• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته اونا هم موقعیت داشتند

به قول پوریا بازی رو شل گرفتند. اصلا خوب نبودیم جز اون 2 3 دقیقه اخر که به خودشون اومدن

به هر حال تمام شد. باید حالا امیدوار باشیم به اینکه رئال امتیاز از دست بده

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
اعصابم داغونه ***
تیم هم که افتضاح بود
به نظرم رئال دیگه به این اسونی ها امتیاز از دست نده

Last edited by a moderator:

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
خوب چی میشه گفت غیر از این که کار رو خیلی سخت کردن
تیم خیلی خراب بود، سانچز هم که دیگه افتضاح بود(ای کاش زودتر تعویض می شد)، داور از همه افتضاح تر

به هر حال باید منتظر بازیهای باقی مونده باشیم ببینیم چی میشه دیگه.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
به لطف داور "محترم" اختلاف شد 5 امتیاز. رئال هم که امتیاز بده نیست دیگه. تیم هم که البته قربونش برم عالی بازی کرد!

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
بازی رو ندیدم ولی صبح از اخبار که شنیدم اعصابم خورد شد!!! طبق گفته های شما دوباره داوری....

حالا تاپیک بقلی میان میگم داوری به نفع بارسا میگیره!!!!!

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
تبریک بابت توپ طلای مسی،انصافا بهترینه توی دنیا، همچنین بابت گواردیولا که بهترین مربی شد
ولی بعد از اینکه اسم لیونل مسی رو گفتن دوربین رفت روی چهره ی ژاوی ، یه غم خاصی توی صورتش دیدم
بابا به خدا چیزی نمیشه یه بار هم این عنوان رو به ژاوی بدینا،‌هم توی بارسا و هم تیم ملی اسپانیا بهترینه
خیلی نامردیه...
بعد از مدت ها رونالدوی کبیر رو دیدیم خیلی خوشحال شدم
مجری هم که رود گولیت بود
مراسم قشنگی بود

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مجریه گولیت بود !!

میگم اشنا میومدا

اره ایکاش ژاوی میشد. به نظر من امسال حقش بود

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
ژاوی بیچاره سوخت تو عمر فوتبالیش :( یکی از تاثیرگذارترین بازیکنهای تاریخ فوتبال تو قهرمانی های متعدد باشگاهش و قهرمانی های تیم ملی کشورش، اونوقت حتی 1 جایزه بین المللی هم نگرفته! همش تقصیر این مسیه :D

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
تبریک بابت توپ طلای مسی،انصافا بهترینه توی دنیا، همچنین بابت گواردیولا که بهترین مربی شد
ولی بعد از اینکه اسم لیونل مسی رو گفتن دوربین رفت روی چهره ی ژاوی ، یه غم خاصی توی صورتش دیدم
بابا به خدا چیزی نمیشه یه بار هم این عنوان رو به ژاوی بدینا،‌هم توی بارسا و هم تیم ملی اسپانیا بهترینه
خیلی نامردیه...
بعد از مدت ها رونالدوی کبیر رو دیدیم خیلی خوشحال شدم
مجری هم که رود گولیت بود
مراسم قشنگی بود

اون غمی که دیدی به این علته که هر سال دارن حقشو میخورن ... مسی بدون ژاوی و اینیستا هیچه همون طوری که تو تیم ملی زیر 0

چون اگه استادی مثل ژاوی تغذیش نکنه مسی در حد یه فوتبالیست معمولی میشه ... اینو تو جام جهانی + جام ملتهای امریکای جنوبی ثابت کرده

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
شاهکار داوری دیشب که به لطف بازی بد خودمون تکمیل شد .

1326071814627.jpg

تقریبا ضعیف ترین بازی دوران مربیگری پپ بود . بگذریم ...

یه کلیپ کوچولو از مراسم امشب

مادر مسی ، اونم فکر کنم نامزدشه

1326144019113.jpg

1326144031644.jpg

ژاوی : با اینکه حق منو خوردن ولی خب مشکلی نیست ، به تو بدن انگار به من دادن :happy:

1326144018981.jpg

1326144021832.jpg

1326144018781.jpg

1326131564037.jpg

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
خداییش حق ژاوی بود ! خیلیییییییی دوس داشتم میدادن به ژاوی (خیلی خوب بازی میکنه)

مسی هم خوبه حال کردم کل مبلغی رو که دادن بهش مستقیم رفت توی حساب یونیسف..

