• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
من یه پست داده بودم ولی مثه اینکه خیلی سوخته و پاک کردن!!

اینم پیراهن جدید بارسلون برای فصل بعد :

newbarcelonasoccerjersey2012-2013.jpg

هیچ جا خبری در مورد این لباس نزده ، تازه خیلی زوده که برای فصل بعد لباس معرفی بشه . هر موقع سایت باشگاه زد میشه قطعی دونست . امیدوارم طرح پیشنهادی باشه . نایک هم با این طراحیش !!!

1327051106105.jpg

ویا کار با دستگاههای بدنسازی رو شروع کرده . بنظر زودتر از اونی که اعلام شده بود بر میگرده .

مراحل مقابله با پپه :

1327005683227.jpg

.

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خبری از محرومیت ها در مورد ال کلاسیکوی بعدی نیست ؟!!؟

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
من یه پست داده بودم ولی مثه اینکه خیلی سوخته و پاک کردن!!

درود

من زیاد حساسیتی به این موضوع نشون نمیدم که راجع بهم چطوری صحبت بشه ولی در کل برای اینکه رعایت انصاف بشه "حداقل" اینجوری فرافکنی نکنین ، بارها و بارها و بارها گفته شده تو تاپیکهای هواداری راجع به تیم رقیب صحبت نکنید چه برسه با الفاظ تحریک آمیز ، اون پستی که شما میفرمائید هم بهمون علت پاک شده ، تازه باید کارت هم میگرفتید که چون بار اولتون بود به همون پاک شدن بسنده شد
این هم قسمتی از پست پاک شده شما :

در مورد اون کوت هم باید گفت این تاپیک عروسیه اون تایک ک.ن سوزیه :دی و آی آدمی که این حرفی میزنی داری انسانیت رو کنار میزاری !!!
داور که ...!!! به آلونسو کارت نداد!!!!!!!!!!! حداقا یه کارت زرد حقش بود --- پپه رو که دیگه جزو آدمها حساب نمیکنم

آقا مهرداد هم پست هائی در خصوص پاک شدن پست هاشون داده بودن که توضیح کاملش تو تاپیک وقایع داده شده

پاینده باشید ..

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
سایت گل : این پیراهنهایی است که بارسا در فصل آینده برتن خواهد کرد. راه راههای روی پیراهن به صورت محو درآمده و مرز مشخصی بین دو رنگ قرمز و آبی دیده نمی شود.علامت قهرمانی بارسا در جام جهانی باشگاه ها برروی بخش بالای جلوی پیراهن نقش بسته

1327066662_extras_albumes_0.jpg

پیراهن فصل جاری بارسلونا برتن الکسیس سانچس

1327066624_extras_albumes_0.jpg

هم لباسهای بارسا در فصل 1-2010

1327066580_extras_albumes_0.jpg

این هم لباس بارسا در فصل 10-2009 است. این لباس رابرتن زلاتان ،درجریان مراسم معارفه اش درنوکمپ می بینید

1327066535_extras_albumes_0.jpg

فصل 9-2008 ، سیدو کیه تا معارفه می شود

1327066813_extras_albumes_0.jpg

لباس بارسا در فصل 8-2007 در مراسم معارفه تیری آنری

1327066457_extras_albumes_0.jpg

فصل 7-2006 ؛لباس بارسا برتن گودیانسن

1327066405_extras_albumes_0.jpg

فصل 6-2005؛ لباس بارسا برتن خوان رومن ریکلمه

1327066353_extras_albumes_0.jpg

فصل 5-2004، پیراهن بارسا درمراسم معارفه آلبرتینی

1327066245_extras_albumes_0.jpg

فصل4-2003؛ مراسم معارفه رونالدینیو

1327066126_extras_albumes_0.jpg

.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
پویول بین دو نیمه تیتو را متقاعد کرد : " اگر ژاوی توپ را اینجا بفرستد، من گل میزنم! "
پدرو آماده برای سفر به مالاگا
کمیته ی انضباطی حتی حاضر نشد صحنه ی لگد شدن دست مسی را مورد بررسی قرار دهد / حرکت په په در ورزشگاه از دیدها پنهان ماند و او میتواند امشب بازی کند !
پزشک باشگاه بارسلونا: جای کفش های په په هنوز روی دست مسی مانده !
پپ جواب مثبت میدهد،ولی نه قبل از الکلاسیکو / او قرارداد جدیدش را بعد از بازی با مادرید و قرارداد جدید بقیه ی اعضا امضا خواهد کرد .
آندرئو فونتاس ، مدافع جوان کاتالان ها، به دلیل آسیب دیدگی از ناحیه زانو نمی تواند تا پایان فصل برای تیمش به میدان برود .

ویا ...

1327159268501.jpg

داوید تروئبا، رمان نویس و فیلمساز مشهور مادریدی و صمیمی ترین دوست پپ حدود اواسط فصل پیش در ال پاییس مقاله ای طولانی راجع به او نوشت ....

Trueba.jpg

پپ بر روی میز کارش در کمپ تمرین ، کلکسیونی که غالبا کتاب هستند را نگهداری می کند ، کتابهایی که برخی از آنها را ناشرین ، برخی را دوستان و برخی دیگر را خود نویسندگان برایش فرستاده اند . در پشت سر اینها می توانید آثار مارکو آئوریلیو ، بالتازاربراسین یا سنکا را بیابید . با وجود اینکه او اهل مطالعه است و دانش فراوانی دارد ولی معمولی رفتار میکند وبه هیچ وجه از خود راضی و خود بین نیست . کم پیش نمی آید که با اشاره کردن به صف کتابهایی که در انتظار خواندن هستند می گوید که :" خدای من ، من یک شیاد هستم ، مردم کی خواهند فهمید که من توان خواندن این همه کتاب را ندارم ؟" اما به موقعش به کتابفروشی میرود و دو سه کتاب سفارش شده و چند کتاب را به قصد هدیه دادن و مجموعه ای از دی وی دی های گوناگون را خریداری می کند . اغلب بعد از آنکه تماشای یک فیلم یا رمانی که او را مسحور خودش کرده است را به پایان میرساند از او می شنوی که می گوید : نمیدانم آنهایی که آن را فهمیدند در مورد ان چگونه فکر می کنند اما من با آن عشق کردم ".
گاهی اوقات ، جامعه کاتالانی مانند یک نوع Dalai prêt-à-porter ، یک مرد حکیم ، به گواردیولا می نگرد . آنها در مورد ستایش های پپ لطیفه می سازند : گویی انگار مسابقه پاچه خواری بود . آنها از خودشان می پرسند که وقتی که ناکامی از راه برسد ، اگر این تحسین ها در زمان ذبح کردن ، چاقو ها را تیز نکنند آیا محاسن این ستایش ها تبدیل به معایب نمی شود ؟ جواب در یک روز بارانی بود .
دو روز پس از حذف بارسلونا توسط اینتر در لیگ قهرمانان ، بارسا در لالیگا به مصاف ویارئال قدرتمند رفت . امتیاز از دست دادن در آن بازی مساوی با از دست رفتن لالیگا بود . او عمق لطمه روحی و از هم پاشیدگی بازیکنانش که ناشی از حذف از آن رقابت معتبر بود را می دید . گواردیولا در مورد گزینش جملات و پیام های کوتاه ، واضح ، ساده ، آسان فهم و در عین حال تاثیرگذار که انگیزه بازیکنان را بیدار می کند ، وسواس زیادی به خرج میدهد . او از ویدئو ها و عکس های یوتیوب ، تلاش ها ، ایده ها ، لحظات و جزئیات و هر چیز دیگری که برای ارتقای روحی بازیکنان مهم است استفاده کرده است . آن روز او قبل از شروع بازی لبخند به لب رو به بازیکنانش کرد و گفت :" آقایان ، من دیگر نمی توانم چیزی به شما بگویم ، شما بسیار بیشتر از آن چیزی که یک مربی از بازیکنانش توقع دارد به من بخشیده اید ، شما بازیکنان بزرگی هستید و بزرگیتان مرا تبدیل به مربی اسم و رسم داری کرده است . متشکر بخاطر همه چیز ، من فقط میخواهم یک چیز را به شما بگویم : اگر ما امروز اینجا را با شکست ترک کنیم و لالیگا از چنگمان خارج شود ، این چیزی را تغییر نمی دهد ، قطعا هیچ چیزی را ، خونسرد باشید ، هزاران تشکر از شما ، از نظر من صرف نظر از هر نتیجه ای که امروز شکل بگیرد ، شما قهرمانید ". در آن روز بارانی بارسلونا 4-1 آن بازی و]نهایتا [ لالیگا را برد، بر روی سکوها ، والنتی پدر پپ معجزه پسرش را تماشا میکرد ...
