خیلی خوشحالم خیلی....
وقتی مورینیو میبازه انگار دنیا رو بهم میدن...
با اون قسمت بولد شده کاملا موافقم!
واقعا این بازی محل خوبی بود برای رو شدن شخصیتشون از فریبکاریهاشون تا خطا هاشون و ضربه های عامدانه ای که میزدن
یعنی اونجا یه کمیته انضباطی ای شریفی ای چیزی نداره امثال پپه رو از فوتبال بندازن بیرون ؟ مردک وحشی من نمیدونم چه دوران کودکی وحشتناکی داشته .
تبریک بابت بردن این ... های وحشی . ( البته بازیکناشون رو میگم احیانن طرفداراشون به خودشون نگیرن )
حیف شد, من فقط نیمه اول رو دیدم, انقدر خسته بودم که رو همون کاناپه خوابم برد و دیگه هیچی نفهمیدم!! ولی تو همون نیمه اول هم بارسلونا یک سر و گردن قوی تر ظاهر شد.
واقعا آدمو یاد فرشید کریمی میندازه ولی با اینکه بد بودیم باریو بردیم
بارسلونا در این چند سال اخیر
فوق العاده است تقریبا در تمام بازی ها و نمی دونم با چه واژه دیگری می شه از کیفیت محشر اونها حرف زد.
بارسا باید یه اعتراض بکنه به این بازی رئالیها.. باید یکی 2 تا بازیکنشون محروم بشن. اینطوری که نمیشه. اگه امشب مصدوم میدادیم چی میشد ؟!
بازی رئالی ها همون نیمه اول هم خشن بود و متاسفانه مثل اینکه یک مقدار از روحیه خشونت بار آقای خاص به تیمشون تزریق شده.
اینارو از تو تویئتر بازیکنا برداشتند
این زشتی حرکت پپه رو نشون می ده و جای هیچ گونه ماستمالی هم نیست. کسی هم اگر بگه مسی تمارض کرده! عملا داره عقل و هوش و حواس خودش رو زیر سوال می بره!
کل رئال یه طرف ... شعور و شخصیت و فرهنگ و اخلاق کاسیاسم یه طرف ... چقدررررررررررررر این بازیکن با شعور و بزرگه
آخر بازی با بازیکنای بارسا دست میداد ... واقعا بازیکن بزرگیه کاسیاس ...
الان تنها بازیکن با شخصیت و با اخلاقشون کاسیاسه که ارزش خاصی براش قائلم
دقیقا! نظر شخصی من اینه که کاسیاس
بهترین دورازه بان حال حاضر دنیاست.
*barcelona*;4310866]خب تبریک به بارسایی های گل گلاب
بازم بردیم . یک سر گردن از تیم مقابلمون بهتر بودیم امار نشانگر همه چی هست مالکیت توپ 70 بود و موقعیت گل 8 به 2 بود
و این دروازبان پینتو این بشر 2 توپ براش اومد یکی گل خورد و دیگری زد به کنار تیرک بقلی
فقط اینو بگم گل سالطان کارلس پویول برام خیلی ارزش داشت عاشق این بشرم با این سنش چه پرشهای میزنه با انرژی اوففففففففففففففف
کارلوس پویول هم من رو گاهی اوقات یاد
پائولومالدینی میلان می اندازه, چه اقتداری داشت و سالها در اوج بازی کرد.
در نهایت: تبریک بنده رو بابت این برد ارزشمند آن هم در خانه حریف پر مدعا! پذیرا باشید.