[SIZE=3. من با چند نفر آشنا که کارمند بانک بودم صحبت کردم و از زیر زبانشان کشیدم و با یک دستی فهمیدم هیچ کدامشان در این کلاه برداری پیش فروش سکّه شرکت نکرده اند . همگی بلا استثناء دلار و سکّه فیزیکی خرید کرده اند .
[SIZE=6]آقای سکه بخر(!)[/SIZE]
وادارام می کنی که بگم :تک تک کلماتی که تو می نویسی دروغ است حتی ((را)) و ((که)) اش!!
اولا که :کارمندای بانک خیلی زرنگتر از حضرت آقا تشریف دارن و صد تا عین تو رو تشنه می برن لب چشمه و گشنه بر می گردونن!!
دوما که: تا تخلیه اطلاعاتیت نکنن ،اطلاعات مفتی بهت نمی دن!
سوما: مرد حسابی خالی می بندی یه جور ببند قابل هضم باشه.....یعنی چی .....(بلا استثناء دلار و سکه فیزیکی خرید کرده اند)
محض اطلاعت بگم نه فقط خود کارمندای بانک ملی بلکه بعضی از کارمندای تمامی بانکهای خصوصی و نیمه خصوصی و دولتی ،البته اونهایی که پول تو دست و بالشون بود پیش خرید کردند!
بعدش هم! تو ی مردم عادی هم ،همه جور تیپی از فقیر و غنی بگیر تا پیر و جوون -کراواتی وبسیجی- چادری و مانتوئی- شاغل و بازنشسته -عقل کل و پپه!-مولتی میلیاردر و زیر خط فقر -و ................خلاصه همه و همه اومدن نوشتن............یعنی می خواهی بگی اونا دو دو تا چهار تا نکردن و عواقب احتمالی و منفعت احتمالی رو نسنجیدن و فقط و فقط شما می فهمی و استدلال و پیش بینی و بیزینس بلدی؟
خلاصت کنم !فکر کنم پول نداری بنویسی به اونا حسودیت می شه!