• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
گل رئال رو هم خطای روی دروازه بان گرفت که نمیدونم درست بود یا نه

اگه خطا هم نبود افساید بود

تابلو گل درست مایورکا مردود شد

داوری ها کاملا مشکوکه، اون پنالتی بازی قبل که باعث شد 2 امتیاز ما نگیریم، اینم بازی رئال که 2 امتیاز(حداقل) به نفعشون شد

قشنگ 4 امتیاز هاپولی شد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته 2 تا تیر دروازه رئال رو هم در نظر بگیر. باید منصف بود

مایورکا نیمه اول حقش برد بود اما نیمه دوم رفت تو دفاعی و ضد فوتبال

کلا جلو رئال و بارسا بخوای نتیجه 1 - 0 رو حفظ کنی اشتباهه و میشه گفت غیر ممکن

اونها هم اشتباه کردند

هر دو گل رو یه جوری تقدیم کردند . به هر حال نشد. امیدوارم تیمهای بعدی بتونن رئال رو متوقف کنند.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
خبر بد اینکه احتمالا پدرو در الکلاسیکوی پیش رو غایبه . دیشب هم رئال چیزی نمونده بود به مایورکای رده 15 امی ببازه . پس امکان از دست دادن امتیاز تو هر بازی وجود داره . قابل توجه شما که میگفتید رئال دیگه امتیاز از دست بده نیست . البته ما همیشه متکی به خودمون بوده ایم :happy: اما این رئالی که من دیدم قطعا امتیاز از دست میده . گواردیولا هم گفته ما هنوز میتونیم قهرمان لیگ بشیم . اینم کارت بازی قدیمی یه سری از بازیکنهاست :

76117287117812732250.jpg

امشب هم با رئال بتیس بازی داریم ، هوش و حواس بازیکنا به الکلاسیکو هست و بازی سختیه :

1326578369737.jpg

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
ایشالا که امشب یه دسته گل هم تقدیم رئال شهر بتیس میکنیم تا هم روحیه تیم بره بالا و هم استرس رئالیها زیاد بشه :D بازیو از Idman و NTV Spor میتونید ببینید. شبکه 3 که میخواد بازی این ایتالیایی ها را پخش کنه.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
یه جا عکس دیدم نیمار عکس با لباس بارسا انداخته ... پیدایش میکنم میزارم ... یعنی اگه بیاد چی میشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من فکر میکنم بیاد بارسا

کلا نیمار از سبک بازی بارسا بیشتر خوشش اومده

در ضمن یه مقدار رونالد و اینا رو دیده که چطوری تماشاگرها هوش میکنن

و اینکه خب ارزوی خیلیها هست کنار لیونل مسی بازی کنند و جلو ژاوی اینیستا بوسکتس که استاد پاس گل هستند

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نیمه اول 2 1 بردیم

تا زمانی که 2 گل رو زدیم خیلی خوب بودیم. اما وقتی گل اول رو خوردیم تیم افت شدید کرده

گل هم از اشتباه کوئینکا شروع شد و جناب ماسکرانو کاملش کرد. نشون داد به درد این پست نمیخوره. نبود الوز و پیکه حس شد

ماسکرانو هم اشتباه کرد هم بعدش افساید رو پر کرد و باعث شد گل اول رو بخوریم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اصلا خوب بازی نکردیم اما تیم 4 2 بازی رو برد. بازی 2 0 برده رو 2 2 کردیم . بعد به سختی 2 گل زدیم

تیم حریف 10 نفره شد

بازیکنا اصلا تو روز خوبشون نبودن. ماسکرانو ، اینیستا ، حتی مسی خوب بازی نکردند

داوری هم باز مورد داشت. یه پنالتی رو به نظر روی اینیستا نگرفت

و به جرات میشه گفت بتیس یکی از بهترین تیمهایی بود که تا الان جلوش بازی کردیم. تیمی که ضد فوتبال بازی نکرد.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
پوففففف! اینم به خیر گذشت. یعنی این 2 امتیازو داده بودیم رسما باید فکر لیگا را از سر بیرون میکردیم.

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
ای بابا بازم یه پنالتی نگرفت ، چپ و راست هم که به بازیکنای ما کارت میداد
پاس ژاوی روی گل سوم بی نظیر بود
تیم خوب نبود ولی پیروزی ارزشمندی بود هر چند به نظرم حق بتیس باخت نبود

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
درسته

اگه مساوی میشد دیگه باید لالیگا رو تموم شده حساب میکردیم. امیدوارم رئال هم به دوران افتش برسه و امتیاز از دست بده

galaxysky

Registered User
لایک‌ها
644
یه مقدار ازین طرز حرف زدن و گنده کردن رقیب که از پپ به تیم تزریق شده میترسم . خودش که هر جا میشینه میگه رئال بهتره چون 5 امتیاز بیشتر داره . ماسکرانو هم که مصاحبه کرده بود رذال خیلی قویه ما بالاخره بهش میبازیم .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته پپ فقط گفته رئال به اندازه 5 امتیاز از ما بهتره چون فعلا 5 امتیاز از ما بالاتره

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
تبریک میگم .... احساس میکنم یه تیم چندین سال پشت سر هم قهرمان میشه یه جورایی اون ذوق و شوق دیگه بینشون از بین میره

نه اینکه نخوان قهرمان شن اما براشون تکراری میشه ... همش برد پر گل مقابل رئال ... قهرمانی لالیگا ... قهرمانی در جام باشگاه های اروپا

شاید دلیل افتشون این باشه یعنی اشباع شدن ... اینارم ول کنید نمیدونید چه حالی داد برنده شدن اصغر فرهادی تو گلدن گلوب ... واقعا دمش گرم

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
... اینارم ول کنید نمیدونید چه حالی داد برنده شدن اصغر فرهادی تو گلدن گلوب ... واقعا دمش گرم

Exactly!

اين هم براي اين كه به قول معروف آف تاپيك نشده باشه:

بارسلونا اگر چه با فصل قبل متفاوت ظاهر شده ولي هنوز خيلي حرف براي گفتن داره و كليت حركت تيمي اونها رو بايد در نظر گرفت.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اشباع که شدن

من امسال توقع لالیگا ندارم ازشون. خب انصافا رئال جدای از الکلاسیکو امسال خوب بوده و امارش گواه همه چی هست و نمیشه اونها رو مثل بارسا لایق ندونست

اما من دوست دارم لیگ قهرمانان رو ببریم و امار این جام رو ببریم بالا. الان 4 تا داریم. رئال 9 تا داره. ما باید این چند سال که تو اوج هستیم این یکی رو حتما زیاد کنیم و تیم نشون داده تو تورنومنتهای کوتاه و حذفی میتونه خوب بازی کنه.

لیگ بحثش جداست و فرسایش بازیکنا ، داوری ، خونه حریف ، مصدومیت ها و ... همگی تاثیر گذار هستند.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
برد روحیه بخش قبل الکلاسیکو ... مسی هم دو گل زد تا زیاد عقب نمونه . امسال هم میتونه آقای گل بشه .

e55480edfe271b0b7e0d36184bcb64f3.jpg

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
اشباع که شدن

من امسال توقع لالیگا ندارم ازشون. خب انصافا رئال جدای از الکلاسیکو امسال خوب بوده و امارش گواه همه چی هست و نمیشه اونها رو مثل بارسا لایق ندونست

اما من دوست دارم لیگ قهرمانان رو ببریم و امار این جام رو ببریم بالا. الان 4 تا داریم. رئال 9 تا داره. ما باید این چند سال که تو اوج هستیم این یکی رو حتما زیاد کنیم و تیم نشون داده تو تورنومنتهای کوتاه و حذفی میتونه خوب بازی کنه.

لیگ بحثش جداست و فرسایش بازیکنا ، داوری ، خونه حریف ، مصدومیت ها و ... همگی تاثیر گذار هستند.

اتفاقا رئال یه مشکلی که داره اینه که خیلی فراز و نشیب داره ... یه بازی 7 تا گل میزنه یه بازی با تیم آخر جدول مساوی میکنه یا میبازه

یادمه اون زمانی که علی دایی اومد پرسپولیس بعد از چند سال تو یه بازی 6 تا گل میزد تو 2 تا بازی گل نمیزد

این جور نوسانا فایده نداره ... پیوسته رفتن خیلی مهمتره ... در هر صورت ال کلاسیکو رو ببریم هم فاصله کم میشه هم دوباره روحیه به تیم برمیگرده

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته این الکلاسیکو که در پیشه که مال جام حذفیه

اون ال کلاسیکوی لالیگا هم مثل اینکه مونده تا بهش برسیم

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
متاسفانه ال کلاسیکوی لیگا حالا حالاها نیست. اگه زودتر برگذار میشد و اختلاف به 2 امتیاز کاهش پیدا میکرد خیلی بهتر بود!

بالا