• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران رئال مادرید

tina_1987

Registered User
لایک‌ها
34
عالي بوديم واقعا من افتخار مي كنم به اين تيم ، توي نيوكمپ اينجوري بازي كردن عاليه

يه سوال گل راموس مشكلش چي بود؟؟؟ مشكلش مثه كارت زرد دوم و اينا بود؟؟؟

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
رئال عالی بود
و می تونم بگم که بارسا تو زمین خودش به جز دو تا گل هیچکار نکرد و رئال همه کار کرد و باید برای بازیکن های رئال تونل افتخار درست کنند :)

فقط نمی دونم دنی آلوز باید چکار می کرد که کارت بگیره :happy:
بارسا هم خشن بازی می کردند و داور مهربانانه می گذشت :rolleyes:

افرین مورینیو :blush:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
به نظر من راجب بنزما اینجوری تصمیم نگیرید . این خیلی مهم هست که شما بازیکن رو زمان درست بازی بدید .
بنزما هم کم موقعیت 100% از دست نداده . به هرحال ممکن بود بنزما هم اون موقعیت ها رو گل نکنه . من فکر می کنم چون هیگوین سریعتر هست مورینیو میخواست از اون توی بازگشت ها و پرس کردن بیشتر استفاده کنه .

به نظر من این فوق العاده هست که شما بازیکن رو زمانی بیاری که بتونه اینقدر خوب تاثیر گذار باشه .

ضمن اینکه همیشه مربی ها برای خودشون تعویض فرار تعریف می کنند و دستشون رو از همون اول رو نمی کنند . اگر بنزما رو میورود از اول آیا این هیگوین بازیکنی بود که بتونه به طور جانشین بدرقشه ؟ بعید می دونم ...

یکی یه آمار از بازی بزاره ...

این رو الان رو مارکا دیدم جالب بود :

1327528938_extras_portada_0.jpg

درواقع این تمام فاکتور های هند رو داره :
1 : میبینه
2 : کنترل داره
3 : سرعت توپ زیاد نیست .

اما من این صحنه رو گذاشتم رو حساب اینکه داور ندید .
بوسکتسه دیگه ...

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
گل بنزما من رو یاد حرکات رونالدوی برزیلی انداخت

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
البته محمد جان داور باید به دیارا کارت قرمز میداد اگه منصفانه نگاه کنیم. شاید اگه دیارا رو اخراج میکرد روند بازی به گونه دیگه ای میشد.

در مورد راموس موافقم. کارت قرمزش سخت گیرانه بود. هر چند اخر بازی بود. اما اخراج نکردن دیارا به نظر من اشتباه داوری بود.

و بهترین بازیکن رئال از نظر من بنزما بود که از وقتی اومد تو زمین رئال خطرناک شد. من فکر میکنم اگه هیگواین بود اون گل دوم رو نمیتونست بزنه. یا میزد بیرون یا میزد به پینتو

این بنزما واقعا متحول شده. یاد اون زمانی افتادم که نمیتونست گل بزنه...

و واقعا برای من علامت سواله که چرا مورینیو در حالیکه رئال نیاز به پیروزی داره بنزمارو میذاره بیرون !؟!؟ در حالیکه همونطور که یکی از دوستان گفتند بنزما درگلهای اخیر رئال به بارسا نفش مستقیم یا غیر مستقیم انکارناپذیری داشته

من خودم هم ميگم !! چند لحظه قبل از خطاي لاس ، مسي يه خطاي نرم تر كرد كه اخطار گرفت ولي لاس به خاطر وارد عمل شدن ايكر كارت نگرفت !!

حيف كه بازي را ظبط نكردم !! نكات تاكتيكي زيادي ميشد از توش درآورد. هيگواين سيستم اش با بنزما فرق ميكنه !! مطمئن هستم اون موقعيت اول بازي !! ثانيه 12 را اصلا بنزما دنبالش نميرفت ! هيگواين مدلش اين هست كه دنبال توپ هاي مرده ميره و گل ميكنه !! خب اين دفعه نشد.
در مورد اون ارسالي كه هيگواين گل نكرد هم (نيمه اول طرف هاي دقيقه 10) شايد كريم بود گل ميكرد ولي پينتو خيلي سريع جلوي مهاجم پريد.

اينكه بنزما اول تو زمين باشه يا هيگواين ! واقعا براي هر مربي اي سخت هست. نميشه براي اينكه هيگواين اول تو زمين بود به مورينيو خورده گرفت.

لطفا در مورد داوري صحبت نكنيد !! ارزش اش را نداره !! فايده هم نداره. همه چي تموم شده.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180

بوسکتسه دیگه ...
واقعا بوسکتسه دیگه!هنرمنده این بشر!

