• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دقت کردید فقط 2 تا موقعیت رئال داشت. یکیش گل شد

یکیش هم بنزما زد بیرون .. خورد به بیرون تیرک

مال ما رو که من از دستم در رفته :دی

ای حال کردم پویول گل زد. تماشاگرهای رئال داشتن میرفت از ورزشگاه. مورینیو هم مثل اکبر اوتی هی شلوغش میکرد

واسه بازی بعد رئالیها محروم ندارند ؟

بارسا باید یه اعتراض بکنه به این بازی رئالیها.. باید یکی 2 تا بازیکنشون محروم بشن. اینطوری که نمیشه. اگه امشب مصدوم میدادیم چی میشد ؟!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
آقا تبریک میگم برد رو
بازی خیلی خوبی رو از بارسا دیدیم ...

آقا یه سئوال بازی توی زمین ما بود یا توی زمین اونا ؟

ما تو زمین خودمون 2 تا میزنیم ؟ بالای 5 تا میزنیم هنوز اینو نمیدونی :دی

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
بازی بعدی رو رئال میخواد اینجا بازی کنه !!!

45614772933926575318.jpg

من اگه به جاشون بودم انصراف میدادم :دی

mmm52

Registered User
لایک‌ها
1
ای حال کردم پویول گل زد. تماشاگرهای رئال داشتن میرفت از ورزشگاه. مورینیو هم مثل اکبر اوتی هی شلوغش میکرد

مهرداد بخدا وقتی این رئالیای وحشی رو میبریم مخصوصا تو ورزشگاه خودشون مخصوصا با گل پویول در پوست خودم نمیگنجم!!!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
دقت کردید فقط 2 تا موقعیت رئال داشت. یکیش گل شد

یکیش هم بنزما زد بیرون .. خورد به بیرون تیرک

مال ما رو که من از دستم در رفته :دی

واسه بازی بعد رئالیها محروم ندارند ؟

بارسا باید یه اعتراض بکنه به این بازی رئالیها.. باید یکی 2 تا بازیکنشون محروم بشن. اینطوری که نمیشه. اگه امشب مصدوم میدادیم چی میشد ؟!

اونی که گل شد برای رئال اسمش موقعیت نبود ... خدا وکیلی میثاق معمار زاده هم اینو میگرفت

بارسا باید دروازه بان دومشم بزرگ باشه نه این گولاخ ... هر وقت این میره تو دروازه تمام ستون بدن من میلرزه

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
وین رونی در واکنش به لگد کردن دست مسی توسط مدافع رئال مادرید گفت :" عجب احمقی است په په ! " . ملی پوش انگلیسی عصبانیت خود را در صفحه توئیترش از این طریق اعلام کرد .
داور ، به آن صحنه واکنشی نشان نداد اما چند تن از بازیکنان علیه این حرکت صحبت کردند . سرحیو ، بازیکن سابق دپورتیوو نیز نوشته است :" په په ، برو به جهنم ! تو فوتبالیست نیستی ! "

اینارو از تو تویئتر بازیکنا برداشتند

mmm52

Registered User
لایک‌ها
1
اونی که گل شد برای رئال اسمش موقعیت نبود ... خدا وکیلی میثاق معمار زاده هم اینو میگرفت

بارسا باید دروازه بان دومشم بزرگ باشه نه این گولاخ ... هر وقت این میره تو دروازه تمام ستون بدن من میلرزه

انصافا خیلی شوته....

منم بودم اونو میگرفتم!!!!

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
بابا جان اتفاق خاصی نیوفتاده که :D رئال مادریدو بردن، همین :D پاشید بگیرید بخوابید :lol:

پ.ن: چه قدر کتک خورشون ملسه بازیکن های بیچاره ما :eek: چه بزن بزنی بود اون جلو. واقعا که شورشو دراوردن. بی خیال حالا یه حرفی میزنیم به دوستان رئال بر میخوره.... هر چی بود گذشت. همه چیز را همگان دیدند :D مالکیت توپ، خطاها، شوت به دروازه... :D

پ.ن: دم پپ هم گرم. مرام گذاشت پینتو را گذاشت تو دروازه که این کریس رونالدو گل بزنه :D تا حالا به ویکتور گل نزده، درسته؟ :lol:

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
تبریک بابت این برد شیرین، رئال شده زنگ تفریح، خدائیش بتیس از این رئال خیلی بهتر بازی کرد اونم تو نیوکمپ
در مورد بازی خشن رئالی ها و په په هم حرفی نزنم بهتره، نمیدونم چه جوری روشون میشه جلوی اون همه تماشاگر اینجوری بازی کنن! قشنگ مشخصه وقتی توی جنگ تاکتیکی کاری از پیش نمیبرن فقط به قصد ساق و زدن بارسایی ها میرن
آمار بازی هم نشون میده همه چیزو، فکر نکنم به غیر از اون گل مسخره که فکرشم میکردم این پینتو کار دستمون بده کاره دیگه ایی کرده باشن(تیر دروازه بنزما به 2 تا تیر ما در...)

