• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

parsmaniran1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر از دو دوست گرامی که بنده را راهنمایی کردند

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
سلام.من دیشب پست شما رو دیدم و کمی هم تو سایت های معرفی دوربین نگاه کردم ولی به این موردی که میگید بر نخوردم.مسلما" ذخیره بر روی دو فضای مجزا باعث میشه مصرف دوربین بالا بره و حتی ممکنه توی کیفیت تصاویر هم تاثیر بذاره.
شرمنده.من نمیتونم کمکی کنم
موفق باشید

سلام دوست عزیز.
از لطفتون ممنونم. راستش برای یکی از دوستان دنبال همچین دوربینی می گردم. چون می ره از مراسم عروسی و ... عکس برداری می کنه می خواد مطمئن بشه که مشکلی پیش نمیاد. آخه بعضی وقت ها شاگردهاش خرابکاری می کنن.
باز هم اگه به همچین موردی برخوردید ممنون می شم کمکم کنید. من هم اگه چیزی پیدا کردم همین جا اعلام می کنم شاید به درد دوستان هم بخوره.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
دوستان 200-300 یه دوربینی که فوکوس ماکروش اولویت اول باشه و اولویت دوم هم شفافیت عکس هست
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام
دوربین هایی که حالت ماکروی خوب دارند معمولا" رنج قیمتشون بالاتر از اینه.ولی چند مدل سونی تو این قیمت هست که میتونه عکس هایی شبیه عکس ماکرو بندازه.
شما با این رنج قیمت فکر کنم باید برید سراغ همون مدل ها.سری های w یا h فکر کنم این آپشن رو داشته باشه.که باز هم فکر میکنم محدوده ی قیمتش یه کم بالاتره

سلام دوست عزیز.
از لطفتون ممنونم. راستش برای یکی از دوستان دنبال همچین دوربینی می گردم. چون می ره از مراسم عروسی و ... عکس برداری می کنه می خواد مطمئن بشه که مشکلی پیش نمیاد. آخه بعضی وقت ها شاگردهاش خرابکاری می کنن.
باز هم اگه به همچین موردی برخوردید ممنون می شم کمکم کنید. من هم اگه چیزی پیدا کردم همین جا اعلام می کنم شاید به درد دوستان هم بخوره.

خواهش میکنم.من که نتونستم کاری کنم.خوشحال میشم اگر همین جا معرفی کنید

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
دوستان 200-300 یه دوربینی که فوکوس ماکروش اولویت اول باشه و اولویت دوم هم شفافیت عکس هست
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام حمید خان
یه کم بیشتر از خواسته های عکاسیت بگو تا بشه دقیق تر چند تا مدل رو گفت
دوربین های کامپکت معمولا به خاطر اندازه سنسور کوچک ماکرو خوبی ایجاد میکنن اما واسه اینکه یه مدل خاص رو پیشنهاد بشه داد یه کم از خواسته هات بیشتر بگو

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
سلام حمید خان
یه کم بیشتر از خواسته های عکاسیت بگو تا بشه دقیق تر چند تا مدل رو گفت
دوربین های کامپکت معمولا به خاطر اندازه سنسور کوچک ماکرو خوبی ایجاد میکنن اما واسه اینکه یه مدل خاص رو پیشنهاد بشه داد یه کم از خواسته هات بیشتر بگو

سلام حامد عزیز
والا من علاقه خاصی به عکاسی در حالت ماکرو دارم
همچنین شفافیت عکس و واید بودن عکسها
رنگ طبیعی
همین

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
سلام حامد عزیز
والا من علاقه خاصی به عکاسی در حالت ماکرو دارم
همچنین شفافیت عکس و واید بودن عکسها
رنگ طبیعی
همین

سلام
والا اگر فقط روی ماکرو تمرکز دارین من مدل canon sx150 رو پیشنهاد میدم که ماکرو 1سانتی متری داره کیفیت عکس خوبی داره و به خاطر استفاده از لنز فاصله کانونی تقریبا بلند 12x میتونه تو عکس های خارج از منزل هم خیلی سوژه ها رو برات شکار کنه
اما شینهاد اصلیم خودم بودم مدل ixy 31 رو انتخاب میکردم درسته ماکرو 3 سانتی داره اما به خاطر استفاده از سنسور cmos در برابر مدل قبلی که ccd هست در نور های کمتر عملکرد خیلی بهتری داره بدنه دوربین جمع و جور تر هست و از لنز واید 24 استفاده میکنه در حالی که قبلی 28 هست اما خب لنز کوتاه تری داره صفحه نمایش کیفیت خیلی بشتری داره و از همه مهمتر که به نظرم واسه یه دوربین همیشه تو جیب مهمه خیلی راحت تو یه جیب شلوار به راحتی جا میشه و اندازه معقولی داره
اگر هم از برند سونی علاقه داشته باشید بنده 2 مدل h70 و یا w570 رو پیشنهاد میدم
عکس های سونی در حالت اتومات تر شارپ از کنون هستن اغلب اما به نظره شخصی خودم رنگهایی کنون رو بیشتر میپسندم دو دوربین سونی هم ماکرو 5 سانتی دارند مدل اول یه لنز بلند 12 با واید 25میلیمتری داره و مدل دوم هم لنز نرمال ولی واید 25

