• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

saman_mettaller

Registered User
لایک‌ها
70
به نظر من فقط 1 کار رو انجام بدیم به راحتی میتونیم ببریم
هرچی بازیکن به اسم فروارد خریدیم خیرات کنیم یه نفر بیاریم که از 2 متری بتونه یه توپو بکنه تو دروازه به اون گندگی !!
:)5 تا موقعیت گل و 0 گل افتضاحه ! به همین سادگی !

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
جالب ترین نکته بازی اسیر شدن مادرید در حربه ای که مورینیو استادش هست.

وقتی کاسیاس الکی اونجوری شلوغ کرد مطمئن بودم گل میخوره!

نیمه اول کاکا کاملآ تعطیل بود! پینتو هم عالی بود

tina_1987

Registered User
لایک‌ها
34
يعني اين بيچاره ها هيچي شانس ندارن تو زندگيشونااا اين همه موقعيت اخرش يكي ديگه مياد گل ميزنه ديگه چي ميشه گفت
بازي به اين زيبايي اخرش نتيجه اين باشه واقعا زوره ، عادلانه نيست
خيلي دلم براي رئال سوخت

ولي مي تونست يه پنالتي هم بگيره كه نگرفت
راستي كاسياس چش بود؟؟ واسه چي كارت گرفت بعد اون وقت پويول يا اصلا لاس كارت نگرفتن؟؟

ديگه روحيه تيم برگشتني نيست

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
خوب من طرفدار رئال هستم ولی هیچ وقت پست نمیدم :)

ولی تو نیمه اول هر چی مادرید زد بارسا گل زد کلا 2 تا حمله کردند و 2 تا زدند

واقعا تو نیوکمپ آمار موقعیت گل 5 به 3 باشه خیلی خوبه

البته من امروز دیگه به شانس بارسا ایمان آوردم

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
همین شوت دنی آلوز رو اوزیل 10 برابر قشنگ تر و بهتر زد ولی گل نشد،اونوقت...
این همه موقعیت گل بعد تو 5 دیقه آخر 2 تا خوردیم.
داوری افتضاح،نمیدونم دیگه چه جوری باید با دست توپ رو بگیرن که متقاعد بشه پنالتی بگیره،یا صحنه خطا رو کریس که پاش رو قیچی کردن!
تا کی داوریا میخواد اینجوری باشه!!!
2 دیقه و خورده ای از پایان وقت اضافه گذشته بازی هنوز ادامه داره!
جالبه ژاوی هم برگشت تو اون صحنه کوبید تو دهن کاسیاس،تقصیره کاسیاس که اینقدر منت اینا رو برای تیم ملی میکشه!
بازم باختیم،بعد دوستان میان اینجا میگن اینبار حتما میبریم!!!
فقط میگم خاک تو سر خوزه احمق که کریم رو فیکس نکرد!
آخه کسی که از 6 گل آخری که به بارسا زدیم تو 5 تا تاثیر مستقیم داشته رو گذاشته بیرون هیگواین رو میاره که 3 تا تک به تک خراب میکنه!!!
یعنی یه چوب خشک میزاشتن یکی از این 3 تا رو گل میکرد دیگه!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوستان بارسایی..

لطفا در تاپیک دوستان رئالی پست ندید. به این دلیل میگم که هم امکان کدورت و بحث و جدل هست

هم اینکه مدیریت برخورد میکنه و پست ها حذف میشن...

لطفا به همدیگه احترام بگذارید..

----------
در مورد رئال : شوت اوزیل واقعا زیبا بود و بدشانس بود که گل نشد. اما خب بازی رفت هم ضربه سر سانچز عالی بود و اونم بدشانس بود که اون بازی هدش گل نشد.

رئال امشب متفاوت بازی کرد و بازی هیجان زیادی داشت. بهترین بازی ای بود که از رئال مورینیو جلو بارسا دیدم توی 20 دقیقه اول بود که البته یکی 2 موقعیت به لطف هنرنمایی پینتو بود و بقیه روی کار تیمی رئال

داوری هم اشتباه زیاد داشت برای هر 2 طرف بخصوص بارسا. یه افساید اشتباه منجر به تک به تک - عدم اخراج دیارا - یکی 2 صحنه مشکوک به پنالتی برای هر دو تیم.

نیمه دوم زیبایی در راه هست

از دوستان رئالی عذر میخوام که پست زدم در تاپیک. فقط خواستم از دوستان بارسایی خواهش کنم که بحث و جدل به پا نکنند و دوستان رئالی رو ناراحت نکنند.

tina_1987

Registered User
لایک‌ها
34
به جون خودم اگه كريم رو اورده بود شما مي گفتي هيگواين رو چرا نشونده رو نيمكت:D اخه از كجا مي دونست هيگواين 3تا موقعيت قشنگ رو خراب ميكنه اگه مي دونست كه نمي اوردش تو زمين شانس بارسا رو به حساب بدي مورينيو نذاريد واقعا خوش شانسن خوش به حالشون
ياد يه جمله از مورينيو افتادم كه گفت بعضي ها حتي اگه بد بازي كنن هم ميبرن

saman_mettaller

Registered User
لایک‌ها
70
به نظر من که رو تمام کنندگی مشکل داره رئال
یه مهاجم اونم توی رئال باید جایی به جز مسیر مستقیم رو هم بلد باشه که شوت بزنه نه اینکه صاف بزنه تو دست دروازه بان ، این نبود شانس نیست ، کمبود توانایی به نظر من البته !

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
مسی توپ رو با دست استپ می کنه!آلوز دو تا خطای پشت سر هم می کنه!فابرگاس از پشت تکل میزنه!کریس رونالدو کارت می گیره!حکایتیه به خدا!

saman_mettaller

Registered User
لایک‌ها
70
آقا من از همه ی دوستان من جمله بارسایی رئالی منچستری ... میخوام بیان توضیح بدن به من اگه ممکنه که کارت دوم راموس رو چه حسابی بود
شاید چون رئالیم چیزی ندیدم آخه !!!

---------------------------------

Last edited by a moderator:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
آقا من از همه ی دوستان من جمله بارسایی رئالی منچستری ... میخوام بیان توضیح بدن به من اگه ممکنه که کارت دوم راموس رو چه حسابی بود

اگه فهمیدیم واسه چی تکل فابرگاس و دو تا تکل پشت سرهم آلوز و استپ با دست مسی کارت نداشت و چرا با این که 1 دقیقه از وقت تلف شده سر ضربه بارساییها هدر رفت و داور هر حتی 5 ثانیه هم بیشتر از 3 دقیقه نگرفت اون وقت می فهمیم که چرا راموس اخراج شد!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اومدم اینجا تبریک بگم به دوستان رئالی بخاطر بازی پر جسارت رئال... درسته مساوی شد و رئال انصافا این بازی رئال متفاوت از بازیهای قبلیش در ال کلاسیکوها بود و امشب از غفلت بارساییها که یه جاهایی ضعیف بودند و یه جاهایی هم دست کم گرفته بودند نهایت استفاده رو برد.

بعد از مدتها یه الکلاسیکو دیدم که تا اخرین ثانیه اش هیجان بود و هر لحظه ممکن بود تیم صعود کننده عوض بشه.

نفسها در سینه حبس شده بود تا اخرین لحظه

داوری هم برای هر دو طرف اشتباهات عجیب و غریبی داشت !! از خطاهای مشکوک تا کارت قرمز هایی که داد و نداد و افساید هایی که اشتباه گرفت !!

واقعا چرا مورینیو این بنزما رو بازی نداد !! خیلی بازیکن خوبیه. امروز هم گل زد.

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
واقعاً واسه این داوری مناسفم

کارت بیخود آخه تا چه حد ؟ الوز چرا کارت نمیگیره ؟واقعا شورش رو در آوردن
ببین بارسا دیگه چقدر مسخره بازی درآورده که صدر بهش گیر داده !

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
بچه ها حذف شديم ولي فردا همه ي رئالي ها سربلند و مغرورانه راه ميرن.
رئال نيمه مربي ها را پيروز شد. هر چند نيمه اول رئال ميتونست دست كم 3 گل بزنه ولي موقعيت نشناس بودن.

بهترين بازيكن رئال هم بدون شك اوزيل بود.
اونايي كه ميگن براي چي كاسياس نيمه اول قاطي كرد براي اين بود كه لاس يه كارت داشت و اگه كارت ميگرفت اخراج ميشد و وقتي ايكر ديد بازيكن هاي بارسا دارن ميرن داور را دوره كنن ، ايكر هم وارد عمل شد.

