واسه Gprs بازه وایمکس رو نمیدونم
واسه وایمکس هم بازه من یه اکانت به پسر عمم دادم l2tp هستش کار میکنه.
واسه Gprs بازه وایمکس رو نمیدونم
واسه وایمکس هم بازه من یه اکانت به پسر عمم دادم l2tp هستش کار میکنه.
طبق تجربه این ماهم که 1مگ داشتم فهمیدم که دیگه سرویس بالاتر از 512 گرفتن پول حروم کردنه فقط!
سرویس ایرانسل عالیه اما پهنای باندی که بهش میدن افتضاحه وضعش و پینگ ها فضایی و اکثر سایتا هم که بلوکه و وی پی انم که سرعتش محدوده پس همون 512 ماهی 4گیگ هم زیاده!
هم pptp بازه و هم l2tp اما سرعتشون بشدت محدود شده و فقط بدرد کسی میخوره که اینترنت 128کیلوبیت داره!
طبق تجربه این ماهم که 1مگ داشتم فهمیدم که دیگه سرویس بالاتر از 512 گرفتن پول حروم کردنه فقط!
سرویس ایرانسل عالیه اما پهنای باندی که بهش میدن افتضاحه وضعش و پینگ ها فضایی و اکثر سایتا هم که بلوکه و وی پی انم که سرعتش محدوده پس همون 512 ماهی 4گیگ هم زیاده!
سلام
من میخوام الان که مودم ها رو نصف قیمت میده یه مودم بگیرم.
چند تا سوال داشتم:
1-بهتره برم نمایندگی ثبت نام کنم یا از طریق سایتشون؟
2-برای مدل wi-fi دیدم 2 تا مدل دارن،چه فرقی دارن و کدوم بهتره؟
3-میشه از همون اول فقط پول مودم رو بدم و مصرف آزاد بگیرم؟
4-تو متن نامه برای سرعت های بالای 128 چی باید بنویسم؟
ممنون
شرکت ارتباطات ایرانسل،
بدین وسیله آقا/خانم..... به شرکت ارتباطات ایرانسل جهت استفاده از اینترنت پر سرعت WiMax با پهنای باند..... معرفی میگردد.
مهر و امضا و تاریخ
من میخوام الان که مودم ها رو نصف قیمت میده یه مودم بگیرم.
ظاهرا از امروز تا 22 بهمن.سلام تا کی تخفیف داره ؟
من هم میخوام بگیرم , یه 20 روزی مجبورم بگیرم تا adsl وصل بشه
1- نمایندگی اصلی بری از همه ش بهتره. من رفتم، فرم رو پر کردم و 10 دقیقه بعدش مودم رو گذاشتم زیر بغلم و اومدم!![]()
سلام تا کی تخفیف داره ؟
من هم میخوام بگیرم , یه 20 روزی مجبورم بگیرم تا adsl وصل بشه
این وایمکس ایرانسل که شب دانلود رایگان نداره ؟ پس چه مزییتی تسبت به مبین نت داره ؟
آقا مگه سرویس های نامحدود ایرانسل، واقعا نا محدود نیست؟؟
پس این خزعبلات که توی پنل من نوشته چیه؟؟!؟! :blink: :blink:
مشاهده پیوست 108343
اولا که سرویس من 4 روز بیشتر نیست که فعال شده و عمرا بشه با سرویس 512 در 4 روز، 17 گیگ دانلود کرد!!! :blink:
بعدش هم که یه شب تا صبح که اینترنتم اصلا قطع بود، امروزم که اصلا ازش استفاده نکردم...
نکنه باز دارن کلاه میذارن سرمون؟؟!
ممنون از پاسخهاتون.