در مجموع اولین پیشنهاد اینه که هر 4 مدل دوربین رو خودتون بررسی کنید با توجه به نیازهاوت انتخاب کنید
این لینک شاید کمکتون کنه
موفق باشید
Side by Side Comparison: Digital Photography Review
کمکی از دستم بر میومد بفرمایید
نکات قبل از خرید رو هم حتما رعایت کنید
شب خوش

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
حامد جان شرمندم کردی
از IXY 31 خوشم اومد
قیمتش چنده تو بازار؟
راستی sx150 هم داشتم عید خریدم ولی 1ماه بیشتر استفاده نکردم کلا دوربین جالبی نیود باتریش که خیلی اذیتم میکرد کیفیت عکس هاش هم خیلی مصنوعی بود

و یه راهنمایی جدا برای یه شخصی که میخواد یه دوربین بین 100-120 بخره من w510 سونی رو پیشنهاد دادم
از این بهتر هم هست تو این رنج قیمت؟

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
حامد جان شرمندم کردی
از IXY 31 خوشم اومد
قیمتش چنده تو بازار؟
راستی sx150 هم داشتم عید خریدم ولی 1ماه بیشتر استفاده نکردم کلا دوربین جالبی نیود باتریش که خیلی اذیتم میکرد کیفیت عکس هاش هم خیلی مصنوعی بود

و یه راهنمایی جدا برای یه شخصی که میخواد یه دوربین بین 100-120 بخره من w510 سونی رو پیشنهاد دادم
از این بهتر هم هست تو این رنج قیمت؟

والا من قيمت 5 شنبه رو داشتم كه بين 300 تا 320 ميدادن قيمت فروشندگان پاساز حافظ بود با توجه به افزايش دلار
احتمال داره اين هفته به خاطر تعطيلات چين قيمت ارز بياد پايين اما خب تفاوتش فكر نميكنم زياد باشه واسه دوربين ها
شما همون 320 رو در نظر بگيريد

واسه مدل هايي مثل 150 كه باطري بايد جدا تيه كنيد سعي كنيد از مارك كميليون يا ساني بات يا دوراسل استفاده كنيد بقيه مارك تماما تقلبي هستن و به شدت رو اعصاب ميرن شارزر رو هم به شدت jpl توصيه ميكنم
البته اين مدل ixy 31 كه رو خودش باطري ليتيومي دارن و مشكلي نخواهيد داشت

تو رنجي كه هم فرمودين تقريبا نميشه مدل خاصي رو توصيه كرد من هم فكر ميكنم همون 510 بهترين انتخاب باشه

براي خريد نكاتي رو كه بايد در نظر بگيريد هم هر چند تقريبا همه دوستان ميدونن و لي چند نكته ميگم شايد كسي به كارش بياد
1. تجهيزات جانبي رو ترجيحا هيچي از فروشنده دوربين نخريد به خصوص رم و گول حرف هاشون رو هم نخوريد ( الان با توجه به اين وضع نا به سامان رم ها من توصيه ميكنم از طبقه 3 4 علائدين رم هاي ترنسند با گارانتي مرات و رم هاي سيليكون پاور با گارانتي متين هر دو نمايندگي اصليشون تو همون طبقات هستن رم هاي كلاس 10 رو تهيه كنيد )
2. واسه تست دوربين (خيلي كم پيش مياد دوربين نو خراب باشه اما خب بنده هميشه تست ها رو انجام ميدم)
تست لنز: موتور لنز رو چنيدن بار تا حالت انتها و ابتدا ببريد پشت سر هم و خوب به صدايش گوش كنيد بايد صداي طبيعي و يك دست داشته باشه و به هيچ عنوان قرچ قرچ نكنه و صداي غير طبيعي نداشته باشه
تست سنسور : دوربين رو در حالت منوال قرار بديد روي حداقل ميزان سرعت شاتر قرار بديد (حداكثر ميزان نور دهي) يك صفحه مشكي بزايريد در مقابل لنز كه هيچ گونه نوري نرسه بعد از پايان عكس رو در برزگنمايي صد در صد دوربين تماما چك كنيد عكس بايد يك دست سياه باشد يا كمترين نويز ممكن در صورتي كه نقاط قرمز زياد بود دقت كنيد
همون تست قبلي رو اين با با كاغذ سفيد امتحان كنيد نقطه هاي مشكي رو چك كنيد
صفحه ال سي دي رو هم از نظر پيكسل سوخته چك كنيد
اين تست ها رو واسه دوربين هاي غير اس ال ار من توصيه ميكنم اون دوربين ها هم كه داستانش جداست

