• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
من بودم اینکارو نمیکردم
چرا آخه؟
کار کردن با آلفا واستون سخت هست یا دلیل خاصی داره؟
این 2تا دو دو نوع کلاس متفاوت هستن و نمیشه با هم مقایسه شون کرد
شما نیاز ها و نوع عکاسیتون رو بفرمایید دقیق تر میشه راهنمایی کرد

تشكر
من براي مسافرت و ... نياز دارم و همچنين با زوم كم حال نميكنم و سخت هست برام هر دفعه بخوام لنز عوض كنم من الان الفا رو يكي برام از تايلند اورده كه دو تا لنز ١٨:٥٥ و ٥٥:٢٠٠ رو خودش هست ايا ميتونم با يك xh100 v نو جا به جا كنم ؟ دوم ارزش داره چقدر الان تو بازار مي ارزه ؟

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
تشكر
من براي مسافرت و ... نياز دارم و همچنين با زوم كم حال نميكنم و سخت هست برام هر دفعه بخوام لنز عوض كنم من الان الفا رو يكي برام از تايلند اورده كه دو تا لنز ١٨:٥٥ و ٥٥:٢٠٠ رو خودش هست ايا ميتونم با يك xh100 v نو جا به جا كنم ؟ دوم ارزش داره چقدر الان تو بازار مي ارزه ؟

اگر عکاسی رو حرفه ای دنبال نمیکنید آره عوض کنید براتون بهتر خواهد بود چون گاها کار کردن با اس ال آر ها واسه افرادی که به صورت جدی عکاسی رو دنبال نکنن نه تنها لذت نداره بلکه ممکنه ملال آور هم باشه حمل کردن لنز و ....
قیمت رو نمیدونم با این اوصافی که من امروز تو بازار دیدم هر چیزی ممکن هست اما فکر میکنم به راحتی بدون پرداخت هزینه ای براتون عوض کنن در بدترین حال لنز های شما فکر میکنم حدودا 400 و بدنه هم 400 قیمت بخوره به دست مغازه دار که بیشتر از یه xh100 هست
اما به طور دقیق نمیتونم قیمتی بزارم چون حقیقتا قیمت های برند سونی رو خیلی وقت هست نپرسیدم

hassan777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستای عزیز
چند روز دیگه تولد نامزدمه
دوربین دوست داره
نه به صورت حرفه ای
برا تولدش 200-250 میخوام بدم
چی بخرم؟
نمیدونم قیمت دوربین ها چقدر بعد گرونی تغییر کرده
الان بگیرم یا صبر کنم
فقط من زیاد وقت ندارم
اگه ممکنه کمکم کنید

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
قیمتی که میخوای بخری یه کم بد رنجیه تنها مدلی که از کنون سرش به تنش می ارزه sx130 هست ولی تو سونی wx7 رو فکر کنم بتونی تو این حدودا بگیری که شاید انتخاب بهتری باشه .

hassan777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی از راهنماییتون
اونا بالای 300 بودن 2 تا سایت دیدم
جسارتن نظرتون در مورد اینا چیه:
dsc_w570 سونی
power shot a3300 is کنون
بازم ممنون

hassan777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا دمتون گرم خیلی حال دادین
خیلی راهنمایی شدم
قربونه همه ی داداشای گلم اگه useram یه نمه به اسم دختر می خورد با خیل جواب روبرو میشدم:lol:
کله جامعه ی ما همینه
خییلیم آقایین!

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
بابا دمتون گرم خیلی حال دادین
خیلی راهنمایی شدم
قربونه همه ی داداشای گلم اگه useram یه نمه به اسم دختر می خورد با خیل جواب روبرو میشدم:lol:
کله جامعه ی ما همینه
خییلیم آقایین!

آقا من شرمنده ی شمام.راستش یکی دو هفته ای بود که به این جا سر نزده بودم.برای همین درخواست شما رو ندیدم
در مورد دوربین های حدود 200 تا 250 باید بگم که زیاد درگیر نشو.چون حدودا" کیفیتشون در یه حده
ولی به نظرم (Panasonic Lumix DMC-FH5 (FS18 بین همه شون میتونه سر تر باشه.چون محدوده ی ایزو و سرعت شاتر بیشتری داره
و اگر هم از برند کنون بخواید من (Canon IXUS 115 HS (PowerShot ELPH 100 HS رو بهتون پیشنهاد میدم.

در هر حال به نظر من اگر همون پاناسونیک رو بگیرید بهتر باشه.
موفق باشید

hassan777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دم گرم حسین جون
دیر شد دیگه
دوربین نگرفتم
مدلا زیاد بود منم اینکاره نبودم
تبلت گرفتم
در هر صورت از راهنماییت ممنون

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
سلام ...
دوربين 60d canon ميخوام بگيرم
اول اينكه لنز ١٨-٢٠٠ يا ٢٨-١٣٥ باش بگيرم
دوم اينكه چقدر از canon 600d or t3i بهتره
من براي عكاسي در خانواده ميخوام چه لنزي بدرد كارم ميخوره و اينكه حوصله ندارم همه جا دو لنز با خودم حمل كنم و اينكه زوم مثلا ١٥ اپتيكال رو داشته باشه
من اولين بار هست كه canon ميخرم و ميخوام يه چيزي بگيرم كه ساليان برام دوربين باشه گزينه خوبي انتخاب كردم؟

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
سلام ...
دوربين 60d canon ميخوام بگيرم
اول اينكه لنز ١٨-٢٠٠ يا ٢٨-١٣٥ باش بگيرم
دوم اينكه چقدر از canon 600d or t3i بهتره
من براي عكاسي در خانواده ميخوام چه لنزي بدرد كارم ميخوره و اينكه حوصله ندارم همه جا دو لنز با خودم حمل كنم و اينكه زوم مثلا ١٥ اپتيكال رو داشته باشه
من اولين بار هست كه canon ميخرم و ميخوام يه چيزي بگيرم كه ساليان برام دوربين باشه گزينه خوبي انتخاب كردم؟

سلام دوست عزیز
نمیدونم چقدر در مورد عکاسی مطالعه دارید ولی لنز های slr رو نمیتونید بر مبنای زوم 15 2 3 4 یا هر عدد دیگه ای سنجید
اگه بخوایم ساده بیان کنیم میشه گفت حداکثر فاصله کانونی لنز رو بر حداقلش اگر تقسیم کنید متونید نسبت بزرگ نمایی رو (در همون لنز ) سنجید
به طور مثال همون لنز هایی که مثال زدید 18-200 میشه 11.1 و لنز 28-135 میشه 4.5 حدودا ولی اینها اصلا ملاک نیست چون در فاصله برابر در این لنز ها عکس شما بزرگنمایی برابری خواهد داشت
واسه این میگم که زوم در لنز ها معنی نداره مقلا لنز ثابت 400 میلی متری زومش 0 هست اما
وای چرا نمیتونم ساده توضیح بدم :)
بذار اصلا با عکس توضیح بدیم
این عکس تو فاصله لنز 24 میلیمتری هست Buildings-24mm.jpg
و این همون عکس تو فاصله لنزی 105 Buildings-105mm.jpg
و این عکس همون صحلنه تو فاصله لنزی 800 Buildings-800mm.jpg
خب پس یعنی اگر لنزی داشته باشیم که 800mm ثابت باشه اولین صحلنه ای که خواهید دید این صحنه آخر هست و نمیتونید کادری باز تر از این ببنید
حالا لنزی مثل 28 - 135 محدوده ای رو در این رنج 28 تا 135 براتون خواهد داشت
وایه افرادی که ترجیح میدن از یک لنز به عنوان لنز همیشه همراه استفاده کنند برای دوربین های کانن معمولا لنز های 15-85 توصیه میشه به علت شارپنس عالی و محدوده مناسب اما اگر تله بیشتر نیاز داشته باشید میتونید از لز 24-105 سری ال استفاده کنید
لنز های 18-200 کیفیت فوق العاده ای بهتون نییمدن اما رنج محدوده بالایی واستون داره بستگی به نوع عکاسی تون داره اما خب عملا شما نخواهید توانست با همچین لنزی از از نهایت کیفیت دوربین بهره ببرید
تو عکاسی بدنه دوربین شاید حدود 50 در صد کیفیت عکس باشه و لنز هم 50 درصد (در صد ها رو از خودم در آوردم آمار نداره)کما اینکه قیمت لنز هایی رو شاهد هستیم که تا چندین برابر قیمت بدنه هست
اما لنز 28-135 دارای سیستم فوکوس usm هست که فوکوسی سریع و بی صدا را براتون ایجاد میکنه نسبت به لنز 18-200 اما خب محدوده واید و تله کمتری رو پوشش میده

واسه انتخاب بدنه هم بین گزینه هایی که فرمودین از نظر سنسور تفاوتی وجود نداره و عمدا تفاوت اونها در کیفیت ساخت بدنه هست که بدنه مستحکم تر خوش دست تر و سنگین تری و یک تکه ای رو 60d به همراه خواهد داشت

به هر حال فکر میکنم قبل از خرید یه مقدار مطالعه کنید چون ممکنه دل زده بشید از خریدتون خصوصا روی لنز
و در ثانی شما برای فیلمبرداری این دوربین ها نمیدونم اطلاعاتی دارید یا خیر

پ ن : وای چقدر حرف زدم الان لی لی و حسین بیرونم میکنن :D
اگر جایی رو بد توضیح دادم بفرمایید بیشتر بگم
موفق و پیروز باشید

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
پیرو پست قبلیم یاد مرفت بگم
این اندازه ها برای دوربین های فول فریم هست
و برای دوربین های کراپ مثل دوربین های انتخابی شما اندازه های فاصله لنز ها ضرب در 1.6 میشه
و نکته دیگه اگر هزینه کردن برای لنز رو مقرو نبه صرفه نمیدونید من گزینه نیکون رو هم پیشنهاد میدم
بدنه 5100 به همراه لنز 18-105 کیفیت بهتری از لنز های مد نظرتون خواهند داشت
اما اگر تهیه لنز های 15-85 یا 24-105 براتون به صرفه هست کیفیت بالاتری رو خواهید داشت

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
من از شما سپاسگزارم ...
من هميشه از دوربين هاي ديجيتال استفاده كردم و همش هم سوني بوده ولي هيچ وقت اون كيفيتي كه ميخواستم رو بم نداده تا اينكه يكي برام دوربين الفا ٢٣٠ با دو لنز برام اورد ١٨-٥٥ و ٥٥-٢٠٠ كه كيفيتش نسبت به ديجيتال عالي بود ولي از لنز ١٨-٥٥ كه اصلا استفاده نميكردم و لنز ٥٥-٢٠٠ هم خيلي طولش ميداد تا اينكه فوكوس كنه و همانند ديجيتال فوكوس ميكرد و خيلي هم با زومش حال نمي كردم ولي خوب كاريش نميشد كرد ...
تا اينكه كنن 550d با لنز ٢٨-١٣٥ رو ديدم كه هم كيفيت و هم سرعت فوكوسش و عكاسيش فوق العاده بود ولي با زومش حال نكردم دو قدم جلو پاتو مياورد جلو...
نيكون ٥١٠٠ هم ديدم با لنز ١٨-٥٥ كه از دوربين ديجيتالهاي خودم بدتر يا همانند انها عكس ميگرفت كه از نيكون صرف نظر كردم ...
حالا اين d60 رو رو حساب قيمت و اينكه تو نت ازش تعريف شده بود رو انتخاب كردم ولي لنز ١٨-٢٠٠ رو بعضي ها گفتند براي مسافرت عالي و ... بعضي ها هم گفتند كيفيت يا ... خوب نيست كه در مورد ٢٨-١٣٥ هم همين گونه بود حالا موندم ...
البته لنز ٢٨-٣٠٠ كه نزديك ٣ مليون هست رو ديدم كه همه ازش تعريف و فكر كنم همون زومي كه من ميخوام رو داشته باشه و فقط كمي گرون و كمي بزرگ و سنگين كه فكر نكنم براي مسافرت مناسب باشه ...
چي كار كنم ميخوام يه چيزي بگيرم كه هر ٤ ٥ ماه نخوام دوربين عوض كنم ... يا كه برم دنبال hx100v سوني و ...

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
من از شما سپاسگزارم ...
من هميشه از دوربين هاي ديجيتال استفاده كردم و همش هم سوني بوده ولي هيچ وقت اون كيفيتي كه ميخواستم رو بم نداده تا اينكه يكي برام دوربين الفا ٢٣٠ با دو لنز برام اورد ١٨-٥٥ و ٥٥-٢٠٠ كه كيفيتش نسبت به ديجيتال عالي بود ولي از لنز ١٨-٥٥ كه اصلا استفاده نميكردم و لنز ٥٥-٢٠٠ هم خيلي طولش ميداد تا اينكه فوكوس كنه و همانند ديجيتال فوكوس ميكرد و خيلي هم با زومش حال نمي كردم ولي خوب كاريش نميشد كرد ...
تا اينكه كنن 550d با لنز ٢٨-١٣٥ رو ديدم كه هم كيفيت و هم سرعت فوكوسش و عكاسيش فوق العاده بود ولي با زومش حال نكردم دو قدم جلو پاتو مياورد جلو...
نيكون ٥١٠٠ هم ديدم با لنز ١٨-٥٥ كه از دوربين ديجيتالهاي خودم بدتر يا همانند انها عكس ميگرفت كه از نيكون صرف نظر كردم ...
حالا اين d60 رو رو حساب قيمت و اينكه تو نت ازش تعريف شده بود رو انتخاب كردم ولي لنز ١٨-٢٠٠ رو بعضي ها گفتند براي مسافرت عالي و ... بعضي ها هم گفتند كيفيت يا ... خوب نيست كه در مورد ٢٨-١٣٥ هم همين گونه بود حالا موندم ...
البته لنز ٢٨-٣٠٠ كه نزديك ٣ مليون هست رو ديدم كه همه ازش تعريف و فكر كنم همون زومي كه من ميخوام رو داشته باشه و فقط كمي گرون و كمي بزرگ و سنگين كه فكر نكنم براي مسافرت مناسب باشه ...
چي كار كنم ميخوام يه چيزي بگيرم كه هر ٤ ٥ ماه نخوام دوربين عوض كنم ... يا كه برم دنبال hx100v سوني و ...

لنز 28-135 دارای سیستم فوکوس سریع usm هست که واقعا سریع هست و تفاوتش قابل لمس
یعنی اکثرا با لنز 55-200 عکاسی میکردین؟
اگر اینطوری هست یعنی به کل فاصله واید رو استفاده نمیکنید
اگر رنج 135 واستون کوتاه بوده تنها گزینه که کیفیت خوبی داشته باشه و نسبتا قیمت معقول usm 70-200 f4 بدون is حدود قیمت 1.5 و با is حدودا 2.3 اگر اشتباه نکنم هست هم از نظر کیفیت هم فاصله کانونی
اما خب نمیدونم رنج واید رو یعنی واقعا کلا بی خیال میشید!!!!
یعنی عکاسی طبیعت هیچ؟
ولی خب به هر حال 70-200 لنز فوق العاده هست اگر بعدا به لنز واید هم احتیاج پیدا کردید میتونید از 15-85 استفاده کنید

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
توضیحات حامد دقیق و کامل بود.ایول الله داری داداش :) .لابه لای اون ها من هم یه سوال داشتم که حدودا" به جوابش رسیدم
باید بهتون بگم اگر به زوم بالا احتیاج دارید و میدونید slr به کارتون نمیاد (با توجه به این که مجبورید برای تله یا واید بودن لنز عوض کنید) سراغ همین سوپر زوم ها برید.هر چند کیفیتشون در حد slr نیست ولی احتیاجاتتون رو بر آورده میکنه و جدا از اون حجم کمتری هم داره که برای حمل و نقل راحت ترید

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
لنز 28-135 دارای سیستم فوکوس سریع usm هست که واقعا سریع هست و تفاوتش قابل لمس
یعنی اکثرا با لنز 55-200 عکاسی میکردین؟
اگر اینطوری هست یعنی به کل فاصله واید رو استفاده نمیکنید
اگر رنج 135 واستون کوتاه بوده تنها گزینه که کیفیت خوبی داشته باشه و نسبتا قیمت معقول usm 70-200 f4 بدون is حدود قیمت 1.5 و با is حدودا 2.3 اگر اشتباه نکنم هست هم از نظر کیفیت هم فاصله کانونی
اما خب نمیدونم رنج واید رو یعنی واقعا کلا بی خیال میشید!!!!
یعنی عکاسی طبیعت هیچ؟
ولی خب به هر حال 70-200 لنز فوق العاده هست اگر بعدا به لنز واید هم احتیاج پیدا کردید میتونید از 15-85 استفاده کنید

درباره ٢٨-٣٠٠ نظرتون چي هست چون هم وايد هم تله ولي خوب گرون و سنگين ولي براي يك بار يه چيز خوب ميگيري كه تا سالها برات ميمونه ....
تشكر از شما

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
توضیحات حامد دقیق و کامل بود.ایول الله داری داداش :) .لابه لای اون ها من هم یه سوال داشتم که حدودا" به جوابش رسیدم
باید بهتون بگم اگر به زوم بالا احتیاج دارید و میدونید slr به کارتون نمیاد (با توجه به این که مجبورید برای تله یا واید بودن لنز عوض کنید) سراغ همین سوپر زوم ها برید.هر چند کیفیتشون در حد slr نیست ولی احتیاجاتتون رو بر آورده میکنه و جدا از اون حجم کمتری هم داره که برای حمل و نقل راحت ترید

با كيفيت ديجيتال كنار نميتونم بيام و با زوم اس ال ار در هر حال من اگه بخوام برم طرف ديجيتال بهترين گزينه hx100v سوني هست كه خيلي از لحاظ اندازه و حملو نقل با dslr فرقي نداره ...
و اينكه اگر سوني رو بگيرم دوباره ٢ ماه ديگه با مثلا ٥ ابتيكال زوم بيشتر و كيفيت بهتر يك مدل جديدتر ميده بيرون كه هم منو وسوسه و هم اوني كه ميخوام هنوز بش نرسيدم

ostadoo

Registered User
لایک‌ها
25
درباره ٢٨-٣٠٠ نظرتون چي هست چون هم وايد هم تله ولي خوب گرون و سنگين ولي براي يك بار يه چيز خوب ميگيري كه تا سالها برات ميمونه ....
تشكر از شما

ببخشید وسط راهنمایی دوستان میپرم

دوست عزیزم 28-300 میدونی چقدر وزنشه ؟ 1,670 gr

تحملش سخته - نظر من 15-85 بخاطر اپتیک عالی - اگر مشکل رنج دارید 18-200

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
ببخشید وسط راهنمایی دوستان میپرم

دوست عزیزم 28-300 میدونی چقدر وزنشه ؟ 1,670 gr

تحملش سخته - نظر من 15-85 بخاطر اپتیک عالی - اگر مشکل رنج دارید 18-200

١٨-٢٠٠ همون سرعت فوكوس رو داره كه ٢٨-١٣٥ داره يا كه نه ؟

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
تشكر از شما

وزن این لنز خیلی سنگینه ها همیشه حتی اگه رو گردن هم حمل بشه طاقت فرسا است وزنش
حالا وزن به کنار
شما با قیمت 6 میلیون و خورده ای این لنز واقعا کنار میایید ؟؟؟

بالا