برای پپ تنها چیزی که دوری فرزندانش را در لحظه های مهم بخاطر حضور بر روی نیمکت مربیگری جبران می کند ، پدرش است . از روزی که او مربیگری در دسته چهارم را شروع کرد ، پدرش تصمیم گرفت که بازی های او را تعقیب کند . این موضوع به او سلامتی می بخشد و او را سرگرم و خوشحال میسازد . پسرش دوست دارد که فکر کند او سال های باقی مانده زندگی اش را صرف او میکند .
شاد کردن هواداران ، تمنای قلبی این مربی متعصب نسبت به بارسا است ، مربی ای که در سن 13 سالگی به لاماسیا ، پایگاه کلیدی شکل گیری بازیکنان باشگاه نقل مکان کرد تا زندگی اش را در آنجا بگذراند . بخاطر همین ،برای او هیچ چیز بهتر از تماشای این موضوع نیست که هواداران با تمام وجود شور و حرارت را نثارتیم او کنند و او با انجام بازی های زیبا، به همان اندازه به آنان سرخوشی و شادی ببخشد و آن شور را به آنها برگرداند .او هر زمانی که بتواند به ما یاد آوری می کند که :" بهترین چیز این شغل این است که مردمی که مشکلاتی بسیار جدی تر از فوتبال دارند ، مردمی که در میان بحران های طاقت فرسا زندگی می کنند یا با گرفتاری ویژه ای دست به گریبان هستند ، برای مدتی زندگی را فراموش کنند و به برکت بازی جشن بگیرند " .
گواردیولا واقعا به فوتبال عشق میورزد ، به پیروز شدن عشق میورزد چرا که فوتبال برای آن بنا شده است ، اما پیروز شدن با شرافتی که درخور بازی فوتبال است . او یک سیستم ارائه میدهد و تنها می خواهد که شما به او اعتماد کنید و به ان وفادار باشید . روزی که متوجه شود که بازیکنانش کمی کم کار ، بی تفاوت و متزلزل هستند حتی اگر تاخیر در یک جلسه تمرینی باشد ، تبدیل به مردی غمگین و ناامید می شود و می خواهد که آن تمرین را بکلی ترک کند . او یک حرفه ای هست که نسبت به جزئیات وسواس دارد ، جزیئات گرا است و با جزئیات زندگی می کند زیرا میداند که این جزئیات هستند که سرنوشت همه چیز را تعیین می نند . او به باشگاهی خواهد رفت که موثر باشد و قانونی مستقر کند که یک دکور نباشد . او دستمزدش را تنها برای یک سال دریافت می کند و هرگز بیشتر از این چیزی را، حتی یک قهوه را بدون پرداخت بهایش طلب نمی کند . او اشتیاقی ندارد که بعنوان یک مرشد و راهنما شناخته شود ، او نمی خواهد که چیزی بیشتر از یک مربی ، یک مربی خوب باشد اما او برای این جامعه ی نیازمندِ الگو ارزش قائل است ، جامعه ای که شاید از نیرنگ بازان ، از افرادی که از دیگران سوء استفاده می کنند ، از شیاطین ، از افرادی که از تریبون های ممتازی چون تلویزیون ، تجارت یا سیاست ، ارزش های خودپرستی، منفعت طلبی منفی و خودخواهی را بر دیگران تحمیل می کنند ، خسته شده است . او به این جامعه تعلق دارد و تلاش می کند که با انجام دادن کارش به نحو احسن ، با کمک کردن به ایجاد حس مشترک و برادری ، با استفاده از جایگاه اجتماعیش به این جامعه شرافت ببخشد . او با همان شرافتی که خاص یک ماسون است ، بدون اینکه دیگران ببینند یا تشویقش کنند ، خشت بر روی سیمان می گذارد.

