• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اجاره محیط کار، فقط یک اتاق 12 متری

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
یه برج مسکونی هست تهران-دروازه شمیران به اسم برج بهار
شنیدم که پیش نمیخوان ولی اجارش 500 تومان برای هر ماه هست
1 اتاق داره + یه پذیرایی بزرگ که اکثراً اون پذیرایی رو با دیوار کاذب 2-3 اتاق دراوردن+آشپزخانه و سرویس بهداشتی
اگر بتونید اونجا اجاره کنید عالیه
این هم سایتش:
بهار B2B پرتال

hike

Registered User
لایک‌ها
6
یعنی منظور شما یه اتاق 12 متریه؟؟؟؟!!!!!!؟!؟!!؟!!؟!؟!

تو خیابان آپادانا تو یه برج طبقه 14 viewـی زیبای تهران دفتر 60 متری واقعا مدرن و شیک! 10 میلیون ماهی 600 هزار!!! (یکی از دوستان میگفت!)
اونوقت برم ماهی 300 هزار بپردازم 12 متر بگیرم؟

دوستان توجه کنید!
بنده نمیخوام شرکت بزنم مهمون خارجی دعوت کنم. حقیقتا یه اتاق توی یه خیابان معمولی هم کار ما رو راه میندازه. نه نیازی هست به بازار نزدیک باشه، نه بالای شهر باشه، نه منطقه ی مهم.
یه جایی که آرامش داشته باشیم و هزینه ـش هم کم باشه، خیلی کم...

ممنون از توجه همگی
هزینه شارژ ماهیانه اش رو حساب کردید ؟ حداقل ۲۰۰ تومن باید باشه.

1 Saeed

Registered User
لایک‌ها
157
به قول آقا سعید فقط جا باشه ! 3 نفر در کمال آرامش کارشون رو انجام بدن !
ممنون که عرض بنده رو تایید کردید.
منم آخر خرداد اجاره دفترم تموم میشه . خیلی دوس دارم بیام تهرون . راستش کار کردن تو اردبیل خیلی سخته مخصوصا برای فناوری اطلاعات . 2 ساله شرکت دارم ولی هیچ کس اینجا منو نمیشناسه . اگه پایه این یه دفتر میگیریم 4 نفری چطوره ؟
البته من خودم در نظر داشتم که یه دفتر بزرگ بگیرم و هم برای اقامتم استفاده کنم و هم دفتر کاریم باشه یه دفتر تجاری هم تو خیابان پیروزی ، خیابان نیروی هوایی پیدا کرده بودم که 3 تا اتاق ، آشپزخانه ، حمام ، سرویس بهداشتی و حال داشت و 5 تومن پیش می خواست و ماهی 550 تومن . ولی زیاد از خیابونای اطرافش خوشم نیومد
یه برج مسکونی هست تهران-دروازه شمیران به اسم برج بهار
شنیدم که پیش نمیخوان ولی اجارش 500 تومان برای هر ماه هست
1 اتاق داره + یه پذیرایی بزرگ که اکثراً اون پذیرایی رو با دیوار کاذب 2-3 اتاق دراوردن+آشپزخانه و سرویس بهداشتی
اگر بتونید اونجا اجاره کنید عالیه
این هم سایتش:
بهار B2B پرتال

اتفاقا کار خوبی می کنید.
یکی از دوستان بنده هم چند مدتی وقت و انرژی خودش رو گذاشت برای راه اندازی شرکت در اهواز. ولی هیچ فایده و سودی نداشت بلکه کلی هم ضرر کرد!
کلا شرکت تو شهرستان نمیگیره برعکس مغازه! مگر اینکه مشتری از تهران جذب کنید! اینجوری هزینه های کاری کم میشه. ولی خب دسترسی به مشتری ها هم ندارید از طرفی...

آخه شما حساب کنید 550 تقسیم بر 4 میشه حدود 137 هزار تومن در ماه.
بنده از کجا بیارم این پول رو؟؟ :)
اگر قرار بود ماهی 137 هزار خرج کنم این پول رو میذاشتم توی پروژه اگر فقط خرج تبلیغاتش هم میشد الان یه برند خیلی خوب داشتم!

بنده عرض کردم با هزینه کم.
آخه فوتبال نمیخوایم بازی کنیم که 60-70 متر دفتر بگیریم برای 3 - 4 نفر!!!

