• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
محسن نیمار عالیه ... دعا کن بگیریمش که استثناییه ... 4 تا از بازیاشو دیدم بی نظیره ... شوتای فوق العاده سنگین میزنه با این وزن کمش ... سرعتش بی نظیره ... تکنیکشم حرف نداره

تازه 19 سالشه این بازیکن 3 سال دیگه رویایی میشه

بدون شک به یه مهاجم تخصصی نیاز داریم . چیزی که الان عملا نداریم . اما اینکه یه بازیکن بگه بین بارسا و رئال موندم یعنی فاجعه ، یعنی هیچی از فلسفه این دو باشگاه و خط مشی اونها نمیدونه و فقط ذهن آدم سمت $ میره . شاید تو ترجمه مضمون صحبتش عوض شده و منظورش واقعا این نبوده . امیدوارم !

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
بدون شک به یه مهاجم تخصصی نیاز داریم . چیزی که الان عملا نداریم . اما اینکه یه بازیکن بگه بین بارسا و رئال موندم یعنی فاجعه ، یعنی هیچی از فلسفه این دو باشگاه و خط مشی اونها نمیدونه و فقط ذهن آدم سمت $ میره . شاید تو ترجمه مضمون صحبتش عوض شده و منظورش واقعا این نبوده . امیدوارم !

بلاخره موضوع بازارگرمی و پول کلان هم در میونه ... الان دیگه تعصب معنایی نداره ... مردن بازیکنایی مثل مالدینی - توتی - بارسی و امثال اینا ... الان هر جا پول بیشتر باشه میرن ... حالا ژاوی و اینیستا و پویولو نبین

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
امیدوارم اگه نیمار به بارسا اومد مثل قضیه روبینیو **** نشه.
چون به اون هم میگفتن که از برزیل نره و بازیش رو تو برزیل ادامه بده تا فوتبالش تو اروپا خراب نشه.
هر چند این دلیل نمیشه ولی امیدوارم اگر به بارسا اومد یه زوج رویایی رو با مسی و ژاوی و اینستا تشکیل بده.

Last edited by a moderator:

mmm52

Registered User
لایک‌ها
1
تبریک به تمام بروبچ بابت درو کردن جوایز!!!!!

ژاوی پارسال حقش بود نه امسال چون واقعا امسال سال مسی بود..(اون دو تا گل نیمه نهایی لیگ قهرمانان رو به یاد بیارید...)

ولی پارسال خیلی سوژه بود زاوی که باید اول میشد سوم شد!!!

پپ هم که عاشقشم کاش امسالم بتونه لیگ قهرمانان رو بگیره و شاید لالیگا.....

تو لالیگا وضعمون خوب نیست ولی حذفی شک ندارم مال ماست!!!

Firelink

Registered User
لایک‌ها
141
تصویری از حضور علی دایی در مراسم موجود هست؟

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
دوستان بازی امشبه یا فردا شب؟

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
اگه بازی امشب تو چه کانالهایی پخش زنده داره؟

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
بازی فردا شب 22 به وقت محلی (فکر کنم همون 12:30 خودمون میشه).

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
زیاد نمیشه به صدا و سیما اطمینان کرد
ولی خدا کنه که حرفشون حرف باشه و بازی رو نشون بده.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
نیمار که میگه تا 2014 میخواد توی سانتوس بازی کنه ... که!

نيمار: ديداري با مديران بارسا نداشتم
رسانه هاي اسپانيايي ادعا کردند رائول سانلهي، مدير سازمان فوتبال باشگاه بارسا، با نيمار که براي انجام يک عکاسي تجاري براي اسپانسرش در بارسلون به سر مي برد، ديدار کرده است.
نیمار، ستاره سانتوس، اعلام کرد روز گذشته مذاکره ای با باشگاه بارسلونا نداشته است.

اما نیمار هرگونه ملاقات با مدیران باشگاه کاتالانی را رد کرد اما اعلام کرد ممکن است پدرش در زوریخ با مدیران این باشگاه دیدار کرده باشد.

او در گفتگو بانشریه آ.اس گفت:" من با مدیران بارسا ملاقاتی نداشتم. من می خواهم همچنان بازیکن بارسا باقی بمانم. ممکن است پدرم با آنها در زوریخ دیدار کرده باشد.

دنیل آلوس چیزهای خوبی در مورد بارسا به من گفت و همین طور مارسلو در مورد رئال. هر بازیکنی از باشگاهش دفاع می کند."

