• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
بنابر برنامه تازه کمیته ویژه کنترل ارز که بعد از بحران ارزی ماه گذشته تشکیل شده، تصمیم گرفته شده است که هفت نوع ارز شامل ین ژاپن، وون کره جنوبی، لیر ترکیه، روبل روسیه، روپیه هند، یوان چین و یورو پول و واحد اروپایی جایگزین دلار شود.
ضمن این که این ماجراها هیچ کدام بنیاد مساله را حل نکرده است. بنیاد مساله تحریم سوییفت ، تحریم خرید نفت ، تحریم سرمایه گذاری در صنعت نفت و تحریم بانک مرکزیست که سرجایش است.......پس بمب خبری یعنی کشک:lol:

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
سلام حالا االان که اونس بالاهست و قیمت سکه اومده پایین .دلایلش به غیر از انتخابات چیه؟

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
نه دادا نباید زود بترسی.ما شاهد بدتر از ایناش بودیم.دلار زوزی که شده بود 2200 تومن و فرداش شد 1600.اینکه دیگه چیزی نیست.:)
من هر چی طلای آب شده داشتم صبح زود دادم رفت گرمی 76500
دوران دلال بازی تموم شد تو ایران
دیگه باید بچه های خوبی باشیم بریم کار کنیم و قانع باشیم به هر چی در میاریم

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
هیچ بمب خبری در کار نیست
دارن زیرزیرکی با حجم بالا سکه و دلار می فروشند ( با حجم خیلی خیلی بالا)
این داستان برای فردا هم ادامه دارد
دلار 1700 میریزن تو بازار برای چند روز؟ به محضی که قطع شه قیمت بر می گرده سر جای قبلی.
نکته جالبش اینه که همش فکر میکنیم جا موندیم ولی بانک مرکزی مهربون همش دوباره فرصت خرید میده
بانک مرکزی دوست داریم!
:p

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
الان وقت خرید نیم سکه هستش
دلارش میفته 1650

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
امروز نیم چنده بچه ها .تمام چی ؟آره به نظر من نیم بهتره چون اگه پیش فروش ها هم بیاد حتی اگه اثری هم بذاره بازم نیم کمتر متاثر میشه

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
من موندم چرا هیچکس در دولت نمیاد مسئولیتش رو بپذیره بگه که کار خودشه.

معمولا ۱۰۰ نفر میومدن می گفتن آره ما گشودیمش ارز رو و اینا. آدم بعدش می دونست دیگه میره بالا.

الان بازار خودش داره خودکشی می کنه چون یک چیزی شنیده که می خواد خبری بشه عرضه ای بشه ...

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
تاثیری که منتظر بودم وارد شدن سکه های پیش فروشی روی قیمت بزاره رو یه خبر گذاشت
دیگه ببینید وقتی عملی بشه واگزاری سکه ها چی میشه بازم میگم اون زمان روی قیمت دلار هم تاثیر خواهد گذاشت
الان با این ماجرا من کف سکه رو ۷۲۰ میبینم اگه بتونن تا واگزاری سکه ها این قیمتو نگه دارن که پیشبینی قیمت تا دو ماه دیگه البته کار ساده ای نیست ، اون زمان هم به واگزاری برسه قیمت اونقدری میاد پایین که ملت فیشاشونو پس بدن. البته این در صورتیه که تمایلی به دادن سکه ها نداشته باشن ، بعدشم سرمایه ها یا میره اوراق مشارکت یا جاهای دیگه.
البته بازم میگم اینا در صورتیه که قیمتا همینقدر بمونه که احتمالش کمه توی این نزدیک دو ماه نوسان نداشته باشه

Sent from my iPod touch using Forum Runner

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
اینجا گفتی:) ولی انگاری زود پشیمون شدی و به فکر خرید افتادی دوباره.

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
سلام،
اینجا چون آداب مباحثه رعایت نمیشه یکی دو ماه هست پست نزدم ولی امروز دیدم ممکنه بعضی ها مثل خود من این شوک روانی رو جدی بگیرن و برن سکه و دلارشون رو بفروشن برای همین گفتم چند تا نکته رو بگم تصمیم آخر هم هر کسی خودش میگیره.

خدمت شما عارضم که من از اقتصاد سر درنمیارم ولی فکر می کنم کسانی که صحبت از بسته و بمب ارزی می کنن به چهار عمل اصلی هم مسلط نیستند...

حالا این بمب چی هست؟ چیزی که ارانیکو نوشته رو بخونید:

بمب ارزی دولت چیست؟
با توجه به شنیده ها و برداشت های صورت گرفته از سخنان رحیمی و غضنفری در جمع صادرکنندگان می توان بمب ارزی دولت را در یک جمله تخصیص اعتبارات ارزی به واردکنندگان از طریق تزریق ارز حاصله از صادرات دانست که طی روزهای اخیر با نام پیمان سپاری ارزی برای صادرکنندگان عبارتی که در دهه ۶۰ متداول بوده است از آن یاد می شود.

حالا یه نگاه به آمار واردات و صادرات بندازید.

ميزان صادرات قطعي كالاهاي غير نفتي، بدون احتساب ميعانات گازي، طي سال 1389، به مقدار 59.868 هزار تن و به ارزش 19960 ميليون يورو (معادل 26327 ميليون دلار) بوده است كه نسبت به سال قبل از آن، از نظر وزن 26.03 درصد و از نظر ارزش 20.26 درصد افزايش داشته است.

...

بر اين اساس واردات كشور، طي سال 1389، به ميزان 45287 هزار تن، به ارزش 48665 ميليون يورو (معادل 64364 ميليون دلار) بوده است كه نسبت به سال قبل از آن، از نظر وزن 12.78 درصد كاهش و از نظر ارزش 16.42 درصد افزايش داشته است.

آمار صادرات رو منهای نفت و گاز گذاشتم چون دیگه خبری از دلار نفتی نیست. واردات کشور 64 میلیارد دلار بوده و صادرات 26 میلیارد. اگر تمام تجار ایرانی بیان با بانک مرکزی هماهنگ بشن و ارز حاصل از صادرات خودشون رو به نرخ دولتی!!! در اختیار وارد کننده ها بگذارند باز خودتون ببینید چقدر کم میاد. یه تفریق ساده هست.

حالا کدوم تاجر احمقی میاد اختیار دلارش رو اون هم با نرخ 1226 بده دست بانک؟ خیلی راحت پولش رو پیش خودش نگه میداره هر کسی از ایران خواست پول حواله کنه به نرخ آزاد حدود 1900 ازش میگیره پس اینکه صادر کننده بیاد دلارش رو بده به بانک به نظرم توجیهی نداره مگر اینکه بانک مرکزی بخواد به نرخ آزاد بخره ازش و 1226 بده دست وارد کننده. حالا بماند که بانک مرکزی تحت تحریم امریکا هست و هیچ کسی تنش نمیخاره بخاطر نقض تحریم های امریکا علیه ایران برای خودش دردسر درست کنه.

نمیخوام بد بین باشم ولی دولت اگر موفق بشه این طرح رو درست اجرا کنه نهایتاً بتونه دلار مورد نیاز برای واردات کالای اساسی رو تامین کنه. حالا شما خودت بسنج ببین عرضه و تفاضا اون هم الان که نزدیک عید هستیم و نیاز به دلار مسافرتی بازار و آزاد رو داغ میکنه چه اتفاقی میفته.

اینها تماماً برداشت شخصی من هست و هر کس نظرش محترم، بنده کاری به کار کس دیگری ندارم ولی خودم روی همین اطلاعات بعلاوه اندک موارد دیگری که مشخص هست تصمیم میگیرم.

موید باشید

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
راست میگیا .:wacko::p معذرت:blush:

این کجاش منم. من اصلا به طلا دست نزدم تا حالا! نام کاربری رو چک کن لطفا!

بالا