• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
پست های من رو که پاک کردن تو اون تاپیک
پست من هم ناپدید شد که خب همه میدونن کار کیه ، با وجود یک سری ادما اینجا زیاد نمیشه احساس امنیت کرد،بگذریم

بازی دیشب بازی خوبی بود،‌ البته ما رو فرم نبودیم وگرنه این رئال رو راحت میشد 6-7 تا زد

امار بازی جالب بود 73 به 27 ، وقتی نمیتونن توی برنابئو ببرن نمیدونم چطوری میخوان توی نیوکمپ نتیجه بگیرن

قبل از بازی گفته بودم که امیدوارم با وجود په په مصدوم ندیم که یارو پستمو پاک کرد

ولی انصافا شانس اوردیم که مصدوم ندادیم،‌ واقعا برای په په و کوئنترائو متاسفم با این کارا

فقط ضعف خودشونو نشون دادن

پ.ن:اگه 1 دفعه دیگه بی دلیل پستم پاک شد دیگه اینجا نمیام، حداقل اونی که پاکش کرد مرد باشه

بیاد بگه کی بوده و به چه دلیل (ساسان معمولا ویرایش میکنه یا اگه حذف میکنه دلیلشو میگه)

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
بروبچ نمیدونین مربیا چی گفتن؟!

اظهارات گوارديولا پس از شکست رئال
پپ گوارديولا مربي جوان بارسلونا به تحسين از شجاعت تيمش در راستاي واکنش نشان دادن به گل کريس رونالدو پرداخت. از نظر گوارديولا،شاگردانش دائما به دنبال دروازه کاسياس بودند.
گواردیولا در پایان مسابقه به خبرنگاران گفت:« مهم این بود که ما با ایده گلزنی به اینجا آمده بودیم و به ثمر رساندن گلی خارج از خانه همیشه مهم است. ما نسبت به گل رونالدو خوب واکنش نشان دادیم. تکرار برد همیشه خوب است ولی الان تازه نیمی از راه راه رفته ایم و رئال قادر به انجام هرکاری است. الان باید استراحت کنیم.به مالاگا برویم و بعد از آن بازی برگشت مقابل رئال را برگزار کنیم.»

گواردیولا درادامه در مورد ترکیب غیرقابل پیش بینی تیم مورینیو گفت:« زمانی که این بازیکنان، بازیکنان رئال هستند، باید در اوج باشند. التین توپ بازی خوبی را ارائه داد.فکر می کنم که ما هم خوب بازی کردیم. در موقعیتهای طولانی توپ و میدان را در اختیار داشتیم؛ از از دست رفتن تو جلوگیری می کردیم و موقعیتهایی را خلق می کردیم.فکر می کنم که هرکسی ویژگی های خودش را داشت و در نهایت تکلیف برنده با جزئیات روشن شد. تقریبا هیچ وقت به صورت مستقیم از روی کرنر گلزنی نکرده بودیم و امروز مقابل یک تیم قدرتمند این کار را انجام دادیم. می خواهم به الکسیس به خاطر شجاعتش در بازی تبریک بگویم.او فوق العاده بود.»

گواردیولا در پاسخ به این سوال که آیا مسی در اوج است یا نه گفت:« تنها کاری که نمی توان انجام داد،شک کردن به مسی است. او عشق و علاقه شخصی اش را دارد و در تمام دوئلها به رقابت می پردازد؛در مصاف های تک به تک و روبه روی بازیکنانی که ازنظر فیزیکی قدرتمند هستند. برهم زدن تعادل تیم حریف کار آسانی نیست.لئو بازیکن ویژه ای است.همیشه فکر می کنی که روزی بردهای ما در برنابئو به پایان می رسد ولی بازیکنان به اینجا می آیند ومی دانند که اهمیت بازی کردن در اینجا چیست.»

