• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
باز دوباره مقام های امنیتی آمریکا گفتند ایران تصمیم به ساخت سلاح هسته ای نگرفته... باز خدا رو شکر چند کله پوک صهیونیست اینا رو اداره نمیکنند.با این وجود قدرت مانور آمریکا روی مساله جنگ پایین میاد اسراییل هم عددی نیست...حالا میمونه فقط قدرت تحریم های اروپا مگر بتونه قیمت طلا رو دوباره جهشی افزایش بده یا یک اتفاق غیر منتظره قیمت رو افزایش ناگهانی بده...

تصمیم که همه می دونند در حال حاضر هیچ نوع تصمیمی نداره. بحث اینه که داره آزمایشهایی می کنه که این قابلیت رو به ایران می ده که هر وقت تصمیم گرفت انجام بده. حرف جدیدی نیست!

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
یک کارشناس معاملات آتی خبر داد

دلایل خروج نقدینگی از بازار سکه/ منتظر کاهش قیمت سکه باشید
چکیده: یک کارشناس معاملات آتی دلایل کاهش رونق و حجم معاملات آتی سکه را بیان کرد و گفت:‌ افزایش نرخ سود بانکی دشمن طلا است و قیمت آن را در دراز مدت صددرصد کاهش خواهد یافت.

فرزان سهرابی در خصوص عدم رونق معاملات آتی در چند روز اخیر اظهار داشت:‌ یکی از مسائلی که معاملات آتی سکه را در بورس با کاهش رونق ربه‌رو کرده ورود ماه های فرد به نماد معاملاتی است که نه در ایران و نه هیچ جای دنیا سابقه نداشته است.

وی با اشاره به عدم استقبال از دو نماد جدید فروردین و خرداد ماه گفت: پول‌ها در حال خارج شدن از بازار سکه است و در این بازار پول کم شده است. همچنین باید بگویم افزایش نرخ سود بانکی دشمن قیمت طلا است و در دراز مدت قیمت این کالای گران بها را صددرصد کاهش می‌دهد.

این کارشناس معاملات آتی خاطر نشان کرد:‌ در همه دنیا وقتی نرخ سود بانکی افزایش یابد قیمت طلا افت می‌کند و در ایران نیز باید منتظر ماهش قیمت سکه باشیم زیرا بازار به دنبال یک اصلاح فصلی است.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
یعنی میدونه اگه این حجم سکه رو بیرون بده ممکنه بازار قفل بشه واسه همین از الان اعلام میکنه که خودمون مشتری هستیم برای سکه هاتون یعنی ممکنه در ایام تحویل سکه بانک از هر کی که دوست داشه باشه سکه هاشو میخره.پس اگه اینطوری باشه قیمت سکه موقع تحویل حباب منفی نخواهد داشت.
یعنی سکه نده !؟ بجاش پولشون رو برگدونه؟

این کار رو می تونه بکنه؟

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
کارشناس ارشد بودجه ریزی:
بودجه 91 انقباضي نيست/کسری بودجه از ابتداي سال تا پايان سال 100 هزار ميليارد ريال منفي‌تر مي‌شود
بودجه آمد اما بدون هدفمندي. بسياري از كارشناسان عنوان كردند كه هدفمندي خارج از بودجه شفافيت بودجه را كاهش مي‌دهد
حال چيزي در بودجه 91 خيلي پر رنگ‌تر ديده مي‌شود همين موضوع است. يعني اجازه‌هايي كه دولت در بودجه قصد گرفتن آن را دارد درست در همين راستا قدم بر‌ مي‌دارد. اين به تنهايي يك موضوع خطرناك است. به همين دليل است كه بايد ديد مجلس با اين موضوع چگونه برخورد مي‌كند و براي اجازه‌هايي كه صادر مي‌كند چطور راه كنترلي مي‌گذارد
رقم واقعی بودجه عمومی 1841 هزار میلیارد ریال است. اگر اعداد و ارقام ذکر نشده در بودجه محاسبه شود، بودجه دولت با رشد 400، 500 هزار میلیارد ریالی مواجه می‌شود.
دولت بايد طي برنامه پنجم از اتكا به نفت مي‌كاست و در ضمن بيش از درآمدهايش نيز خرج نمي‌كرد. اما مي‌بينيم كه دولت در همين لايحه بودجه 91 چيزي حدود 300 هزار ميليارد ريال كسري تراز ديده مي‌شود. يعني كه دولت بيش از درآمدهايش هزينه پيش بيني كردهاست. البته اگر به ارقام بودجه درست نگاه كنيم با توجه به شرايط موجود، تا پايان سال اين كسري تراز به حداقل 400 هزار ميليارد ريال مي‌رسد. يعني تراز بودجه از ابتداي سال تا پايان سال 100 هزار ميليارد ريال منفي‌تر مي‌شود. اين مهمترين و اصلي‌ترين اشكال بودجه 91 است. از نظر من به عنوان كارشناس عمل كردن طبق سياست‌هاي تعيين شده در سند چشم انداز به خصوص در بخش بودجه مهمترين ركن در نظم بخشيدن و انضباط مالي در دولت است كه متاسفانه بودجه سال 91 فاقد اين مزيت‌هاست.

بودجه امسال هم نوعي وابسته به نفت است. اگر نگوييم بيش از سال‌هاي گذشته اما كمتر هم نيست. اگر حدودي بخواهيم بگوييم به نظر مي‌رسد مقدار اين وابستگي چيزي در حدود 70 تا 75 درصد است.

در مورد نيامدن بودجه هدفمندي يارانه‌ها در بودجه هم بايد بگويم كه نيامدن ارقام هدفمندي در بودجه دلايل مختلفي دارد. ممكن است دولت اعداد و ارقام درآمد و هزينه هدفمندي را هنوز محاسبه نكرده باشد يا هر دليل ديگري. اما آنچه كه به نظر مي‌رسد دليل اصلي نيامدن ارقام هدفمندي در بودجه براي اين است كه حجم بودجه كاهش پيدا كند و به نظر برسد كه يك بودجه انقباضي است:blink:.

حالا این تحلیل رو بگیر و سال آینده همین امروز رو نگاه کن که تورم 30 -40 درصدی امروز کاهش نیافته هیچ بیشتر هم خواهد شد. و این سودهای بانکی در مقابل تورم ایجادشده بی ارزش خواهند شد. این فضای امیدواری که فعلا راه افتاده متاسفانه مقطعی و ناشی از جو انتخاباتی هستش . سال دیگه همین آش و همین کاسه هستش .

mmforouzan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر چه بخريد خوب است ولي سكه دلار طلاي 18 از بقيه بهترند ولي كاملا توصيه ميشه كه قبل از 12 اسفند بخريد. اگه الان وقت انتخابات نبود سكه با اين اونس ودلار حدود 1940 تومن تو بازار مي رفت بالاي 900000 پس اينم بعيد نيس بعد از 12 اسفند يوواش يواش تا شب عيد به 1 ميليون برسه

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
دوستانی که سکه و آبشده را دنبال می کنند به طور مداوم با رشد اونس افزایش قیمت آبشده و درجا زدن یا کاهش قیمت سکه را می بیینند
دلیل این امر همانطور که دوستان بیان کردند نبود نقدینگی در بخش سکه و وجود حباب کم سکه است(شرط نقد شوندگی عدم وجود حباب حتی مالیات است) سکه های تحویلی تاثیرش را در بدون حباب کردن سکه با ضرب و مالیات گذاشته است
اما شما و قتی سکه خریدید صاحب طلای ان هستید و با توجه به ارزش معاملاتی سکه که بالاتر از طلای موجود در ان است (در حال حاضر 785 هزار تومان طلا دارد) قادر به استفاده دیگری از ان نیستید مگر گران شود یا حفظ سرمایه ولی ابشده در چرخه تولید مصنوعات وارد می شود یعنی علاوه بر حفظ وزن طلایی سود این گونه هم دارد لذا سرمایه ها بیشتر به سمت ابشده با توجه به شب عید رفته و دارای رشد قیمتی و نقد شوندگی بالاتری نسبت به سکه است

nazanin302

Registered User
لایک‌ها
37
به ترتیب پیش فروش میکنن که تو بازار سکه وجود داشته باشه یعنی 4 ماهه بعد 6 ماهه بعد 8 بعد 10 ماهه و بعد 12 ماهه و شاید دیگه پیش فروش نکنه شاید هم همینجور با ضریب 2 ماه اینکارو بکنه