این ستاره جوان که در نوامبر گذشته قرارداد را با سانتوس تمدید کرد، قصد دارد تا جام جهانی 2014 در این باشگاه بماند.

mmm52

Registered User
لایک‌ها
1
نیمار که میگه تا 2014 میخواد توی سانتوس بازی کنه ... که!

نيمار: ديداري با مديران بارسا نداشتم
رسانه هاي اسپانيايي ادعا کردند رائول سانلهي، مدير سازمان فوتبال باشگاه بارسا، با نيمار که براي انجام يک عکاسي تجاري براي اسپانسرش در بارسلون به سر مي برد، ديدار کرده است.
نیمار، ستاره سانتوس، اعلام کرد روز گذشته مذاکره ای با باشگاه بارسلونا نداشته است.

اما نیمار هرگونه ملاقات با مدیران باشگاه کاتالانی را رد کرد اما اعلام کرد ممکن است پدرش در زوریخ با مدیران این باشگاه دیدار کرده باشد.

او در گفتگو بانشریه آ.اس گفت:" من با مدیران بارسا ملاقاتی نداشتم. من می خواهم همچنان بازیکن بارسا باقی بمانم. ممکن است پدرم با آنها در زوریخ دیدار کرده باشد.

دنیل آلوس چیزهای خوبی در مورد بارسا به من گفت و همین طور مارسلو در مورد رئال. هر بازیکنی از باشگاهش دفاع می کند."

این ستاره جوان که در نوامبر گذشته قرارداد را با سانتوس تمدید کرد، قصد دارد تا جام جهانی 2014 در این باشگاه بماند.

همون بهتر که نیاد!!!!!!!

کسی که بین بارسا و رئال گیر کرد میخوام نیاد!!!!!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب بارسلونا در حالیکه تقریبا با تیم دومش جلو اوساسونا بازی کرد بازی رو 2 - 1 برد.

گل اول رو اوساسونا زد. اما بعد بارسلونا 2 گل زد و بازی رو برد.

رفتیم برای 2 تا ال کلاسیکوی دیگه

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
بله دو ال کلاسیکوی دیگه و بازم برد دیگه منتظر ماست.

mmm52

Registered User
لایک‌ها
1
بله دو ال کلاسیکوی دیگه و بازم برد دیگه منتظر ماست.

صد در صد!!!!!

تو بازیهای رفت و برگشت رئال هیچ کارس مخصوصا اینکه بازی اول 28 دی تو سانتیاگو و یک هفته بعد تو نیوکمپه...

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
دو تا ال کلاسیکوی دیگه داریم که مثل گذشته ما برنده هستیم.

مسي: از بردن توپ طلا متعجب نشدم
اين ستاره آرژانتيني در رقابت براي به دست آوردن عنوان بهترين بازيکن سال 2011، کريس رونالدو و ژاوي را پشت سر گذاشت.
لیونل مسی، مهاجم بارسا، تایید کرد که از بردن توپ طلای 2011 متعجب نشده است.

این ستاره آرژانتینی که در رقابت برای به دست آوردن عنوان بهترین بازیکن سال 2011، کریس رونالدو و ژاوی را پشت سر گذاشت و برای سومین سال پیاپی برنده توپ طلا شد، اعلام کرد که از بردن این جایزه به اندازه بار اول احساساتی شده است.

او در گفتگو با فرانس فوتبال گفت:" البته به اندازه سال قبل از بردن این جایزه سورپرایز نشدم. می دانستم که شانس بالایی برای بردن توپ طلا دارم و آرام بودم.

بسیار خوشحالم و احساس غرور می کنم،همان احساسی که در دو بار اول داشتم. این سومین باری بود که این جایزه را بردم اما باز هم احساساتی شدم. توپ طلا جایزه بسیار معتبری است و همه بازیکنان به دنبال به دست آوردن آن هستند.

کمی از فاصله زیادم با دو نفر بعدی تعجب کردم. کریس رونالدو وژاوی هم می توانستند برنده این جایزه شوند."

مسی همچنین این ادعا را که او به جای گواردیولا، تاثیرگذارترین چهره بارساست، به شدت رد کرد.

" این واقعا بی معنی است؛ یک بی احترامی کامل به گواردیولا. او با بارسا به همه چیز رسید و نقش اساسی در موفقیت های بارسا داشت. من هم مثل سایرین، یکی از بازیکنان بارسا هستم. گواردیولاست که تصمیم نهایی را می گیرد. من تاثیری در این زمینه ندارم."

