• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
In Jerusalem, Israel's Foreign Minister Avigdor Lieberman dismissed appeals by world powers to avoid any pre-emptive attacks against Iran's nuclear program.
Lieberman said that "with all due respect I have for the United states and Russia, it's none of their business. The security of Israel and its residents, Israel's future, is the responsibility of Israel's government."
The failure of the IAEA's mission may increase the chances of a strike by Israel on Iran, some analysts say.

جالب داره ميشه :
وزير امور خارجه اسرائيل ( ليبرمن ) گفتش با تمام احترامي كه براي امريكا و روسيه قائل هستم اما موضوع ايران هسته اي موضوع اونا نيست بلكه موضوع
اسرائيله ! و آينده اسرائيلي ها و اين هم در وظيفه دولته اسرائيله !
اوف داره كم كم بلوشو ميشه ...
عزيزان به نظرتون سكه هامون رو چال كنيم ؟ يا آب كنيم ؟ يا بذاريم زيربغلمون و بريم اونور آب ؟

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
سلام

احتمال جنگ با ایران که سالهاست مطرحه!!!
خوب اون وظیفش اینه که بگه احتمال جنگ عامل است و هیچوقت نمیان بگن ایران ما رو تحریم کرد به این روز افتادیم(من نگفتم ترجمه خبر اینه)
همین که اینا عامل رو ایران میدونن برای ما کافیه...

اما چیزی که کاملا واضح است، تنها اتفاق جدیدی که در هفته اخیر افتاده تحریم اروپا توسط ایران است و سخنرانی ***** که مال 2 هفته پیشه!!!
طی روزهای اخیرنفت از 118 دلار کاملا سیر صعودی داشته رفته روی 123 و با تحریم بقیه کشورها هم بالا رفتن قیمت نفت قطعیست.....

باز اون موقع هم اینا میان میگن به دلیل احتمال حمله به ایران .............. :D

سلام مهدی جان

من حرفی زدم؟ شما لینک سایت wsj رو فرستادید بعد با ترجمه ای کاملا دروغ. لطفا اگر خبر می گذارید ترجمه درست بگذارید.

اتفاق جدید افتاده و اون هم بازگشت بازرسان اتمی آژانس بین المللی بدون نتیجه است. گفتند که ما دسترسی به یک سایت می خواهیم که در اون شبیه سازی بمب اتمی انجام شده ولی ایرانی ها این اجازه رو ندادند. حالا این آژانس بین المللی اگر بگه ایران داره بمب می سازه و گمکی در از بین بردن سو تفاهمات نداره اونوقت کشورهای به قول شما خبیث و زورگو دلیل دستشون میاد تشدید کنند کارهاشون رو.

مهدی جان لطفا مطلبی که می نویسی و یا ترجمه می کنید این کار رو کامل انجام بدید و بدون دست بردن درش. به این می گن دروغ پردازی یا دزدی!

ramin006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
بنده یه مقدار پول به دستم رسیده
میخوام حدود 11 سکه از طریق پیش فروش ثبت نام کنم
آیا صلاح میدونید این کارو توی اوضاع فعلی؟

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138
دوستان من سکه ها مو می خوام امروز بفروشم به جاش اوراق مشارکت بخرم ؛ نظرتون چیه ؟

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
البته در کل ایران بین 600 تا 700 هزار بشکه نفت روزانه به اروپا میفرستاد که اگر همش قطع بشه، نفت هم حداقل روی 150 دلار می رود
نوبتی هم که باشد نوبت وجود عربستان به بازی است........منتظریم[/QUOTE]
البته

اینم توجه داشته باشین وقتی 600 تا 700 هزار بشکه قطع بشه به همون میزان درآمد خود ایران هم پایین میاد .یه چیزی به دست میاره مثلا به عنوان تو دهنی به اونا در کنارش یه چیزی هم از دست میده

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
خوب داره جالب میشه الان واقعا اونس کشیده بالا من منتظرم ببینم نرخ سکه چه تغییری میکنه اگه نره بالا پس حتما تا آخر عید قیمتها باز میره بالااینا اگرم بخوان چنگ و بذارن کنار احتمالا صبر میکنن تا پیش فروشها روبدن و بعد قیمت بازار به شدت افت کنه که به ضرر خودشون هم نشه بعدم میگن ما به خاطر مردم نخواستیم جنگ بشه که کسی نگه چرا قیمتها اینجوری شد تو برگه پیش فروش هم که امضا گرفتن اگه قیمت اومد پایین کسی حق حرف نداره

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
خوب داره جالب میشه الان واقعا اونس کشیده بالا من منتظرم ببینم نرخ سکه چه تغییری میکنه اگه نره بالا پس حتما تا آخر عید قیمتها باز میره بالااینا اگرم بخوان چنگ و بذارن کنار احتمالا صبر میکنن تا پیش فروشها روبدن و بعد قیمت بازار به شدت افت کنه که به ضرر خودشون هم نشه بعدم میگن ما به خاطر مردم نخواستیم جنگ بشه که کسی نگه چرا قیمتها اینجوری شد تو برگه پیش فروش هم که امضا گرفتن اگه قیمت اومد پایین کسی حق حرف نداره

