سلام دوستان 
چه کسی بهترین بازیکن شد ؟؟
سلام دوستان
ولي به نظرم زيادم زشت نبود كه واسه مراسم نرفتن خب فردا بازي دارن خيلي هم مهم هست بازيشون ،خسته ميشدن بعد اگه مي باختن همين مورينيو بايد جوابگو مي بود
واقعا متاسفم.
نمیگم مسی بازیکن بدی هستش ولی ژاوی چی میشه این وسط؟این همه مقام آورد و قهرمان جهان شد کشک؟مسی جز با بارسا جای دیگه هم تونسته خوب بازی کنه ؟
فردا نه. امشب. ساعت 00:30 بازی دارن...
واقعا متاسفم.
نمیگم مسی بازیکن بدی هستش ولی ژاوی چی میشه این وسط؟این همه مقام آورد و قهرمان جهان شد کشک؟مسی جز با بارسا جای دیگه هم تونسته خوب بازی کنه ؟
واقعا متاسفم.
ژاوی بنده خدا سوخت
خیلی بازیکنها تو جهان به حقشون نرسیدن اما
3 تا بازیکن از همه مظلوم تر بودن
یکی گیگز یکی باتیستوتا یکی هم ژاوی
اینها فدای تیمهاشون شدن![]()
تیری هانری رو هم اضافه کن
من برای حضور نداشتن در زوریخ تویجه داشتم ، کریستیانو نیز می خواست که باشد . سال گذشته هم در میان سه نفر برتر بود . امسال این عنوان را نمی برد و حقش هم بود که نبرد. در سال 2010 ، من با اینتر سه جامه شدم و شایسته توپ طلا بودم اما امسال نه چرا که فقط کوپا دل ری را بردم . گواردیولا و فرگوسن بیش از من جام بردند . دوست دارم که به برنده تبریک بگویم ، به نظرم این حق گواردیولاست."
سپس در مورد رونالدو و مسی گفت :" توپ طلاهای رونالدو و مسی به این جا ختم نخواهد شد . آنها در دو تیم بزرگ هستند و هنوز خیلی مانده تا 30 ساله شوند و عناوین بیشتری خواهند برد . پتانسیل بیشتر بردن را دارند."
نکونام رای اولش مسی بود ، بعد ژاوی و بعد اینیستا! از ایـــنــجـــا میتونید ببینید سرمربی و کاپیتانهای تیم های ملی به چه کسایی رای دادن.نکونام به ژاوی رای داده دایی به مسی.
اینم تیم منتخب سال :
![]()
نکونام رای اولش مسی بود ، بعد ژاوی و بعد اینیستا! از ایـــنــجـــا میتونید ببینید سرمربی و کاپیتانهای تیم های ملی به چه کسایی رای دادن.