نیمه دوم آبیدال کاملا رونالدو رو محو کرد گلش هم که نگو مثل یک مهاجم کلاسیک گل زد
مسی هم نشون داد هر کاریش کنن زهر خودشو میریزه
کاپیتان پویول هم که عشق است کلا، مسی گل میزد انقدر خوشحال نمیشدم

امیدوارم این باخت باعث بشه توی لیگ امتیاز از دست بدن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چی چی بهشون بر میخوره...

داشت میزد مسی رو ناکار میکرد اون کاروالیو

تو تاپیک خودشون بهشون دارم میگم چقدر خشن بازی کردید. اومدن میگن بازی های قبل بوسکتس تمارض میکرده !!

میگم بازی قبل که تموم شد. حالا بوسکتس تمارض میکرده.. خشن که بازی نمیکردن بارسایی ها !!!!!!!!!! شما همش زدید و درو کردید بازیکنا رو

هی میگن ما خوب بودیم....

داوری بهشون رحم کرد.... تیر دروازه هم بهشون رحم کرد. کاسیاس هم انصافا خوب بود. یه سری توپ های اساسی رو گرفت.

وگرنه امشب 3 4 تا رو شاخش بود.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
کل رئال یه طرف ... شعور و شخصیت و فرهنگ و اخلاق کاسیاسم یه طرف ... چقدررررررررررررر این بازیکن با شعور و بزرگه

آخر بازی با بازیکنای بارسا دست میداد ... واقعا بازیکن بزرگیه کاسیاس ... اگه رائول از این تیم نمیرفت مطمین باشید الان وضع رئال از نظر اخلاقی خیلی بهتر از این بود

الان تنها بازیکن با شخصیت و با اخلاقشون کاسیاسه که ارزش خاصی براش قائلم

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
کل رئال یه طرف ... شعور و شخصیت و فرهنگ و اخلاق کاسیاسم یه طرف ... چقدررررررررررررر این بازیکن با شعور و بزرگه

آخر بازی با بازیکنای بارسا دست میداد ... واقعا بازیکن بزرگیه کاسیاس ... اگه رائول از این تیم نمیرفت مطمین باشید الان وضع رئال از نظر اخلاقی خیلی بهتر از این بود

موافقم، کاسیاس تنها باز مانده اون رئال سال های پیشه

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189

لایک +

شیره ایکر خداییش. منم خیلی دوسش دارم با این که رئالیه! چه توپی هم دفع کرد امروز با سر!

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
حق دارن انصافا فکر کن چند وقته قبل بازی این همه کر کری میخونن بعدش میبازن مجبورن این رفتارارو رو انجام بدن
یکیشون که 50 دلار شرط بسته بود رو برد رئال : ))

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
1326926981054.jpg

1326927161169.jpg

1326927122_extras_portada_1.jpg

FabregasPuyolXavi_2704404.jpg

EricAbidal2_2704417.jpg

پ.ن: دم پپ هم گرم. مرام گذاشت پینتو را گذاشت تو دروازه که این کریس رونالدو گل بزنه :D :lol:

ای دهنت سرویس ...

یکی اگه گیف های فنون رزمی رئالی ها را درست کنه استقبال می کنیم. جون میده برای امضا...

یه کاریکاتوری بود ، در مقابل این ادعا که بارسا بهترین تیم دنیا هست پپه اینطور جواب داده :

http-imagenes-mundodeportivo-c_54241512140_53379995865_600_200.jpg

ما به هیچ کس حسادت نمیکنیم! ما بزرگترین تیم هستیم !
بهترین تیم کیک بوکسینگ در تاریخ

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
بریم بخوابیم دیگه. بازم تبریک به همه. شب توپی بود. راستی من سرماخورده بودم و کل بدنم هم درد میکرد :D کلا یادم رفت... تازه بازی تموم شد اومدیم نت گردی :D آخ استخونام :D

بالا