شما فکر می کنید برای اینا کاری داره بازار سکه رو کنترل کنند؟ اونموقع که انس 1800 دلار بود قیمت سکه رو 580 بود اگر اشتباه نکنم الان که 1773 هست چرا باید قیمتش 820 تومن باشه، تو دولت بحثای زیادی شده که چجوری کنترل کنن قیمت رو یکی از راههایی که خیلی بهش دارن جدیدا فکر میکنن افزایش مالیات ارزش افزوده خرید و فروش که الان 4 درصد هستش من چند وقت پیش شنیده بودم بعد از عید میخوان مالیات خرید و فروش سکه رو بکنن 50 درصد که این باعث رکود در این بازار میشه ضمن اینکه سکه های پیش فروش هم به ترتیب وارد بازار میشه و این خودش باعث کاهش قیمت سکه و رسیدن به ارزش واقعیش میشه

mmforouzan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما فکر می کنید برای اینا کاری داره بازار سکه رو کنترل کنند؟ اونموقع که انس 1800 دلار بود قیمت سکه رو 580 بود اگر اشتباه نکنم الان که 1773 هست چرا باید قیمتش 820 تومن باشه، تو دولت بحثای زیادی شده که چجوری کنترل کنن قیمت رو یکی از راههایی که خیلی بهش دارن جدیدا فکر میکنن افزایش مالیات ارزش افزوده خرید و فروش که الان 4 درصد هستش من چند وقت پیش شنیده بودم بعد از عید میخوان مالیات خرید و فروش سکه رو بکنن 50 درصد که این باعث رکود در این بازار میشه ضمن اینکه سکه های پیش فروش هم به ترتیب وارد بازار میشه و این خودش باعث کاهش قیمت سکه و رسیدن به ارزش واقعیش میشه
هر كاري بكنند موقتيه از 100 سال پيش تاحالا برو مرور كن ببين كي بوده طلا سكه دلار در بلند مدت ارزون شده باشه؟هميشه هر سال نسبت به سال بعد كلي گرونتر شده كه تو پارسال به اوجش رسيده الان سكه 800 تومنه سال ديگه مطمئن باش 1.5 ميليونه امسال كه نمي خاد با 1000000 ساله گذشته متضاد باشه ها؟اونم با اين همه بحران. تا 12 اسفند وقت خريد سنگينه بعد از 12 اسفند قيمتها مي تركه_واسه انتخابات) دوست نزديكم طلا فروشه امروز مي گفت تا شب عيد طلاي 18 عيار 100000 تومنه بايد ببينيم چي مي شه

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705

چه آواتارتون قشنگه.نه 50% که غیر ممکنه .میگن جز کالاهای لوکس محسوب میشه اگه سال دیگه 5% بشه مالیات برای طلا 10 تا 15 ولی 50 نمیشه

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
یک تجربه بلند مدت نشون داده که همیشه طلا و سکه در حال بالا رفتن بوده و هست مطمئن باشید وقتی سکه به مرز یک میلیون میرسه وب ا تلاشهای وافر پیش نویس تازه اندکی ارزان میشه و به 830 تومن میرسه یعنی اینکه وقتی پیش فروش ها قطع بشه قیمت سکه به ارقام بالاتریبا توجه به قیمت اونس طلا هم که بالاتر نیره خواهسد رسید این رو من نمیگم بلکه تاریخ نشون داده همیشه قیمت طلا بالا رفته و شاید کمی پایین آمده و بعد از مدت کوتاه دوباره بالا رفته ارزش ریال روز به روز کمتر میشه اما ارزش طلا روز به روز بیشتر میشه.

حتی اگر عرضه سکه هایی که دست مردم هست به بازار زیاد هم باشه فقط اندکی پایین تر اون هم فقط فروشنده ها حاضرن بدهند برای نقد کردن پولوشن که شاید لازم دارن و اما مابقی که احتباجی به پول ندارند حتی اگر چند سال سکه ها رو بخوان نگه دارند براشون مشکلی نیست بلکه همینطور که زمان میگذره مثل سالهای گذشته سکه دو برابر گرانتر میشود همینطور که در سالهای گذشته این اتفاق برای سکه افتاده و ارزش ریال کم شده و ارزش طلا و سکه هر سال بیشتر و بیشتر . کافیه یه نگاهی به سیر ده سال گذشته قیمت سکه و طلا کنید. نکته مهم اینکه فقط باید سکه هاتون رو نگخه دارید حتی اگر شده دو سال تا سود خوبی کنید.

