• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
منظورم کاهش قیمت نیست منظورم اینه اگه 3 ماه دیگه بخوام 5 تا سکه رو بفروشم آیا خریداری تو بازار هست؟ امکان فروشش تو بازار وجود داره؟

آره عزیزم. طلا فروش ها آخرش آبش می کنند ازش استفاده می کنند. الان سکه با این قیمت اونس طلا و ارز حبابی نداره یعنی قیمت جهانی شما دارید می گیریدش.
ممکنه هم تعدادی طلا فروش سودجویی کنند ولی کلا قیمتش نمی شکنه.

تنها موردی که می تونه بشکنش اینه که قیمت اونس یا قیمت دلار بیاد پایین.

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
آخه بازار بر مبنای عرضه و تقاضا هست اگه تقاضایی نباشه آیا طلا فروش ها حاضر به خرید سکه هستند؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
به نقل از mohenh :
دوست عزیز

خیلی راحت به شما بگم که اگر این اتفاق بیفته یعنی بانک مرکزی آتیش بزنه به خزانه و طلا ها رو عرضه نامحدود کنه اما قیمت دلار تغییری نکنه قاچاق میشند سکه ها.

طلا رو همه جای دنیا می خرند شما افغانستان ببر یا آلمان ارزش خودشو داره! کالای مصرف داخلی نیست مثل ماشین های ایرانی که بشه نرخ گذاشت روش و ثابت نگشون داشت (چون بازاری غیر از بازار ایران نداره)

سکه هم به تناسب قیمت دلار بالا میره ولی کسادی بازار سکه که حالا کلی نقدینگی جمع کرده روی بازار ارز هم تاثیر میزاره الان سکه و ارز دوتاشون تقریبا ثبات دارن حالا اگه یکیشون جهش کنه توی اون یکی هم تاثیر میزاره
ولی به هر حال سکه ها داده بشه حباب منفی پیدا میکنه برای همین خروج سکه رو از کشور ممنوع کردن چون این اتفاق خواهد افتاد و با اینکار حداقل جلوی خروج رو از طرف مردم عادی میبندن ، مردم غیر عادی هم که خودشونن با اینکار میتونن دوسره بار بزنن.

Sent from my iPod touch using Forum Runner

saeed31861

Registered User
لایک‌ها
24
میدونم این مطلب جاش اینجا نیست اما جالبه بخونید

یک شخص سیاسی هنگامی که از درب منزل خارج شد، با یک اتومبیل تصادف کرد و در دم کشته شد.

روح او در بالا به دروازه های بهشت رسید و نگهبان بهشت از او استقبال کرد: "خیلی خوش آمدید.
این خیلی جالبه، چون ما به ندرت سیاستمداران بلندپایه و مقامات رو کنار
دروازه های بهشت ملاقات می کنیم. به هر حال شما هم درک می کنید که راه دادن شما به ... بهشت تصمیم ساده ای نیست..."

شخص گفت: "مشکلی نیست. شما مرا راه بده، من خودم بقیه اش رو حل می کنم."
نگهبان گفت: "اما در نامه ی اعمال شما دستور دیگری ثبت شده، شما بایستی ابتدا یک
روز در جهنم و سپس یک روز در بهشت زندگی کنید. آنگاه خودتان بین بهشت و جهنم یکی را انتخاب کنید."

آن شخص گفت: "اشکالی نداره. من همین الان تصمیمم را گرفته ام. می خواهم به بهشت بروم!"

نگهبان گفت: "می فهمم... به هر حال، ما دستور داریم. ماموریم و معذور" و سپس او را
سوار آسانسور کرد و به پایین رفتند. پایین... پایین... پایین... تا اینکه به جهنم
رسیدند.

وقتی در آسانسور باز شد، شخص با منظره ی جالبی روبرو شد. زمین چمن بسیار سرسبزی که وسط آن یک زمین بازی گلف بود و در کنار آن یک ساختمان بسیار بزرگ و مجلل. در کنار ساختمان هم بسیاری از دوستان قدیمی وی منتظر او بودند و برای استقبال به سوی او دویدند.

آنها او را دوره کردند و با شادی و خنده فراوان از خاطرات روزهای زندگی قبلی تعریف کردند. سپس برای بازی بسیار مهیجی به زمین گلف رفتند و حسابی سرگرم شدند. همزمان با غروب آفتاب، همگی به کافه کنار زمین گلف رفتند و شام بسیار مجللی از اردک و بره کباب شده و نوشیدنی های گرانبها صرف کردند. شیطان هم در جمع آنها حاضر شد و همراه با دختران زیبا رقص گرم و لذت بخشی داشتند.

به سناتور آنقدر خوش گذشت که واقعاً نفهمید یک روز او چطور گذشت. رأس بیست و چهار ساعت، نگهبان به دنبال او آمد و او را تا بهشت اسکورت کرد. در بهشت هم آن شخص با جمعی از افراد خوش خلق و خونگرم آشنا شد، به کنسرت های موسیقی رفتند و دیدارهای زیادی هم داشتند.
او آنقدر خوش گذرانده بود که واقعاً نفهمید روز دوم هم چگونه گذشت. بعد از پایان روز دوم، نگهبان به دنبال او آمد و از او پرسید که آیا تصمیمش را گرفته؟
آن شخص گفت: "خوب راستش من در این مورد خیلی فکر کردم. حالا که فکر می کنم می بینم بین بهشت و جهنم، من جهنم را ترجیح می دهم."

بدون هیچ کلامی، نگهبان او را سوار آسانسور کرد و آن پایین تحویل شیطان داد. وقتی
وارد جهنم شدند، این بار او بیابانی خشک و بی آب و علف را دید، پر از آتش و
سختی های فراوان. دوستانی که دیروز از او استقبال کردند هم عبوس و خشک، در لباس های بسیار مندرس و کثیف بودند.

آن شخص با تعجب از شیطان پرسید: "انگار آن روز من اینجا منظره ی دیگری دیدم؟ آن
سرسبزی ها کو؟ ما شام بسیار خوشمزه ای خوردیم، زمین گلف؟..."
شیطان با خنده جواب داد: "آن روز، روز تبلیغات بود... امروز دیگر تو *رای* داده ای!

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
سکه هم به تناسب قیمت دلار بالا میره ولی کسادی بازار سکه که حالا کلی نقدینگی جمع کرده روی بازار ارز هم تاثیر میزاره الان سکه و ارز دوتاشون تقریبا ثبات دارن حالا اگه یکیشون جهش کنه توی اون یکی هم تاثیر میزاره
ولی به هر حال سکه ها داده بشه حباب منفی پیدا میکنه برای همین خروج سکه رو از کشور ممنوع کردن چون این اتفاق خواهد افتاد و با اینکار حداقل جلوی خروج رو از طرف مردم عادی میبندن ، مردم غیر عادی هم که خودشونن با اینکار میتونن دوسره بار بزنن.

بحث عرضه و تقاضا هم درسته و بحث شما هم که اگر طلا بریزند به اندازه کافی روی دلار تاثیر می گذاره هم درسته.

اما یک مورد می مونه اونم اینکه سکه جنس داخلی نیست و ارزشش به طلای توشه. طلا هم مثل دلاره هر جای دنیا که ببرید مثل پول نقد ازتون می پذیرندش (نه خورد ولی کلی). یکی طلا یکی دیگه هم الماس این خاصیت رو دارند.

اما این مورد که گفتید جلوی خارج کردنش رو گرفتند حرف غیر منطقی است. اولا اگه محموله به اندازه کافی بزرگ باشه از طریق قاچاق خارج می کنندش و از مجاری غیرقانونی. اگر هم کوچک باشه که کسی نمی تونه جلوش رو بگیره. شما سکه رو به شکل سکه نبینید. ضرب سکه هزینه ای نداره ولی طلاش ارزش داره. راحت توی یک کارگاه ریخته گری ابش می کنند تبدیل به شمش یا جواهر آلات می کنندش و به دلار تبدیل میشه.

من موندم اونجا که می گن ایران تقاضا داده پول نفتشو از هند به صورت طلا بگیره یعنی قابل نقد تر از واحد پول خود هند یا دلار می پذیرتش.

باز هم این دید من بود خوشحال میشم دوستان نمای خودشون رو بگن.

Gold as an investment - Wikipedia, the free encyclopedia

Gold coins are a common way of owning gold. Bullion coins are priced according to their fine weight, plus a small premium based on supply and demand (as opposed to numismatic gold coins which are priced mainly by supply and demand based on rarity and condition).

سکه طلا بر اساس طلایی که توش استفاده شده است و یک مبلغ کمی هم روش کشیده میشه بر اساس عرضه و تقاضا (بیشتر برای سکه های عطیقه و تارخ دار نه سکه ایران)

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
به نقل از mohenh :
بحث عرضه و تقاضا هم درسته و بحث شما هم که اگر طلا بریزند به اندازه کافی روی دلار تاثیر می گذاره هم درسته.

اما یک مورد می مونه اونم اینکه سکه جنس داخلی نیست و ارزشش به طلای توشه. طلا هم مثل دلاره هر جای دنیا که ببرید مثل پول نقد ازتون می پذیرندش (نه خورد ولی کلی). یکی طلا یکی دیگه هم الماس این خاصیت رو دارند.

اما این مورد که گفتید جلوی خارج کردنش رو گرفتند حرف غیر منطقی است. اولا اگه محموله به اندازه کافی بزرگ باشه از طریق قاچاق خارج می کنندش و از مجاری غیرقانونی. اگر هم کوچک باشه که کسی نمی تونه جلوش رو بگیره. شما سکه رو به شکل سکه نبینید. ضرب سکه هزینه ای نداره ولی طلاش ارزش داره. راحت توی یک کارگاه ریخته گری ابش می کنند تبدیل به شمش یا جواهر آلات می کنندش و به دلار تبدیل میشه.

من موندم اونجا که می گن ایران تقاضا داده پول نفتشو از هند به صورت طلا بگیره یعنی قابل نقد تر از واحد پول خود هند یا دلار می پذیرتش.

باز هم این دید من بود خوشحال میشم دوستان نمای خودشون رو بگن.

Gold as an investment - Wikipedia, the free encyclopedia

Gold coins are a common way of owning gold. Bullion coins are priced according to their fine weight, plus a small premium based on supply and demand (as opposed to numismatic gold coins which are priced mainly by supply and demand based on rarity and condition).

سکه طلا بر اساس طلایی که توش استفاده شده است و یک مبلغ کمی هم روش کشیده میشه بر اساس عرضه و تقاضا (بیشتر برای سکه های عطیقه و تارخ دار نه سکه ایران)

گفتم بعید نیست و این ممنوعیت خروج سکه رو هم برای محدود کردن این جریان گذاشتن
حالا از طرف دیگه فرض رو بر این میگیریم که حباب منفی سکه اونقدری بشه که قاچاق کردنش بصرفه خب با این اوصاف خودشون میان سکه هارو از بازار جمع میکنن زیر قیمت جهانی یه جای اینکه برن به قیمت جهانی از جای دیگه بخرن
مردم هم ترسی از پایین موندن قیمت ندارن برای همین اینقد. صبر میکنن تا قیمت به جایی برسه که میخوان بعد میفروشن برای همین این سکه هایی که دست مردمه به این راحتی از دستشون در نمیاد که اب بشه و قاچاق بشه

اتفاق دیگه ای که بعد از دادن سکه ها میتونه بیفته اینه که قیمت فروش سکه با قیمت جهانی یکی بمونه بدون حباب مثبت و منفی و حالا میان قیمت خرید رو صد تومن پایینتر تعیین میکنند

amirpcp30

Registered User
لایک‌ها
130
سلام
به نظرتون بعد از انتخابات قیمت سکه هم زیاد میشه؟ منظورم مثلا 2 هفته دیگس
ممنون

Prince Persia

Registered User
لایک‌ها
0
من که خودم هر طلا فروشیی رفتم از خریدن سکه امتناع میکرد....وای به حال روزی که مثل مور و ملخ سکه ریخته بشه تو بازار... قانون عرضه و تقاضا اینجا کاملا صادقه... به نظرم طلای بدون اجرت ساخت به شکل خام بخرید بهتر جواب میده

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دوستان فک می کنم بدونن من کارم ارز هست . ولی چیزی که از تحلیل بازار به دستم اومد اون بود که اول سکه رو پیش فروش 4 ماهه کردن . بعدش اومدن پیش فروش 6 ماهه کردن و حالا دارن پیش فروش 8 ماهه می کنن .
خیلی مراقب باشین عاغایان و توابع انگاری تو این زمینه همه کارشون روی حساب کتاب هست
4628.gif
من کارم اصلا سکه نیست و حتی 1 سکه هم نخریدم تا حالا ولی آنالیز بازار اینو میگه مضاف بر اینکه صد البته پیش فروش سکه راهی برای جمع آوری سرمایه های سرگردان هست که انگاری به خوبی اجرا شده و ثبات نسبی بازار ارز به همین دلیل هست . خلاصه برای 8 آینده تا الان که داره به این صورت پیش فروش میشه خیلی دقت کنید .
127fs4730978.gif

پ ن : سکه ها رو تحویل میدن شک نکنید از نظر من به خاطر همین فروش سکه به صورت پله ای 4 و 6 و 8 ماهه یعنی اینا دقیقا می دونن دارن چی ما می کنن . در صورت اشتباه شدن سکه در بازار که منظور سیستم بانکی هم همین بوده 100% حباب منفی ایجاد میشه مصه الان بازار ارز که خرید ارز در شرایط عادی نهایت 10 تومن پایین تر قیمت فروش بود ولی الان بین 70 تا 100 تومن هست

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
بهترین زمان برای خرید سکه کدوم ماهه بنظرتون؟اردیبهشت خرداد تیر؟با توجه به زمان تحویل سکه های پیش فروش شده دارم میگم.اگه نموداری هم برای قیمت سکه در ماههای مختلف مثلا برای 3 سال اخیر به تفکیک هر ماه داشته باشین خیلی خوبه.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اگه قیمت سکه رو ۸۰۰ در نظر بگیریم و بعد شروع بشه به دادن سکه ها در خوشبینانه ترین حالت سکه رو از مردم حدود ۶۵۰ میخرن یعنی اگه بخرن.
اینو گفتم که کسایی که روی فروش سکه هاشون به محض دادن سکه ها حسابایی کردن ذهنشون اماده شنیدن قیمتای این چنینی باشه.

amirpcp30

Registered User
لایک‌ها
130
سلام
به نظرتون خوبه که مثلا 10 تا سکه رو بفروشیم بریم با پولش 13 مثلا 13 تا پیش فروش کنیم؟ تا کی پیش فروش هست؟ کی بفروشیم بهتره؟ همین هفته یا هفته ی آینده؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
بانک مرکزی از زمانی که پیش فروش سکه رو هشت ماهه کرد تنها قصدش اماده کردن بازار برای پذیزش قطع پیش فروش بود ، الانم زمزمشو داره میکنه کسی هم میخواسته سکه پیش خرید کنه تا حالا کرده ،استقبال همون پیش فروش شش ماهش هم به شدت پایین بود چه برسه هشت ماهه ، در ضمن سکه نمیشه ۶۵۰ ، سکه رو میخرن ۶۵۰ !!! این قیمت رو هم نسبت به قیمت فعلی سکه میگم ، توی این دو ماه ممکنه قیمت فرق کنه

amirpcp30

Registered User
لایک‌ها
130
موندم این هفته این کار رو بکنم یا هفته ی آینده؟
نظر شما چیه؟

بالا