اینجوری سکه بیرون دادن و تزریق 2 ماهه، باز هم خیلی با قدیما فاصله داره. سالهای پیش تا قبل از اینکه مردم برن توی کار سکه، بانک سپه هر روز به مقدار نامحدود سکه می قروخت. من یادمه آذر ماه پارسال رفتم بانک سپه و 100 تا سکه تمام یکجا خریدم به قیمت 337.000 تومان و قیمت بازار بود 340.000 تومان. خیلی جالب بود برام که از مسوول بانک که پرسیدم چرا شما 3.000 تومان ارزون تر می دین از بازار گفت به خاطر اینکه سکه های ما Pack نداره و باز هستند و بازار 3.000 بابت Pack می گیره و من خیلی دنبال این بودم که یه آشنا پیدا کنم که سکه هایی که از بانک خریدم برام pack کنه (چقدر بی تجربه و ساده بودیم اون روزها). اما حالا ماشاء ا... حتی بچه های کوچیک هم توی کار سکه و طلان. :D

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
جوسازی ه به نظر من

این قسمتش جالبه:

وی همچنین از صادرکندگان خواست چنانچه پول وسپرده ای در خارج از کشور دارند دولت را نسبت به آن مطلع کنند و آن را در خدمت ساختن وآبادانی و بهبود اوضاع صادرات کشور قرار دهند.
معاون اول رییس جمهور تاکید کرد : دولت راضی نیست که حتی ذره ای به صادرکنندگان ضرر و خدشه ای وارد شود و فقط خواستار آن است که صادرکنندگان سرمایه های خود را در جهت ساختن وآبادانی کشور قراردهند.

صادرکننده بیاد به دولت بگه من سپرده فلان مبلغی دارم خارج از کشور!:دی

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
جوسازی ه به نظر من

این قسمتش جالبه:

وی همچنین از صادرکندگان خواست چنانچه پول وسپرده ای در خارج از کشور دارند دولت را نسبت به آن مطلع کنند و آن را در خدمت ساختن وآبادانی و بهبود اوضاع صادرات کشور قرار دهند.
معاون اول رییس جمهور تاکید کرد : دولت راضی نیست که حتی ذره ای به صادرکنندگان ضرر و خدشه ای وارد شود و فقط خواستار آن است که صادرکنندگان سرمایه های خود را در جهت ساختن وآبادانی کشور قراردهند.

صادرکننده بیاد به دولت بگه من سپرده فلان مبلغی دارم خارج از کشور!:دی
معنیش اینه که ارز بخرید یک هو اینها همه چی رو ریالی می کنند حتی ثبت سفارش ها رو و همه چی رو دولت (مثل کمونیست ها) وارد می کنه بعد بازرگان ها می تونند از اون بخرند.

دیگه اجناس متفرقه هم پیدا نمیشه!

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
میگم شما کوتاه مدت رو 7 - 8 ما در نظر میگیری بعد بلند مدت چقد میشه ؟!!!

همه میگن همه چی گرون میشه - حالا رو چه حسابی میگن گرون میشه خداداند

اونور سال سکه های پیش فروش وارد بازار بشه بازار سکه تا مدتی میخابه

طلای خام هم قیمتش با اونس بالا پایین میشه و دلار - اونس تا پایان 2012 پیش بینی کردن میرسه 2000

یعنی تا حدود 10 ماه دیگه

از طرفی با گرم شدن هوا قیمت نفت پایین میاد و در کنارش تاثیرش روی طلا هست

دلارم که دوستان میگن اونور سال گرون میشه

ولی به نظر من تغییر چندانی نمیکنه

دولت دسترسی به دلار داره - اگه نداش به این راحتی قراردادش رو با انگلیس و فرانسه بهم نمیزد

اینکه چرا نمیاره تو بازار چن دلیل بزرگ داره که هیشکی بهش توجه نمیکنه

یکیش قاچاق کالاس - الان هرکی بخاد واردات داشته باشه مجبوره با هزار سند و مدرک ارز از خودشون بگیره

همین امرو با مسئول دفتر یکی از وارد کننده های خودرو صحبت میکردم گف ما کارمون طبق روال قبل ادامه داره

فقط یه خرده کاغذ بازیش بیشتر شده

دومیش پولشویی هستش

کسایی که سرمایه های باداورده مثل همین اختلاس و ... داشتن حالا دیگه نمیتونن به راحتی سرمایه هاشونو خارج کنن

قبلا هم گفتم

یکی از آشناها که صادر کننده فرش به چند کشوره 2 نفر رو میشناسه (قضیه برا یه ماه پیشه ) که حاضر بودن با 1400 و دیگری 1420

