• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
2012-01-18_PARTIDO_40.v1326930603.JPG

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ما هم رفتیم بخوابیم تا فردا ساعت 13:15 که بریم اخبار ورزشی رو ببینیم چی میگه :دی

حال اساسی کردم . عجب بردی بود.

تبریک مجدد به همه دوستان

شب بخیر

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
تا بحال اینقدر از الکلاسیکو و اتفاقاتش چندشم نشده بود . تنفر پیدا کردم از پپه ، حتی قبل از حرکتش روی مسی .

:lol:
خلی چاکریم عمو محسن :wub:

شوما سروری
بازیو ضبط کردم ، برم ببینم میتونم این حرکت پپه رو gif کنم یا نه !

1326927122_extras_mosaico_noticia_1_g_0.jpg

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
همه چی یه طرف ... بازی دادن به یه بازیکن Barcelona B با سن 20 سال هم یه طرف :دی

یعنی این بازیکن ما برابری میکنه با بهترین بازیکن رئال :دی

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
همه چی یه طرف ... بازی دادن به یه بازیکن Barcelona B با سن 20 سال هم یه طرف :دی

یعنی این بازیکن ما برابری میکنه با بهترین بازیکن رئال :دی

کوئنکا که من قبلا هم گفته بودم بازیکن خیلی خوبیه ، اتفاقا خیلی هم دوست داشتم الکلاسیکو بازی کنه که آرزوم محقق شد . یه چی تو مایه دنی آلوزه ولی گواردیولا بیشتر تو خط هافبک ازش استفاده میکنه .

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
خب تبریک به بارسایی های گل گلاب

بازم بردیم . یک سر گردن از تیم مقابلمون بهتر بودیم امار نشانگر همه چی هست مالکیت توپ 70 بود و موقعیت گل 8 به 2 بود
و این دروازبان پینتو این بشر 2 توپ براش اومد یکی گل خورد و دیگری زد به کنار تیرک بقلی
فقط اینو بگم گل سالطان کارلس پویول برام خیلی ارزش داشت عاشق این بشرم با این سنش چه پرشهای میزنه با انرژی اوففففففففففففففف
وگل دوم یا علی چقدر خندیدم که اریک گل زد با اون خوشحالیش 5 دقیقه حی بهش میخندیدم
خلاصه برتر بودیم
در مورد اتفاقات که هیچ نظری ندارم چون دوستان همه چیز رو گفتن
و فکر کنم همه دیدن که بارسا چیکار کرد موفق باشید

VIVA CATALAN/VIVA PEP/VIVA Carles Puyol Saforcada/VIVA BARCA

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
خب تبریک به بارسایی های گل گلاب

بازم بردیم . یک سر گردن از تیم مقابلمون بهتر بودیم امار نشانگر همه چی هست مالکیت توپ 70 بود و موقعیت گل 8 به 2 بود
و این دروازبان پینتو این بشر 2 توپ براش اومد یکی گل خورد و دیگری زد به کنار تیرک بقلی
فقط اینو بگم گل سالطان کارلس پویول برام خیلی ارزش داشت عاشق این بشرم با این سنش چه پرشهای میزنه با انرژی اوففففففففففففففف
وگل دوم یا علی چقدر خندیدم که اریک گل زد با اون خوشحالیش 5 دقیقه حی بهش میخندیدم
خلاصه برتر بودیم
در مورد اتفاقات که هیچ نظری ندارم چون دوستان همه چیز رو گفتن
و فکر کنم همه دیدن که بارسا چیکار کرد موفق باشید

VIVA CATALAN/VIVA PEP/VIVA Carles Puyol Saforcada/VIVA BARCA

گلوله ی انرژیه این پویول ، اصلا بمب روحیه هست .

2012-01-18_PARTIDO_21.v1326930632.JPG

2012-01-18_PARTIDO_23.v1326930771.JPG

2012-01-18_PARTIDO_25.v1326930866.JPG

دقیقا یاد گلش تو جام جهانی افتادم . هیتسفلد مربی سوئیس گفته بود پویول مثل گراز وحشی از پشت محوطه جریمه اومد و به ما گل زد .

reza_d

Registered User
لایک‌ها
26
تبريك به همه دوستان
اگه فوتباليست حرفه اي بودم و جلوي پپه بازي مي كردم بلايي سرش مياوردم كه ديگه نتونه فوتبال بازي كنه ///////
داور و كمك داورهاي ديروز هم در حد ليگ ايران بودن!