مسی همچنین اعلام کرد دوست دارد در سال 2014 بار دیگر توپ طلا را ببرد زیرا این به معنای قهرمانی آرژانتین در جام جهانی است.

" بردن توپ طلا در سال 2014 بزرگترین آرزوی من است زیرا این به آن معناست آرژانتین در جام جهانی قهرمان شده است. به همین دلیل از دست دادن توپ طلا در دو سال آینده اهمیت زیادی برایم ندارد."

//

مصدوميت بازيکن جوان بارسا مقابل اوساسونا
شاید برد پنجشنبه شب بارسلونا مقابل اوساسونا خبر خوب و خوشحال کننده ای برای تمام آبی اناری ها درسرتاسر دنیا بود ولی در جریان این دیدار خبر بدی هم برای هواداران بارسا منتشر شد.

فونتاس، مدافع جوان باشگاه بارسلونا که در جریان دیدار پنجشنبه شب تیمش مقابل اوساسونا در دور برگشت مرحله یک هشتم پایانی رقابتهای کوپا دل ری در ترکیب تیمش حضور داشت، به دلیل مصدومیت مجبور به ترک زمین مسابقه شد

درجریان این بازی لیگامنت درونی زانوی راست فونتاس پاره شد و او اکنون باید زانوی آسیب دیده اش را به تیغ جراحی بسپارد. فونتاس که یکی از بازیکنان تیم پایه ای بارسلوناست توسط دکتر کوگات مورد عمل جراحی قرار می گیرد.

مصدومیت فونتاس، گواردیولا را بیش از هرزمان دیگری با مشکل مواجه خواهد کرد؛ چرا که بارسلونایی ها اخیرا ماکسول را به پاری سن ژرمن فروختند و کیتا هم برای شرکت در رقابتهای جام ملتهای آفریقا ،اسپانیا را ترک کرده و آفلای و ویا همچنان مصدوم هستند.

//

احتمال غيبت پدرو در ال کلاسيکو
اين مهاجم جوان در ديدار برگشت تيمش در مرحله يک هشتم نهايي کوپا دل ري مقابل اوساسونا از ابتدا به ميدان رف اما در دقيقه 68 به دليل مصدوميت از بازي خارج شد.
به گزارش نشریه ال موندو دپورتیوو، پدرو مهاجم بارسا، در دیدار شب گذشته تیمش مقابل اوساسونا از ناحیه ران دچار مصدومیت شد و احتمالا چند بازی پیش روی تیمش را از دست خواهد داد.

این مهاجم جوان در دیدار برگشت تیمش در مرحله یک هشتم نهایی کوپا دل ری مقابل اوساسونا از ابتدا به میدان رف اما در دقیقه 68 به دلیل مصدومیت از بازی خارج شد.

هنوز مشخص نیست این ملی پوش اسپانیایی چه مدت از میادین دور خواهد بود اما او مطمئنا دیدار تیمش مقابل رئال بتیس در لالیگا که یکشنبه آینده برگزار می شود را از دست خواهد داد و حضورش در دیدار مقابل رئال در کوپا دل ری نیز در هاله ای از ابهام قرار دارد.

او امروز تحت معاینات بیشتر قرار خواهد گرفت تا میزان دقیق مصدومیتش مشخص شود.

پ.ن : این مصدومیت ها هم امسال دست از سر تیم برنمیداره .

sitesabz

Registered User
لایک‌ها
34
یعنی چی؟؟
بابا چرا این مصدومیتا دست از سر تیم بر نمی داره. عجب . همیشه چند تا مصدوم داریم .
بعضی از اینا شاید بدشانسی باشه ولی بعضیا هم نتیجه خشن بازی کردن تیمای حریف هست.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
امشب مایورکا میتونست مادرید رو متوقف کنه و حتی ببره

1 0 جلو بودن نیمه اول و خیلی خوب بازی کردن

اما نیمه دوم وا دادن بازی رو مادرید 2 تا گل زد (البته 2 تا هم تیر دروازه زد)

اگه مساوی رو میگرفتن از مادرید خیلی به نفع بارسا میشد اما بخاطر ترس و استرس بازیکنان و اشتباهات مهلکشون که منجر به گلهای مادرید شد بازی رو واگذار کردند.

البته داور یک گل از مایورکا و یک گل از رئال رو مردود اعلام کرد

گل مایورکا که 100 درصد درست بود

گل رئال رو هم خطای روی دروازه بان گرفت که نمیدونم درست بود یا نه

بالا