• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

nasle_bartar

Registered User
لایک‌ها
3
ممکنه تا هفته اینده پیش فروش قطع شه این موضوع یکبار سر من اومد رفتم پیش خرید کنم نزدیکهای ظهر پنجشنبه بود قیمت 4 ماهه هم فکر کنم 545 این دورو برا بود خلوت هم بود دست دست کردم با خودم گفتم بزار بمونه واسه شنبه خودمم یک کم خسته بودم رفتم کاش پام میشکستو نمیرفتم شنبه که اومدم دیدم خلوته از نگهبانی پرسیدم گفتن دیگه نمینویسن بعدا بیا نمیدومنم دوشنبه بود رفتم دیدم واویلا 4 ماهه شده 630 6 ماهه شده 599 گفتم لعنت بر من :weird:با هزاران اه و اندوه 6 ماهه ثبت نام کردم:(

Prince Persia

Registered User
لایک‌ها
0
بازهم خوبه که تونستی 6 ماهه ثبت نام کنی!! به ما که رسید آسمون تپید!!! شد 8 ماهه!! همون بهتر که شد 8 ماهه چون دیگه ایده طلای بی اجرت تو دهنم جرقه نمیزد :)

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
سلام
من تقریبا 180 تا ربع دارم
به نظرتون چکار کنم؟
نگهشون دارم با این شرایط سال آینده سود میکنم؟
کلا هر نظری داره بگه خداییش نمی دونم باید چکار کنم

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
من نمی دونم این دوستان جدید از کجا اومدن ولی به نظر من:

پیش خرید کار منطقی ای نیست. با توجه به حرف هایی که تا حالا زدند و همشون دروغ از آب در اومدن من خیلی شک و تردید دارم.

چناب موذنی عزیز

به نظر شما اقدام درستیه طلا های بانک مرکزی عرضه بشه به بازار؟

اینطوری یک تعداد سودجو با عرضه زیاد سکه نمی یان اینها رو قاچاق کنند کشورهای اطراف و سود به جیب بزنند. با توجه به اینکه بازار ارز در حال حاضر نشان داده که پشتوانه ارزی بانک مرکزی ضعیف است، بهترین راه برای انتقال دارایی ها به خارج از کشور تبدیل اون به سکه نیست اگه قیمتش پایین بیاد و عرضه زیاد باشه؟

من که شک دارم این اتفاق بیفته و نتیجه خوبی داشته باشه

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574
سلام
من تقریبا 180 تا ربع دارم
به نظرتون چکار کنم؟
نگهشون دارم با این شرایط سال آینده سود میکنم؟
کلا هر نظری داره بگه خداییش نمی دونم باید چکار کنم
از شمایی که از قدیمیهای اینجا هستین،طرح این سوالات بعیده!
الان که به طور مصنوعی با وجود روند افزایشی انس، قیمتها را پایین نگه داشتند و سکه حباب منفی رو می خواد تجربه کنه، بهترین موقع خریده نه فروش ........اگه پول لازمی تا 12 اسفند دوام بیار....بعد از انتخابات به احتمال زیاد تا اواخر اسفند قیمتها صعودی خواهد بود.
اردیبهشت هم اگه سکه ها تحویل نشه سکه می ره که دو میلیون رو لمس کنه و اگه تحویل هم بشه با این شرایطی که ایران داره زیرهشتصد هزار نمی اد.
لازمه زنده ماندن گرگها، رمیدن گوسفندان است
به هوش و پرسود باشیم

hossputer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
به نظرتون خوبه که مثلا 10 تا سکه رو بفروشیم بریم با پولش 13 مثلا 13 تا پیش فروش کنیم؟ تا کی پیش فروش هست؟ کی بفروشیم بهتره؟ همین هفته یا هفته ی آینده؟

الان وقته خریده از بازار آزاد . همینی که داری رو دو دستی بچسب . من 100 بار بتون گفتم سکه داره دو نرخی میشه . نرخ ازاد و نرخه دولتی . پس شما همین آزادو نگه دار .

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
میتونید بگید سکه نرخ دولتی چه معنی میده

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
الان وقته خریده از بازار آزاد . همینی که داری رو دو دستی بچسب . من 100 بار بتون گفتم سکه داره دو نرخی میشه . نرخ ازاد و نرخه دولتی . پس شما همین آزادو نگه دار .

شما اصلا منطقی پشت این حرفتون هست!؟

یعنی چی مثلا برای واردات سکه دولتی بدن؟ مگه سکه مصرفیه؟

این یکی دیگه از عجایبه. البته اینم بگم از این دولت که هیچی براش عجیب نیست ولی این یکی دیگه یکم پرته!