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
حامد جان عالی بود ممنون
من خیلی دوست دارم در مورد دوربین Fujifilm X-Pro1 اطلاعاتی کسب کنم
قیمتش
آیا تو بازار موجوده؟
از Fujifilm FinePix HS20 برتری داره؟

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
حامد جان عالی بود ممنون
من خیلی دوست دارم در مورد دوربین Fujifilm X-Pro1 اطلاعاتی کسب کنم
قیمتش
آیا تو بازار موجوده؟
از Fujifilm FinePix HS20 برتری داره؟

این دوربین به تازگی معرفی شده
بعید میدونم هنوز حتی فروش جهانیش هم شروع شده باشه احتمالا یک ماه بعد از فروش جهانی میشه تو بازار ایران پیدا کرد
کاملا از دو نوع متفاوت هستند x-pro1 از خانواده دوربین های بدون آینه و دیگری از دوربین های شبه اس ال آر سوپر زوم
دوربین های بدون آینه داری سنسور بسیار بزگتر در اندازه های دوربین های حرفه ای اس ال آر هستند ولی با حذف سیستم آینه و منشور و حذف ویزور این سنسور بزرگ رو توی یه بدنه نسبتا جمع و جور جا دادن که قابلیت تعویض لنز رو هم براش به ارمغان آورده
کلا این مدل در سری مدل های nex سونی که الان در بازار موجود هست قرار میگره
به تازیگی شرکت کنون g1x و نیکون مدل های Nikon 1 J1 و Nikon 1 V1 اگر اشتباه نکنم معرفی کردن پاناسونیک و پنتاکس و المپیوس هم همینطور اما مدل رو حضور ذهن ندارم
اما پیشرو این بدنه ها سونی هست
فوجی هم باید منتظر موند تا در رقابت بین این تازه وارد ها از خودش چه عملکردی نشون میده
به هر حال فکر میکنم این شاخه از دوربین ها 2 طیف از مشتری ها رو مورد هدف قرار میده
1 افرادی که میخوان در ابعاد کمتر عکاسی با کنترل تنظیمات بیشتر و کیفیت بیشتر سنسور رو تجره کنن
2 عکاسان حرفه ای که نیاز به یک دوربین کوچک برای دوربین همیشه همراه خود خواهند داشت
در مجموع این سری به هیچ عنوان در کیفیت با شاخه سوپر زوم ها و اس ال آر لایک ها قابل مقایسه نیست
شب خوش

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
باز هم ممنون واقعا بی نظیر هست توضیحات
حامد جان شرمندم که زیاد سوال میکنم ولی چون اطلاعات خوبی داری من هم میخوام اطلاعات جزئی در مورد دوربین ها داشته باشم
از دوربین های پاناسونیک خوش قیمت باشه نزدیک 200-300 بیشتر نمیتونم اصلا چه مدلی رو پیشنهاد میکنی
کلا خودت کنون یا پاناسونیک رو میپسندی؟
من تعریف پاناسونیک رو خیلی زیاد شنیدم حتی برتر از کنون و....

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409

والا بنده تجربه ای تو موارد کاسیو ندارم
سالهای بسیار دور یه مدل داشتم اما الان نمیتونم نظری بدم
حقیقتا دروبین های کامپکت نیکون رو هم تا حالا کار نکردم که حتی منو هاش رو دیده باشم
اما تو این رنج قیمت مدل های canon a800
sony w510
و s3000 sony
رو شینهاد میدم
اما انتظار فوق العاده نداشته باشین کلا تو این رنج

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
باز هم ممنون واقعا بی نظیر هست توضیحات
حامد جان شرمندم که زیاد سوال میکنم ولی چون اطلاعات خوبی داری من هم میخوام اطلاعات جزئی در مورد دوربین ها داشته باشم
از دوربین های پاناسونیک خوش قیمت باشه نزدیک 200-300 بیشتر نمیتونم اصلا چه مدلی رو پیشنهاد میکنی
کلا خودت کنون یا پاناسونیک رو میپسندی؟
من تعریف پاناسونیک رو خیلی زیاد شنیدم حتی برتر از کنون و....

پاناسونیک برند بدی نیست اصلا اما خب در سطح جهانی و در ایران خوب جا نیفتاده یه شرکت غول تکنولوژی که در کنار صنعت بسیار قدیمی اپتیک لایکا آلمان به هماهنگی خوبی رسیدن
اما همیشه معمولا در یه رنج امکانات قیمت های پاناسونیک اندکی بیشتر بوده
فکر کنم 7 سال پیش مدل fz5 رو خریدم دنیایی بود واسه خودش اما خب هزینه گرافی دادم در مقابل مدل s2is canon اون زمان
هنوز هم داره دست یکی از اقوامم کار میکنه و اتفاقا عکسهای خیلی خوبی میندازه
اما خب الان به نظرم پاناسونیک یه مقدار از غافله جا مونده هم تو قیمت گذاری هم تو نو آوری هنوز بسیاری از مدل هاشو با سنسور های ccd تولید میکنه در حالی که الان دیگه cmos حرف اول رو میزنه هر چند در دوربین های بدون آینه قدم های خوبی برداشته شاید خودم بعدا از همین برند یه مدل خریدم
اما در مجموع الان واسه کسی بخوام پیشنهاد بدم مدل های کنون رو پیشنهاد میدم و تو این رنج قیمت شما هم مدل ixy 31 رو چون حتی این مدل رو زمانی که قیمت دلار کم بود با چندین مدل دیگه دقیقا تو یه شرایط امتحان کردم ونتیجه ای که داد کاملا تفاوت کیفیش قابل لمس بود
تقریبا تابستون امسال به سه دوربین h50 سونی wx7 سونی و المپیوس 310 تست کردم تو یه صحنه

در مجموع امید وارم انتخاب مناسب رو داشته باشین
واسه بررسی دوربین ها هم به سایت های dpreview و steve-digicams سر بزن مقالات خوبی هست که تو انتخاب کمکت کنه
هر سوالی هم بود در توانم باشه و اطلاعات داشته باشم حتما دریغ نمیکنم
شب خوبی داشته باشی

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
يك الفا ٢٣٠ با دو لنز ١٨:٥٥ و ٥٥:٢٠٠ دارم كسي خواست پ. خ بده
سالم و فقط از جعبه باز شده و چند نمونه عكس باش گرفته شده

mostafi

Registered User
لایک‌ها
19
با توجه به اینکه تحقیقات خودتون کامل هست بنده هم فقط یه چند تا نظر میدم شما خودتون اوستایی
با بودجه که بسیتی بدنه ای که انتخاب کردی عالی هست ولی لنز 18-135 اصلا اصلا اصلا مناسب نیست
به شدت سافت هست کند و داری انواع خطاهای اپتیکی usm هم نیست
به نظرم یه مقدار بودجه رو بیار بالاتر و یه 15-85 بخر
مهشره من چند ساعت باهاش کار کردم واقعا شگفت زده شدم میخواستم لنزوم بکوبم به دیوار
خیلی خیلی لنز بهتری هست اما خب قیمتش مقداری بالاست اما به شدت ارزش داره
بقی هموارد هم که خودتون تحقیق کردین به نظرم فقط رو لنز خیلی تاکید میکنم بیشتر تامل کنید
منتظر عکس هاتون هستیم انشالا

ممنون از پاسختون حامد جان

آخه یه مقدار هم نیست ها تقریبا 2برابر کردن بودجه لنزه :دی هر چند الآن با دوباره گرون شدن دوربین و متعلاقتش فعلا منصرف شدم.

حالا همچنان در حال تحقیقات کامل کردن و یافتن بهترین گزینه ها هستم. اگر 18-135 550 تومان باشه 15-85 حدود 1میلیون تومانه. نظر شما در مورد لنز 18-200 که قیمتی حدود 850 داره چیه؟ :-؟

بازم ممننون از محبتت در پاسخگویی به سوالات :wub::heart:

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
ممنون از پاسختون حامد جان

آخه یه مقدار هم نیست ها تقریبا 2برابر کردن بودجه لنزه :دی هر چند الآن با دوباره گرون شدن دوربین و متعلاقتش فعلا منصرف شدم.

حالا همچنان در حال تحقیقات کامل کردن و یافتن بهترین گزینه ها هستم. اگر 18-135 550 تومان باشه 15-85 حدود 1میلیون تومانه. نظر شما در مورد لنز 18-200 که قیمتی حدود 850 داره چیه؟ :-؟

بازم ممننون از محبتت در پاسخگویی به سوالات :wub::heart:

سلام مصطفی جان
والا صبح در جوابت کلی واست نوشتم یه هو برق رفت دیگه حسش نبود باز بنویسم
شرمنده یه کم دیر جواب دادم

والا از قیمت ها که نگید فاجعه واقعی شده
من شهریور 15-85 رو 650 قیمت داشتم الان امروز 1300 میگفتن فکر کن ......
خدایا ......

اما لنز های با فواصل کوتاه تا بلند مثل 18-200 کنن و سیگما یا 18-270 تامرون
این لنز ها با اینکه فاصله بسیار زیادی رو پوشش میدن اما خب به همون نسبت هم کیفیت بسیار کمتری از لنز های تخصصی نرمال و تله دارند
من خودم هم در ابتدا میخواستم لنز های اینچنینی بخری (18-270 تامرون) اما بعد از تست کردنشون رو دوربین واقعا نظرم برگشت
کلا حتی کیفیتش از لنز کیتم هم پایین تر بود
لنز های 18-200 هم مثل همون به شدت سافت بودن وخطاهای اپتیکی خیلی داشتن به نظرم اگر به تله نیاز دارید یه 55-250 با قیمت نصف 18-200 الان میتونه واستون اون فاصله رو پوشش بده فقط مشکلش اینه که باید 2 تا لنز رو همراه ببرید همیشه
اما در مجموع واسه لنز های walkaround بنده لنز هایی مثل 15-85 ، 24-105 ، یا حتی قدیمی تر ها مثل 28-135 رو پیشنهاد میکنم
واقعا 15-85 چیز دیگریست من خودم باور کنید تو کف کیفیت این لنز هستم به عنوان لنز همیشه همراه تک لنز وقتی تستش کردم مجذوبش شدم
کاش اینقدر گرون نمیشود لوازم

واسه اینکه راحت تر انتخاب کنید اگر شرایطش رو داشته باشید میتونید لنز ها رو اول یه روز کرایه کنید اگر باب میلتون بود بعدا بخرید
اما کلا 18-200 اصلا این قیمت نمی ارزه( الان با این قیمت ها هیچی نمی ارزه :hmm: )

یه سوال دارم اول نیازهاتون رو مشخص کنید شاید بشه دقیق تر راهنمایی کرد
عموما عکاسی شما رو چی تشکیل میده؟
پرتره؟
حیاط وحش؟
عکاسی ایندور؟
ماکرو گرافی؟

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
دوربين الفا ٢٣٠ با دو لنز رو مي ارزه با hx100 v سوني جابه جا كرد

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
سلام
امروز بالاخره كرمم رو ريختم رفتم واسه خريد لنز
قيمت ها اينقدر بالا رفته بود جرات نداشتم از چند تا مغازه بيشتر بپرسم
15-85 رو از 1 ميليوم و 50 قيمت گرفتم تا 1.300 خدا به خير كنه
خلاصه آخر با اين اوصاف گفتم بي خيال اين لنز شم يه لنز ارزون تر خريدم (دست دوم گير آوردم) كه البته ضعف هاي خودش رو داره
ca ّيشتر
ديستوريشن بيشتر
خلاصه از اين به بعد بايد بيشتر دقت كنم رو عكس هام
لنزي كه خريدم 17-85 هست Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM Lens Review يه كم قديمي هست اما خب قيمتش مناسب تر بود
با بقيه پولش هم ميخوام 2 تا فلاش اتليه 160 بخرم با چتر و سافت باكس
آدم اين قيمت ها رو ميبينه افسرده ميشه

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
دوربين الفا ٢٣٠ با دو لنز رو مي ارزه با hx100 v سوني جابه جا كرد

من بودم اینکارو نمیکردم
چرا آخه؟
کار کردن با آلفا واستون سخت هست یا دلیل خاصی داره؟
این 2تا دو دو نوع کلاس متفاوت هستن و نمیشه با هم مقایسه شون کرد
شما نیاز ها و نوع عکاسیتون رو بفرمایید دقیق تر میشه راهنمایی کرد

بالا