• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
ها

الان 412 صفحه بود شد 409 تا

یعنی 3 صفحه اراجیف بود ؟!! :lol:

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
بیچاره آقا محسنو هی میندازین تو زحمت حداقل از عکش بترسین

mohammad_84

Registered User
لایک‌ها
192
بررسي نوسانات قيمت سكه در سي سال گذشته (1)

قيمت سكه در سال 60 - - - - 3500

قيمت سكه در سال 65 - - - - 6500 - - - - - - - متوسط افزايش قيمت در دوره 5 ساله 2 / 13 درصد

قيمت سكه در سال 70 - - - - 12500 - - - - - - متوسط افزايش قيمت در دوره 5 ساله 14 درصد

قيمت سكه در سال 75 - - - - 41300 - - - - - - متوسط افزايش قيمت در دوره 5 ساله 27 درصد

قيمت سكه در سال 80 - - - - 61000 - - - - - - متوسط افزايش قيمت در دوره 5 ساله 1 / 8 درصد

قيمت سكه در سال 85 - - - - 148000 - - - - - متوسط افزايش قيمت در دوره 5 ساله 4 / 19 درصد

ادامه در پست هاي بعدي...

اطلاعات بسیار جالبی بود ممنون از این دوستمان

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
می دونستم پاک می‌شه دیشب اینهمه تایپ نمی کردم... چه بکش بکشی بود! :medieval: همه شمشیر رو از رو بسته بودن :lol:

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
بررسي نوسانات قيمت سكه در سي سال گذشته (1)

قيمت سكه در سال 60 - - - - 3500

قيمت سكه در سال 65 - - - - 6500 - - - - - - - متوسط افزايش قيمت در دوره 5 ساله 2 / 13 درصد

قيمت سكه در سال 70 - - - - 12500 - - - - - - متوسط افزايش قيمت در دوره 5 ساله 14 درصد

قيمت سكه در سال 75 - - - - 41300 - - - - - - متوسط افزايش قيمت در دوره 5 ساله 27 درصد

قيمت سكه در سال 80 - - - - 61000 - - - - - - متوسط افزايش قيمت در دوره 5 ساله 1 / 8 درصد

قيمت سكه در سال 85 - - - - 148000 - - - - - متوسط افزايش قيمت در دوره 5 ساله 4 / 19 درصد

ادامه در پست هاي بعدي...

دوستان دلایلشون رو بگن تا نتیجه گیری بشه
از دلایل افزایش بسیار زیاد طلا رو در این 5 سال
1- افزایش اونس جهانی - حالا یکی از دوستان زحمتشو بکشه درصد افزایش اونس رو هم بیاره مشخص میشه که این افزایش 5 ساله چند درصدش جهانی و به دلیل رکود اقتصاد دنیا رخ داده
2- تشدید تحریم ها علیه ایران و در نتیجه کند شدن روند رشد اقتصادی
3- عدم رعایت انضباط گردش مالی دولت پس از روی کار آمدن دولت جدید
4- اختلاس های بانکی
5- اجرای یارانه ها از طریق اجرای خصوصی سازی بخش دولتی ( البته اسما خصوصی شدن ولی همشون دولتین )
6- حذف سازمان مدیریت و برنامه ریزی
7- دخالت بیشتر دولت در کار بانک مرکزی ( نوربخش کجا اینا کجا )
8- دولتی بودن مرکز آمار ایران برخلاف کشورهای در حال توسعه ( دولت از شروع کارش یکی از بزرگترین اهدافش ، ساختن آمارهای تقلبی بودی - آمارسازی به جای آمار گیری )
9- ........

Prince Persia

Registered User
لایک‌ها
0
به نظرم ادامه تحریمها و در نتیجه افزایش قیمت سکه و طلا در دراز مدت اتفاق میافته:( متاسفانه قیمتا اون ور سال بیستر میشه من زیاد خوشبین نیستم

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
یه نکته تازه یادم اومد
دوستانی که میگن ذخایر بانک مرکزی 500 تن هست . به این نکته توجه کنند ایران معادن طلای زیادی داره.
یک نمونه اش معدن زره شوران توی آذربایجان غربی هست که دارن مثل ..... ازش طلا میکشن بیرون.بنده اهل اون طرفا هستم

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
یه نکته تازه یادم اومد
دوستانی که میگن ذخایر بانک مرکزی 500 تن هست . به این نکته توجه کنند ایران معادن طلای زیادی داره.
یک نمونه اش معدن زره شوران توی آذربایجان غربی هست که دارن مثل ..... ازش طلا میکشن بیرون.بنده اهل اون طرفا هستم

خیلی استخراج طلای بالایی ایران نداره..... رسمی هم که ادعایی نکردن خودشون

ولی من نمی دونم چرا برخی انقدر روی طلا شک و شبهه ایجاد میکنن......... بابا مگه خودتون نمی گفتید هند به ما در برابر نفت طلا میداد مدتی؟؟؟
الان که بحث ذخایر ایران میرسه یهو میگن ایران ذخیره نداره.....
اون موقع میخواستن بدبختی رو نشون بدن یه ادعایی میکردن.حالا میخوان باز بدبختی رو نشون بدن همون ادعا رو رد میکنن!!!

خوب اصلا بر فرض حرف شما درست و بانک مرکزی هیچی طلا نداره
میرن طلا به قیمت جهانی میخرن و میان داخل میفروشن.اینم روش یه اگر و اما بیارید :D

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
خیلی استخراج طلای بالایی ایران نداره..... رسمی هم که ادعایی نکردن خودشون

ولی من نمی دونم چرا برخی انقدر روی طلا شک و شبهه ایجاد میکنن......... بابا مگه خودتون نمی گفتید هند به ما در برابر نفت طلا میداد مدتی؟؟؟
الان که بحث ذخایر ایران میرسه یهو میگن ایران ذخیره نداره.....
اون موقع میخواستن بدبختی رو نشون بدن یه ادعایی میکردن.حالا میخوان باز بدبختی رو نشون بدن همون ادعا رو رد میکنن!!!

خوب اصلا بر فرض حرف شما درست و بانک مرکزی هیچی طلا نداره
میرن طلا به قیمت جهانی میخرن و میان داخل میفروشن.اینم روش یه اگر و اما بیارید :D
ببینید من نمی خوام از چیزی دفاع کنم.
فقط آخه بعضی از دوستان یه جور حرف میزدن انگار این 500 تن طلا تموم بشه دیگه طلا واقعا طلا میشه !

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
به نظرم ادامه تحریمها و در نتیجه افزایش قیمت سکه و طلا در دراز مدت اتفاق میافته
sadsmiley.gif
متاسفانه قیمتا اون ور سال بیستر میشه من زیاد خوشبین نیستم​

اتفاقا یکی تو همین سایت ارانیکو گفته بود که ایشالا بعداز عید با اومدن سکه های پیش فروش قیمت از 1 میلیون بیشتر نمیشه یعنی خودشون دارن اقرار میکنن که تا 1 میره بالا

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
لطفا یکی بگه سکه 8 ماهه خوبه بگیریم یا نه؟

شمشو کسی اطلاعی نداره چجوریه؟

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
دوستان!:دی
من یه مدتی هست تاپیک های ارز و سکه رو دنبال میکنم ، تو حالت کلی برای یه سرمایه گذاری کوتاه مدت (7-8) ماهه ، سکه(طلا) مناسب تره یا ارز؟ با توجه به احتمال بالا رفتن اونس/تحویل سکه های پیش فروش شده اونور سال و ...

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
دوستان!:دی
من یه مدتی هست تاپیک های ارز و سکه رو دنبال میکنم ، تو حالت کلی برای یه سرمایه گذاری کوتاه مدت (7-8) ماهه ، سکه(طلا) مناسب تره یا ارز؟ با توجه به احتمال بالا رفتن اونس/تحویل سکه های پیش فروش شده اونور سال و ...

سکه بهتره

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
بررسي نوسانات قيمت سكه در سي سال گذشته (2)

بررسي قيمت پنج سال قبل

قيمت سكه در 5 اسفند 1385 ------ 155000

قيمت سكه در 4 اسفند 1390 ------ 790000 ---------- درصد افزايش قيمت متوسط سالانه 5/ 38 درصد

البته قيمت سكه 86 ديروز 820000 تومان بوده اما با توجه به اينكه قيمت سكه با سال 85 مقايسه شده است قيمت سكه 85 كه 790000 تومان بوده در نظر گرفته شده است

بررسي نوسانات قيمت اونس طلا در 5 سال گذشته

قيمت اونس در 5 اسفند 1385 ------ 675 دلار
قيمت اونس در 5 اسفند 1390 ------- 1780

درصد افزايش قيمت اونس در 5 سال - - - - - 163 درصد
متوسط سالانه افزايش قيمت اونس - - - - 3 / 21 درصد

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
بعضیا همچین میگن هند به ایران طلا میده انگار از چشم و ابروی آقایون خوشش اومده و همینطوری طلا میده. پول نفتی رو که قبلا بصورت دلار پرداخت میشد و تا سنت آخرش هم هزینه میشد، فرضا اگر الان بصورت طلا بدن این میشه ذخیره؟ هزینه ها سرجاش هست، بیشتر هم شده.
تازه فرضا هم بدن و ما هم طلا رو برای واردات ندیم، بانک مرکزی میخواد سکه بده دست مردم ایران اینقدر بازی درمیاره، فکر میکنید هند امروز نفت و میگیره و فردا طلا رو بار کامیون میکنه و میفرسته ایران؟! همون بازی رو که بانک مرکزی درمیاره، هند بدترش رو سر ایران درمیاره.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
بعضیا همچین میگن هند به ایران طلا میده انگار از چشم و ابروی آقایون خوشش اومده و همینطوری طلا میده. پول نفتی رو که قبلا بصورت دلار پرداخت میشد و تا سنت آخرش هم هزینه میشد، فرضا اگر الان بصورت طلا بدن این میشه ذخیره؟ هزینه ها سرجاش هست، بیشتر هم شده.
تازه فرضا هم بدن و ما هم طلا رو برای واردات ندیم، بانک مرکزی میخواد سکه بده دست مردم ایران اینقدر بازی درمیاره، فکر میکنید هند امروز نفت و میگیره و فردا طلا رو بار کامیون میکنه و میفرسته ایران؟! همون بازی رو که بانک مرکزی درمیاره، هند بدترش رو سر ایران درمیاره.
درسته.
این قضیه معلوم نیست چطوری تموم میشه @
با جنگ ، با.... !

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
هر کی میخواد سود کنه الان سکه بخره اواخر تیر بفروشه چون قیمت جهانی طلا هم اواخر خرداد میه بالا
حالا میگی نه نیگا کن

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
بچه ها با توجه به نزدیک شدن به موعد تحویل سکه های بانکی کلا خرید و فروش سکه برای حفظ سرمایه مناسبه هنوز؟وقتی دست همه سکه هس و فروشنده طلا فروشا بزخری نمیکنن؟!!

بالا