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
شمام خودتونو زدین به اون راه ها منظورش همون سکه بازار آزاد هستش دیگه .
شما اصلا منطقی پشت این حرفتون هست!؟

یعنی چی مثلا برای واردات سکه دولتی بدن؟ مگه سکه مصرفیه؟

این یکی دیگه از عجایبه. البته اینم بگم از این دولت که هیچی براش عجیب نیست ولی این یکی دیگه یکم پرته!

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
اختیار دارید تو یک سال گذشته هر کی به حرف های جناب بهمنی ریس بانک مرکزی ج.ا گوش کرده ضرر و هر کی عکس اونو انجام داده کلی سود کرده! (گذاشتم این خبرها به معنای تائید انها نیست)
بله...جناب انونی... من چند تا پست هم در حمایت از ایشون اینجا گذاشتم و البته تذکر اسپم هم گرفتم! فکر کنم جمع کردن این خبر ها تو این تاپیک مفیده و هر کی می تونه تحلیل خودشو داشته باشه... حداقل بهتر از غر زدنه... :blush:

اتفاقا اگه برداشت مناسبی از حرفاشون داشته باشی سود خوبی میکنی

تو 10 ماه گذشته هر بار که تو خبرها از عبارت مراقب باشن استفاده کرده 2 تا 3 روز بعد
یه حرکتی زدن قیمت ها سقوط کرده

اینو برا دفه بعد یادتون باشه

آره عزیزم. طلا فروش ها آخرش آبش می کنند ازش استفاده می کنند. الان سکه با این قیمت اونس طلا و ارز حبابی نداره یعنی قیمت جهانی شما دارید می گیریدش.
ممکنه هم تعدادی طلا فروش سودجویی کنند ولی کلا قیمتش نمی شکنه.

تنها موردی که می تونه بشکنش اینه که قیمت اونس یا قیمت دلار بیاد پایین.

هیچ طلا فروش احمقی سکه رو آب نمیکنه که هزینه ضرب و مالیاتش بره تو پاچش

خیلی راحت میره شمش میخره

پیش فروش 8 ماهه سکه باعث ورود تدریجی سکه به بازار میشه که ثبات بازار رو تا مدت ها تضمین میکنه

مگر اینکه اتفاقاتی بیفته

عمده هزینه دولت فعلا به ریاله پس قاچاق سکه زیاد براشون مهم نیس

طلا رو به قیمت بالا با هزینه ضرب و مالیات میندازن به مردم هزینه های خودشون رو در میارن

ازون ور طلا به قیمت بازار جهانی میخرن

برخلاف تصور همه سال آینده واردات طلا احتمالا سودش بیشتر از قاچاق طلا باشه

مخصوصا طلای ساخته شده

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
اتفاقا اگه برداشت مناسبی از حرفاشون داشته باشی سود خوبی میکنی

تو 10 ماه گذشته هر بار که تو خبرها از عبارت مراقب باشن استفاده کرده 2 تا 3 روز بعد
یه حرکتی زدن قیمت ها سقوط کرده

اینو برا دفه بعد یادتون باشه

هیچ طلا فروش احمقی سکه رو آب نمیکنه که هزینه ضرب و مالیاتش بره تو پاچش

خیلی راحت میره شمش میخره

پیش فروش 8 ماهه سکه باعث ورود تدریجی سکه به بازار میشه که ثبات بازار رو تا مدت ها تضمین میکنه

مگر اینکه اتفاقاتی بیفته

عمده هزینه دولت فعلا به ریاله پس قاچاق سکه زیاد براشون مهم نیس

طلا رو به قیمت بالا با هزینه ضرب و مالیات میندازن به مردم هزینه های خودشون رو در میارن

ازون ور طلا به قیمت بازار جهانی میخرن

برخلاف تصور همه سال آینده واردات طلا احتمالا سودش بیشتر از قاچاق طلا باشه

مخصوصا طلای ساخته شده

جناب علی خان عزیز

داریم می گیم اگر قیمت زیر قیمت فعلی بشه یعنی قیمتش زیر قیمت جهانی و شمش بشه اونوقت میرزه طرف آبش کنه. وقتی ۱۰٪ سود داشته باشه مطمئن باش راه قاچاق و آب کردنش رو هم پیدا می کنند.
برای دوستانی این رو گفتم که نگران کم شدن ارزش سکه به زیر قیمت جهانی اون فکر می کنند.

ببخشید ها ریال پشتوانه نمی خود؟ یعنی بانک های مرکزی روی هوا می تونند اسکناس چاپ کنند؟ این حرفتون خیلی غیرعلمی بود! حتما همین ریال (چاپ شده خودشون) رو برای واردات از چین هم میدن. اصلا اصل چاپ اسکناس یک حواله است که مردم با خودشون طلا اینور اونور نکنند!

طلا از کجا میاد؟ یا با قیمت جهانی خریده میشه (با دلار که فعلا کم دارند ازش) یا از خزانه و پشتوانه بانک مرکزی کسر میشه (که اون هم قیمت جهانی داره)

تنها در صورتی وارداتش میرزه که قیمت سکه در همین حد بمونه یا بالاتر بره! پس افتی در قیمتش نخواهیم داشت.

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
دبیرکل بانک مرکزی:
سكه بسته‌بندي شده تحويل مي‌دهيم

شرق: پيش‌فروش سكه و اينكه اصولا اين سكه‌ها به موقع به دست صاحبانش خواهد رسيد يا نه فعلا به موضوع داغ بازار تبديل شده. فعالان بازار مي‌گويند بانك مركزي نمي‌تواند اين همه سكه پيش‌فروش شده را در موعد سررسيد به خريداران تحويل دهد، آنها افزايش متناوب زمان تحويل را هم دليل محكمي بر ادعاي خود مي‌دانند اما بانك مركزي از اساس اين شايبه را رد مي‌كند. رييس‌كل بانك مركزي ديروز باز هم بر تحويل به موقع سكه‌هاي پيش‌فروش شده بانك مركزي تاكيد كرد و گفت: بانك مركزي ذخاير كافي براي ضرب سكه دارد. محمود بهمني با اشاره به ذخاير طلاي بانك مركزي گفت: هيچ‌يك از شايعاتي كه در مورد عدم تحويل سكه‌هاي پيش‌فروش شده با مدت زمان چهار و شش‌ماهه مطرح مي‌شود، صحت ندارد. وي با تاكيد بر اينكه بانك مركزي به ميزان كافي سكه ضرب كرده است و مي‌تواند سكه‌هاي پيش‌فروش شده را به مشتريان ارايه كند، افزود: در حال حاضر ظرفيت توليد سكه با زمان تحويل چهار و شش‌ماهه به حداكثر رسيده است. همزمان ديروز دبيركل بانك مركزي هم با بيان اينكه در حال حاضر فقط سكه يك گرمي توسط اين بانك بسته‌بندي مي‌شود، افزود: از شهريور ماه سال آينده تمامي سكه‌هاي بانكي به صورت بسته‌بندي عرضه خواهد شد. محمود احمدي افزود: براساس برنامه‌ريزي بانك مركزي از زمان مهلت اعلام شده، سكه‌هاي ربع، نيم و تمام بهار آزادي نيز با بسته‌بندي در بازار عرضه مي‌شود. دبيركل بانك مركزي همچنين گفت: افرادي كه در طرح اول (با قيمت 546 هزار تومان) خريد از بانك مركزي سكه پيش خريد كرده‌اند، سكه‌ها را بدون بسته‌بندي دريافت خواهند كرد اما تلاش مي‌شود سكه‌هاي پيش‌فروش شده در مرحله بعدي به صورت بسته‌بندي ارايه شود. وي اظهار داشت: بسته‌بندي سكه‌ها اين اطمينان را به مردم مي‌دهد كه سكه‌ها با عيار مناسب و صحيح عرضه مي‌شود.

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
دبیرکل بانک مرکزی:
سكه بسته‌بندي شده تحويل مي‌دهيم

