altintop, Kaka
Forwards
Cristiano Ronaldo, Higuain, Benzema

مورینیو گفت که ما از سیستم چرخشی استفاده نمی کنیم چون تازه از تعطیلات میایم و بازیکن ها نیاز دارند که بازی کنند . بنزما هم مشکل خاصی نداره و برگشته ژوزه هم گفته وضعیتش اونقدر خوب هست که بتونه فیکس بازیکنه . بازگشت په په هم خوشحال کننده است . دوباره په په و راموس رو کنار هم ببینیم لذت بخشه .
از اون مهم تر حضور کوئنترائو هست . دلم براش تنگ شده بود :D
دیماریا هم همچنان مصدومه . شاهین هم معلوم نیست وضعیتش چطوریه که مورینیو نمیپذرتش حتی بشینه رو نیمکت .

یه تیکه مورینیو از تماشاچیا هم انتقاد کرد گفت : تیم های من قبلا دفاعی بازی میکردند چون من خودم بازی دفاعی رو بیشتر دوست داشتم اما توی مادرید من بهترین گلزن تاریخ رو دارم و توی دوبازی گذشته 8 تا گل زدیم . البته من ترجیخ میدم 5-0 ببرم تا 5-1 . شما 11 گل توی دو مسابقه دیدین دیگه چی میخواین ؟

من بهش حق میدم واقعا .
یه حسی هم بهم میگه امشب رونالدو گل میزنه :D

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
این رونالدو رو بفروشن 3-4 تا بازیکن خوب بگیرن یا پولشو بزارن تو بانک سود بگیرن
از این جور بازیکنا خوشم نمیاد
(طرفداراش ناراحت نشن)

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
اینم تیم منتخب سال :
1326108678_extras_portada_3.jpg

کدوم نابغه ای ویدیچ رو گذاشته دفاع چپ!!!؟؟؟ یا مدافع چپ خوب پیدا نکردن یا تو چینش اشتباه کردن. راموس یا پیکه چپ بازی نکردن/نمی کنن؟

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
نکونام رای اولش مسی بود ، بعد ژاوی و بعد اینیستا! از ایـــنــجـــا میتونید ببینید سرمربی و کاپیتان‌های تیم های ملی به چه کسایی رای دادن.

ok.
اخه بعد بازی با بارسلون گفته بود با ژاوی خیلی گپ زدم ژاوی هم خوشحال شد من بهش رای دادم نگو رای دومش بوده

بالا