• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هشدار بانک مرکزی به صرافان

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
سلام از ماست جناب موذنی
من واقعا فکر نمیکردم بانک ملی - HSBC فرانسه متصل به حساب جاری !!!

هنوز تو بهتم :دی

مخلصیم سعادت جان گل ارادت داریم اساسی :blush:

باورش سخته ولی واقعیت داره ! :( . من یک بار این کارت رو با خودم انگلیس بردم توی هر سوراخی هم فکر کنی باهاش خرید کردم از خودپرداز پول گرفتم یک بار هم ریجکت نشد ..... .زد به سرم کلا 100 پوند گذاشتم تو جیبم رفتم . دمه گیت منو مسخره میکردن می گفتن با 100 پوند می خوای بری انگلیس :دی گفتم خبر ندارید چی همراه دارم :دی . رو نت هم هر کجا فک کنی کار می کرد تووووووووووووووووپ ! . باورت نمیشه الان میخوام سرم رو بکوفم دیفال :دی این پی تی چرا اسمایل گریه نداره ؟!

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
مخلصیم سعادت جان گل ارادت داریم اساسی :blush:

باورش سخته ولی واقعیت داره ! :( . من یک بار این کارت رو با خودم انگلیس بردم توی هر سوراخی هم فکر کنی باهاش خرید کردم از خودپرداز پول گرفتم یک بار هم ریجکت نشد ..... .زد به سرم کلا 100 پوند گذاشتم تو جیبم رفتم . دمه گیت منو مسخره میکردن می گفتن با 100 پوند می خوای بری انگلیس :دی گفتم خبر ندارید چی همراه دارم :دی . رو نت هم هر کجا فک کنی کار می کرد تووووووووووووووووپ ! . باورت نمیشه الان میخوام سرم رو بکوفم دیفال :دی این پی تی چرا اسمایل گریه نداره ؟!

اقا چطوری به ما اطلاع می دی فردا قیمت رو.
رو سایتتم آپدیت نمی کنی !

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
اقا چطوری به ما اطلاع می دی فردا قیمت رو.
رو سایتتم آپدیت نمی کنی !

توی همین تاپیک اعلام می کنم . خیالت جمع ;)

والا سایت به خاطر کالیبر گشاد م ا ت ه ت نمی رسم آپدیت کنم
:blush:
خیلی مخلصیم

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
ضمن عرض اینکه جناب موذنی دلار گرون به کسی نفروختند(چون من خودم شاهد بودم هر روز اعلام میکردن که دلار ندارن)یه سوال دارم.
من حدود 2000 تا در محدوده قیمتی 1500 خرید کرده بودم.به نظرتون بهتره برم فردا بفروشم و و بعد باهاش سکه بگیرم؟

لطف دارید دوست گلم واقعا نظر لطفتون هست . به خدا افتضاح شده بود قیمت و یه جورایی پول زور بود :(
دوست گلم اجازه بدید قبل هر گونه اظهار نظری از جانب من صبر کنیم ببینیم فردا صرافی بانک ها باز می شن یا در واقع روند بازار رو به دقت ببینیم .

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
من فردا اولین کاری که میکنم یه قیمت از بانک میگیرم یه قیمت از صرافی .. بعید میدون اصلا صرافی فروش داشته باشه ..

webarts

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان قرار نیست بانک مرکزی به صرافی ها ارز بده اگر هم بده کم میده و خود صرافی ها با خرید صوری آن را از بازار جمع می کنند.

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
هیچگونه فروش دلار و یــورو به قیمت بخشنامه بانک مرکزی تا الان که ساعت 12:20 است وجود ندارد ، هیچ خبری هم از سهمیه نیست.

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
یکی از دوستان رفته بود صرافی گفته دلار دارم برای فروش گفتن 1226 میخریم طبق مصوبه- اینم گفته نمیفروشم داشته میومده بیرون صرافیه گفته بیا 1600 میخرم :دی

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
mohenh دوست عزیز :

بازار تک نرخی یعنی اینکه دلار دولتی پشم ! یعنی دلار دولتی و آزاد وجود نداشته باشه گلم . اگر بتونن این قانون رو واقعا اجرا کنن درسه این یعنی ارز تک نرخی !

جناب موذنی

ما بی صبرانه منتظریم لطفا ما رو مطلع کنید.

mmforouzan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 200 تا صرافي زنگ زدم 20 تا هم سر زدم هيچكي اصلا دلار نداره حتي به همون قيمت بازار آزاد 1800 تومني به نظر مي رسه همش دروغ بود خودشونم پيش فروشو با دلار 1700 تومني حساب كردن شايد يه هو بكشه بالا مثل هفته قبل بالاي 2500 تومن چون اصلا قحطي دلار اومده كسي قيمت 1800-1900 گير اورد به ما هم بگه من 50000 مي خام مرسي

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
خوب امروز پس از کلی مصیب و تلفن و حضوری رفتن این ور و اون تشت رسوایی بانک م ر ک ز ی که تا حالا افتاده زمین . !!!!

قابل توجه : صرافی ملی - صرافی مهر(بانک کشاورزی) - صرافی ملت - صرافی پاسارگاد- صرافی سامان - صرافی اقتصاد نوین - صرافی پارسیان - صرافی بانک توسعه صادرات هیچ کدوم فروش نداشتن ؟!

دلیل : بانک مرکزی هنوز تامین ارزی نکرده برای این صرافی ها .

قابل توجه : حتی بی شعور ها مجموعه مقررات ارزی بانک مرکزی هم هنوز اصلاع نشده و ابلاغیه ارسال نشده .

با همین کار دلار 37 تومن در بازار آزاد زد بالا . ! یعنی کمپلت تا این لحظه چیزی جز تشت رسوایی واسه عاغایان نبوده :دی . عکس العمل بازار آزاد در صورتیکه این وضع ادامه پیدا کنده خیلی شدید خواهد بود . حجمع پول گردشی در بازار غیر رسمی ایران بیشتر از سرمایه بانک مرکزی نباشه کمتر از اون نیست . اینا دارن به جنگ هیولا میرن ولی غافل از اینکه نه سواد دارن و نه خودشون چیزی هستن !

یه نکته جالب : بانک ملی امروز فروش ارز مسافرتی رو هم متوقف کرده بود به دلیل عدم اصلاح مجموعه مقررات بانک م ر ک ز ی . یعنی دیگه خوده این والا نوبره !!!!

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
خوب امروز پس از کلی مصیب و تلفن و حضوری رفتن این ور و اون تشت رسوایی بانک م ر ک ز ی که تا حالا افتاده زمین . !!!!

قابل توجه : صرافی ملی - صرافی مهر(بانک کشاورزی) - صرافی ملت - صرافی پاسارگاد- صرافی سامان - صرافی اقتصاد نوین - صرافی پارسیان - صرافی بانک توسعه صادرات هیچ کدوم فروش نداشتن ؟!

دلیل : بانک مرکزی هنوز تامین ارزی نکرده برای این صرافی ها .

قابل توجه : حتی بی شعور ها مجموعه مقررات ارزی بانک مرکزی هم هنوز اصلاع نشده و ابلاغیه ارسال نشده .

با همین کار دلار 37 تومن در بازار آزاد زد بالا . ! یعنی کمپلت تا این لحظه چیزی جز تشت رسوایی واسه عاغایان نبوده :دی . عکس العمل بازار آزاد در صورتیکه این وضع ادامه پیدا کنده خیلی شدید خواهد بود . حجمع پول گردشی در بازار غیر رسمی ایران بیشتر از سرمایه بانک مرکزی نباشه کمتر از اون نیست . اینا دارن به جنگ هیولا میرن ولی غافل از اینکه نه سواد دارن و نه خودشون چیزی هستن !

یه نکته جالب : بانک ملی امروز فروش ارز مسافرتی رو هم متوقف کرده بود به دلیل عدم اصلاح مجموعه مقررات بانک م ر ک ز ی . یعنی دیگه خوده این والا نوبره !!!!

من خدمت شما گفتم که زیادی خوش بین هستید.
متاسفانه این جریان اولین بار نیست که اتفاق میفته فقط امیدوارم دیگه از این بازی ها در نیارند.

الان چی صلاح می دونید چکار کنیم برای تامین ارز پروژه ها!

mahdy_mihani

Registered User
لایک‌ها
43
وقتی سازمان تبلیغات اسلامی برای اینترنت یه کشور تصمیم بگیره (ملی شدن اینترنت) خدا می دونه کجا برای بانک مرکزی سیاست تعریف کرده که این طوریه وضع ما.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
من خدمت شما گفتم که زیادی خوش بین هستید.
متاسفانه این جریان اولین بار نیست که اتفاق میفته فقط امیدوارم دیگه از این بازی ها در نیارند.

الان چی صلاح می دونید چکار کنیم برای تامین ارز پروژه ها!

والا خود من به شخصه تو این ههفته تا دوشنبه یا سه شنبه قصد رصد کردن بازار رو دارم . مسئله مهم اصلاحیه مجموعه مقررات ارزی ملی هست که هنوز انجام نشده . یعنی این کار بی شعوری و بی لیاقتی کلیه عاغایان رو نشون داد ! . در صورتیکه که تا دوشنبه و یا سه شنبه بازار اصلاح نشده = تشت رسوایی بانک کله گنده + تشدید قیمیت در بازار غیر رسمی + گند کاری رسمی و اساسی . دوست گلم خوشبین نباشم چه کنم ! ها ! بشینم روح و روان خودم رو سوهان بکشم ! :( والا خوش باش همیشه ;) . همه مردم ایران به قیمت بازار آزاد زندگی می کنن و نه بازار رسمی و این دیگه عادت ما شده گلم . پس بهتره کمتر به خودمون فشار روانی بیاریم ;).

پ ن : امروز رفتم بانک ملی واسه اینکه اعصاب راحت شه دایره ارزی هر چی از دهنم در میومد گفتم :دی مسئول ارزی خودش از خنده مرده بود . D: اینم یه راه سبک شدن هست . من خودم به شخصه نهایت از سه شنبه شروع به کار مجدد می کنم دوست گلم دیگه هر چی شد شد !
من خودم فوق لیسانس مدیریت بانکداری هستم امروز دهنم باز مونده بود که دیدم هنوز مقررات ارزی ملی رو ویرایش نکرده بودن . یعنی سواد در سطح مدیریت کلان اقتصادی جامعه پشم - صفر اصلا نیست نگرد . امروز گشتم نبود نگرد نیست :دی

Nirvanna

Registered User
لایک‌ها
10

این

صرافی هایی که اینجا گفته کجای تهران هستن؟!

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

این

صرافی هایی که اینجا گفته کجای تهران هستن؟!

داداش گلم یه سرچ بزن تو اینترنت همشون سایت دارن :دی توش آدرس و همه چیشون هم نوشته شده ;)

پ ن : آخرین واکنش بازار از این تشت رسوایی +100 تومن بوده . این یعنی گند کاری سطح تیم ملی

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
داداش گلم یه سرچ بزن تو اینترنت همشون سایت دارن :دی توش آدرس و همه چیشون هم نوشته شده ;)

پ ن : آخرین واکنش بازار از این تشت رسوایی +100 تومن بوده . این یعنی گند کاری سطح تیم ملی

ما منتظر فعالیت مجدد شما هستیم ایشالا تا آخر هفته همه چیز روشن میشه.

بالا