شرق: پيش‌فروش سكه و اينكه اصولا اين سكه‌ها به موقع به دست صاحبانش خواهد رسيد يا نه فعلا به موضوع داغ بازار تبديل شده. فعالان بازار مي‌گويند بانك مركزي نمي‌تواند اين همه سكه پيش‌فروش شده را در موعد سررسيد به خريداران تحويل دهد، آنها افزايش متناوب زمان تحويل را هم دليل محكمي بر ادعاي خود مي‌دانند اما بانك مركزي از اساس اين شايبه را رد مي‌كند. رييس‌كل بانك مركزي ديروز باز هم بر تحويل به موقع سكه‌هاي پيش‌فروش شده بانك مركزي تاكيد كرد و گفت: بانك مركزي ذخاير كافي براي ضرب سكه دارد. محمود بهمني با اشاره به ذخاير طلاي بانك مركزي گفت: هيچ‌يك از شايعاتي كه در مورد عدم تحويل سكه‌هاي پيش‌فروش شده با مدت زمان چهار و شش‌ماهه مطرح مي‌شود، صحت ندارد. وي با تاكيد بر اينكه بانك مركزي به ميزان كافي سكه ضرب كرده است و مي‌تواند سكه‌هاي پيش‌فروش شده را به مشتريان ارايه كند، افزود: در حال حاضر ظرفيت توليد سكه با زمان تحويل چهار و شش‌ماهه به حداكثر رسيده است. همزمان ديروز دبيركل بانك مركزي هم با بيان اينكه در حال حاضر فقط سكه يك گرمي توسط اين بانك بسته‌بندي مي‌شود، افزود: از شهريور ماه سال آينده تمامي سكه‌هاي بانكي به صورت بسته‌بندي عرضه خواهد شد. محمود احمدي افزود: براساس برنامه‌ريزي بانك مركزي از زمان مهلت اعلام شده، سكه‌هاي ربع، نيم و تمام بهار آزادي نيز با بسته‌بندي در بازار عرضه مي‌شود. دبيركل بانك مركزي همچنين گفت: افرادي كه در طرح اول (با قيمت 546 هزار تومان) خريد از بانك مركزي سكه پيش خريد كرده‌اند، سكه‌ها را بدون بسته‌بندي دريافت خواهند كرد اما تلاش مي‌شود سكه‌هاي پيش‌فروش شده در مرحله بعدي به صورت بسته‌بندي ارايه شود. وي اظهار داشت: بسته‌بندي سكه‌ها اين اطمينان را به مردم مي‌دهد كه سكه‌ها با عيار مناسب و صحيح عرضه مي‌شود.

فکر کنم آقای بهمنی در مورد ارز هم همین رو می گفت. دقیقا یادمه گفت ما هر چی بازار می خواد ارز تامین می کنیم.
داستان بسته بندی هم فکر کنم برای اینه که می خوان شماره سریال روش بگذارند رد گیری بهتری بشن سکه ها!

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
وضع اقتصاد دنیا مسلما بدتر از اینی که هست خواهد شد........ تنها چیزی که در دنیا ارزشش بالا میره همین طلاست!

اگر ایران فروش نفت بقیه کشورهای اروپایی روتحریم کنه منتظر اونس 2000 دلاری باشید....

نفت که شد 123 دلار Energy & Oil Prices: Natural Gas, Electricity and Oil - Bloomberg

طبق مقاله وال استریت ژورنال قیمت فعلی در 9 ماه گذشته 20 سابقه بوده و دلیلش هم قطع 60 هزار بشکه صادرات نفت به انگلیس خبیث و فرانسه بوده:
OIL FUTURES: Crude Benchmarks Settle At 9-Month Highs On Iran - WSJ.com

البته در کل ایران بین 600 تا 700 هزار بشکه نفت روزانه به اروپا میفرستاد که اگر همش قطع بشه، نفت هم حداقل روی 150 دلار می رود
نوبتی هم که باشد نوبت وجود عربستان به بازی است........منتظریم

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
كاش خدا يه عقلي به بعضيا ميداد و يه پولي به ما !
براي بيان مقصود لازم نيست چندين صفحه تحليل بذارم ... همين جمله گمونم كافيه .
شب خوش

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
وضع اقتصاد دنیا مسلما بدتر از اینی که هست خواهد شد........ تنها چیزی که در دنیا ارزشش بالا میره همین طلاست!

اگر ایران فروش نفت بقیه کشورهای اروپایی روتحریم کنه منتظر اونس 2000 دلاری باشید....

نفت که شد 123 دلار Energy & Oil Prices: Natural Gas, Electricity and Oil - Bloomberg

طبق مقاله وال استریت ژورنال قیمت فعلی در 9 ماه گذشته 20 سابقه بوده و دلیلش هم قطع 60 هزار بشکه صادرات نفت به انگلیس خبیث و فرانسه بوده:
OIL FUTURES: Crude Benchmarks Settle At 9-Month Highs On Iran - WSJ.com

البته در کل ایران بین 600 تا 700 هزار بشکه نفت روزانه به اروپا میفرستاد که اگر همش قطع بشه، نفت هم حداقل روی 150 دلار می رود
نوبتی هم که باشد نوبت وجود عربستان به بازی است........منتظریم

سلام آقا مهدی گل

لطفا مغلطه نفرمایید در ترجمه ها هم دقت کنید.

مقالی ای که از wsj زدید برای من جالب بود که قطع شدن نفت به انگلیس (که خودش صادر کننده نفت هستش) رو ذکر کرده باشه. اما رفتم بخونمش گفته که شما باید عضوش بشید. لطفا شما پول دادید برای اشتراکش متنش رو بفرستید ما هم بخونیم.