گواردیولا و تیمش در یک ال کلاسیکوی دیگر پیروز شدند ولی او به تیم مادریدی اعتماد ندارد:«برای ما همیشه افتخار بزرگی است که به برنابئو بیائیم. دنیا ما را نگاه می کند و باید به بهترین نحوی که می توانیم بازی کنیم. روز پنجشنبه به بازیابی می پردازیم و خودمان را برای رقابتهای لالیگایی آماده می کنیم که رئال با 5 امتیاز برتری بالاتر از ماست. ولی من دیگردر بازی برگشت حتی به یک موی رئالی ها اعتماد نمی کنم.چون آنها ابزارهای لازم برای شکست دادن ما را دارند. درست است که ما برنامه ریزی خوبی داشتیم ولی رئال در هر ضربه ایستگاهی و یا کرنر می تواند توسط رونالدو به گل برسد. رونالدو قدرت گلزنی بالایی دارد. ما بخشی از کارمان را انجام دادیم و نیم دیگری از مسیر مانده.»

مربی جوان بارسا از اظهارنظر درمورد حرکت خشن په په طفره رفت و گفت:« این حرکت را در تلویزیون دیدم . راستش را بخواهید در جریان بازی این برخورد را ندیدم.»

كور كور را ميجوره آب گودال را! همینا باید از "پ ه پ ه" حمایت کنن... حیف اون رئال چند سال قبل. زمان دل بوسکه. واقعا تیم بود خداییش...

آره به خدا ... واقعا از وقتی خوزه اومده تمامی بازیهای رئال رفته روی خوشنت . این آقا یه بار با اینتر با این سبک بازی تونست بارسا رو شکست بده فکر کرده هر سری میتونه با این سبک بارسا رو شکست بده . ولی هر سری ... :دی

پ.ن : توی مصاحبه بازیکنان بارسا هیچ کودم با توجه به باخت های پی در پی تیم رئال رو تحقیر نکردند و همه گفتند که تیم رئال بسیار قوی هست و ما هنوز به دور بعد صعود نکردیم .

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
بازی بعدی 22 ژانویه با مالاگای میزبانه، ساعت 20:30 به وقت تهران. جلوی رئال که خیلی خوب ظاهر شدن و اگه اشتباه داور نبود حداقل مساوی میشد بازی. حتما باید 3 امتیازو بگیریم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
پست من هم ناپدید شد که خب همه میدونن کار کیه ، با وجود یک سری ادما اینجا زیاد نمیشه احساس امنیت کرد،بگذریم

بازی دیشب بازی خوبی بود،‌ البته ما رو فرم نبودیم وگرنه این رئال رو راحت میشد 6-7 تا زد

امار بازی جالب بود 73 به 27 ، وقتی نمیتونن توی برنابئو ببرن نمیدونم چطوری میخوان توی نیوکمپ نتیجه بگیرن

قبل از بازی گفته بودم که امیدوارم با وجود په په مصدوم ندیم که یارو پستمو پاک کرد

ولی انصافا شانس اوردیم که مصدوم ندادیم،‌ واقعا برای په په و کوئنترائو متاسفم با این کارا

فقط ضعف خودشونو نشون دادن

پ.ن:اگه 1 دفعه دیگه بی دلیل پستم پاک شد دیگه اینجا نمیام، حداقل اونی که پاکش کرد مرد باشه

بیاد بگه کی بوده و به چه دلیل (ساسان معمولا ویرایش میکنه یا اگه حذف میکنه دلیلشو میگه)

رضا جان..
فقط باید خدا رو شکر کرد که مصدوم ندادیم...

در مورد پاک شدن پستها
من اول فکر میکردم که کار بهروز هست. از خودش سوال کردم. بهروز به من گفت که هیچ پستی رو ایشون پاک نکرده. به نظر میرسه که کار مدیران دیگه هست . شاید ساسان عزیز . شایدم فرزاد عزیز. شایدم مدیر دیگه ای.

البته من نگرانی این 2 مدیر گرامی رو که هر دوشون نگران به حاشیه کشیده شدن تاپیک ها هستند درک میکنم و بهشون حق میدم....

اما وقتی کاربری درتاپیک رئال سوالی میپرسه یا نیاز به توضیحی داره. دلیلی نداره بنده اونجا براش توضیح ندم. توضیحات خودم که خب فکر کنم بیشتر از بقیه بارسایی ها در تاپیک دوستان رئالی سر میزنم (چون با خیلیهاشون رفیق هستم) نه جنبه کل کل داشت، نه جنبه تمسخر، نه جنبه دست اندازی، نه توهین و حرف بدی توش بود.

اما کامل پاک شد........... حداقل انتظارم این بود که دلیل پاک شدن نوشته هام رو بهم بگن... چون اصلا انتظار نداشتم اینطوری برخورد بشه.

به هر حال گذشته .... قوانین اینجارو هم مدیران مشخص کرده اند و ما هم اگه بخوایم اینجا حضور داشته باشیم چاره ای جز پذیرفتنشون نداریم...

به شما هم تبریک میگم برد رو.

Amir255

Registered User
لایک‌ها
211

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
رئال مادرید 86-86 بارسلونا / رئال مادرید دیگر سلطان الکلاسیکوها نیست
واکنش چابی نسبت به رفتار په په: این رفتارها تاسف آور است / ستاره اسپانیایی باشگاه بارسلونا معتقد است که بازی کثیفی دربرنابئو را شاهد بودیم
بارسلونا از په په شکایت نخواهد کرد / سران باشگاه بارسلونا اجازه می دهند که روند بررسی رفتار په په از سوی کمیته انضباطی طی شود
کاروالیو : په په همیشه تمیز و پاک بازی می کند !

مروری برجلد روزنامه های اسپانیا بعد از ال کلاسیکو:داستانی تمام نشدنی

بازتاب خبر برد 1-2 بارسلونا مقابل رئال مادرید آن هم در ورزشگاه برنابئو در رسانه های اسپانیایی جالب توجه بود

روزنامه سیاسی ال پائیس، بخشی از جلد خود را به انتشار تصویر شادی ابی اناری ها بعد از گل پویول اختصاص داده و دراین باره نوشته:بارسلونا در ال کلاسیکوی جام حذفی هم حکمرانی می کند .

elpais.750.jpg

روزنامه مارکا، چاپ مادرید:تیتر اصلی روزنامه چاپ مادرید مارکا این است: داستانی تمام نشدنی: رئال 1- بارسا 2
در زیر این تیتر می خوانیم: مورینیو درمقابل بارسا، بدون حرف ماند؛ تنها ایکر و کریس از غرق شدن مجدد مقابل بارسا در امان ماندند؛ گلهای پویول و ابیدال، دو مدافع بارسا،رئال نا آشنا را لرزاند
رفتارنادرست په په نسبت به مسی هم روی جلد رفته و درکنار تصویر این برخورد نوشته شده:«رفتار غیرقابل قبول په په نسبت به مسی»
این جمله مورینیو: «فکرش را هم نمی کردیم که از ضربه ایستگاهی گل بخوریم» اشاره دیگری به دیدار ال کلاسیکوی دیشب بود

marca.750.jpg

روزنامه آ.اس چاپ مادرید:یکی دیگر از روزنامه های چاپ مادرید،با روی جلد بردن عکس مورینیو در هنگام تعویض رئال در کنار دو نفر از شاگردانش تیتر زد:«رفتارهای عجیب و همیشگی مورینیو» و در اطراف عکس اصلی نکات مختلفی را درمورد این بازی روی جلد برده: « هدیه پینتو، به سفیدها امیدواری داد.»
این روزنامه هم در روی جلدش به رفتار نادرست په په اشاره کرده است.

as.750.jpg

روزنامه ال موندو دپورتیوو، یکی از روزنامه های ورزشی چاپ کاتالونیا هم در روز پنجشنبه تیتر زده:«قهرمانان»و صحنه مربوط به شادی بعد از گل پویول را روی جلد برده. درتوضیح تیتر اصلی می خوانیم:« بارسا دوباره فوتبالش را مقابل خشونت به نمایش گذاشت و یک گام به نیمه نهایی نزدیک تر شد.» و با قراردادن واژه «خائنان» پائین تر از واژه «قهرمانان» تصاویری از خشونت بازیکنان رئال را بازتاب داده.
وبه این نکته اشاره کرده که په په خطری کلی است که بیشترین خطاهای رئال ناتوان و برهم ریخته را در زمین انجام می داد.پیغام وین رونی درصفحه توئیترش خطاب به په په هم روی جلد این روزنامه کاتالان رفته .

mundodeportivo.750.jpg

روزنامه اسپورت کاتالونیا: روزنامه اسپورت کاتالونیا با استفاده از عبارت خیلی محبوب که یکی از عبارتهایی بود که مورینیو در کنفرانس خبری معروفش در ال کلاسیکوی سال گذشته در لیگ قهرمانان اروپا برزبان آورد تیتر زده:« خیلی محبوب های برنابئو» و درتوضیح تیترش نوشته: بارسای پپ بار دیگر در ورزشگاه سفیدها خودنمایی کرد. در بخش پائینی صفحه اش هم به خطای خشن په په برروی مسی اشاره کرد.

sport.750.jpg

روزنامه لا وانگواردیا،یکی از روزنامه های دیگر سیاسی اسپانیا هم عکس اریک آبیدال و دانی آلوس بعد از به ثمر رسیدن دومین گل بارسا را روی جلد برده و تیتر زده: درس دیگری در برنابئو:

lavanguardia.750.jpg

آقا ولی من هر چی فکر میکنم اسپانیا تو جام جهانی 1-0 به سوئیس باخت ;)
سوئیس نه ، آلمان ! گل پویول تو اون بازی مد نظرم بود .

در مورد داوری چند بازی ای هست که کاملا به ضرر ما بوده . بحث بازی با رئال که جای خودش ، همیشه داورا لطف داشتن . ولی توی لیگ دیگه این قضیه دامنه دار شده . دیگه کیه که اون حرکت بازیکن اسپانیول رو توی محوطه جریمشون نبینه که با دو دستش توپو گرفت و ... خلاصه این مساله دامنه دار شده طوری که حتی خود ژاوی نسبت به این نحوه قضاوتها انتقاد کرده بود .

خوشحالم که رکورد شکست ناپذیری پپ توی سانتیاگو پابرجا موند :)
روز یکشنبه ما با مالاگا و رئال با بیلبائو بازی داره که امیدوارم بیلسا از رئال امتیاز بگیره . جام حذفی هم با این نتیجه 60% کار رو انجام دادیم .

1326968900008.jpg

و مساله آخر در مورد مسائل دیدارهای مقابل رئال ، خب من یادم نمیاد هیچ موقع همچین بازیکنانی تو رئال بوده باشن .یه زمانی زیدان هافبک رئال بود و حال پپه . اصلا اسم این دو نفر رو نمیشه کنار هم گذاشت . همیشه حاشیه بوده ولی اینکه یه بازیکن به خودش جرات بده که یه همچین حرکاتی انجام بده و دائما تکرار کنه نشون میده از سوی مسئولان مدیریتی و بخصوص فنی اون تیم یه موافقت ضمنی در موردش هست . کار به جایی رسیده که یه بازیکنی که تو تیم رئال هم یه تازه وارد حساب میشه بیاد و با بهترین بازیکن دنیا و کسی که خیلی از نگاه ها و دوربین ها روش زوم هست ، اون حرکتو انجام بده . اگه بخواهیم این حرکات حاشیه ای بازیکنا رو جمع بزنیم شاید تو تیم رئال راموس یکی از پیش تازها باشه ! ولی من ِ طرفدار بارسلونا هیچ موقع خیلی از حرکات راموس و حتی خطاهای عمدش ناراحت نمیشم و کینه ای به دل نمیگیرم. چون یه جورایی از شیطنت شخصیتش و نوع بازیش میبینم ، تازه بعدش هم مصاحبه میکنه و از بازیکنی که روش خطا کرده عذر خواهی میکنه . ولی وقتی پپه اون طور میاد و میخواد کله بازیکن رو شوت کنه و کمر و کله بازیکن رو مینوازه دیگه نمیشه راه برگشت و توبه ای متصور شد . خیلی برام حرکت کوئنترائو تازگی داشت و عجیب بود . به پپه حرجی نیست . همه میشناسنش ولی وقتی این بازیکن جوون اون حرکت رو انجام میده میشه تصور کرد که چه جو و فضایی رو مورینیو توی این تیم به راه انداخته . خوشحالم که سال آخر حضور مورینیو رو توی رئال شاهدم چون واقعا این قطب فوتبال اسپانیا و حریف همیشگی ما رو داره به فنا و زوال میبره ، اون از بعد فنی با 27% مالکیت توپ توی سانتیاگو و این هم از بعد اخلاقی . به پپ ایراد میگیرن که نقشه یا تاکتیک دوم تیمش نداره . من از مورینیو چیزی جز دفاع مطلق و چشم به ضد حمله چیزی ندیدم . چیزی که خیلی کم توش موفق بوده و رئال رو تبدیل کرده به یه تیم ایتالیایی .

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
عاشق لباس بارسای سال 2009 هستم ... خیلی خوب بود ... بارسا رو ماهواره کانال داره ؟ کانال Free که بشه دید ؟

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
عاشق لباس بارسای سال 2009 هستم ... خیلی خوب بود ... بارسا رو ماهواره کانال داره ؟ کانال Free که بشه دید ؟

آره بارسا ، رئال و یه سری دیگه از باشگاهها کانال دارن . فکر کنم روی آسترا باشه و یحتمل قفلی هست.
الجزیره 8 بعضی وقتها برنامه های barca tv رو میزاره .

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
یه چیزی یادم رفت اینکه مورینیو گفته بود آرزومه یه روز با تیم کاملم جلوی بارسلونا بازی کنم (نفراتش اخراج نشن) . خوشحالم که به لطف داور و کمک داور بازی به آرزوش رسید :happy:

دیگه اینکه سانچز هر روز داره بهتر و کاملتر میشه . بازی بتیس گلش تو برد تیم موثر بود ، بازی قبل با رئال بازی موثر و گل قشنگی زد بازی ایندفعه هم بازی خوبی داشت . میتونه جای خالی اتوئو رو برامون پر کنه البته بشرطی که وسط بازی کنه . تحرک عالی و قدرت حمل توپ ، ضربات دقیق و مهمتر از همه با هوش . گواردیولا گفته بود سانچز تو قلب منه :D

دلم برای دیدن بازی پدرو و بخصوص ویا تنگ شده .

36986414399832169949.jpg

138.jpg

70169627477841080823.jpg

68617573521105342238.jpg

40230272368572973924.jpg

.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
بازی برگشت میشه 25 ژانویه
روز تولد مهندس عزیزمون،ژاوی:)
باید دید شب تولدش گل می زنه
325px-Xavi_Hern

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189

چه قدر خوشگله لباسهاشون. من میخوام از اینا :(

&*#$)*_@#!

و مساله آخر در مورد مسائل دیدارهای مقابل رئال ، خب من یادم نمیاد هیچ موقع همچین بازیکنانی تو رئال بوده باشن .یه زمانی زیدان هافبک رئال بود و حال پپه . اصلا اسم این دو نفر رو نمیشه کنار هم گذاشت . همیشه حاشیه بوده ولی اینکه یه بازیکن به خودش جرات بده که یه همچین حرکاتی انجام بده و دائما تکرار کنه نشون میده از سوی مسئولان مدیریتی و بخصوص فنی اون تیم یه موافقت ضمنی در موردش هست . کار به جایی رسیده که یه بازیکنی که تو تیم رئال هم یه تازه وارد حساب میشه بیاد و با بهترین بازیکن دنیا و کسی که خیلی از نگاه ها و دوربین ها روش زوم هست ، اون حرکتو انجام بده . اگه بخواهیم این حرکات حاشیه ای بازیکنا رو جمع بزنیم شاید تو تیم رئال راموس یکی از پیش تازها باشه ! ولی من ِ طرفدار بارسلونا هیچ موقع خیلی از حرکات راموس و حتی خطاهای عمدش ناراحت نمیشم و کینه ای به دل نمیگیرم. چون یه جورایی از شیطنت شخصیتش و نوع بازیش میبینم ، تازه بعدش هم مصاحبه میکنه و از بازیکنی که روش خطا کرده عذر خواهی میکنه . ولی وقتی پپه اون طور میاد و میخواد کله بازیکن رو شوت کنه و کمر و کله بازیکن رو مینوازه دیگه نمیشه راه برگشت و توبه ای متصور شد . خیلی برام حرکت کوئنترائو تازگی داشت و عجیب بود . به پپه حرجی نیست . همه میشناسنش ولی وقتی این بازیکن جوون اون حرکت رو انجام میده میشه تصور کرد که چه جو و فضایی رو مورینیو توی این تیم به راه انداخته . خوشحالم که سال آخر حضور مورینیو رو توی رئال شاهدم چون واقعا این قطب فوتبال اسپانیا و حریف همیشگی ما رو داره به فنا و زوال میبره ، اون از بعد فنی با 27% مالکیت توپ توی سانتیاگو و این هم از بعد اخلاقی . به پپ ایراد میگیرن که نقشه یا تاکتیک دوم تیمش نداره . من از مورینیو چیزی جز دفاع مطلق و چشم به ضد حمله چیزی ندیدم . چیزی که خیلی کم توش موفق بوده و رئال رو تبدیل کرده به یه تیم ایتالیایی .