دلاراشونو رد کنن - البته فقط پول نقد میگرفتن و شرایط تحویل خاصصی داشتن

الان هرکی دلار فیزیکی داره که هیچ

بقیه هر کی نداره بخاد پولی ببره مجبوره از طریق سیستم بانکی خارج کنه

مگر اینکه بخاد ریال ببره اونور :lol:

با ورود سکه های پیش فروش بانک - حتی با در نظر گرفتن رکود بازار سکه یه عده سکه ها رو زیر قیمت رد میکنن

و پول تو دست مردم میاد - پول سرگردان میتونه چن جا بره - زمین و خونه - خودرو

کف سکه روی 800000 تومان تثبیت شده

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
دیگه این حرفا فایده ای نداره.این بار سومشونه که دارن وعده سرخرمن میدن.بار اول سناریوی 1400....دوم 1226...........کسی چه میدونه شاید این دفعه بگن اصلا 900(حرف ا.ن)
البته ممکنه برای مدتی محدود دلار تزریق کنن ولی یادتون باشه هرگونه کاهش قیمت دلار تا حل مشکل اصلی(تحریم خرید نفت)تنها و تنها فرصته خریده!

sekke bekhar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیزم ، فریب دولت و بانک مرکزی را نخورید و دو دستی سرمایه گران بهایتان را در جیب شان نریزید . من با چند نفر آشنا که کارمند بانک بودم صحبت کردم و از زیر زبانشان کشیدم و با یک دستی فهمیدم هیچ کدامشان در این کلاه برداری پیش فروش سکّه شرکت نکرده اند . همگی بلا استثناء دلار و سکّه فیزیکی خرید کرده اند .

فکر زمانی را بکنید که دیگر اینترنتی در کار نیست . صدای تان به هیچ کجا نمی رسد . در آخر هم می گویند بیایید سند خرید سکّه تان ( همان کاغذ پاره ای که دست تان دادند ) را که در بازار از شما نمی خرند بیاورید بانک از شما می خرد .

و شما هیچ کاری نمی توانید بکنید جز این که از بانک تشکّر کنید که در حقّ شما لطف کرده و کاغذ پاره را از شما خریده .

ببینید عوامل حکومتی چگونه در پیام خصوصی تهدید می کنند و مملکت را ارث پدر شان می دانند :
به نقل از hojatshabani :
دکتر من خودم ختم بازی هستم 10 سال هم ناظر بزرگترین سایت ایرانی بودم

این ماجرا همینجا تموم میشه

اگر یک نفر دیگه در مورد این موضوع چه موافق چه مخالف صحبت کنه بن دائم در انتظارشه

باز این یکی چماق به دست و مأموری معذور است ، بترسید از آن دکتری که این ها را ریاست می کند !

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
دوستان عزیزم ، فریب دولت و بانک مرکزی را نخورید و دو دستی سرمایه گران بهایتان را در جیب شان نریزید . من با چند نفر آشنا که کارمند بانک بودم صحبت کردم و از زیر زبانشان کشیدم و با یک دستی فهمیدم هیچ کدامشان در این کلاه برداری پیش فروش سکّه شرکت نکرده اند . همگی بلا استثناء دلار و سکّه فیزیکی خرید کرده اند .

فکر زمانی را بکنید که دیگر اینترنتی در کار نیست . صدای تان به هیچ کجا نمی رسد . در آخر هم می گویند بیایید سند خرید سکّه تان ( همان کاغذ پاره ای که دست تان دادند ) را که در بازار از شما نمی خرند بیاورید بانک از شما می خرد .

و شما هیچ کاری نمی توانید بکنید جز این که از بانک تشکّر کنید که در حقّ شما لطف کرده و کاغذ پاره را از شما خریده .

ببینید عوامل حکومتی چگونه در پیام خصوصی تهدید می کنند و مملکت را ارث پدر شان می دانند :

باز این یکی چماق به دست و مأموری معذور است ، بترسید از آن دکتری که این ها را ریاست می کند !
دوست عزیز نمیخوام حرفاتون تایید یا رد کنم ولی شما هم خیلی تند میرید.خیلی متین تر صحبت کنید هم باور کنید تاثیر میزاره.
شما نیتت اگه خوبه حرفت رو ساده بزن حالا اگه کسی بفهمه عمل می کنه.

بالا