سلام علیکم! دوستان برای یادگیری عکاسی از کجا باید شروع کرد؟ حتما باید کلاس رفت؟ منبع آموزشی دیگه ای سراغ ندارید؟
سلام علیکم! دوستان برای یادگیری عکاسی از کجا باید شروع کرد؟ حتما باید کلاس رفت؟ منبع آموزشی دیگه ای سراغ ندارید؟
منم خیلی به عکاسی علاقه دارم ، میتونی با همین گوشیت شروع کنی ، من شنیدم کلاس های آنلاین سایت عکاسی نقطه کام هم خیلی خوبه ، دوستان مجرب جواب بدن
چطوری علیرضا خوبی ؟ اقا منم بد جور تو نخ این عکاسی رفتم.. در واقع دوربین ندارم ولی خب موبایلم ( گلکسی ace) برنامه های![]()
جالبی داره ، یعنی افکت های خوبی میشه رو عکس گذاشت
یه سری عکسا ها رو این بچه سوسولای فیس بوک میذارن ، خیلی خوشگل میشه ، چطوری این شکلی میشه ؟![]()
اخه طرف قیافه نداره ، بعد چون عکسش خوشگله قیافشم قشنگ به چشم میاد![]()
سلام حمید جان
کم پیدا :دی
در چه حالی ؟
با سلام خدمت دوست عزیزم
چرا میتونی به صورت آماتور عکاسی کنی اول و بعدش بری کلاس :دی
منم خیلی به عکاسی علاقه دارم ، میتونی با همین گوشیت شروع کنی ، من شنیدم کلاس های آنلاین سایت عکاسی نقطه کام هم خیلی خوبه ، دوستان مجرب جواب بدن
سلام به همه دوستان .. اینترنتم وصل شد بعد از مدتی گفتم بیام یادی از دوستان کنم.
![]()
چطوری علیرضا خوبی ؟ اقا منم بد جور تو نخ این عکاسی رفتم.. در واقع دوربین ندارم ولی خب موبایلم ( گلکسی ace) برنامه های![]()
جالبی داره ، یعنی افکت های خوبی میشه رو عکس گذاشت
یه سری عکسا ها رو این بچه سوسولای فیس بوک میذارن ، خیلی خوشگل میشه ، چطوری این شکلی میشه ؟![]()
اخه طرف قیافه نداره ، بعد چون عکسش خوشگله قیافشم قشنگ به چشم میاد![]()
گوشیم 1100ه دوربینش کجا بود آخه؟!![]()
حمید جان گویا فتوشاپ چاره کاره![]()
به به اقا سید![]()
هیچی اقا هستیم ، یه نیمه نفسی از بالا میدیم بیرون یه نفسی هم از پایین در میره ، خدا رو شکر سیستممون اوکی هست![]()
خودت خوبی ؟ امتحانا چطور بود ؟![]()
بچه های محلتون رو خر کن ازشون گوشی بگیر برو عکس بگیر![]()
مخلص هاچ امیر![]()
اخه مشکل اینجاست فتوشاپ بلد نیستمحالا این کارایی که با فتوشاپ میکنند اسمش چیه ؟ افکت گذاری ؟ روتوش ؟ پشت توش ؟![]()
![]()
یاه یاه یاه یاه!
گوشیم 1100ه دوربینش کجا بود آخه؟!
سلام چیطیری همید؟! :f34r:
سلام چیطیری همید؟! :f34r:
اونا فتوشافه! این که چیزی نیست، خودم برات فتوشاف میکنم اصغر فرهادیو تبدیل می کنم به آنجلینا جولی.
دوز دختلم از این گوشی دمپاییها داره، ناندرویده، ماندرویده چی بهش میگن... خودش که میگه دوربینش خیلی ریدیفه... برم خرش کنم گوشیمو عوض کنم باهاش![]()