چطور مطورين؟
رفيدين؟
علي تو بند و بساطتت عكس خوراكي نداري؟
اوضاع درس و داشنگاهاتون چطوره؟
رفيدين؟
علي تو بند و بساطتت عكس خوراكي نداري؟
اوضاع درس و داشنگاهاتون چطوره؟
دوستان دیگه کسی شرکت نمی کنه؟
الان دارم تمرکز میکنم چشت بزنم.مشاهده پیوست 113416
==========================================
سید ترول بازی میکنیمشاهده پیوست 113417
چرا اول خداحافظی می کنی به جای سلام ؟؟ :دی
حسین جون سالاری به مولا . این حرفا چیه میزنی باو ؟؟
راستش شرمنده که نتونستم جواب بدم پستارو . خودت که می دونی این چند روزه خسته بودم و زیاد حوصله ی تایپ کردن نداشتم . و امروز هرچی زور داشتم گذاشتم واسه شات اون عکس کذایی :دی
با آرام هم فکر کنم وضعیت کمی بهتر شده ، البته فقط فکر کنم ، دی ، وگرنه اونی که باید دلخور باشه شماها هستید نه من :f34r: که بین این جو صمیمی آتیش بیار معرکه شدم .
البته من دلخور نمیشم به جان خودم . من اینقدر تو این فروم پرشین تولز مورد فحش و توهین دوست و غریبه واقع شدم ( البته حوالشون کردم) که حرفهای برادرگونه ی تو باعث تسلی می شه . :blush:
من ازت دلخورم بیا دلمو به دست بیار![]()
سلام
خوبين؟
چقدر سرد بود ديشب
حالا صبح پاشدم ميبينم يادم رفته دره بالكن رو ببندم نيم باز بوده تا صبح قشنگ يخ زدم
صبحونه كسي چيزي داره دور هم بخوريم؟
ای بابا ..آقا امروز غذا قرمه سبزی داریم من دیگه اصن دارم بیهوش میشم.پس کی این خونواده دور هم جمع میشن این غذا رو بخوریم
بار دیگر سلام
فی الواقع بعد از خوردن قرمه سبزی انرژی گرفتیم در حد موشک های ناسا.الان در حال پرواز هستیم.اصن روحمون شاد شد![]()
ای بابا ..
حسابی ما رو داغون کردی با این عکس![]()
خعلی بدی ..خعلی![]()
اگه غذای دیگه بود تعارف میکردم ولی شرمنده قرمه سبزی قضیه ش فرق فوکولهمشاهده پیوست 113474
یعنی میشه تو این هفته خواهرمون فسنجون درست کنه.یعنی میشه....مشاهده پیوست 113475
سلام حسین:happy:مرد با اخلاق فروم![]()
نه بابا من کی باشم که بخوام تیکه بندازم
تیکه میندازی آرام؟
سلام.علی بهتره زیاد حرفش رو نزنی (قرمه سبزی رو میگم) که الان بوش این جا میپیچه و حامد سر و کله اش پیدا میشه
-----------------------
خوب بچه ها.من باید برم.فعلا" خداحافظ.شب دوباره مزاحمتون میشم :دی
من اینارو دوز ندارماصن شما بگو یه قاشق.محاله آقاجان محالهمشاهده پیوست 113486
ولی هر موقع چلو مرغ یا جوجه کباب یا چلو کباب داشتیم همش ماله شما.اصن من نمیخوام
خواهش می کنم .عمو ممنون
تازه فرندز رو شروع کردی عمو؟
خدا بگم چیکارت نکنه،انقذه فسنجون فسنجون کردی که مجبور شدم برم عکسشو ببینم.ولی خداییش شکل خورش فسنجون اصن قشنگ نیست.