به شخصه مشاهده کردم 4 نفر مدیر 400 متر مساحت دفترشون بود!!! ولی خب اونا میلیاردرن! ما چی؟

یادمه توی یه ویدیوئی که از پشت صحنه ی یکی از بازیهای مهم تاریخ گرفته شده بود، دوربین از یه راه روی باریک با ظاهر نامناسب وارد یک اتاق میشد.
توی یک اتاق حدود 15 متر (5x3) حدود 10-12 نفر داشتن کار میکردن با کامپیوتر مراحل بازی رو طراحی می کردن. خیلی عجیب بود! البته برای ما!
توی یه ساختمون قدیمی فرسوده!

حالا توی یه استدیو بازی سازی ایرانی هم مصاحبه دیدم، هر کدومشون یه اتاق داشتن!! تازه بازیشون هم در حد بازیهای 10 سال پیش هم نمیرسید!

نمیدونم چرا ما ایرانی ها انقدر به اصراف کردن و تجملات علاقه داریم! آخه چرا؟

جون من بیخیال تهران شو. همین الانم خیلی شلوغه. بابا این تهران هیچی نداره. ما هم ازش فراری هستیم.
هر چقدر شلوغ تر، بهتر! :)
هزینه شارژ ماهیانه اش رو حساب کردید ؟ حداقل ۲۰۰ تومن باید باشه.
اطلاعی ندارم و نداشتم و نمیخوام داشته باشم چون پولش رو کلا ندارم!! :)

___
سپاسگزارم از توجه همگی

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
ممنون که عرض بنده رو تایید کردید.

اتفاقا کار خوبی می کنید.
یکی از دوستان بنده هم چند مدتی وقت و انرژی خودش رو گذاشت برای راه اندازی شرکت در اهواز. ولی هیچ فایده و سودی نداشت بلکه کلی هم ضرر کرد!
کلا شرکت تو شهرستان نمیگیره برعکس مغازه! مگر اینکه مشتری از تهران جذب کنید! اینجوری هزینه های کاری کم میشه. ولی خب دسترسی به مشتری ها هم ندارید از طرفی...

آخه شما حساب کنید 550 تقسیم بر 4 میشه حدود 137 هزار تومن در ماه.
بنده از کجا بیارم این پول رو؟؟ :)
اگر قرار بود ماهی 137 هزار خرج کنم این پول رو میذاشتم توی پروژه اگر فقط خرج تبلیغاتش هم میشد الان یه برند خیلی خوب داشتم!

بنده عرض کردم با هزینه کم.
آخه فوتبال نمیخوایم بازی کنیم که 60-70 متر دفتر بگیریم برای 3 - 4 نفر!!!

به شخصه مشاهده کردم 4 نفر مدیر 400 متر مساحت دفترشون بود!!! ولی خب اونا میلیاردرن! ما چی؟

یادمه توی یه ویدیوئی که از پشت صحنه ی یکی از بازیهای مهم تاریخ گرفته شده بود، دوربین از یه راه روی باریک با ظاهر نامناسب وارد یک اتاق میشد.
توی یک اتاق حدود 15 متر (5x3) حدود 10-12 نفر داشتن کار میکردن با کامپیوتر مراحل بازی رو طراحی می کردن. خیلی عجیب بود! البته برای ما!
توی یه ساختمون قدیمی فرسوده!

حالا توی یه استدیو بازی سازی ایرانی هم مصاحبه دیدم، هر کدومشون یه اتاق داشتن!! تازه بازیشون هم در حد بازیهای 10 سال پیش هم نمیرسید!

نمیدونم چرا ما ایرانی ها انقدر به اصراف کردن و تجملات علاقه داریم! آخه چرا؟

هر چقدر شلوغ تر، بهتر! :)

اطلاعی ندارم و نداشتم و نمیخوام داشته باشم چون پولش رو کلا ندارم!! :)

___
سپاسگزارم از توجه همگی

اگر تعدادتون زیاد بود برج بهار بهترین انتخاب هست
اتاق هایی که گفتم کوچیک نیست هر اتاق تقریباً 3 تا 4 تا میز کوچیک یا 2تا میز مدیریت جا میگیره که کم کم 7 نفر تو یه واحد هر کس برای خودش کار کنه

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
اتاق هایی که گفتم کوچیک نیست هر اتاق تقریباً 3 تا 4 تا میز کوچیک یا 2تا میز مدیریت جا میگیره که کم کم 7 نفر تو یه واحد هر کس برای خودش کار کنه

قیمتش پایینه . شاید یجای کارش میلنگه

@ استارتر :

شما باید دنبال دوست و آشنا بگردی . اتاق اداری مستقل معمولا قیمتهاش خیلی بالاست. منظورم اینه که نمیتونی نسبت تناسب ببندی که 100 متر فلانقدر ، پس 10 متر یک دهمش میشه. اکثرا هم الان اجاره میخوان ، پول پیش کمتر میخوان که با وضع شما براتون نمیصرفه.
اتاق داخل یه شرکت میتونی گیر بیاری ، اما باید آشنا باشه .غریبه تو این وضعیت به خاطر چندرغاز نمیاد برای خودش دردسر درست کنه.

1 Saeed

Registered User
لایک‌ها
157
بله اگر تعدادمون حدود 20 نفر بود شاید بهترین انتخاب می بود!
بازم ممنون بخاطر پیشنهادتون.
قیمتش پایینه . شاید یجای کارش میلنگه

@ استارتر :

شما باید دنبال دوست و آشنا بگردی . اتاق اداری مستقل معمولا قیمتهاش خیلی بالاست. منظورم اینه که نمیتونی نسبت تناسب ببندی که 100 متر فلانقدر ، پس 10 متر یک دهمش میشه. اکثرا هم الان اجاره میخوان ، پول پیش کمتر میخوان که با وضع شما براتون نمیصرفه.
اتاق داخل یه شرکت میتونی گیر بیاری ، اما باید آشنا باشه .غریبه تو این وضعیت به خاطر چندرغاز نمیاد برای خودش دردسر درست کنه.
سخن شما کاملا متین و درسته!
ولی، این موضوع در مورد شرکت های موفق، مطرح و نامدار صدق میکنه.
فرضا شرکتی که هزینه هاش رو به سختی تامین میکنه و حتی در مواقعی به ورشکستگی نزدیک میشه بطور مسلم حاضره برای همون مبلغ کمی که فرمودین، اتاق هاش رو اجاره بده.

ضمناً بنده به یکی از دوستان خوبم سپردم و قرار شده از هفته آینده انشاا... جستجو رو بین آشناهایی که داره آغاز کنه و یک سری گزینه رو معرفی کنه.

از راهنمایی شما نیز متشکرم

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
سخن شما کاملا متین و درسته!
ولی، این موضوع در مورد شرکت های موفق، مطرح و نامدار صدق میکنه.
فرضا شرکتی که هزینه هاش رو به سختی تامین میکنه و حتی در مواقعی به ورشکستگی نزدیک میشه بطور مسلم حاضره برای همون مبلغ کمی که فرمودین، اتاق هاش رو اجاره بده.

ضمناً بنده به یکی از دوستان خوبم سپردم و قرار شده از هفته آینده انشاا... جستجو رو بین آشناهایی که داره آغاز کنه و یک سری گزینه رو معرفی کنه.

از راهنمایی شما نیز متشکرم

آخه مشکل اینجاست که شرکت ورشکسته دفتر چند اتاقه نداره . شرکتی هم که دفتر بزرگ داره و در حال ورشکستگیه ، اون پولی که شما بابت اتاق میخواید بهش بدید ، دردی ازش دوا نمیکنه .
تو ایران هم مشکل اینه که صاحب ملک مسئول همه مشکلاته . هر عمل خلافی که در ملک انجام داده بشه ، صاحب ملک پاش گیره . این روزا هم همه بخاطر این شرکتای هرمی و کلاهبرداریهای اینترنتی ، میترسن به غریبه تو شرکتشون اتاق بدن . دقیقا بر عکس همین قضیه برای شما هم هست ، ممکنه بخاطر خلاف یکی دیگه تو دردسر بیفتید. پلیس که بریزه جایی ، نمیپرسه شما برای چی اینجایی :D . شما هم محاله با چند بار رفت و آمد بفهمی شرکت موجرت ، کار کامپیوتری میکنه یا کلاهبرداری.
اونایی که اتاق اداری اجاره میدن ، اصلا کارشون اینه . جاهای با موقعیت اداری - یا سند اداری- ، می خرن ، با قیمتای کلان اجاره میدن

امیدوارم موفق بشین. اما من اگر جای شما بودم ، به اینجا امیدی نداشتم

1 Saeed

Registered User
لایک‌ها
157
آخه مشکل اینجاست که شرکت ورشکسته دفتر چند اتاقه نداره . شرکتی هم که دفتر بزرگ داره و در حال ورشکستگیه ، اون پولی که شما بابت اتاق میخواید بهش بدید ، دردی ازش دوا نمیکنه .
تو ایران هم مشکل اینه که صاحب ملک مسئول همه مشکلاته . هر عمل خلافی که در ملک انجام داده بشه ، صاحب ملک پاش گیره . این روزا هم همه بخاطر این شرکتای هرمی و کلاهبرداریهای اینترنتی ، میترسن به غریبه تو شرکتشون اتاق بدن . دقیقا بر عکس همین قضیه برای شما هم هست ، ممکنه بخاطر خلاف یکی دیگه تو دردسر بیفتید. پلیس که بریزه جایی ، نمیپرسه شما برای چی اینجایی :D . شما هم محاله با چند بار رفت و آمد بفهمی شرکت موجرت ، کار کامپیوتری میکنه یا کلاهبرداری.
اونایی که اتاق اداری اجاره میدن ، اصلا کارشون اینه . جاهای با موقعیت اداری - یا سند اداری- ، می خرن ، با قیمتای کلان اجاره میدن

امیدوارم موفق بشین. اما من اگر جای شما بودم ، به اینجا امیدی نداشتم

فرمایشات شما کاملا صحیحه. بنده تمام و کمال قبول دارم.
اگر اینجا تاپیک زدم واسه این بود که گفتم شاید یکی از معتمدین اینجا که ما بتونیم بهش اعتماد کنیم بخواد چنین کاری کنه.
قبلا هم عرض کردم که یکی از دوستانم قراراه جایی رو پیدا کنه.
امروز خبرش رو گرفتم، گفت فعلا یه جایی رو صحبت کرده قراره جواب بدن انشاا...

فقط دوستانی که قرار بود افتخار همراهی رو نصیب بنده کنند، حداکثر بودجه ای که برای اجاره در ماه رو در نظر دارند بهم اعلام کنند.
ممنون

ehsan_333

Registered User
لایک‌ها
48
منم یه اتاق اجاره کردم خیابون آزادی بغل وزارت کار مترو و ایستگاه BRT که نزدیکشه ولی خوب 15 متر بیشتر نیست :)
1 نفر دیگه شاید بشه جا داد ولی 3 نفر فکر نکنم با این حال اگه یه نفر خواست می تونم

Last edited:

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
آقا سعید شما حق السهم هر کسی رو مشخص کن ببینیم میتونیم یا نه

1 Saeed

Registered User
لایک‌ها
157
منم یه اتاق اجاره کردم خیابون آزادی بغل وزارت کار مترو و ایستگاه BRT که نزدیکشه ولی خوب 15 متر بیشتر نیست :)
1 نفر دیگه شاید بشه جا داد ولی 3 نفر فکر نکنم با این حال اگه یه نفر خواست می تونم
همون دیگه چون بغل وزارت کار هست گرون در اومده!
آقا بنده چند تا پست بالاتر عرض کردم 10-12 نفر تو یک اتاق 15 متری کار میکردند! (با کامپیوتر)
اون وقت چطور میفرمایید نمیشه 3 - 4 نفر رو تو یک اتاق 15 متری جا داد؟!!
شما موافقت کنید من اندازه 7 نفر جا درست میکنم اونجا! (چیزی گفتم که در حد توانم باشه)
آقا سعید شما حق السهم هر کسی رو مشخص کن ببینیم میتونیم یا نه
بنده دقیقا برای همین عرض کردم مشخص بفرمایید. چون این دوستمون که دنبال جا میگرده باید بدونه چقدر میتونیم کرایه بپردازیم!
شما حداکثر توان تون رو بفرمایید ممنون میشم.

نهایتش اینجاها گرون بود، می ریم شهر ری!! هم محیط آرومی داره. هم فضای معنوی داره. هم ارزونه :)
(به خونه ما هم نزدیکه :دی)

ehsan_333

Registered User
لایک‌ها
48
همون دیگه چون بغل وزارت کار هست گرون در اومده!
آقا بنده چند تا پست بالاتر عرض کردم 10-12 نفر تو یک اتاق 15 متری کار میکردند! (با کامپیوتر)
اون وقت چطور میفرمایید نمیشه 3 - 4 نفر رو تو یک اتاق 15 متری جا داد؟!!
شما موافقت کنید من اندازه 7 نفر جا درست میکنم اونجا! (چیزی گفتم که در حد توانم باشه)
حالا چرا می زنی؟
بعدشم 12 نفرو میشه تو 15 متر جا داد ولی هیچ کس ملکشو یا یه اتاقو به 12 نفر نمی ده همه زدن یک یا دو نفر
من پیشنهاد می کنم یه سوئیت کوچیک اجاره کنین قیمتش از اداری کمتره

1 Saeed

Registered User
لایک‌ها
157
حالا چرا می زنی؟
بعدشم 12 نفرو میشه تو 15 متر جا داد ولی هیچ کس ملکشو یا یه اتاقو به 12 نفر نمی ده همه زدن یک یا دو نفر
من پیشنهاد می کنم یه سوئیت کوچیک اجاره کنین قیمتش از اداری کمتره
باور بفرمایید بنده به هیچ وجه قصد جسارت نداشتم دوست خوبم :) عذرخواهی میکنم.
درست می فرمایید. متاسفانه تو این کشور به این صورت هست دیگه! البته صاحب ملک حق داره مسلماً!
دقیقا خودم هم به این موضوع(سوئیت) فکر کردم. ولی خب شرایط ـش کمی سخته. فکر میکنم باز هم مشکل صاحب ملک رو داشته باشه! چون طرف اعتماد نمیکنه!

خب کم کم داریم مجرب میشیم :) (البته ظاهراً)
دوستان بیشتر راهنمایی بفرمایند و تجاربشون رو در اختیارمون بذارند خوشحال و سپاسگزار میشویم.

mhsnrah

Registered User
لایک‌ها
41
باور بفرمایید بنده به هیچ وجه قصد جسارت نداشتم دوست خوبم :) عذرخواهی میکنم.
درست می فرمایید. متاسفانه تو این کشور به این صورت هست دیگه! البته صاحب ملک حق داره مسلماً!
دقیقا خودم هم به این موضوع(سوئیت) فکر کردم. ولی خب شرایط ـش کمی سخته. فکر میکنم باز هم مشکل صاحب ملک رو داشته باشه! چون طرف اعتماد نمیکنه!

خب کم کم داریم مجرب میشیم :) (البته ظاهراً)
دوستان بیشتر راهنمایی بفرمایند و تجاربشون رو در اختیارمون بذارند خوشحال و سپاسگزار میشویم.[size=-10]پروژه هاي الکترونيک کنترل مانيتورينگ اتوماسيون صنعتي ارایه انواع پروژه هاي صنعتي آزمايشگاهي دانشگاهي تحقيقاتي automasys.wordpress.com انواع میکروکنترلرهاي میکروچيپ اتمل اينتل فيليپس AVR ARM LPC STM32 PIC dsPIC 8051 8086 z80 انواع اينترفيس و پروتکل هاARM AVR PIC MicroController Electronic Project GPRS GSM USB BlueTooth Ethernet Network CAN I2C SPI RS485 Automation PLC پروژه الکترونيک میکروکنترلر آرم 8051 اتمل فيليپس میکروچيپ Interface اينترفيس ويژوال استاديو Visual Studio 2010 C# VB.Net Protel DXP Altium Eagle PCB SPICE PSPICE HSPICE ADS OrCAD Silvaco[/size]

چه خبر آقا؟
پیدا کردید؟

من هم دارم دنبال جا می‌گردم فقط مشکلی که دارم به‌خاطر چندرغاز وامی که از مهر رضا گرفتم باید براشون اجاره‌نامه ببرم، گرفتار شدم. :(

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
منم یه جایی دارم توی خیابون ویلا 80 متر 3 تومن 630 ولی دارم کنسل میکنم، قدیمی و طبقه سوم.
جای خاصی داشتین به منم پیشنهاد بدین ممنون میشم

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
منم یه جایی دارم توی خیابون ویلا 80 متر 3 تومن 630 ولی دارم کنسل میکنم، قدیمی و طبقه سوم.
جای خاصی داشتین به منم پیشنهاد بدین ممنون میشم

کیوان تهرانی :blink: اونم ویلا ؟ حای آمریکایی ها
i298960_ddd.gif
؟

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
سلام
چه کار کردید؟
چه خبر؟

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
یه فضای 7 یا 8 متری در شرکت با امکانات موجود هست نزدیک مترو و BRT از دوستان کسی تمایل داشت اعلام کنه .

بالا