90 درصد خریدن که گرفتن بفروشن چون سرمایه در گردششون بوده این خریدها نه سمایه اضافه

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
چه آواتارتون قشنگه.نه 50% که غیر ممکنه .میگن جز کالاهای لوکس محسوب میشه اگه سال دیگه 5% بشه مالیات برای طلا 10 تا 15 ولی 50 نمیشه

ممنون ولی برای کنترل این کار رو میکنن نه اینکه به طور کلی بخوان ایتکار رو بکنن مثل تعرفه های گمرکی بعضی از کالاهاس که برای کنترل بالا پایینش میکنن

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
ممنون ولی برای کنترل این کار رو میکنن نه اینکه به طور کلی بخوان ایتکار رو بکنن مثل تعرفه های گمرکی بعضی از کالاهاس که برای کنترل بالا پایینش میکنن

فکر کنم اینطوری قاچاق زیاد میشه. یعنی طرف بدون ثبت سکه رو خرید و فروش می کنه یا دست به دست میشه.
مثال گمرکی اینجا صدق نمی کنه چون گمرکی از یک ورودی ای باید ثبت بشه و ترخیص بشه ولی سکه اینطور نیست هر کسی دستش باشه سرمایه مال اونه.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
آیا خرید کنم؟

ببینید اینجا کسی به شما نمیگه بخر یا نه ولی میتونی 20 صفحه از قبلو بخونی تا روند کلی دستت بیادو بتونی تصمیم بگیری ولی با توجه به حباب منفی بازار همین الان هم نیم از بار بخری و برای بلند مدت بذاری کنار بد نیست

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
فکر کنم اینطوری قاچاق زیاد میشه. یعنی طرف بدون ثبت سکه رو خرید و فروش می کنه یا دست به دست میشه.
مثال گمرکی اینجا صدق نمی کنه چون گمرکی از یک ورودی ای باید ثبت بشه و ترخیص بشه ولی سکه اینطور نیست هر کسی دستش باشه سرمایه مال اونه.

ببخشید شما میگید مثال گمرک صدق نمیکنه ولی سکه رو قاچاق میکنن ولی کالاها ها از مبدا ورودی باید ثبت بشه! این همه کالا قاچاق می کنن از کجا ورودشون ثبت میشه؟

سکه که قاچاق نمیشه شمش طلا قاچاق میشه!

هیچوقت یه طلا فروشی معتبر به خاطر اعتبارش نمیاد مالیات رو حساب نکنه و اعمال نکنه تو حساباش! سرمایه اون بالای 5 میلیارد تومن هست به خاطر 100 تا سکه نمیاد که اعتبازش رو به خطر بندازه.

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
مالیاتش را زیاد کنند باز می یاد روی نرخ خود سکه
باز گرون تر می شه

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
در مورد 2 من به خاطر به بیزنسی یه 1 ماهی اونجا بودم و چرخیدم 4-5 کشور رو، روزنامه و تلوبزیون هم اینجا هم اونجا رو ولش کن (البته کانال یورونیوز بدک نیست)از وضعیت مردم و کار و زندگی و .... کاملا مشخصه که ریختن به هم من جلساتی با شرکتهای اوروپایی داشتم که مثل ایران که دولت میگه همه چی امن و امانه و مردم ناراضین اونجا هم همینطور بود و مدیران و کارکنان شرکتها از وضعیتی که بوجود اومده بود ناراضی بودن.

در مورد 3 تاسیسات کوچکترین ضربه ای بخوره جنگ تمام عیار میشه

بازار کشورهای پیشرفته آزاده یعنی دولت هیچ تاثیری درش نداره. خیلی اقتصاد شفافه یعنی مالیات می دی دقیقا می دونی کجا هزینه میشه.

یعنی شرکت های خودروساز آمریکا میان اعلام ورشکستگی می کنند نه اینکه پول نفت رو بگیرند تزریق کنند بدون اینکه کسی بفهمه فقط برای اینکه بگن ما می تونیم خودرو تولید کنیم.

توی اقتصاد آزاد هر عضوی یک نقاط قوت داره یک نقات ضعف. در نرم افزار و اینترنت آمریکا قویه ولی برای خودرو خودشم می دونه کم آورده در صورتیکه در کشور آمریکا با وجود ۵-۶ خودروساز عمده بیشترین فروش رو تویوتا ژاپن داشت نیومدند برای واردات تعرفه بگذارند!

شما می تونید گراف های اقتصادی آمریکا رو مطالعه کنید.
Yahoo! Finance - Business Finance, Stock Market, Quotes, News

داره داو جونز به ۱۳ هزار می رسه و از طرفی هم من بلومبرگ نگاه می کردم می گفت تعداد افرادی که به کار گرفته شدند بیشتر شده از افرادی که از کار بیکار شدند و این به زمان قبل از بحران بر می گرده.

داستان بحران اقتصادی هم اینطور نیست که جدید باشه هر چند سال یک بار باید این بحران جایی اتفاق بیفته. شما از اول قرن بیستم نگاه کنید این روال رو می بینید. مهم اینه که بعدش چکار می کنند و چطور مهارش می کنند.

در مورد تاسیسات هم فکر کنم در سوریه هم در عراق به تاسیسات حمله کردند و به هیچ وجه تمام عیار نشده.

بالا