زیبا گفتی محسن. واقعا سال آخرشه تو رئال؟ خدا کنه هر چه زودتر شرشو از سر فوتبال اسپانیا کم کنه. و امیدوارم مسئولان رئال دیگه بی خیال امثال کاپلو و مورینیو و ... بشن که ما هم لذت بیشتری ببریم از لالیگا. کسایی مثل پپ و بیلسای دوست داشتنی به درد فوتبال اسپانیا میخورن. گفتم بیلسا... خیلی خوش بینم که بتونه ترمز رئالو بکشه و کار مارو هم راحت کنه. یعنی یه نفر شایستگی جانشینی پپ را تو بارسا داشته باشه (البته زبونم لال!) همین بیلساست!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
پدرو مگه مصدومه ؟ خبری از مصدومیتش نشنیدم ! چرا نیستش ! ویا کی آماده میشه ؟

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
پدرو مگه مصدومه ؟ خبری از مصدومیتش نشنیدم ! چرا نیستش !

مصدومیت که نه. کلا یه خورده افت کرده به نظرم. البته فکر کنم وجود سسک و الکسیس هم مزید بر علت شده. دقت نکردم، پریشب رو نیمکت بود؟

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
پدرو مصدومیت داشت و از قبل هم اعلام شده بود که به بازی رئال نمیرسه احتمالا به بازی برگشت برسه . ویا هم که خب خیلی مونده تا آماده بشه شاید تو لالیگای امسال دیگه بازیشو نبینیم .
مورینیو : خب ، من اینطور فکر میکنم . یعنی تا همین جا هم پرز خیلی جلوی خودشو نگه داشته !
بیلسا : اووفـــــــ ، این بشر برای مربیگری فوتبال بدنیا اومده . امیدوارم گواردیولا سالهای سال تو بارسا بمونه و از ترس از دست رفتن محبوبیتش تیمو ترک نکنه . با شجاعت بایسته مثل کاری که فرگوسن انجام داده ، من این توان رو توی گواردیولا میبینم ، از شخصیت قوی نظم و انظباط و برقراری رابطه گرم با بازیکنا . و اگه رفت اوکی بعدش بیلسا ....

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
از اردوی تیم رقیق خبر میرسه که په په مصدوم شده.. جزئیات بیشتر

اگه بازی نکنه خیالم از بابت مصدومیت بازیکنهای موثرمون راحت تره

nima_haji

Registered User
لایک‌ها
120
انشاالله این په په که یه جو عقل تو کلش نیست بلکل طوری مصدوم شه که فوتبال رو بزاره کنار
سه تا پرتغالی رئال هر سه وحشی هستند چون مربی شون هم پرتغالی وحشی هست
این کوئنترا تو بازی سوپر کاپ هم چند تا تکل خشن زد که خدا رو شکر مصدومیت نداشت

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
از اردوی تیم رقیق خبر میرسه که په په مصدوم شده.. جزئیات بیشتر

اگه بازی نکنه خیالم از بابت مصدومیت بازیکنهای موثرمون راحت تره

زیاد امیدوار نباش بجاش مارسلو وظیفه خطیرش در انجام بازی جوانمردانه رو به عهده میگیره ، کونترائو هم که خیلی با استعداده :)
البته شاید بخاطر محرومیت احتمالی ، رئال خواسته پیش دستی کنه تا اگه اونا محرومش کردن .... ;) اگر هم محرومش نکردن میگن دکتر ها پپه رو آماده کردن و میاد بازی میکنه !

تمام دستیاران پپ در بارسلونا ....
گواردیولا اینایی که میبینید رو بمناسبت تولدش دعوت کرده ناهار و کیک و .... آفلای و ویا هم بودن :

163421hp2.jpg

انگار تو بازی با مادرید پینتو 25 تا پاس داده ! که تو رئال هیچ بازیکنی بیشتر از پینتو پاس نداده :goatee: غیر از آلونسو

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
من یه پست داده بودم ولی مثه اینکه خیلی سوخته و پاک کردن!!

اینم پیراهن جدید بارسلون برای فصل بعد :

newbarcelonasoccerjersey2012-2013.jpg

بالا