.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
بارسا گل اول رو به مالاگا زد

مسی:)

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
بچه ها این پخش آنلاین که با این وضع داغون نت تعطیله :( کانال فری سراغ ندارید؟ :( دلم برای بازی تیممون تنگ شده :(

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
دوستان
کسی لینکی نداره؟ واسه انلاین نگاه کردن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
و اینست الکسیس سانچز. .. گل دوم روی حرکت زیبای اینیستا - تیاگو - ادریانو و الکسیس

مسی هم گل سومو زد .. چه میکنه این لیو... یه تنه رفت گلو زد.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
جون بچه هاتون گزارش لحظه به لحظه نزارید ... بابا اینجا چت روم نیست که هر لحظه هی بزنید گل گل گل گل گل ... خواهشا رعایت کنید

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
جون بچه هاتون گزارش لحظه به لحظه نزارید ... بابا اینجا چت روم نیست که هر لحظه هی بزنید گل گل گل گل گل ... خواهشا رعایت کنید

اکی.من تاپیک رو باز کردم مصادف شد با 2 تا گل بعدی. اخه من نیمه اول بازی رو ندیده بودم.

راستی کیتا مثل اینکه مغضوب پپ شده. میگن مصاحبه کرده و غرغر کرده

درسته این خبر ؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب بازی رو 4 1 بردیم

با هت تریک مسی

عجب گلهایی هم زد

به قول مزدک. خوشحالیم که در عصری زندگی میکنیم که میتونیم بازیهای بازیکنی مثل مسی رو ببینیم.

این بشر فوق العاده است. گل سوم رو از وسط زمین یه ضرب رفت و گل زد..

راستی پویول نبود. در نبود پویول تیم از روی سانتر از جناحین خیلی ضعیف عمل کرد. 2 3 تا توپ بد اومد که هد زدند و از خوش شانسی ما رفت بیرون. با فاصله میلیمتری

مسی یه ضربه ایستگاهی خوف هم زد که خوش شانس نبود وگرنه اونم گل میشد محشر بود.

امیدوارم امشب رئال امتیاز از دست بده

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
هتریک مسی خیلی خوب شد ... الان تعداد گلای زدش فکر کنم بیشتر از رونالدو شده ... فقط یه بازی رئال مساوی کنه یا ببازه تمومه ... که حتما این اتفاق خواهد افتاد

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
4-1 بردیم
ممکن بود به خاطر جناب ماسکرانو بازی 4-3 بشه
مسی هم میتونست 5 تا بزنه
یه ضربه کاشته زد که خورد به تیر، یه تک به تک هم نزد
کلا روز روزه مسی بود
تبریک

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
یه هتریک دیگه از مسی ، ... گل اول با سر گل دوم و سومش هم شبیه به هم و جا گذاشتن چند مدافع . گل سومش که از تقریبا وسط زمین با دو مدافع حرکت کرد و گلو زد . مسی 22 گله شد و از رونالدوی 21 گله جلو افتاد .
گلی که خوردیم : اشتباه اولو آبیدال انجام داد ، پاس اشتباهش اومد پشت محوطه ، مسی کنار بازیکن حریف بود میخواست بره رو توپش نمیدونم چی شد یهو وایساد ، بازیکن شوتو زد والدز تونست دورش کنه که توپ برگشتی رو زدن تو گلمون .
کیتا گفته گواردیولا با من زیاد حرف نمیزنه ! الان که جلم ملتهای آفریقاست ولی انگار میلان و لیورپول میخوانش . فکر کنم 32 سالشه .
گرت بیل امشب یه گل فوق العاده تو بازی تاتنهام و من سیتی زد .
در نبود ژاوی و فابرگاس خیلی تیم یه دست و خوب بازی کرد .

گل اول مسی با سر
حرکت زیبای مسی و گل سوم خودش و چهارم بارسلونا

حالا ما میمونیم و جناب بیلسا .

1327221413762.jpg

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
مارچلو جون ببینیم چیکار می کنی امشب. از سانتیاگو هم نترسیا. شکوهش همه پوشالیه :D

بالا