• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گردو کلات پرچرب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

tablighbashi

Registered User
لایک‌ها
16
دوست عزیز تهران چطوری تحویل میدید؟؟من 5 کیلو میخوام.
گردوها اندازشون درشته یا ریز؟؟پوست سبزشو هم گرفتید؟؟

sogpmcvx

Registered User
لایک‌ها
0
داداش این گردوها به اصطلاح کاغذی هستند؟

توضیحات کامل در این پست هست:
http://forum.persiantools.com/t235667.html#post4319400

دوست عزیز تهران چطوری تحویل میدید؟؟من 5 کیلو میخوام.
گردوها اندازشون درشته یا ریز؟؟پوست سبزشو هم گرفتید؟؟

گردوها پوست سبزشون گرفته شده، خشک شده و با پوست چوبی مانندش فروخته میشه.
اطلاعات کامل در این پست هست:
http://forum.persiantools.com/t235667.html#post4319400

=========================
دوستان هزینه ارسال با پست تیپاکس رو هم پرسیدم و در پست اول قرار دادم.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
ما هم 6 تا درخت گردو داریم که گردوی چرب دارن. همه فامیل تعریفشو میکنن. ولی خب بهشون نمیرسیم نه سم نه کود... دیگه امسال رسما همشون آتشک زد سیاه شد! :wacko:

من برای شروع 5 کیلو میخوام... جسارت نباشه ولی میتوانم بپرسم برای اعتماد سازی و این حرفا چه برنامه ای دارید؟ :blush:

راستی زمان ارسال از مشهد به تهران چند روزه با تیپاکس؟

sogpmcvx

Registered User
لایک‌ها
0
ما هم 6 تا درخت گردو داریم که گردوی چرب دارن. همه فامیل تعریفشو میکنن. ولی خب بهشون نمیرسیم نه سم نه کود... دیگه امسال رسما همشون آتشک زد سیاه شد! :wacko:

من برای شروع 5 کیلو میخوام... جسارت نباشه ولی میتوانم بپرسم برای اعتماد سازی و این حرفا چه برنامه ای دارید؟ :blush:

راستی زمان ارسال از مشهد به تهران چند روزه با تیپاکس؟

انشاءالله که هیچ باغدار و کشاورزی آسیب های اینچنینی نبینه. متاسفانه یکی از مظلوم ترین مردم همین کشاورزها و باغدارها هستن. یک سال زحمت میکشن و اگه همه بلاهای طبیعی رو به سلامت رد کنن، زیر بلاهای غیر طبیعی دیگه کمرشون میشکنه! منظورم وضع بازار و عرضه محصولاتشونه. تا کی باید مغاز دار واسطه چندین برابر تولید کننده سود کنه؟ بگذریم...

زمان ارسالش فکر میکنم کوتاه باشه اینو نپرسیدم ولی نباید بیشتر از دو سه روز باشه. بازم دفعه بعدی میپرسم.

برای اعتماد سازی هم اعتماد کنین دیگه :) اسم کاربریم هم اگه بی معنیه و حس خوبی نمیده به بزرگی خودتون ببخشین دلیلش اینه که برنامه برام تولید میکنه و خودمم حتی حفظ نیستمش!
خوب یکی اینجا مشهدی نیست واقعا؟!!! که بیاد از نزدیک زیارتش کنیم؟ :(

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
انشاءالله که هیچ باغدار و کشاورزی آسیب های اینچنینی نبینه. متاسفانه یکی از مظلوم ترین مردم همین کشاورزها و باغدارها هستن. یک سال زحمت میکشن و اگه همه بلاهای طبیعی رو به سلامت رد کنن، زیر بلاهای غیر طبیعی دیگه کمرشون میشکنه! منظورم وضع بازار و عرضه محصولاتشونه. تا کی باید مغاز دار واسطه چندین برابر تولید کننده سود کنه؟ بگذریم...

زمان ارسالش فکر میکنم کوتاه باشه اینو نپرسیدم ولی نباید بیشتر از دو سه روز باشه. بازم دفعه بعدی میپرسم.

برای اعتماد سازی هم اعتماد کنین دیگه :) اسم کاربریم هم اگه بی معنیه و حس خوبی نمیده به بزرگی خودتون ببخشین دلیلش اینه که برنامه برام تولید میکنه و خودمم حتی حفظ نیستمش!
خوب یکی اینجا مشهدی نیست واقعا؟!!! که بیاد از نزدیک زیارتش کنیم؟ :(

اعتماد که میکنیم. :) اگر نمیکردیم از شما خرید نمیکردیم. ولی رویه اینجا اینطوریه که افرادی که سابقه خرید و فروش زیادی ندارن، ابتدا جنس رو ارسال میکنن و بعد هزینه رو دریافت میکنن. یه مدت که گذشت و فیدبک مثبت خریداران زیاد شد، اونوقت به روال معمول یعنی ابتدا دریافت هزینه و سپس ارسال، به فروش ادامه میدن.

J.mohseni

Registered User
لایک‌ها
87
معمولا در بدترین حالت و حالت میانگین 1 کیلوش چقدر مغز میده؟
میخوام ببینم مغزش چقدر برامون میفته

sogpmcvx

Registered User
لایک‌ها
0
اعتماد که میکنیم. :) اگر نمیکردیم از شما خرید نمیکردیم. ولی رویه اینجا اینطوریه که افرادی که سابقه خرید و فروش زیادی ندارن، ابتدا جنس رو ارسال میکنن و بعد هزینه رو دریافت میکنن. یه مدت که گذشت و فیدبک مثبت خریداران زیاد شد، اونوقت به روال معمول یعنی ابتدا دریافت هزینه و سپس ارسال، به فروش ادامه میدن.

این یک قلم رو شرمنده :) یکی از دوستان هستن فکر کنم کاربر با سابقه ای در پرشین تولز باشن بهشون میگم بیان تایید کنن.

معمولا در بدترین حالت و حالت میانگین 1 کیلوش چقدر مغز میده؟
میخوام ببینم مغزش چقدر برامون میفته

اینو تا حالا اندازه نگرفتم چون ما خودمون همیشه موقع مصرف میشکنیم گردو رو. ولی مغرها توپر و سنگین هستن. حالا الان عکس دارم میگیرم از یک پلاستیک 5 کیلویی هم میگیرم، فکر کنم اگر نسبت حجمش رو در عکس ببینید یه مقدار دستتون بیاد.

sogpmcvx

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان تصاویر هم درج شد...
مجبور شدم حجم و سایزشون رو کم کنم خیلی حجیم بودن.
با تشکر

DomainSeller

Registered User
لایک‌ها
71
دوستان تصاویر هم درج شد...
مجبور شدم حجم و سایزشون رو کم کنم خیلی حجیم بودن.
با تشکر

سلام
آقا یه بسته از اون خوباش واسه جدا کن(دستچین باشه;)) حضوری مشهد ازت تحویل می گیرم. می خوام فیدبک بدم واسه بقیه بچه ها بیان مشتریت شن.
خوباشو جدا کن فیدبک خوب بدم مشتری هات زیاد شن ها :D
شماره تماس هم پخ کن باهات تماس بگیرم
ممنون دوست من :)

sogpmcvx

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
آقا یه بسته از اون خوباش واسه جدا کن(دستچین باشه;)) حضوری مشهد ازت تحویل می گیرم. می خوام فیدبک بدم واسه بقیه بچه ها بیان مشتریت شن.
خوباشو جدا کن فیدبک خوب بدم مشتری هات زیاد شن ها :D
شماره تماس هم پخ کن باهات تماس بگیرم
ممنون دوست من :)