بي رو در باستي بگم در عين حال كه از بازي رئال راضي هستم ، از اينكه حذف شدن ناراحتم.
توي نيوكمپ خيلي اذيتشون كرديم !! آخر هاي بازي كه تماشاچي ها را نشون ميداد معلوم بود كه نگران هستن !!

در مورد داوري نظري نميدم چون ارزش اش را نداره نظر بدم !! همه چي تموم شده

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
رئال امشب عالی بود ... نه تنها نیمه اول بلکه توی نیمه دوم . این نئوکمپ بود که رئال اینجوری بازی میکرد .
اینکه بازیکنا دیگه اون استرس رو نداشتند و اینقدر روون بازی می کردند به همه چی می ارزید .

راجب به داوری دیگه حرف نزنیم بهتره , خسته کننده شده دیگه . بازی هم بر نمیگرده .

من از بازی لذت بردم . دیگه هیچکس نمی تونه بگه بارسا بهترین تیم تاریخ هست .

اینکه واضح بود خوب . حریفش بوسکتس بود ...

saman_mettaller

Registered User
لایک‌ها
70
ولی خیالم از لیگ قهرمانان راحت شد تا حد زیادی :دی
آخرش هم سیستم اصلی تیم جواب داد اونم توی نیو کمپ !
آفرین به خوزه فقط ای کاش همون طور که دوستان هم گفتن از اول کریم رو بازی میداد
تازه دیماریا و کاروالیو هم نبودن !! :D

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
امشب رئال مادریدی میشیم:دی

حیف شد شوت اوزیل گل نشد:(

با آرنج زد دیگه
من هیچ طرفی هستم
واقعا چرا مورینیو این بنزما رو بازی نداد !!
واقعا:eek:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

واقعا رئال بازی زیبایی انجام داد و فقط اگر بنزما جای هیگوئن از اول بازی توی ترکیب بود چه بسا الان با نتیجه خوبی رئال برنده می شد :)

پ.ن: من وقتی بنزما و گل هاش رو می بینم یاد ترزگل خودمون می افتم .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بچه ها حذف شديم ولي فردا همه ي رئالي ها سربلند و مغرورانه راه ميرن.
رئال نيمه مربي ها را پيروز شد. هر چند نيمه اول رئال ميتونست دست كم 3 گل بزنه ولي موقعيت نشناس بودن.

بهترين بازيكن رئال هم بدون شك اوزيل بود.
اونايي كه ميگن براي چي كاسياس نيمه اول قاطي كرد براي اين بود كه لاس يه كارت داشت و اگه كارت ميگرفت اخراج ميشد و وقتي ايكر ديد بازيكن هاي بارسا دارن ميرن داور را دوره كنن ، ايكر هم وارد عمل شد.

بي رو در باستي بگم در عين حال كه از بازي رئال راضي هستم ، از اينكه حذف شدن ناراحتم.
توي نيوكمپ خيلي اذيتشون كرديم !! آخر هاي بازي كه تماشاچي ها را نشون ميداد معلوم بود كه نگران هستن !!

در مورد داوري نظري نميدم چون ارزش اش را نداره نظر بدم !! همه چي تموم شده

البته محمد جان داور باید به دیارا کارت قرمز میداد اگه منصفانه نگاه کنیم. شاید اگه دیارا رو اخراج میکرد روند بازی به گونه دیگه ای میشد.

در مورد راموس موافقم. کارت قرمزش سخت گیرانه بود. هر چند اخر بازی بود. اما اخراج نکردن دیارا به نظر من اشتباه داوری بود.

و بهترین بازیکن رئال از نظر من بنزما بود که از وقتی اومد تو زمین رئال خطرناک شد. من فکر میکنم اگه هیگواین بود اون گل دوم رو نمیتونست بزنه. یا میزد بیرون یا میزد به پینتو

این بنزما واقعا متحول شده. یاد اون زمانی افتادم که نمیتونست گل بزنه...

و واقعا برای من علامت سواله که چرا مورینیو در حالیکه رئال نیاز به پیروزی داره بنزمارو میذاره بیرون !؟!؟ در حالیکه همونطور که یکی از دوستان گفتند بنزما درگلهای اخیر رئال به بارسا نفش مستقیم یا غیر مستقیم انکارناپذیری داشته

بالا