من نمیدونم چرا بعصی ها بخاطر تعصبشون به چیزی حتی سعی نمیکنن منطقی فکر کنن و فقط حرف خودشونه؟؟؟ اگر این تالار مدیر داره لطف کنه دو یا سه صفحه قبل رو پاک سازی کنه!
از طرفی خیلی ها میگن برید سکه بخرید چون دولت داره از ذخایر هزینه میکنه و سودش رو کسایی که سکه میخرن میکنن اونم سودهای کلان با توجه به قیمت روبه اقزایش طلا در چهان و قیمت فعلی سکه که دولت داره ما به نتفاوتش رو هزینه میکنه از ذخایر کشور پس سود رو کسانی میکنن که سکه پیش خرید میکنن با این قیمت
و از طرف دیگه هم میگن چند ماه دیگه همه فروشنده هستن و خریدار کم هست و فروشنده ها زیاد و مشکلات خریداری نشدن سکه پیش میاد و مجبور به اب کردن سکه میشن و این حرفا که بازم بعضی ها میگن جتی اگر آب هم کنن سکه رو بازم سود بسیار بالایی داره سکه گذشته از حرف قاچاق سکه که توی بحثش نمیرم.
حالا دوستان نظرشون رو بگن با توجه به وضعیت موجود؟
راهنمایی من اینه که :
اگه داری نفروش . چون اگه ندن یا بازی در آرن قیمت بالا میره . حالا نگه داشتی و قیمت اومد پایین . این قیمت پایین تازه شرایط خرید هستش و موقتی می باشد. پیش بینی هم این که در آن زمان که سکه ها را بدهند قیمت طلای 18 عیار و شمش زیاد تغییر نخواهد کرد
اما اگه خریداری :
فعلا نخر چون با این که اونش افزایشی هستش ولی بعد از یه هفته دوباره روند کاهشی خواهد یافت . چون نمودارهای طلا هیچ وقت در کوتاه مدت همواره افزایش نیستند و هر از چند گاهی نفسی تازه می کنند و دوباره روند افزایشی پیدا می کنن. بازار هم الان کاهشش با کاهش اونس جهانی محتمل تر هستش چون کمی نظم گرفته و اندکی تابع اونس جهانی شده . به نظر من اگه خریداری باید منتظر پیش فروش ها باشی بهتره . البته باید گوش به زنگ باشی تا اگه شایعه ای مبنی بر عدم تحویل پیش فروش ها شنیدی سریع اقدام کنی
موفق باشی
به دوستانی هم که بحث جنگ می کنن باز هم میب گم اینا همش بازی سیاسی هستش و تو ایران جنگ نمیشه