خدا رو شکر همشهری پیدا کردیم :)
عزیز دستچین که نداریم. همونطور که گفتم ما از همون اول هر چهار پنج تا درخت رو که جمع میکنیم قاطی میکنیم و پوست سبزشونو میگیریم بعد یک نوبت سه چهار روزه پهن میکنیم تا کمی خشک بشن. مجدد ده پانزده تا درخت دیگه رو جمع میکنیم پهلوی اینا میذاریم خشک شن. بعد همه رو تو کیسه میکنیم و میاریم شهر و در شهر مجدد در هر سری 10 15 تا کیسه رو در فضای وسیعی خالی میکنیم و هر روز زیر و رو میکنیم تا هم کاملا خشک شن و هم مخلوط بشن. اونوقت مجدد گردوهای کاملا خشک شده رو در کیسه میریزیم. و باز مجدد به مرور کیسه ها رو در زمان فروش خالی میکنیم و با دست در پلاستیک های 5 کیلویی میریزیم! حالا حسابش رو بکنین دیگه که در این حین در هر مرحله سعی میکنیم اگر گردو پوچ، شکسته و یا آشغال، برگ و اینجور چیزها ببینیم همشونو جدا کنیم!

شماره تماس هم پیغام خصوصی شد...

با تشکر

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
این یک قلم رو شرمنده :) یکی از دوستان هستن فکر کنم کاربر با سابقه ای در پرشین تولز باشن بهشون میگم بیان تایید کنن.

مشکلی نداره، ایشون بیان تضمین کنن من هزینه 5 کیلو رو پیش واریز میکنم. :)

asfa

Registered User
لایک‌ها
17
حیف که با احتساب کرایش گرون میشه وگرنه می خریدم ...

sogpmcvx

Registered User
لایک‌ها
0
حیف که با احتساب کرایش گرون میشه وگرنه می خریدم ...

شما کدوم استان هستید؟ برای تهرانی ها و بعضی استان های نزدیک دیگه تقریبا کیلویی 7300 میشه که اگر بیشتر سفارش داده بشه بصرفه تر هست. چون اونطور که شرکت تیپاکس گفت، کرایه 10 کیلوش حدودا 9000 تومن میشه.

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
درود
این دوستی که فرمودین میخواد تایید کنه شمارو( بنا به فرمایش خودتون که در پست های بالا گفتین) خبری ازش نشد؟
دوستان کسی خرید کرده که از بابت کیفیت گردو بتونه نظر بده؟

sogpmcvx

Registered User
لایک‌ها
0
درود
این دوستی که فرمودین میخواد تایید کنه شمارو( بنا به فرمایش خودتون که در پست های بالا گفتن) خبری ازش نشد؟
دوستان کسی خرید کرده که از بابت کیفیت گردو بتونه نظر بده؟

نه هنوز. احتمالا به خاطر تعطیلی ها هنوز نیومدن تو اینترنت.

کاربر DomainSeller هم قرار شده طی یکی دو روز آینده حضوری یک بسته تهیه کنن.
http://forum.persiantools.com/t235667-page2.html#post4322839

mahdiv

Registered User
لایک‌ها
1,033
دوست عزیز امیدوارم ناراحت نشید اما گاهی انتقاد هم می تونه سازنده باشه
این گردوها تقریبا سفید نیستند (البته از روی عکس)
در مورد گردو هم چیزی که چشم مشتری رو می گیره همین سفید بودنش هست
اما نسبت به قیمت مطمئنا ارزش خرید رو داره و بعد از تایید احتمالا بنده هم مشتریتون خواهم شد
موفق باشید

sogpmcvx

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز امیدوارم ناراحت نشید اما گاهی انتقاد هم می تونه سازنده باشه
این گردوها تقریبا سفید نیستند (البته از روی عکس)
در مورد گردو هم چیزی که چشم مشتری رو می گیره همین سفید بودنش هست
اما نسبت به قیمت مطمئنا ارزش خرید رو داره و بعد از تایید احتمالا بنده هم مشتریتون خواهم شد
موفق باشید

