سلام ...
دوربين 60d canon ميخوام بگيرم
اول اينكه لنز ١٨-٢٠٠ يا ٢٨-١٣٥ باش بگيرم
دوم اينكه چقدر از canon 600d or t3i بهتره
من براي عكاسي در خانواده ميخوام چه لنزي بدرد كارم ميخوره و اينكه حوصله ندارم همه جا دو لنز با خودم حمل كنم و اينكه زوم مثلا ١٥ اپتيكال رو داشته باشه
من اولين بار هست كه canon ميخرم و ميخوام يه چيزي بگيرم كه ساليان برام دوربين باشه گزينه خوبي انتخاب كردم؟
سلام دوست عزیز
نمیدونم چقدر در مورد عکاسی مطالعه دارید ولی لنز های slr رو نمیتونید بر مبنای زوم 15 2 3 4 یا هر عدد دیگه ای سنجید
اگه بخوایم ساده بیان کنیم میشه گفت حداکثر فاصله کانونی لنز رو بر حداقلش اگر تقسیم کنید متونید نسبت بزرگ نمایی رو (در همون لنز ) سنجید
به طور مثال همون لنز هایی که مثال زدید 18-200 میشه 11.1 و لنز 28-135 میشه 4.5 حدودا ولی اینها اصلا ملاک نیست چون در فاصله برابر در این لنز ها عکس شما بزرگنمایی برابری خواهد داشت
واسه این میگم که زوم در لنز ها معنی نداره مقلا لنز ثابت 400 میلی متری زومش 0 هست اما
وای چرا نمیتونم ساده توضیح بدم
بذار اصلا با عکس توضیح بدیم
این عکس تو فاصله لنز 24 میلیمتری هست

و این همون عکس تو فاصله لنزی 105

و این عکس همون صحلنه تو فاصله لنزی 800
خب پس یعنی اگر لنزی داشته باشیم که 800mm ثابت باشه اولین صحلنه ای که خواهید دید این صحنه آخر هست و نمیتونید کادری باز تر از این ببنید
حالا لنزی مثل 28 - 135 محدوده ای رو در این رنج 28 تا 135 براتون خواهد داشت
وایه افرادی که ترجیح میدن از یک لنز به عنوان لنز همیشه همراه استفاده کنند برای دوربین های کانن معمولا لنز های 15-85 توصیه میشه به علت شارپنس عالی و محدوده مناسب اما اگر تله بیشتر نیاز داشته باشید میتونید از لز 24-105 سری ال استفاده کنید
لنز های 18-200 کیفیت فوق العاده ای بهتون نییمدن اما رنج محدوده بالایی واستون داره بستگی به نوع عکاسی تون داره اما خب عملا شما نخواهید توانست با همچین لنزی از از نهایت کیفیت دوربین بهره ببرید
تو عکاسی بدنه دوربین شاید حدود 50 در صد کیفیت عکس باشه و لنز هم 50 درصد (در صد ها رو از خودم در آوردم آمار نداره)کما اینکه قیمت لنز هایی رو شاهد هستیم که تا چندین برابر قیمت بدنه هست
اما لنز 28-135 دارای سیستم فوکوس usm هست که فوکوسی سریع و بی صدا را براتون ایجاد میکنه نسبت به لنز 18-200 اما خب محدوده واید و تله کمتری رو پوشش میده
واسه انتخاب بدنه هم بین گزینه هایی که فرمودین از نظر سنسور تفاوتی وجود نداره و عمدا تفاوت اونها در کیفیت ساخت بدنه هست که بدنه مستحکم تر خوش دست تر و سنگین تری و یک تکه ای رو 60d به همراه خواهد داشت
به هر حال فکر میکنم قبل از خرید یه مقدار مطالعه کنید چون ممکنه دل زده بشید از خریدتون خصوصا روی لنز
و در ثانی شما برای فیلمبرداری این دوربین ها نمیدونم اطلاعاتی دارید یا خیر
پ ن : وای چقدر حرف زدم الان لی لی و حسین بیرونم میکنن
اگر جایی رو بد توضیح دادم بفرمایید بیشتر بگم
موفق و پیروز باشید