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
حداقل دستاورد رئال نباختن مورینیو بود! منهای بنزما! هیچ اشکال دیگه ای نمیشه از ترکیبش گرفت! یه جورایی بازی بسیار ضعیف کاکا همه رو شگفت زده کرد! تو اکثر لیستهای احتمالی کاکا بود! خیلی هم به موقع تعویضش کرد و کلآ مسیر بازی رو برگردوند
رئال وقتی بازی میکرد خیلی روند خوبی داشت اما نمیدونم چرا دائم وارد حاشیه میشد و شروع میکرد به زدن بازیکنان حریف!

پست قبل از بازی من در مورد اوزیل بود و دقیقآ همون شد! در شبی که اوزیل خوب بود رئال بسیار خوب بازی کرد و یکمی دقت میتونست برنده باشه ، از گواردیولا هم خیلی بعید بود تا آخر بازی برنامه مشخصی برای مهار اوزیل نداشت و همین باعث میشد رئال خیلی خطرناک تر باشه
به هر حال اگر رئال تو بازی بعدی دی ماریا رو داشته باشه و با همین کیفیت بازی کنه حتما میبره!
البته فراموش نکنیم اینیستا هم نبود تو این بازی برای بارسا! مشکل بزرگ بارسا نیمکت فاصله دارش هست! پدرو خوبه اما هیچوقت اینیستا نمیشه! اگر یکی از 11 نفر اصلی بره بیرون جایگزینی براش ندارند

tina_1987

Registered User
لایک‌ها
34
اين پنالتي كه شاهكار داور بود ما ديگه عادت كرديم
من نه پنالتي مي خوام نه خطا و كارت زرد و قرمز و نه افسايد و نه هيچي فقط گل سالم راموس رو مي خوام

يه صحنه زيبا كه بازي داشت اخراج راموس بود كه مورينيو رفت و بغلش كردو باهاش صحبت كرد كه ديگه شايعه اي نباشه

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
رئال عالي بود
اين رئالي هستش كه من ميخوام شما چطور؟ دي:
در هر صورت بنزما بايد از همين موقع ميمود تو بازي چون كه خسته نباشه و ...
اگر اون شوت اوزيل گل ميشد اگر اون صحنه كه ثانيه 15 20بود گل ميكرد هيگوئين خيلي چيزا عوض ميشد و ما ميبرديم
رونالدو هم بنظرم خوب بود يكي دوبار توپ مسي رو زد دي:
من كه برام بازي جذاب و قشنگ بود و درصد مالكيت هم خيلي جالب بود برام

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248

بوسکتسه دیگه ...

1- اين ماركا شرم نميكنه اين يك هفته اينقدر براي تيم حاشيه درست كرد؟

2-اميدوارم فصل بعد داور هاي پشت گل ها را توي اسپانيا هم ببينيم شايد مفيد واقع شد.فقط نه مثل اشتباه احمقانه ي يوفا!

دقت كرده باشين يوفا اومده اضافه كرده ولي داور پشت گل همون سمت گل هست كه كمك داور روي خط هست !! اينطور كه تير دوم بازم از ديد پنهان هست. بايد برعكس باشه !! داور پشت گل بايد تير دوم را پوشش بده.

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
سلام
به عنوان يه منچستري،به شما داشتن يك چنين تيمي رو تبريك ميگم،واقعا عالي بازي كرديد،فقط با ناداوري باختيد،دست بوسكتس كه زد توپو واقعا پنالتي بود.
شب خوش

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من خودم هم ميگم !! چند لحظه قبل از خطاي لاس ، مسي يه خطاي نرم تر كرد كه اخطار گرفت ولي لاس به خاطر وارد عمل شدن ايكر كارت نگرفت !!

حيف كه بازي را ظبط نكردم !! نكات تاكتيكي زيادي ميشد از توش درآورد. هيگواين سيستم اش با بنزما فرق ميكنه !! مطمئن هستم اون موقعيت اول بازي !! ثانيه 12 را اصلا بنزما دنبالش نميرفت ! هيگواين مدلش اين هست كه دنبال توپ هاي مرده ميره و گل ميكنه !! خب اين دفعه نشد.
در مورد اون ارسالي كه هيگواين گل نكرد هم (نيمه اول طرف هاي دقيقه 10) شايد كريم بود گل ميكرد ولي پينتو خيلي سريع جلوي مهاجم پريد.

اينكه بنزما اول تو زمين باشه يا هيگواين ! واقعا براي هر مربي اي سخت هست. نميشه براي اينكه هيگواين اول تو زمين بود به مورينيو خورده گرفت.

لطفا در مورد داوري صحبت نكنيد !! ارزش اش را نداره !! فايده هم نداره. همه چي تموم شده.

بله خب از این نظر هم حق با شماست

وقتی بازیکن های طراز اول زیاد باشن کار مربی برای گزینش 11 نفر سخت میشه

در مورد داوری هم چشم صحبت نمیکنیم . البته همونطور که شما نقد دارید ما هم برای بازی رفت و هم برای بازی برگشت نقد داریم. اما خب بازی تمام شده.

بعد از تساوی 2 2 من چون احتمالش رو میدادم که رئال گل برتری رو بزنه (بنزما) اماده شده بودم که در صورت پیروزی بیام بهتون تبریک بگم اما خب اخر بازی بارسا سعی کرد روند بازی رو نگه داره و یکی 2 بار هم که بازیکنان بارسا نزدیک خلق موقعیت روی دروازه کاسیاس قرار داشتند بازیکنان رئال با خطا (یکیش کونترائو و یکیش هم په په) این اجازه رو ندادند.

به هر حال بازی زیبایی بود و من امیدوارم این روند لالیگا یه مقدار تغییر کنه و تیمهای دیگه مثل والنسیا ، سویا و ..... بتونن پا به پای این 2 تیم بیان و لالیگا رو جذاب تر کنند.

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
چيزي نمونده بود كه بازي رو ببريم

اگه بنزما اون توپ رو به جاي استپ سر ضرب مي زد ....

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
آقا خیلی خوب بودیم! رسماً بهترین الکلاسیکویی بود که توی این دو سه سال اخیر دیدم! الان داریم افسوس بازی رفت رو میخوریم که اونجوری بازی کردیم. بهترین بازیکن ها به نظرم کریس ، کریم و اوزیل بودن. توی خط دفاع هم فابیو مثل همیشه کم اشتباه بود و تقریباً همه نبردهای تک به تک رو برد! نمیدونم دقت کردین یا نه ولی یکی از بزرگترین مشکلات بازیکن های رئال اینه که راحت دریبل میخورن! اصلا فرقی نداره جلوی چه تیمی بازی کنیم .. چه بارسا باشه چه یه تیم ضعیف. ولی فابیو کوئنترائو یکی از معدود بازیکن های رئال هست که خیلی سخت دریبل میخوره! بدترین بازیکن رئال هم ژابی بود! ژابی توی هر بازی دیگه‌ای برای رئال مهم ترین بازیکنه ولی جلوی بارسا میشه خار چشم تیم! هم راحت دریبل میخوره و هم زیر پرس زود توپ رو از دست میده. دیشب توی چند صحنه با پاس های اشتباهش چند تا ضد حمله تمیز تحویل بارسا داد. کاریش هم نمیشه کرد چون کلا سرعت بازی و تصمیم گیریش پایینه.
صحبت از داوری هم دیگه چیزی رو حل نمیکنه. دیگه جوری شده که مورینیو هم در موردش صحبت نمیکنه!
این عکس عالیه .. عالی!!

yneyibf2hpa264em709.jpg

په په دیشب وحشتناک تحت فشار بود و وقتی توپ زیر پاش میومد کل ورزشگاه بر علیه‌ش سوت میزدن و شعار(شعار که چه عرض کنم .. فحش!) میدادن اما تمرکزش رو از دست نداد و خیلی خوب بازی کرد و جبران بازی قبلی رو کرد.

راستی! یکی دو نکته جالب دیگه از بازی دیشب! 10-15 دقیقه آخر بازی توپ جمع کن های نیوکمپ غیب شده بودن و خود کاسیاس باید میرفت دنبال توپ ها! وقت تلف کردن بازیکن های بارسا هم جالب بود اونم زمانی که ما 10 نفره بودیم.

ادیت بعدی! :دی

22197120705343625568.jpg

جایی که این عکس رو گذاشته بود نوشته بود په په داره برای بهترین بازیکن زمین دست میزنه! :دی ایکر هم به داور گفته "برو با بارسایی ها جشن بگیر"!! :دی

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
این عکس عالیه .. عالی!!

yneyibf2hpa264em709.jpg

ادیت بعدی! :دی

22197120705343625568.jpg

چند مورد هست كه خيلي دوست دارم بگم.
1- عكس اولي كه گذاشتي ايول داره !! خيلي باهاش حال كردم.
2-عكس دومت هم خوبه !! حركت خوبي كردن !! نه درگيري و نه صحبتي !! فقط براي داور دست زده !! يه چيزي تو مايه دست دادن راموس با داور ها موقع اخراج شدنش هست !! بدتر از 100 تا فحش هست :دي

بازي بعدي رئال توي برنابئو همين هفته است با زاراگوزا !! اميدوارم برنابئو يه تقدير اساسي از بازيكن ها و مربي ها بكنه و يه عذر خواهي اساسي به خاطر كاري كه هفته قبل كردن. واقعا ديشب مورينيو كلاس مربيگري خودش را نشون داد و فكر كنم حالا ديگه بايد بدونه چطور جلوي بارسا بايد بازي كرد. سالي كه گاس هيدينگ مربي چلسي بود نتيجه بازي بارسا-چلسي توي نيوكمپ هم 0-0 شد ولي بارسا اون بازي هم واقعا خوش شانس بود كه شكست نخورد.

خيلي ها ميگفتن رئال براي برد نياز به معجزه داره ولي همه ديديم كه به خاطر بدشانسي حذف شدن.

ماركا هم بايد يه مقاله بنويسه و از تيم و مربي ها عذرخواهي كنه .... نامردها اين چند روزه خيلي مورينيو را اذيت كردن و براي تيم خيلي حاشيه درست كردن.

بهترين حركتي كه رخ داد موقع خروج راموس از زمين بود كه مورينيو رفع بقلش كرد و باهاش صحبت كرد. تمام حاشيه ها را اين حركت پاك كرد.

!Hala Madrid

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
کسی می دونه کدوم شبکه (روی ترک یا اروپا) تکرار بازی رو نشون میده و چه ساعتی؟ من انقدر استرس دارم که گاهی وقتا نمی تونم بازی رو مستقیم نگاه کنم

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

واقعیتش رو بگم یه موقعی با رئال یه رابطه خوبی داشتم. اون موقع که رائول و فیگو و هیه رو و ... بودند. وقتی زیدان رو گرفتند دیگه ازشون بریدم . و پارسال که رائول اونطوری رفت دیگه کلا با رئال خدافظی کردم. البته هیچوقت هم طرفدارش نبودم .

ولی دیشب از رئال خوشم اومد. مورینیو شاید اگر دو سال نمیرفت اینتر الان محبوب ترین مربی من بود. واقعا این ادم حرفه ای هست. واقعا.
رئال دیشب یه نیمه دوم عالی داشت و شاید حقش بیشتر از 2-2 بود.
داوری مشکلاتی داشت. مثلا اون گل راموس اگرچه یه شارژ داشت ولی به نظرم صحیح بود البته با توجه به اون سطح و برخوردهایی که وجود داره و خطا گرفته نمیشه. ولی رئال هم میتونست اخراجی بده زودتر اگرچه اخراج راموس باز ابهام داشت. یا پنالتی های مشکوک و ... بهر حال.

فکر میکنم امروز صبح مهمترین کار مدیران رئال این بوده باشه که به تمدید قرارداد مورینیو فکر کنند چون نشون داد بلده بارسا رو هم شکست بده اگرچه امسال هنوز موفق نشده ولی بعید میدونم مربی ای دیگه ای بتونه همین نتایج رو برای رئال تکرار کنه اونم با این حریف.

رئال برگشت خوبی داشته در الکلاسیکو ها به نظرم و میشه برای پیش بینی بردهاش در اینده شانس بیشتری قائل شد.
موفق باشید.

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
کسی می دونه کدوم شبکه (روی ترک یا اروپا) تکرار بازی رو نشون میده و چه ساعتی؟ من انقدر استرس دارم که گاهی وقتا نمی تونم بازی رو مستقیم نگاه کنم

چه بازي اي را ؟ رئال-بارسا؟ فكر كنم يه كم وقت ديگه الجزيره 2+ بازي را پخش مجدد كنه ! الان داره بحث هاي كارشناسي قبل بازي را نشون ميده !! (عيبش اينه عربي هست) روي نت بگردي ميتوني انگليسي ايش را دانلود كني.

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
چه بازي اي را ؟ رئال-بارسا؟ فكر كنم يه كم وقت ديگه الجزيره 2+ بازي را پخش مجدد كنه ! الان داره بحث هاي كارشناسي قبل بازي را نشون ميده !! (عيبش اينه عربي هست) روي نت بگردي ميتوني انگليسي ايش را دانلود كني.
آره دیگه! ممنون، اما کانالی که کارتی نباشه. مثل NTV Spor و ...

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
من فقط نیمه اولو دیدم و باید بگم نتیجه 2-0 عادلانه نبود. ولی دیارا باید اخراج میشد به نظرم. دو تا صحنه مشکوک دیگه خوردن توپ به دست آبدال و بوسکتس بود. فکر کنم اگه داور بازی سیتی - لیورپول(فیل داود) داور این بازی بود راحت جفتش رو پنالتی می گرفت. یه همچین پنالتی ای به لیورپول که داد.

اما یه سوال، اگه این بازی تو برنابئو بود، به نظرتون نیمه دوم هوادارا پشت رئال درمیومدن یا نه ؟

بالا