اختیار دارید این چه حرفیه. بله همونطور که گفتم همه به ظاهر نگاه میکنن در حالیکه اون سفیدی یا تیرگی فقط پوست رویی گردو هست و چیزی که باید توجه بشه طعم و سفیدی خود مغز و میزان چربی و تراکمش هست. در سایر میوه ها هم همینطور هست. به عنوان مثال من اگه بخوام برای مصرف خونه میوه بگیرم اولین انتخابم میوه ای هست که قسمتیش توسط پرنده ای خورده شده باشه، شیره داده باشه، رسیده باشه و موارد دیگه! این در حالیه که اینجور میوه ها خیلی کم گیر میان چون فروش نمیرن و نگهداریشون سخت تر هست. یه همچین میوه ای علاوه بر اینکه بهتر هست، ارزونتر هم هست. همیشه اون میوه ای که گنده و خوش فرم هست لزوما خوب نیست. اگر این فرهنگ جا بیافته که مردم روزانه میوه و سبزیجاتشون رو از بازار بخرن و زیاد از حد خرید نکنن و همچنین روشن بشن که میوه ای که گنجشک نوک زده، شیره داده، سفت نیست و... بهتر هست، یقینا هم میوه بهتری رو مصرف میکنن و هم صرفه اقتصادی داره. بله یه موقعی هایی برای مراسم لازمه که میوه مرتب تهیه بشه ولی برای مصرف خونه و یا استفاده در غذا چه لزومی داره که پول اضافه داده بشه و ای کاش طعم و خاصیت بهتری هم داشته باشه که اتفاقا برعکس هم هست!

OneOFThem

Registered User
لایک‌ها
3
اختیار دارید این چه حرفیه. بله همونطور که گفتم همه به ظاهر نگاه میکنن در حالیکه اون سفیدی یا تیرگی فقط پوست رویی گردو هست و چیزی که باید توجه بشه طعم و سفیدی خود مغز و میزان چربی و تراکمش هست. در سایر میوه ها هم همینطور هست. به عنوان مثال من اگه بخوام برای مصرف خونه میوه بگیرم اولین انتخابم میوه ای هست که قسمتیش توسط پرنده ای خورده شده باشه، شیره داده باشه، رسیده باشه و موارد دیگه! این در حالیه که اینجور میوه ها خیلی کم گیر میان چون فروش نمیرن و نگهداریشون سخت تر هست. یه همچین میوه ای علاوه بر اینکه بهتر هست، ارزونتر هم هست. همیشه اون میوه ای که گنده و خوش فرم هست لزوما خوب نیست. اگر این فرهنگ جا بیافته که مردم روزانه میوه و سبزیجاتشون رو از بازار بخرن و زیاد از حد خرید نکنن و همچنین روشن بشن که میوه ای که گنجشک نوک زده، شیره داده، سفت نیست و... بهتر هست، یقینا هم میوه بهتری رو مصرف میکنن و هم صرفه اقتصادی داره. بله یه موقعی هایی برای مراسم لازمه که میوه مرتب تهیه بشه ولی برای مصرف خونه و یا استفاده در غذا چه لزومی داره که پول اضافه داده بشه و ای کاش طعم و خاصیت بهتری هم داشته باشه که اتفاقا برعکس هم هست!

کاملا تایید میشه!
واقعا صحبت منطقی ای بود.

DomainSeller

Registered User
لایک‌ها
71
خب رفقا بنده حضوری پنج کیلو از ایشون گرفتم
انصافا طعمش خوبه و پوستش هم خیلی کلفت نیست (البته کاغذی هم نیست)
سایز گردوهاشم، هم توش کوچیک داره و هم بزرگ ولی اون چنتایی که من شکستم توش پوچ و خراب نداشت
بچه خوبی ولی به من تخفیف نداد :دی
ایشالله مشتری هات زیاد شن جوون
این هم از دعای خیر واسشون :)

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا