• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی دلار تک نرخی ۱۲۲۶ تومانی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
فرض کنید یکی یه پست بزنه که بله احتمالش هست، یکی هم یه پست بزنه که نه احتمالش نیست! چه سودی داره؟ فکر میکنید کسانی که اینجا هستن علم غیب دارن که مثلا بدونن قراره بالای 2 هزار تومن نره یا قراره بشه 3 هزار تومن؟ تاپیک های مشابه رو بخونید و ببنید چطوری یه عده با اطمینان نظر دادن و نشد و رفتن! یه عده هم هر روز نظرشون رو عوض کردن. به نظرم خودتون شرایط رو بسنجید و خودتون تصمیم بگیرید و پای سود و ضرر تصمیمتون بایستید بهتر هست.

اینکه دلار روز به روز گرون تر میشه (در واقع ریال ارزون میشه) برای هر آدم عاقلی مشخص هست
و همچنین تمام شواهد سیاسی و اقتصادی و ... بر وخیم تر شدن اوضاع دلالت میکنه
حالا آیا احتمال داره برای مدت حتی چند روز دولت به طور مصنوعی قیمت رو پایین بیاره (مثلا به بهانه انتخابات) و یا هر بازی دیگه؟

کلا میخوام بدونم الان دلار 1900 تا 2000 تومنی بخرم یا نه؟ (نیاز فوری ندارم)

ZeroNetizen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فرض کنید یکی یه پست بزنه که بله احتمالش هست، یکی هم یه پست بزنه که نه احتمالش نیست! چه سودی داره؟ فکر میکنید کسانی که اینجا هستن علم غیب دارن که مثلا بدونن قراره بالای 2 هزار تومن نره یا قراره بشه 3 هزار تومن؟ تاپیک های مشابه رو بخونید و ببنید چطوری یه عده با اطمینان نظر دادن و نشد و رفتن! یه عده هم هر روز نظرشون رو عوض کردن. به نظرم خودتون شرایط رو بسنجید و خودتون تصمیم بگیرید و پای سود و ضرر تصمیمتون بایستید بهتر هست.

درست میگید با این اوضاع هیچکس نمیتونه پیش بینی دقیق داشته باشه
ولی در شرایطی که با وجود افزایش قیمت ، صراف ها بیشتر تمایل به خرید دارند تا فروش باید این رو نشانه بالاتر رفتن قیمت ها حساب کرد

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
جدی امروز از مرز 2000 تومن گذشت؟؟؟؟

خوب الان هم دیگه زیاد مگه فرقی میکنه؟؟؟اصلن عادی شده!!!!

تروخدا این سرتیتر عوض کنید چون وجود نداره دلار 1226 وجود نداره من هر روز حالم گرفته میشه این تاپیک میبینم:(

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سایت مث قال قیمت امروز رو زده

ارزخريد فروش
دلار آمريکا1820 1895

code8

Registered User
لایک‌ها
8
سایت مث قال قیمت امروز رو زده

ارزخريد فروش
دلار آمريکا1820 1895

اشتباه زده من امروز بازار بودم قیمت 1900 تومن الی 2000 بهم دادن

پ ن : وب سایت و ادمین سایت مث قال چند روزی هست در اختیار برادران عزیزمون میباشد

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
100 تومن بالا و پایین چه توفیقی میکنه!!!

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
100 تومن بالا و پایین چه توفیقی میکنه!!!

لطفا اگر برایتان فرقی نمی کنه اینجا پست نزنید.
من هر روز استرس دارم. هزینه ها وقتی به دلار باشه وقتی سرورهاتون رو نتونید بدید اونوقت براتون ۱۰ تومن هم عددیه.

بنده خدا اون دانشجو ها که باید هزینه مسکن و هزینه های دانشگاه رو خودشون بدن.
خیلی ظلمه!

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
والا ما که بشدت از این وضع خسته شدیم الان یه کار واجب دارم باید برم سفر هر جور حساب میکنم دلم نمیاد واسه سفری که تیرماه برام 800 تومن تموم شده بود الان 1600 بدم.یعنی خیلی وحشتناکه....
هتل سه ستاره 90 دلار یعنی 180 تومن برای یه شب :( دیگه تو مسافر خونه هم از به بعد رامون نمیدن چه برسه به هتل.
من هر روز استرس دارم. هزینه ها وقتی به دلار باشه وقتی سرورهاتون رو نتونید بدید اونوقت براتون ۱۰ تومن هم عددیه.

خیلی ظلمه!

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
صفحه جدید اومده،
شیر همتون دهن بهمن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اره . هزینه سرورها رفته بالا :(

تقریبا 2 برابر شده. دامین دات کام یه زمانی 10 تومن بود. الان قیمت زدیم 21 تومن

هزینه سرور ما یه زمان ماهی 220 تومن بود. الان نزدیک 420 تومن میشه

ما هم چاره ای نداریم. اعلامیه زدیم و قیمت رو داریم میبریم بالا. همه دارن همینکار رو میکنن وگرنه باید سرور رو جمعش کنن.

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808

خیلی ظلمه!

درک میکنم عزیز همه دارن با این مشکلات روبرو میشن من منظورم اینکه دلار قیمتش اصلن نباید بالای 1200 باشه منظورم اینه نه اینکه شما بگی 1800 خوبه 1900 1800 این یه فاجعه هست برای همه نه فقط شما به هر حال میبنید که عادی شده و امروز هم رادیو میگفت ارز مدریت شده!!!!

ZeroNetizen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من امروز دلار 1910 تومنی خریدم
فکر کنم با این طرح جدید مدیریتی (؟!) برای بازار ارز اوضاع خیلی خیلی بدتر بشه :grrr:

mmforouzan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینکه دلار روز به روز گرون تر میشه (در واقع ریال ارزون میشه) برای هر آدم عاقلی مشخص هست
و همچنین تمام شواهد سیاسی و اقتصادی و ... بر وخیم تر شدن اوضاع دلالت میکنه
حالا آیا احتمال داره برای مدت حتی چند روز دولت به طور مصنوعی قیمت رو پایین بیاره (مثلا به بهانه انتخابات) و یا هر بازی دیگه؟

کلا میخوام بدونم الان دلار 1900 تا 2000 تومنی بخرم یا نه؟ (نیاز فوری ندارم)
بله بخريد البته اگر شنبه 2000 تومن گير بياريد و بالاتر نرود. با توجه به شرايط موجود علم و غيب لازم نيست روند كلي صعودي است. هميشه هر كسي دلار يا طلاشو فروخته 3 ماه بعدش (نه هفته بعدشا) پشيمون شده و برعكس هر كس خريده 3 ماه بعدش(نه 1 هفته بعدش) گفته خوب شد خريدم. تو اين مملكت قيمت چي نزولي بوده كه دلار باشه؟ اونم تو اين وضعيت بسيار بحراني

Vin3nt

Registered User
لایک‌ها
5
بله بخريد البته اگر شنبه 2000 تومن گير بياريد و بالاتر نرود. با توجه به شرايط موجود علم و غيب لازم نيست روند كلي صعودي است. هميشه هر كسي دلار يا طلاشو فروخته 3 ماه بعدش (نه هفته بعدشا) پشيمون شده و برعكس هر كس خريده 3 ماه بعدش(نه 1 هفته بعدش) گفته خوب شد خريدم. تو اين مملكت قيمت چي نزولي بوده كه دلار باشه؟ اونم تو اين وضعيت بسيار بحراني

ارزش انسان

mo-shariati

Registered User
لایک‌ها
40
در مورد دلار مسافرتی کسی اطلاعات کاملی داره بذاره ؟

یکی از دوستام امروز برای عراق پرواز داشت،چند روز پیش رفته 400 دلار گرفته

اما میگفت برخلاف اعلام دولت که گفته بود دلار رو بعد گیت تحویل میدن، مسافرا میتونن شخصا با بلیت و پاسپورت مستقیما از بانک دلار بگیرن و خودش هم همینجوری گرفته بود.

کسی میدونه برای سایر کشورها که 1500 دلار میدن هم به همین شکل نقدی پرداخت میکنن ؟؟؟

dvdforoosh1

Registered User
لایک‌ها
32
سلام به همه

من می خوام دلار 1226 تومنی بخرم باید از کجا بخرم؟اگه کسی میدونه کامل واسم توضیح بده مرسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا