• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

sekke bekhar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بروید و گفته های امروز علی توکّلی را مرور کنید .

گفته سیاست های دولت در بازار سکّه و ارز شکست می خورد !

این را یک ضدّ انقلاب منافق نگفته ! این حرف یک نمایندۀ ولایی مجلس است !

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494

غیب نگفته که !
هر کسی کمی از شرایط بدونه میفهمه اوضاع به خوبی که میگن نیست.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
شما هم فکر کردین کارمندای بانک کین رفتین زیر زبونشونو کشیدین آخه.اطلاعاتشون از بازار مطمئن باشین از منو شما کمتره.
. من با چند نفر آشنا که کارمند بانک بودم صحبت کردم و از زیر زبانشان کشیدم و با یک دستی فهمیدم هیچ کدامشان در این

dont9

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیزم ، فریب دولت و بانک مرکزی را نخورید و دو دستی سرمایه گران بهایتان را در جیب شان نریزید . من با چند نفر آشنا که کارمند بانک بودم صحبت کردم و از زیر زبانشان کشیدم و با یک دستی فهمیدم هیچ کدامشان در این کلاه برداری پیش فروش سکّه شرکت نکرده اند . همگی بلا استثناء دلار و سکّه فیزیکی خرید کرده اند .

فکر زمانی را بکنید که دیگر اینترنتی در کار نیست . صدای تان به هیچ کجا نمی رسد . در آخر هم می گویند بیایید سند خرید سکّه تان ( همان کاغذ پاره ای که دست تان دادند ) را که در بازار از شما نمی خرند بیاورید بانک از شما می خرد .

و شما هیچ کاری نمی توانید بکنید جز این که از بانک تشکّر کنید که در حقّ شما لطف کرده و کاغذ پاره را از شما خریده .

ببینید عوامل حکومتی چگونه در پیام خصوصی تهدید می کنند و مملکت را ارث پدر شان می دانند :

باز این یکی چماق به دست و مأموری معذور است ، بترسید از آن دکتری که این ها را ریاست می کند !
کاملا موافقم باهاتون

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
دوستان اینم یک راهی برای محاسبه قیمت سکه

World's first Online Gold Tool appraises any Gold Jewelry

در قسمت خلوص (purity) باید ۲۲ رو انتخاب کنید و وزن هم ۸.۱۳۳

الان ۴۲۶ دلاره که حالا ضربدر هر قیمت دلاری که دوست دارید بکنید.

این فقط قیمت طلاشه. اگر بخواید آب کنید یا خارج از کشور بفروشید!

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اعلام جزییات نحوه تخصیص ارز به نرخ مرجع برای واردات، گزارش «دنیای اقتصاد» در مورد توقف ثبت سفارش برخی کالاها و احتمال سهميه‌بندی ارز دولتی را تایید کرد و گفت که صادرکنندگان نیز همچنان مجاز به مبادله ارز خود با واردکنندگان هستند، اما این کار شرط و شروط خود را دارد.
همزمان با این اظهارات وزير، معاون اول رییس‌جمهور نیز از گشایش‌های جدید در بازار ارز خبر داد و اعلام کرد که با اقداماتی که در دست است تا چند روز آینده همه تعجب خواهند کرد و بمبی از ناباوری بین غربی‌ها منفجر خواهد شد.

معاون ارزی بانک مرکزی که روز گذشته مهمان مراسم تقدیر از صادرکنندگان برتر بود هر چند حاضر به پاسخگویی به خبرنگاران نشد، اما در توضیحی بسیار کوتاه به «دنیای اقتصاد» گفت که بانک مرکزی مسوولیت چگونگی بهره‌مندی واردکنندگان از ارز مرجع را ندارد و در این مورد سازمان توسعه تجارت متولی تمام امور است.
اما با این حال وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز در جمع خبرنگاران با ارائه توضیحاتی در این مورد به برخی ابهام‌ها پاسخ گفت و در عین حال نیز تاکید کرد که سیاست‌های ارزی و تعیین ساز و کار تخصیص ارز وارداتی بر عهده بانک مرکزی است و وزارت صنعت، معدن و تجارت تنها سیاست‌های ابلاغی بانک مرکزی را اجرا می‌کند.
علاوه بر این بر خلاف ادعای مسوولان در مورد آغاز واگذاری ارز دولتی هنوز لیستی از دریافت‌کنندگان دلار 1226 تومانی اعلام نشده و به موازات این موضوع اغلب واردکنندگان اذعان دارند که هنوز موفق به دریافت ارز با نرخ مرجع نشده‌اند.

توسط معاون اول رييس‌جمهور اعلام شد: وعده گشايش ارزي ناباورانه

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
دوستان عزیزم ، فریب دولت و بانک مرکزی را نخورید و دو دستی سرمایه گران بهایتان را در جیب شان نریزید . من با چند نفر آشنا که کارمند بانک بودم صحبت کردم و از زیر زبانشان کشیدم و با یک دستی فهمیدم هیچ کدامشان در این کلاه برداری پیش فروش سکّه شرکت نکرده اند . همگی بلا استثناء دلار و سکّه فیزیکی خرید کرده اند .

فکر زمانی را بکنید که دیگر اینترنتی در کار نیست . صدای تان به هیچ کجا نمی رسد . در آخر هم می گویند بیایید سند خرید سکّه تان ( همان کاغذ پاره ای که دست تان دادند ) را که در بازار از شما نمی خرند بیاورید بانک از شما می خرد .

و شما هیچ کاری نمی توانید بکنید جز این که از بانک تشکّر کنید که در حقّ شما لطف کرده و کاغذ پاره را از شما خریده .

ببینید عوامل حکومتی چگونه در پیام خصوصی تهدید می کنند و مملکت را ارث پدر شان می دانند :

باز این یکی چماق به دست و مأموری معذور است ، بترسید از آن دکتری که این ها را ریاست می کند !

چه خبره ؟
چرا اینقدر مسئله رو بزرگ میکنی . از زیر زبون کشیدی و ..... :D
45 روز دیگه معلوم میشه که نتیجه چیه.یا میدن یا نه؟
اگی کسی میخاسته ثبت نام کنه همون 545 تومنی 4 ماهه رو ثبت نام کرده.
این که روشنگری نمی خاد دیگه

iranian_user

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سکه ارزون شده ؟اونس که ثابت بوده شاید دلار ارزون تر شده؟

iranian_user

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه هر گرم طلا هم دوباره اومد پایین؟؟

ramin006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز رفتم بانک
گفتن فعلا پیش فروش سکه نداریم((این هفته)) !!!

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
دفعه پیش که تهدید کرده بودن و قیمتا افت کردن اول طلا اومد پایین و چند ساعت بعدش ناگهان دلار اومد پایین.ولی دفعه پیش سکه 50 تومن 50 تومن میومد پایین ایندفعه نه.تاثیر زادی نداره .احتمالا تا شروع انتخابات این وضعیت ادامه داشته باشه.
ببینیم ایندفعه چی میشه.
سکه ارزون شده ؟اونس که ثابت بوده شاید دلار ارزون تر شده؟

iranian_user

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

فکر کنم منظورتون احمد توکلی باشه نه؟!

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574
امروز رفتم بانک
گفتن فعلا پیش فروش سکه نداریم((این هفته)) !!!
سلام
امروز هم مثل دیروز و تا پایان این هفته با همان نرخ 598900تومان با مدت تحویل 8ماهه در تمامی شعب بانک ملیپیش فروش انجام می شد!
نکنه رفته بودی یه بانک دیگه؟مثلا سپه
لطفا اگه دوست داشتی جهت روشن شدن موضوع و پیگیری و احقاق حقت کد اون شعبه و نام شعبه رو همینجا عنوان کن

ممنون

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574

به احمد توکلی یا همون پسر خاله تنی علی لاریجانی(!) بگویید:
اگرهم کسی بخواد رای بده به فردی رای می ده که کمتر از همه وعده و وعید می ده.............زیرا چنین فردی کمتر از دیگران مایه نومیدی اون بخت برگشته خواهد شد!!

.....یه چیز دیگه
موقع انتخابات همه کاندیداها، منتقد دولت می شن و مدافع مردم.....این یه اصله!

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
دوستان در مورد افزایش و کاهش قیمت سکه در امروز کسی می دونه چرا این نوسان در بازار ایجاد شده؟ و پیش بینی برای آخر سال و فروردین به چه صورتی هست؟

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574
[SIZE=3. من با چند نفر آشنا که کارمند بانک بودم صحبت کردم و از زیر زبانشان کشیدم و با یک دستی فهمیدم هیچ کدامشان در این کلاه برداری پیش فروش سکّه شرکت نکرده اند . همگی بلا استثناء دلار و سکّه فیزیکی خرید کرده اند .

[SIZE=6]آقای سکه بخر(!)[/SIZE]
وادارام می کنی که بگم :تک تک کلماتی که تو می نویسی دروغ است حتی ((را)) و ((که)) اش!!
اولا که :کارمندای بانک خیلی زرنگتر از حضرت آقا تشریف دارن و صد تا عین تو رو تشنه می برن لب چشمه و گشنه بر می گردونن!!
دوما که: تا تخلیه اطلاعاتیت نکنن ،اطلاعات مفتی بهت نمی دن!
سوما: مرد حسابی خالی می بندی یه جور ببند قابل هضم باشه.....یعنی چی .....(بلا استثناء دلار و سکه فیزیکی خرید کرده اند)
محض اطلاعت بگم نه فقط خود کارمندای بانک ملی بلکه بعضی از کارمندای تمامی بانکهای خصوصی و نیمه خصوصی و دولتی ،البته اونهایی که پول تو دست و بالشون بود پیش خرید کردند!
بعدش هم! تو ی مردم عادی هم ،همه جور تیپی از فقیر و غنی بگیر تا پیر و جوون -کراواتی وبسیجی- چادری و مانتوئی- شاغل و بازنشسته -عقل کل و پپه!-مولتی میلیاردر و زیر خط فقر -و ................خلاصه همه و همه اومدن نوشتن............یعنی می خواهی بگی اونا دو دو تا چهار تا نکردن و عواقب احتمالی و منفعت احتمالی رو نسنجیدن و فقط و فقط شما می فهمی و استدلال و پیش بینی و بیزینس بلدی؟

خلاصت کنم !فکر کنم پول نداری بنویسی به اونا حسودیت می شه!

Last edited:

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
آقای سکه بخر کلا فقط بلد هست سیاسی بیاد ژست بگیره و حرفای قلمبه سلمبه سیاسی بزنه . تا همینچند وقته پیش می گفت قحطی می یاد برید کنسرو بخرید و خونتون رو انباری کنید . شاید به خاطر سن کمشون باشه ! که صد البته هم همین طوره چون اگر دوران زمان جنگ ایران رو دیده بود ! همچین حرفی نمی زد . میرفتیم خونه فامیلمامون توی راه پله ها پر بود از گونی برنج ! والا ما فقط به اندازه مصرفمون داشتیم . نه قحطی اومد و نه هیچی !
sedo جان شما هم به دل نگیر این یوزر کارشه بیاد توی تاپیک اقتصادی شعار بده اونم فقط سیاسی .
4628.gif

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
یورو داره ریباند میکنه و ریباند یورو خیلی خطرناک هست . شدیدا مراقب باشید اگر برای سود کردن می خواهید بخرید
4628.gif

تاریخ پست رو نگاه کنید کی گفتم داره یورو ریباند میکنه ؟ دقیقا هم گفتم بخرید ! حالا خرید کردید یا نه ؟
4628.gif
البته من امروز فروختم
4628.gif

بالا