ژاوي: سخنان مسي از جايزه‌اش باارزش‌تر بود

ژاوی هرناندس یکی از نامزد‌های دریافت توپ طلای سال ۲۰۱۱ فیفا پس از تماشای مسی در حال عکس گرفتن با توپ طلا به خبرنگاران گفت: از دید من سخنان مسی از جایزه‌اش باارزش‌تر بود، شخصیت این دوست بزرگ برای من بسیار قابل احترام است و از این که با او در یک تیم عضویت دارم احساس غرور و افتخار می‌کنم.
وی ادامه داد: او یک دوست صمیمی و بسیار با ارزش برای من است، خجالتی بودن او نیز باعث می‌شود آن طور که باید در رسانه‌ها حضور نداشته باشد. امسال می‌تواند بار دیگر سال بارسلونا باشد، سخنان مسی برای همه اعضای خانواده بارسلونا با ارزش و مهم بود.
مسی در سخنان خود پس از دریافت توپ طلا این جایزه بزرگ را به ژاوی و همه هواداران بارسلونا تقدیم کرد و البته همان‌طور که پیش از این وعده داده بود جایزه نقدی که از سوی فیفا به وی اعطا می‌شود مستقیما به حساب یونیسف برای کمک به کودکان فقیر جهان واریز خواهد شد.

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
مهم این بود که این جایزه به بارسا رسید هر چند بنظرم امسال ژاوی واقعا لایق این جایزه بود ولی مسی هم کم زحمت نکشیده بود.
به هر حال امیدوارم سال دیگه این جایزه به ژاوی یا اینیستا برسه که واقعا از بهترین بازیکن های دنیا هستند.

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
تبریک بابت کسب مجدد این افتخار.
ولی ای کاش می شد یه سال هم این جایزه رو به ژاوی بدن(مسی که دیگه خیلی تکرای شده واسش این جایزه :D)، بالاخره یک بار هم حق اون هست خداییش.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
حیف شد که توپ طلا به ژاوی نرسید . وافعا حقش بود .
در کل مسی هم بازیکن خودمونه :دی تبریک .

//

نيمار: هنوز بين انتخاب بارسا و مادريد ترديد دارم
مهاجم سانتوس برزيل پس از دريافت جايزه پوشکاش به عنوان زننده بهترين گل سال گفت: هنوز بين بارسا و مادريد انتخاب قطعي نکردم.
نیمار که به زعم بسیاری از کارشناسان و خبرنگاران انتخاب اصلی باشگاه بارسلونا در تابستان آینده خواهد بود پس از دریافت جایزه پوشکاش تصریح کرد: از دو باشگاه رئال مادرید و بارسلونا ۲ پیشنهاد رسمی و بسیار با ارزش داشته‌ام و اختلافات باشگاه سانتوس با این دو باشگاه ربطی به تصمیم‌گیری من نخواهد داشت.
وی افزود: بین انتخاب دو نام بارسلونا و مادرید مردد هستم و نمی‌دانم در آینده چه اتفاقی رخ خواهد داد.
وی ادامه داد: برای من تبدیل شدن به یک ستاره شاغل در اروپا یک رویا است و دوست دارم در فصل آینده درخشش در یکی از تیم‌های بزرگ اروپایی را تجربه کنم.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
... هنوز بين بارسا و مادريد انتخاب قطعي نکردم.

........؟!!
بذار پات به اروپا برسه بعد اینقدر پولکی شو . تجربه نشون داده بازیکنایی که اینقدر به فکر $ هستن هیچموقع بازیکنای بزرگی نمیشن و از یه سطحی بالاتر نمیرن .

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
........؟!!
بذار پات به اروپا برسه بعد اینقدر پولکی شو . تجربه نشون داده بازیکنایی که اینقدر به فکر $ هستن هیچموقع بازیکنای بزرگی نمیشن و از یه سطحی بالاتر نمیرن .

محسن نیمار عالیه ... دعا کن بگیریمش که استثناییه ... 4 تا از بازیاشو دیدم بی نظیره ... شوتای فوق العاده سنگین میزنه با این وزن کمش ... سرعتش بی نظیره ... تکنیکشم حرف نداره

تازه 19 سالشه این بازیکن 3 سال دیگه رویایی میشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
پدر و مادر لیونل مسی

IMAGE634618008614837986.jpg
مسی چقدر شبیه مادرشه

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها