parsmaniran1
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 2
- لایکها
- 0
با تشکر از دو دوست گرامی که بنده را راهنمایی کردند
سلام.من دیشب پست شما رو دیدم و کمی هم تو سایت های معرفی دوربین نگاه کردم ولی به این موردی که میگید بر نخوردم.مسلما" ذخیره بر روی دو فضای مجزا باعث میشه مصرف دوربین بالا بره و حتی ممکنه توی کیفیت تصاویر هم تاثیر بذاره.
شرمنده.من نمیتونم کمکی کنم
موفق باشید
دوستان 200-300 یه دوربینی که فوکوس ماکروش اولویت اول باشه و اولویت دوم هم شفافیت عکس هست
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز.
از لطفتون ممنونم. راستش برای یکی از دوستان دنبال همچین دوربینی می گردم. چون می ره از مراسم عروسی و ... عکس برداری می کنه می خواد مطمئن بشه که مشکلی پیش نمیاد. آخه بعضی وقت ها شاگردهاش خرابکاری می کنن.
باز هم اگه به همچین موردی برخوردید ممنون می شم کمکم کنید. من هم اگه چیزی پیدا کردم همین جا اعلام می کنم شاید به درد دوستان هم بخوره.
دوستان 200-300 یه دوربینی که فوکوس ماکروش اولویت اول باشه و اولویت دوم هم شفافیت عکس هست
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام حمید خان
یه کم بیشتر از خواسته های عکاسیت بگو تا بشه دقیق تر چند تا مدل رو گفت
دوربین های کامپکت معمولا به خاطر اندازه سنسور کوچک ماکرو خوبی ایجاد میکنن اما واسه اینکه یه مدل خاص رو پیشنهاد بشه داد یه کم از خواسته هات بیشتر بگو
سلام حامد عزیز
والا من علاقه خاصی به عکاسی در حالت ماکرو دارم
همچنین شفافیت عکس و واید بودن عکسها
رنگ طبیعی
همین
حامد جان شرمندم کردی
از IXY 31 خوشم اومد
قیمتش چنده تو بازار؟
راستی sx150 هم داشتم عید خریدم ولی 1ماه بیشتر استفاده نکردم کلا دوربین جالبی نیود باتریش که خیلی اذیتم میکرد کیفیت عکس هاش هم خیلی مصنوعی بود
و یه راهنمایی جدا برای یه شخصی که میخواد یه دوربین بین 100-120 بخره من w510 سونی رو پیشنهاد دادم
از این بهتر هم هست تو این رنج قیمت؟
حامد جان عالی بود ممنون
من خیلی دوست دارم در مورد دوربین Fujifilm X-Pro1 اطلاعاتی کسب کنم
قیمتش
آیا تو بازار موجوده؟
از Fujifilm FinePix HS20 برتری داره؟
باز هم ممنون واقعا بی نظیر هست توضیحات
حامد جان شرمندم که زیاد سوال میکنم ولی چون اطلاعات خوبی داری من هم میخوام اطلاعات جزئی در مورد دوربین ها داشته باشم
از دوربین های پاناسونیک خوش قیمت باشه نزدیک 200-300 بیشتر نمیتونم اصلا چه مدلی رو پیشنهاد میکنی
کلا خودت کنون یا پاناسونیک رو میپسندی؟
من تعریف پاناسونیک رو خیلی زیاد شنیدم حتی برتر از کنون و....
با توجه به اینکه تحقیقات خودتون کامل هست بنده هم فقط یه چند تا نظر میدم شما خودتون اوستایی
با بودجه که بسیتی بدنه ای که انتخاب کردی عالی هست ولی لنز 18-135 اصلا اصلا اصلا مناسب نیست
به شدت سافت هست کند و داری انواع خطاهای اپتیکی usm هم نیست
به نظرم یه مقدار بودجه رو بیار بالاتر و یه 15-85 بخر
مهشره من چند ساعت باهاش کار کردم واقعا شگفت زده شدم میخواستم لنزوم بکوبم به دیوار
خیلی خیلی لنز بهتری هست اما خب قیمتش مقداری بالاست اما به شدت ارزش داره
بقی هموارد هم که خودتون تحقیق کردین به نظرم فقط رو لنز خیلی تاکید میکنم بیشتر تامل کنید
منتظر عکس هاتون هستیم انشالا
ممنون از پاسختون حامد جان
آخه یه مقدار هم نیست ها تقریبا 2برابر کردن بودجه لنزه :دی هر چند الآن با دوباره گرون شدن دوربین و متعلاقتش فعلا منصرف شدم.
حالا همچنان در حال تحقیقات کامل کردن و یافتن بهترین گزینه ها هستم. اگر 18-135 550 تومان باشه 15-85 حدود 1میلیون تومانه. نظر شما در مورد لنز 18-200 که قیمتی حدود 850 داره چیه؟ :-؟
بازم ممننون از محبتت در پاسخگویی به سوالات :wub::heart:
دوربين الفا ٢٣٠ با دو لنز رو مي ارزه با hx100 v سوني جابه جا كرد