tablighbashi
Registered User
دوست عزیز تهران چطوری تحویل میدید؟؟من 5 کیلو میخوام.
گردوها اندازشون درشته یا ریز؟؟پوست سبزشو هم گرفتید؟؟
داداش این گردوها به اصطلاح کاغذی هستند؟
دوست عزیز تهران چطوری تحویل میدید؟؟من 5 کیلو میخوام.
ما هم 6 تا درخت گردو داریم که گردوی چرب دارن. همه فامیل تعریفشو میکنن. ولی خب بهشون نمیرسیم نه سم نه کود... دیگه امسال رسما همشون آتشک زد سیاه شد! :wacko:
من برای شروع 5 کیلو میخوام... جسارت نباشه ولی میتوانم بپرسم برای اعتماد سازی و این حرفا چه برنامه ای دارید؟ :blush:
راستی زمان ارسال از مشهد به تهران چند روزه با تیپاکس؟
انشاءالله که هیچ باغدار و کشاورزی آسیب های اینچنینی نبینه. متاسفانه یکی از مظلوم ترین مردم همین کشاورزها و باغدارها هستن. یک سال زحمت میکشن و اگه همه بلاهای طبیعی رو به سلامت رد کنن، زیر بلاهای غیر طبیعی دیگه کمرشون میشکنه! منظورم وضع بازار و عرضه محصولاتشونه. تا کی باید مغاز دار واسطه چندین برابر تولید کننده سود کنه؟ بگذریم...
زمان ارسالش فکر میکنم کوتاه باشه اینو نپرسیدم ولی نباید بیشتر از دو سه روز باشه. بازم دفعه بعدی میپرسم.
برای اعتماد سازی هم اعتماد کنین دیگهاسم کاربریم هم اگه بی معنیه و حس خوبی نمیده به بزرگی خودتون ببخشین دلیلش اینه که برنامه برام تولید میکنه و خودمم حتی حفظ نیستمش!
خوب یکی اینجا مشهدی نیست واقعا؟!!! که بیاد از نزدیک زیارتش کنیم؟![]()
اعتماد که میکنیم.اگر نمیکردیم از شما خرید نمیکردیم. ولی رویه اینجا اینطوریه که افرادی که سابقه خرید و فروش زیادی ندارن، ابتدا جنس رو ارسال میکنن و بعد هزینه رو دریافت میکنن. یه مدت که گذشت و فیدبک مثبت خریداران زیاد شد، اونوقت به روال معمول یعنی ابتدا دریافت هزینه و سپس ارسال، به فروش ادامه میدن.
معمولا در بدترین حالت و حالت میانگین 1 کیلوش چقدر مغز میده؟
میخوام ببینم مغزش چقدر برامون میفته
دوستان تصاویر هم درج شد...
مجبور شدم حجم و سایزشون رو کم کنم خیلی حجیم بودن.
با تشکر
سلام
آقا یه بسته از اون خوباش واسه جدا کن(دستچین باشه) حضوری مشهد ازت تحویل می گیرم. می خوام فیدبک بدم واسه بقیه بچه ها بیان مشتریت شن.
خوباشو جدا کن فیدبک خوب بدم مشتری هات زیاد شن ها
شماره تماس هم پخ کن باهات تماس بگیرم
ممنون دوست من![]()
این یک قلم رو شرمندهیکی از دوستان هستن فکر کنم کاربر با سابقه ای در پرشین تولز باشن بهشون میگم بیان تایید کنن.
مشکلی نداره، ایشون بیان تضمین کنن من هزینه 5 کیلو رو پیش واریز میکنم.![]()
حیف که با احتساب کرایش گرون میشه وگرنه می خریدم ...
درود
این دوستی که فرمودین میخواد تایید کنه شمارو( بنا به فرمایش خودتون که در پست های بالا گفتن) خبری ازش نشد؟
دوستان کسی خرید کرده که از بابت کیفیت گردو بتونه نظر بده؟
دوست عزیز امیدوارم ناراحت نشید اما گاهی انتقاد هم می تونه سازنده باشه
این گردوها تقریبا سفید نیستند (البته از روی عکس)
در مورد گردو هم چیزی که چشم مشتری رو می گیره همین سفید بودنش هست
اما نسبت به قیمت مطمئنا ارزش خرید رو داره و بعد از تایید احتمالا بنده هم مشتریتون خواهم شد
موفق باشید
اختیار دارید این چه حرفیه. بله همونطور که گفتم همه به ظاهر نگاه میکنن در حالیکه اون سفیدی یا تیرگی فقط پوست رویی گردو هست و چیزی که باید توجه بشه طعم و سفیدی خود مغز و میزان چربی و تراکمش هست. در سایر میوه ها هم همینطور هست. به عنوان مثال من اگه بخوام برای مصرف خونه میوه بگیرم اولین انتخابم میوه ای هست که قسمتیش توسط پرنده ای خورده شده باشه، شیره داده باشه، رسیده باشه و موارد دیگه! این در حالیه که اینجور میوه ها خیلی کم گیر میان چون فروش نمیرن و نگهداریشون سخت تر هست. یه همچین میوه ای علاوه بر اینکه بهتر هست، ارزونتر هم هست. همیشه اون میوه ای که گنده و خوش فرم هست لزوما خوب نیست. اگر این فرهنگ جا بیافته که مردم روزانه میوه و سبزیجاتشون رو از بازار بخرن و زیاد از حد خرید نکنن و همچنین روشن بشن که میوه ای که گنجشک نوک زده، شیره داده، سفت نیست و... بهتر هست، یقینا هم میوه بهتری رو مصرف میکنن و هم صرفه اقتصادی داره. بله یه موقعی هایی برای مراسم لازمه که میوه مرتب تهیه بشه ولی برای مصرف خونه و یا استفاده در غذا چه لزومی داره که پول اضافه داده بشه و ای کاش طعم و خاصیت بهتری هم داشته باشه که اتفاقا برعکس هم هست!