[SIZE=3. من با چند نفر آشنا که کارمند بانک بودم صحبت کردم و از زیر زبانشان کشیدم و با یک دستی فهمیدم هیچ کدامشان در این کلاه برداری پیش فروش سکّه شرکت نکرده اند . همگی بلا استثناء دلار و سکّه فیزیکی خرید کرده اند .
[SIZE=6]آقای سکه بخر(!)[/SIZE]
وادارام می کنی که بگم :تک تک کلماتی که تو می نویسی دروغ است حتی ((را)) و ((که)) اش!!
اولا که :کارمندای بانک خیلی زرنگتر از حضرت آقا تشریف دارن و صد تا عین تو رو تشنه می برن لب چشمه و گشنه بر می گردونن!!
دوما که: تا تخلیه اطلاعاتیت نکنن ،اطلاعات مفتی بهت نمی دن!
سوما: مرد حسابی خالی می بندی یه جور ببند قابل هضم باشه.....یعنی چی .....(بلا استثناء دلار و سکه فیزیکی خرید کرده اند)
محض اطلاعت بگم نه فقط خود کارمندای بانک ملی بلکه بعضی از کارمندای تمامی بانکهای خصوصی و نیمه خصوصی و دولتی ،البته اونهایی که پول تو دست و بالشون بود پیش خرید کردند!
بعدش هم! تو ی مردم عادی هم ،همه جور تیپی از فقیر و غنی بگیر تا پیر و جوون -کراواتی وبسیجی- چادری و مانتوئی- شاغل و بازنشسته -عقل کل و پپه!-مولتی میلیاردر و زیر خط فقر -و ................خلاصه همه و همه اومدن نوشتن............یعنی می خواهی بگی اونا دو دو تا چهار تا نکردن و عواقب احتمالی و منفعت احتمالی رو نسنجیدن و فقط و فقط شما می فهمی و استدلال و پیش بینی و بیزینس بلدی؟
خلاصت کنم !فکر کنم پول نداری بنویسی به اونا حسودیت می شه!
اميدوارم آخر فروردين هم همين جوري بلبل زبون باشيو در نري عزيزم چون سكه اي در كار نيست مگه دولت خره سكه ايو كه احتمالا تا اون موقع مي تونه تو بازار آزاد آب كنه 1 ميليون بده به تو 546000؟شايد عاشق چشم ابروته. آخه دولت كي دلش به حال مردم سوخته كه الان بسوزه؟1 كم فكر كن در ضمن كساني كه اومدن پيش خريد كردن در مقابل 75000000 جمعيت ايران هيچنددددددد بقيه سعي مي كنند از بازار آزاد خريد كنند پس اينقدر بي خودي شلوغش نكن و عوام فريبي نكن. حالا تو يا بسيجي هستي يا جيره خوره دولتي و يا 1000 تا سكه پيش خريد كردي كه اين حرفارو اينجا مي نويسي
![]()
اميدوارم آخر فروردين هم همين جوري بلبل زبون باشيو در نري عزيزم چون سكه اي در كار نيست مگه دولت خره سكه ايو كه احتمالا تا اون موقع مي تونه تو بازار آزاد آب كنه 1 ميليون بده به تو 546000؟شايد عاشق چشم ابروته. آخه دولت كي دلش به حال مردم سوخته كه الان بسوزه؟1 كم فكر كن در ضمن كساني كه اومدن پيش خريد كردن در مقابل 75000000 جمعيت ايران هيچنددددددد بقيه سعي مي كنند از بازار آزاد خريد كنند پس اينقدر بي خودي شلوغش نكن و عوام فريبي نكن. حالا تو يا بسيجي هستي يا جيره خوره دولتي و يا 1000 تا سكه پيش خريد كردي كه اين حرفارو اينجا مي نويسي
![]()
میون این همه ... ای که نوشتی یه دلیل با سند و مدرک
سند و مدرک نمیخاد اصلا
با محاسبه سرانگشتی - سر انگشتی که بلدی
بیار که دولت نتونه این سکه ها رو بده
را به را میایید میگید تو بسیجی هستی 7000 تو من تو الی تو بلی
شما که هیچی نیستی حالا محاسبه کن با دلیل درست و حسابی بگو چرا نمی تونه بده
من پیش خرید نکردم - برعکس تو دوره ای که کشیده بود بالا نقدی هر چی داشتم رد کردم
چون نگرفتم دلیل نمیشه تو دل بقیه رو هی خالی کنم بگم نخر بهت نمیدن
رو کاغذ همه محاسبات میگه دولت هیچ مشکلی برا دادن سکه ها نداره
حتی فروش این سکه ها کلی هم به سودشه چون میتونه از روش مالیات هم بگیره
در غیر این صورت مجبوره تو بازار جهانی به قیمت واقعی طلا رو رد کنه و دلارشو با قیمت پایین
بده به صرافی ها و وارد کننده ها
چه خبره باز؟
سایت طلا قیمت سکه امام رو زده 773، و سایت ارانیکو هم زده 788 !!!
دوستان کسی قیمت بازار رو داره؟
درسته عده ی زیادی خرید نکردند ولی کم هم نبودند. عرضه سکه ها به مردم در اون مقطع یعنی اشباع بازار از سکه و طلا. از نظر من بیشتر از هفتاد درصد کسانی که پیش خرید کردند می خوان طلاهاشون رو بفروشن. ولی وقتی خریداری وجود نداشته باشه خود به خود قیمت ها پائین میاد. اون هم در مقطعی که درست بعد از عید هست و مردم کمی از ریخت و پاش های اعیاد کم می کنند.( فرمول عرضه و تقاضا ) البته شاید مقطعی باشه ولی در هر حال در کوتاه مدت موثره. اون هم تا زمانی که دولت راه حلی برای ثبات قیمت ارز پیدا کنه.
![]()
حباب منفی باعث از بین رفتن 4%مالیات بر ارزش افزوده و 3000 تومن حق ضرب میشه.هیچ وقت سکه کمتر از ارزش طلاش معامله نمیشه.اینکه تحویل بیش از 10.000.000 سکه های پیش فروشی حتی میتونه در قیمت دلار هم تاثیر بزاره با شما موافقم(در صورتی که پیش فروش سال دیگه هم ادامه داشت باشه)در مورد حباب منفی سکه و قاچاقش به خارج ندیدم تا حالا هیچکس به این موضوع توجه کنه که سکه ها داده بشه به خاطر اینکه نشون میده دولت مشکلی برای واگذاری اینهمه سکه نداره خود بخود دلار رو هم میاره پایین , چون ارزش ریال بالا میره , اگه دلار و سکه گرون شد بخاطر بالارفتن ارزش دلار و سکه نبود بخاطر پایین اومدن ارزش ریال بود که با این جریان نه تنها طلا میاد پایین , دلارم میاد پایین حالا نه به اون نسبت ولی نمیتونه همونقدر بمونه .
دوست عزیز وظیفه هر دولتی حفظ ارزش پول ملی است.دولت نهم و دهم تا قبل از بحران ارزی اخیر(آبان به بعد) و با تکه به دلارهای نفتی به خوبی تونسته بود ارزش پول ملی رو حفظ کنه(افزایش سالانه نرخ دلار کمتر از نصف تورم داخلی!).2 عامل تحریم و هجوم مردم وضع فعلی رو به وجود آورددوست عزیز ارزش ریال دیگه به قیمت سکه نیست.به قیمت نون و موز سومالی هم هست.به قیمت جنس توی مغازه هم هست. برای اینکه ذهن خودتون رو از حباب منفی و مثبت و دادن یا ندادن سکه ازاد کنید برید ببینید کی و کجا دولت چیزی رو مفتی به مردمش داده که حالا بخواد طلا بده(البته یه موقعی یادمه سیب زمینی مفتی داد)
دوست عزیز ارزش ریال دیگه به قیمت سکه نیست.به قیمت نون و موز سومالی هم هست.به قیمت جنس توی مغازه هم هست. برای اینکه ذهن خودتون رو از حباب منفی و مثبت و دادن یا ندادن سکه ازاد کنید برید ببینید کی و کجا دولت چیزی رو مفتی به مردمش داده که حالا بخواد طلا بده(البته یه موقعی یادمه سیب زمینی مفتی داد)
وقتی دلار همراه با سکه پایین بیاد دیگه حباب منفی ای در کار نیست , زمانی که اونس نزدیک 1900 تومن بود سقف سکه 620 تومن بود , الان اگه سکه 770 تومنه , بخاطر دلار هست , الان با دلار دولتی حساب کنیم سکه فکر میکنم حدود دویست تومن حباب داشته باشه , با دلار ازاد حساب کنیم حبابش منفیه .حباب منفی باعث از بین رفتن 4%مالیات بر ارزش افزوده و 3000 تومن حق ضرب میشه.هیچ وقت سکه کمتر از ارزش طلاش معامله نمیشه.اینکه تحویل بیش از 10.000.000 سکه های پیش فروشی حتی میتونه در قیمت دلار هم تاثیر بزاره با شما موافقم(در صورتی که پیش فروش سال دیگه هم ادامه داشت باشه)
حباب منفی باعث از بین رفتن 4%مالیات بر ارزش افزوده و 3000 تومن حق ضرب میشه.هیچ وقت سکه کمتر از ارزش طلاش معامله نمیشه.اینکه تحویل بیش از 10.000.000 سکه های پیش فروشی حتی میتونه در قیمت دلار هم تاثیر بزاره با شما موافقم(در صورتی که پیش فروش سال دیگه هم ادامه داشت باشه)
اگه دلار بیاد پایین طلا هم میاد پایین(تابع قیمت انس و دلاره)ولی اگه دلار نیاد پایین حتی عرضه 10.000.000 سکه هم نمیتونه باعث بشه قیمت سکه زیر قیمت طلاش معامله بشه.به راحتی قاچاق میکنن طلا رووقتی دلار همراه با سکه پایین بیاد دیگه حباب منفی ای در کار نیست , زمانی که اونس نزدیک 1900 تومن بود سقف سکه 620 تومن بود , الان اگه سکه 770 تومنه , بخاطر دلار هست , الان با دلار دولتی حساب کنیم سکه فکر میکنم حدود دویست تومن حباب داشته باشه , با دلار ازاد حساب کنیم حبابش منفیه .
سکه ای که تا پریروز 810 820 بود با یک خبر یا بهتره بگم یه وعده سر خرمن دیگه که مطمعنا هیچکس عملی شدنشو دیگه باور نمیکنه شد 770 . چهل پنجاه تومن ریخت , حالا با وارد شدن چند میلیون سکه به بازار سکه چند میشه؟ با حرف اینقدر اومد پایین , با عمل چقدر میاد پایین؟
یه بازار مالی , حتی توی ایران که پیرو هیچ قانونی نیست بازارهاش که نمیتونه فقط بالا بره پایین نیاد , تنها چیزی که میشه ازش مطمعن بود اینه که چیزی توی این مملکت پایین نمیمونه ! پایین بیاد دوباره بالامیره و سقف جدید میزنه.
اگه دلار بیاد پایین طلا هم میاد پایین(تابع قیمت انس و دلاره)ولی اگه دلار نیاد پایین حتی عرضه 10.000.000 سکه هم نمیتونه باعث بشه قیمت سکه زیر قیمت طلاش معامله بشه.به راحتی قاچاق میکنن طلا رو
45 تومن ریخت که این 45 تومن شامل کاهش قیمت طلای سکه(در اثر کاهش دلار) و قسمتی از 4% مالیات و حق ضرب بود.همین الان که سکه 770 معامله میشه ارزش طلاش کمتر از 760 تومنه!
اینقدر نگید با تحویل سکه های پیش فروش..... .مگه توی مرحله اول چند تا سکه فروخته شده؟
از این تعداد چند نفر سکه ها رو به محض تحویل می فروشن ؟
اگه با شروع تحویل فروش بانک کارگشایی رو تعطیل کنن چی میشه؟
فروش بانک کارگشایی کسی میدونه در حال حاضر چقدره؟
من فکر میکنم یه چیزی حدود حدود 70% ( این نظر منه منبعی ندارم) سکه های پیش فروش شده مربوط به چند روز شروع مرحله دوم پیش فروش باشه.
به اینا توجه کردید و میگید با تحویل سکه های پیش فروش اینجوری میشه و .....
البته جو روانی بدون شک داره.
اينا همش بازيه تا 12 اسفند صبر كنيد بعد انتخابات مي بينيد كه سكه به 900 تومن مي رسه يا نه. الان به هر طريقي تا 12 ام سكه و دلار مي ريزند تو بازار تا مردم خر شن برن راي بدن كه كور خوندن ديگه هيچكي نميره مگه اينكه احمق باشن![]()