Last edited by a moderator:

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
خیلی خوشحالم خیلی....

وقتی مورینیو میبازه انگار دنیا رو بهم میدن...

با اون قسمت بولد شده کاملا موافقم!

واقعا این بازی محل خوبی بود برای رو شدن شخصیتشون از فریبکاریهاشون تا خطا هاشون و ضربه های عامدانه ای که میزدن
یعنی اونجا یه کمیته انضباطی ای شریفی ای چیزی نداره امثال پپه رو از فوتبال بندازن بیرون ؟ مردک وحشی من نمیدونم چه دوران کودکی وحشتناکی داشته .
تبریک بابت بردن این ... های وحشی . ( البته بازیکناشون رو میگم احیانن طرفداراشون به خودشون نگیرن )

حیف شد, من فقط نیمه اول رو دیدم, انقدر خسته بودم که رو همون کاناپه خوابم برد و دیگه هیچی نفهمیدم!! ولی تو همون نیمه اول هم بارسلونا یک سر و گردن قوی تر ظاهر شد.

واقعا آدمو یاد فرشید کریمی میندازه ولی با اینکه بد بودیم باریو بردیم

بارسلونا در این چند سال اخیر فوق العاده است تقریبا در تمام بازی ها و نمی دونم با چه واژه دیگری می شه از کیفیت محشر اونها حرف زد.

بارسا باید یه اعتراض بکنه به این بازی رئالیها.. باید یکی 2 تا بازیکنشون محروم بشن. اینطوری که نمیشه. اگه امشب مصدوم میدادیم چی میشد ؟!

بازی رئالی ها همون نیمه اول هم خشن بود و متاسفانه مثل اینکه یک مقدار از روحیه خشونت بار آقای خاص به تیمشون تزریق شده.

اینارو از تو تویئتر بازیکنا برداشتند

این زشتی حرکت پپه رو نشون می ده و جای هیچ گونه ماستمالی هم نیست. کسی هم اگر بگه مسی تمارض کرده! عملا داره عقل و هوش و حواس خودش رو زیر سوال می بره!

کل رئال یه طرف ... شعور و شخصیت و فرهنگ و اخلاق کاسیاسم یه طرف ... چقدررررررررررررر این بازیکن با شعور و بزرگه

آخر بازی با بازیکنای بارسا دست میداد ... واقعا بازیکن بزرگیه کاسیاس ...

الان تنها بازیکن با شخصیت و با اخلاقشون کاسیاسه که ارزش خاصی براش قائلم

دقیقا! نظر شخصی من اینه که کاسیاس بهترین دورازه بان حال حاضر دنیاست.

*barcelona*;4310866]خب تبریک به بارسایی های گل گلاب

کارلوس پویول هم من رو گاهی اوقات یاد پائولومالدینی میلان می اندازه, چه اقتداری داشت و سالها در اوج بازی کرد.
در نهایت: تبریک بنده رو بابت این برد ارزشمند آن هم در خانه حریف پر مدعا! پذیرا باشید. :)

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
الان رفتم تاپیک ها رو دیدم. اون طرف زدن همه توضیحات ما رو پاک کردند..... جالبه نه توهین بود. نه تمسخر بود. نه کل کل بود. فقط صحبت از خشونت بیش از حد بعضی بازیکن های رئالیها و سبک بازی مبتنی بر ترس و ضد فوتبالشون بود

اینکه زمان دلبوسکه اصلا رئال اینطوری نبود. زمان مورینیو اینطوری شده...

اما خب مدیر زد پاکشون کرد. میدونم هم کی اینکار رو کرده. عیب نداره.

این پپه همونی بوده که یه بار میخواست کله بازیکن رو شوت کنه !! نمیدونم یادتون هست یا نه. عمدا رفت کله یه بازیکن رو شوت کنه وقتی بازیکنه زمین افتاده بود. شانس اورد که ضربه اصابت نکرد وگرنه بازیکنه ضربه مغزی میشد. 10 جلسه هم محرومش کردند.

galaxysky

Registered User
لایک‌ها
644
گلوله ی انرژیه این پویول ، اصلا بمب روحیه هست .