--UN nuclear official says Iran talks at an impasse

--Iran supreme leader vows to continue nuclear power program

--Market pricing in potential for conflict, analysts say

(Adds API data.)

NEW YORK (Dow Jones)--U.S. and European benchmark oil prices rose to fresh nine-month highs Wednesday amid rising tensions over what the West says is Iran's efforts to build a nuclear weapon.

The chief United Nations nuclear inspector investigating Iran's alleged atomic weapons drive said Wednesday negotiations have reached an impasse following a high-stakes, two-day visit to the Islamic republic.

Despite requests, "we could not get access" to Iran's military site in ...

این متنی بود که بدون عضویت گفته.

در این متن گفته که قیمت نفت بخاطر احتمال وقوع جنگ با ایران رفته بالا نه به خاطر قطع نفت. گفته که **** ایران گفته که ما روی کار هسته ای تاکید داریم و بر اون اسرار داریم و این خود موجبات جنگ رو ایجاد کرده. ناظران سازمان ملل هم دسترسی به تاسیسات اتمی ایران بهشون داده نشده برای همین خطر بیش از پیشه.

جدا انگار صدای درگیری میاد (طبق مقاله ای که مهدی جان فرستادند).

والا همه فکر می کنند قیمت نفت بره بالا به نفع ماست در حالیکه اینطور نیست و کشورهای دیگه مثل اعراب سودش رو می برند و روسیه!

ایشالا درست میشه!

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
سلام آقا مهدی گل

لطفا مغلطه نفرمایید در ترجمه ها هم دقت کنید.

مقالی ای که از wsj زدید برای من جالب بود که قطع شدن نفت به انگلیس (که خودش صادر کننده نفت هستش) رو ذکر کرده باشه. اما رفتم بخونمش گفته که شما باید عضوش بشید. لطفا شما پول دادید برای اشتراکش متنش رو بفرستید ما هم بخونیم.

این متنی بود که بدون عضویت گفته.

در این متن گفته که قیمت نفت بخاطر احتمال وقوع جنگ با ایران رفته بالا نه به خاطر قطع نفت. گفته که **** ایران گفته که ما روی کار هسته ای تاکید داریم و بر اون اسرار داریم و این خود موجبات جنگ رو ایجاد کرده. ناظران سازمان ملل هم دسترسی به تاسیسات اتمی ایران بهشون داده نشده برای همین خطر بیش از پیشه.

جدا انگار صدای درگیری میاد (طبق مقاله ای که مهدی جان فرستادند).

والا همه فکر می کنند قیمت نفت بره بالا به نفع ماست در حالیکه اینطور نیست و کشورهای دیگه مثل اعراب سودش رو می برند و روسیه!

ایشالا درست میشه!
سلام

احتمال جنگ با ایران که سالهاست مطرحه!!!
خوب اون وظیفش اینه که بگه احتمال جنگ عامل است و هیچوقت نمیان بگن ایران ما رو تحریم کرد به این روز افتادیم(من نگفتم ترجمه خبر اینه)
همین که اینا عامل رو ایران میدونن برای ما کافیه...

اما چیزی که کاملا واضح است، تنها اتفاق جدیدی که در هفته اخیر افتاده تحریم اروپا توسط ایران است و سخنرانی ***** که مال 2 هفته پیشه!!!
طی روزهای اخیرنفت از 118 دلار کاملا سیر صعودی داشته رفته روی 123 و با تحریم بقیه کشورها هم بالا رفتن قیمت نفت قطعیست.....

باز اون موقع هم اینا میان میگن به دلیل احتمال حمله به ایران .............. :D

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
بسي جالب است كه كشوري نظير انگليس و فرانسه با سالهاي سال تمرين مدرنيته و تجربه اقتصادي بيان و بخاطر قطع يه چند ده هزار بشكه
نفت اونم از مسير ايران ! به خاك مذلت بشينن .
جمله ي بالا اقتباسي بود آزاد از ذهنيات آشفته ي افراد عاغاپرستي نظير اين مهدي عزيز .
ما كه عاغا و سرور خودمون هستيم و عقل و جان و پولمون رو نميديم دست اعرابي در لباس ايراني ( گرگ در لباس گوسفند ) و كسانيكه
زبان پارسي رو بخاطر نداشتن حرف ( پ ) اومدن و ميگن فارسي !
افتخار سينه چاكي اين حضرات و نايبان غيبي بماند براي آقايان مهدي 2021 و اهل بيت ايشان .
خوش باشيد

بالا