من حسینم؟؟مشاهده پیوست 106554
اگه بلد بودم یه گیف میساختم میگفتم حسین میخوای؟؟ و ادامه ی ماجرا
پ.ن:علیهوپ
علی جون شرمنده شما با اون حسین137 قاطی شدین

من حسینم؟؟مشاهده پیوست 106554
اگه بلد بودم یه گیف میساختم میگفتم حسین میخوای؟؟ و ادامه ی ماجرا
پ.ن:علیهوپ
قربونت.نه بابا.احتیاج به slr نداری.بعضی از کامپکت ها (مثل فوجی f550 یا f600 یا کنون sx230 یا sx150 ) و خیلی مدل های دیگه روی سلکتور تنظیماتش.حالتی برای تنظیم دستی هم داره.مثلا" میتونی عمق میدان و سرعت شاتر رو کنترل کنی.جدا از رنگ بندی و مقدار ایزو یا ....
اولش فکر کردم تایپیک رو اشتباه اومدم :blink:
عجب افراد بزرگی این جا رفت و آمد میکنند
سلام به همه.
چند صفحه پیش حرف آموزش عکاسی شد گفتم بهتون بگم شما دوربینی بگیرید که تنظیمات دستی داشته باشه.بقیه اش رو بنده در خدمتتون هستم
هر موردی بود اگر لایق بودم جواب میدم
18.5
به من میاد بیوفتم؟![]()
همیدچه کردی با خودت پسر؟
تو که انقد خنگ نبودی![]()
![]()
نکته تو سر جنسه. آفریقایی و چینی دیگه![]()
بحث حرفه ای کنید ^%$^&^&%^*&* من میخوام عکاس حرفه ای شم.پیشنهاد بدین
ادیت کردی به روش نیاوردی؟
خیلی مردی عمو![]()
علی جون شرمنده شما با اون حسین137 قاطی شدین![]()
مخلصیم بزرگی از خودته ..
اقا سوال منو دیدی ؟ اینایی که عکساشون رو خوشگل میکنند ، نور پردازی عکس رو عوض میکنن ، بیشتر از چه برنامه هایی استفاده میکنن ؟
یه برنامه میخوام اسون باشه ، فتوشاپ هم بلد نیستم..
افکت و روتوش عکس منظورم هست.
من گوشیمم دوربین نداره ):اقا مثه اینکه با موبایل نمیشهمیگن باید دوربین داشته باشی![]()
![]()
میدونم داغون شدم سر این زندگی
ولی خدایی نگاه کن ته اون افریقایی ـه کاملا سایز اون چینی ـه میشه ها :lol:
چی رو ادیت کردم سید؟ نکنه سلطه هم به من گفت مرتضی؟ :blink:
ماشالا.واقعا" ترکوندید
چی رو ادیت کردم سید؟ نکنه سلطه هم به من گفت مرتضی؟ :blink:
پ.ن : سلام
سلام.داش راکی در چه حالی؟
بله حمید جان.راستش نمیدونم چه جور رنگ بندی ای رو میگی.اگر منظورت hdr هست که باید خدمتت بگم احتیاج به یه دوربین داری که با فرمت raw عکاسی کنه
اگر هم منظورت همین ادیت های معمولی هست باید بگم فقط با یک قسمت فوتوشاپ کار داری که اون هم زیاد سخت نیست.خودت انقدر باید بهش ور بری که به نتیجه ی دلخواه برسی.البته جوری باشه که غیر طبیعی نباشه.با این حال حالت های اولیه ی نور و تنظیمات رنگ هم خیلی مهمه
به جان اعلیحضرت این زندگی خیلی فشار داره نمیشه تحمل کرد :دی
هر دو تا :دی ولی فروم مهمتره
@سید
من عاشق این سریال بچه های بازیگوش هستم.عالیه
بچه ها بهنوم چه خوشجل شده:دی
مشاهده پیوست 106570
هتلداری.
با تشکر.
بله حمید جان.راستش نمیدونم چه جور رنگ بندی ای رو میگی.اگر منظورت hdr هست که باید خدمتت بگم احتیاج به یه دوربین داری که با فرمت raw عکاسی کنه
اگر هم منظورت همین ادیت های معمولی هست باید بگم فقط با یک قسمت فوتوشاپ کار داری که اون هم زیاد سخت نیست.خودت انقدر باید بهش ور بری که به نتیجه ی دلخواه برسی.البته جوری باشه که غیر طبیعی نباشه.با این حال حالت های اولیه ی نور و تنظیمات رنگ هم خیلی مهمه