دقیقا یاد گلش تو جام جهانی افتادم . هیتسفلد مربی سوئیس گفته بود پویول مثل گراز وحشی از پشت محوطه جریمه اومد و به ما گل زد .
آقا ولی من هر چی فکر میکنم اسپانیا تو جام جهانی 1-0 به سوئیس باخت ;)
الان رفتم تاپیک ها رو دیدم. اون طرف زدن همه توضیحات ما رو پاک کردند..... جالبه نه توهین بود. نه تمسخر بود. نه کل کل بود. فقط صحبت از خشونت بیش از حد بعضی بازیکن های رئالیها و سبک بازی مبتنی بر ترس و ضد فوتبالشون بود

اینکه زمان دلبوسکه اصلا رئال اینطوری نبود. زمان مورینیو اینطوری شده...

اما خب مدیر زد پاکشون کرد. میدونم هم کی اینکار رو کرده. عیب نداره.

این پپه همونی بوده که یه بار میخواست کله بازیکن رو شوت کنه !! نمیدونم یادتون هست یا نه. عمدا رفت کله یه بازیکن رو شوت کنه وقتی بازیکنه زمین افتاده بود. شانس اورد که ضربه اصابت نکرد وگرنه بازیکنه ضربه مغزی میشد. 10 جلسه هم محرومش کردند.

اون حرکت که بازیکن رو انداخت زمین بعدشم مثل عقده ای ها شروع کرد به لگد زدن بهش باید همونجا کلا از فوتبال محرومش میکردن نه 10 جلسه . رئالی ها از اولش هم خدای فیلم بازی کردن بودن ولی حالا مورینیو جو میده اینا هم باورشون میشه . فیلم هایی که گوتی بازی میکرد رو هیچ وقت یادم نمیره . هر وقت هر کی میگه تمارض یاد گوتی می افتم حالا خوبه چند سالی قبل بوسکتس بوده وگرنه اینا ادعا میکردن گوتی هم از بوسکتس یاد گرفته .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
پست های من رو که پاک کردن تو اون تاپیک

اما اونجا من همش میگفتم چرا رئالیها اینقدر میزدن بعد رئالیها میگفتن که شما تمارض میکردید !! گفتم کی ما تمارض کردیم !؟ میگفتن بازیهای قبل بوسکتس شما تمارض میکرده ؟!

من هم پذیرفتم ، گفتم درسته بوسکتس تو بازیهای قبل تمارض کرده اما بارسا خشن بازی نمیکرد !؟ شما که پپه تون تمارض میکرد ، دیگه چرا حرکت های غیر ورزشی میکرد ؟! راحت 4 تا اخراجی باید میدادن اینها !! همش وحشی بازی بود.

من جای روسل بودم همین امروز شکایت میکردم که پپه رو محروم کنند. این بشر ممکنه بزنه بلایی سر بازیکنها بیاره.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود بر دوستان

C.Puyol 1-1

hotfile

2shared

E.Abidal 1-2

hotfile

2shared

تیرک سانچس

hotfile

لگد کردن دست مسی توسط پپه !

hotfile

2shared

وین رونی در صفحه توئیترش نوشت : په په خیلی احمقی !!!
سرخیو ، بازیکن سابق دپورتیوو نیز نوشته است : په په ، برو به جهنم ! تو فوتبالیست نیستی !

تیرک اینیستا

hotfile

2shared

2 تا به تیر 2 تا به تور بلا به دور !!

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
سلام به رفقا
تبریک بابت برد و بازی خوب دیشب
در مورد کاپیتان چی بگم که در واژه بگنجه
قبل از بازی می خواستم ازش عکس بزارم که بعد از گل یادم اومد ای دل غافل:دی
عاشق شادی بعد از گلش تو اون بازی 6_2 هستم که بازوبند رو در اورد بوسید و هیچ وقت اون عکسو پیدا نکردم:(

پپه که:|:|:|
فقط می تونم بگم خوشحالم که بازیکن ها مصدوم نشدن
تازه مارسلوشون نبود!فکر کنید اونم می بود

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
منم این برد رو تبریک میگم هر چند دیگه بردن رقیب همیشگی واسه طرفداران بارسا تکراری شده ولی انصافا دیشب خیلی خوب بازی کردن
مخصوصا روی این په په رو خوب کم کردن

mmm52

Registered User
لایک‌ها
1
ولی یه چیز دیگه رو توجه کردین:

دو بازی دیگه پیش رو داریم که تو نیوکمپه که خود رئالی ها امیدی به مساوی هم ندارن یعنی میشه 4 بازی پشت سرهم و 4 برد!!!!

بالا