بچه ها حذف شديم ولي فردا همه ي رئالي ها سربلند و مغرورانه راه ميرن.
رئال نيمه مربي ها را پيروز شد. هر چند نيمه اول رئال ميتونست دست كم 3 گل بزنه ولي موقعيت نشناس بودن.
بهترين بازيكن رئال هم بدون شك اوزيل بود.
اونايي كه ميگن براي چي كاسياس نيمه اول قاطي كرد براي اين بود كه لاس يه كارت داشت و اگه كارت ميگرفت اخراج ميشد و وقتي ايكر ديد بازيكن هاي بارسا دارن ميرن داور را دوره كنن ، ايكر هم وارد عمل شد.
بي رو در باستي بگم در عين حال كه از بازي رئال راضي هستم ، از اينكه حذف شدن ناراحتم.
توي نيوكمپ خيلي اذيتشون كرديم !! آخر هاي بازي كه تماشاچي ها را نشون ميداد معلوم بود كه نگران هستن !!
در مورد داوري نظري نميدم چون ارزش اش را نداره نظر بدم !! همه چي تموم شده
البته محمد جان داور باید به دیارا کارت قرمز میداد اگه منصفانه نگاه کنیم. شاید اگه دیارا رو اخراج میکرد روند بازی به گونه دیگه ای میشد.
در مورد راموس موافقم. کارت قرمزش سخت گیرانه بود. هر چند اخر بازی بود. اما اخراج نکردن دیارا به نظر من اشتباه داوری بود.
و بهترین بازیکن رئال از نظر من بنزما بود که از وقتی اومد تو زمین رئال خطرناک شد. من فکر میکنم اگه هیگواین بود اون گل دوم رو نمیتونست بزنه. یا میزد بیرون یا میزد به پینتو
این بنزما واقعا متحول شده. یاد اون زمانی افتادم که نمیتونست گل بزنه...
و واقعا برای من علامت سواله که چرا مورینیو در حالیکه رئال نیاز به پیروزی داره بنزمارو میذاره بیرون !؟!؟ در حالیکه همونطور که یکی از دوستان گفتند بنزما درگلهای اخیر رئال به بارسا نفش مستقیم یا غیر مستقیم انکارناپذیری داشته