البته محمد جان داور باید به دیارا کارت قرمز میداد اگه منصفانه نگاه کنیم. شاید اگه دیارا رو اخراج میکرد روند بازی به گونه دیگه ای میشد.
در مورد راموس موافقم. کارت قرمزش سخت گیرانه بود. هر چند اخر بازی بود. اما اخراج نکردن دیارا به نظر من اشتباه داوری بود.
و بهترین بازیکن رئال از نظر من بنزما بود که از وقتی اومد تو زمین رئال خطرناک شد. من فکر میکنم اگه هیگواین بود اون گل دوم رو نمیتونست بزنه. یا میزد بیرون یا میزد به پینتو
این بنزما واقعا متحول شده. یاد اون زمانی افتادم که نمیتونست گل بزنه...
و واقعا برای من علامت سواله که چرا مورینیو در حالیکه رئال نیاز به پیروزی داره بنزمارو میذاره بیرون !؟!؟ در حالیکه همونطور که یکی از دوستان گفتند بنزما درگلهای اخیر رئال به بارسا نفش مستقیم یا غیر مستقیم انکارناپذیری داشته
واقعا بوسکتسه دیگه!هنرمنده این بشر!این رو الان رو مارکا دیدم جالب بود :
![]()
درواقع این تمام فاکتور های هند رو داره :
1 : میبینه
2 : کنترل داره
3 : سرعت توپ زیاد نیست .
اما من این صحنه رو گذاشتم رو حساب اینکه داور ندید .
بوسکتسه دیگه ...
این رو الان رو مارکا دیدم جالب بود :
![]()
درواقع این تمام فاکتور های هند رو داره :
1 : میبینه
2 : کنترل داره
3 : سرعت توپ زیاد نیست .
اما من این صحنه رو گذاشتم رو حساب اینکه داور ندید .
بوسکتسه دیگه ...
من خودم هم ميگم !! چند لحظه قبل از خطاي لاس ، مسي يه خطاي نرم تر كرد كه اخطار گرفت ولي لاس به خاطر وارد عمل شدن ايكر كارت نگرفت !!
حيف كه بازي را ظبط نكردم !! نكات تاكتيكي زيادي ميشد از توش درآورد. هيگواين سيستم اش با بنزما فرق ميكنه !! مطمئن هستم اون موقعيت اول بازي !! ثانيه 12 را اصلا بنزما دنبالش نميرفت ! هيگواين مدلش اين هست كه دنبال توپ هاي مرده ميره و گل ميكنه !! خب اين دفعه نشد.
در مورد اون ارسالي كه هيگواين گل نكرد هم (نيمه اول طرف هاي دقيقه 10) شايد كريم بود گل ميكرد ولي پينتو خيلي سريع جلوي مهاجم پريد.
اينكه بنزما اول تو زمين باشه يا هيگواين ! واقعا براي هر مربي اي سخت هست. نميشه براي اينكه هيگواين اول تو زمين بود به مورينيو خورده گرفت.
لطفا در مورد داوري صحبت نكنيد !! ارزش اش را نداره !! فايده هم نداره. همه چي تموم شده.
این عکس عالیه .. عالی!!
![]()
ادیت بعدی! :دی
![]()
کسی می دونه کدوم شبکه (روی ترک یا اروپا) تکرار بازی رو نشون میده و چه ساعتی؟ من انقدر استرس دارم که گاهی وقتا نمی تونم بازی رو مستقیم نگاه کنم
آره دیگه! ممنون، اما کانالی که کارتی نباشه. مثل NTV Spor و ...چه بازي اي را ؟ رئال-بارسا؟ فكر كنم يه كم وقت ديگه الجزيره 2+ بازي را پخش مجدد كنه ! الان داره بحث هاي كارشناسي قبل بازي را نشون ميده !! (عيبش اينه عربي هست) روي نت بگردي ميتوني انگليسي ايش را دانلود كني.