• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574
آقای سکه بخر کلا فقط بلد هست سیاسی بیاد ژست بگیره و حرفای قلمبه سلمبه سیاسی بزنه . تا همینچند وقته پیش می گفت قحطی می یاد برید کنسرو بخرید و خونتون رو انباری کنید . شاید به خاطر سن کمشون باشه ! که صد البته هم همین طوره چون اگر دوران زمان جنگ ایران رو دیده بود ! همچین حرفی نمی زد . میرفتیم خونه فامیلمامون توی راه پله ها پر بود از گونی برنج ! والا ما فقط به اندازه مصرفمون داشتیم . نه قحطی اومد و نه هیچی !
sedo جان شما هم به دل نگیر این یوزر کارشه بیاد توی تاپیک اقتصادی شعار بده اونم فقط سیاسی .
4628.gif
یه ضرب المثل آلمانی می گه:
وقتی روباه موعظه می کند،مواظب مرغ و خروسهایتان باشید.
حالا فرقی نمی کنه ،این روباه متعلق به کدام جریان فکری باشه.......................................
به هر حال ممنون از حس همدردیت:rolleyes:

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
بچه ها چقدر زرنگن
همچین می گه یک دستی زدم به کارمند بانک
انگار رئیس و معاون کل بانک مرکزی و ملی را بهش یک دستی زده و ازش اطلاعات گرفته
با حرف چهار تا کارمند بانک که اون هم معلوم نیست راست گفته باشه
جامعه آماری تشکیل می دن !!!!!

مطمئنا خود کارمند بانک هم نوشته
چون ممکنه سهمیه سکه اونها را زودتر از افراد عادی بدن

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
یه ضرب المثل آلمانی می گه:
وقتی روباه موعظه می کند،مواظب مرغ و خروسهایتان باشید.
حالا فرقی نمی کنه ،این روباه متعلق به کدام جریان فکری باشه.......................................
به هر حال ممنون از حس همدردیت:rolleyes:

لایک +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
3925.gif

بچه ها چقدر زرنگن
همچین می گه یک دستی زدم به کارمند بانک
انگار رئیس و معاون کل بانک مرکزی و ملی را بهش یک دستی زده و ازش اطلاعات گرفته
با حرف چهار تا کارمند بانک که اون هم معلوم نیست راست گفته باشه
جامعه آماری تشکیل می دن !!!!!

مطمئنا خود کارمند بانک هم نوشته
چون ممکنه سهمیه سکه اونها را زودتر از افراد عادی بدن

محسن جان هنوز رانتی که توی بانک بین کارمنداش هست رو ندیدی و خبر نداری . من خودم قبلا توی بانک مرکزی واحد ارزی بودم . خبر نداری از چه چیزایی اطلاع دارن و از صد تا سولاخ اینا وام دارن اونم با درصد ها مفت و بازگشت طولانی مدت
پ ن : محسن خان کف آواتارتم به مولا
3925.gif
ما رو کشت . عوض نکنی یه موقع
127fs4730978.gif

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
این قضیه ی کارمند بانک خیلی جالبه! ،‌ دو هفته پیش رفتم پیش خرید کنم
کارمند بانکه گفت اگه ندادن سکته نکنیا چون ممکنه ندن، بعد اون همکار بقل دستیش گفت
به حرف این گوش نده،‌این خودش 10 تا نوشته، حالا به بقیه میگه نخرین!!

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
3925.gif

محسن جان هنوز رانتی که توی بانک بین کارمنداش هست رو ندیدی و خبر نداری . من خودم قبلا توی بانک مرکزی واحد ارزی بودم . خبر نداری از چه چیزایی اطلاع دارن و از صد تا سولاخ اینا وام دارن اونم با درصد ها مفت و بازگشت طولانی مدت
3925.gif
127fs4730978.gif

اره خب
وام واقعی با بهره پایین و مدت بالا برای همین هاست
توی زمان فروش سکه فیزیکی هم بیشترین سود ا همین ها می بردن
چون راحت می تونستن سهمیه روزانه بانک را خودشون بخرن و راحت توی بازار بفروشن
تازه اینها کارمند جز هم هستند
چه برسه به افراد بالا دستی شون

پ.ن : به شرط یک حواله چهار ماهه عوضش نمی کنم :lol:

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
چند سوال

1-چرا خبر به این مهمی را رییس جمهور اعلام نکرد (یادمان باشد طبعتش اجازه نمی دهد کسی دیگر این خبر را بدهد وباید همیشه اون نفر اول باشد)

2- چرا تا اخر هفته مهلت دادند

3- ایا نمی خواهند د +ل+ا+ر و سکه ها رو با قیمت پایین جمع کنند

4-بهمنی تو این ماجرا کجا ایستاده است

5- ایا با توجه به سوابق ( د+ل+ا+ر 900 تومنی سال گذشته درست همین وقتها)

باید منتظر یک جهش بزرگ در قیمتها بود

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
همین طور که توی چند هفته اتفاق خاصی برای نرخ دلار نیفتاد
بعید به نظر می رسه باز اتفاق خاصی بیفته
بالاتر نره ، پایین اومدن پیشکش

به عمل حرف برآید ، به سخندانی نیست

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
اره خب
وام واقعی با بهره پایین و مدت بالا برای همین هاست
توی زمان فروش سکه فیزیکی هم بیشترین سود ا همین ها می بردن
چون راحت می تونستن سهمیه روزانه بانک را خودشون بخرن و راحت توی بازار بفروشن
تازه اینها کارمند جز هم هستند
چه برسه به افراد بالا دستی شون

پ.ن : به شرط یک حواله چهار ماهه عوضش نمی کنم :lol:

چاکریم محسن جام
3925.gif
دادا من 4 سال پیش از بانک اومدم بیرون یک کثافت کاری گله و گنده می شد که نگو منم زودی امدم بیرون چون وقعا توی تحملم نبود و نمی تونستم با اون شرایط کنار بیم :( دروغ چرا خودم به مولا نه یک دونه سکه خریدم تا حالا نه پیش خرید کردم چون کار خودم یه چیز دیگه هست و واسم نمیصرفه که سرمایم رسوب کنه ;)

محسن خدایی اون به آواتار دست نزن . کلا توی پی تی چند تا آوار ناز بیشتر نیست ماله توهم جزو همیناست
m169.gif

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
چند سوال

1-چرا خبر به این مهمی را رییس جمهور اعلام نکرد (یادمان باشد طبعتش اجازه نمی دهد کسی دیگر این خبر را بدهد وباید همیشه اون نفر اول باشد)

2- چرا تا اخر هفته مهلت دادند

3- ایا نمی خواهند د +ل+ا+ر و سکه ها رو با قیمت پایین جمع کنند

4-بهمنی تو این ماجرا کجا ایستاده است

5- ایا با توجه به سوابق ( د+ل+ا+ر 900 تومنی سال گذشته درست همین وقتها)

باید منتظر یک جهش بزرگ در قیمتها بود

به بخشهای سیاسی این قضیه کاری ندارم ولی از دید اقتصادی هادی جان اینها قضیه پیش فروش سکه رو با برنامه ریز دارن مدیریت می کنن فروش پله ای این قضیه هم حاکی از این ماجرا هست . نه ربطی به دلال ها نداره . بهمنی هم کلا هیچ جای قضیه نیست :lol: نه دلار دپو نشده بود تا شهریو بعد شرایط خاص بازار پیش اومد و 100 البته گه کاری عاغایون بی سواد در سطح اقتصاد کلان کشور که قیمت ارز به این گندی که میبینید کشیده شد . برای جهش قیمت در بازار باید شرایط مساعد روانی + سیاسی + منطقه + جهانی وجود داشته باشه . بازار بدون دلیل از خودش واکنش نشون نمیده . وقتی بازار از یک جنس اشباه بشه احتمال وجود حباب منفی هم میشه . در ضمن با تحویل اولین پارت این سکه ها و در صورت حباب منفی شاهد قاچاق گسترده سکه به خارج خواهیم بود و 100 البته مصادره میلیارد ها تومن از این سکه های . حالا نگید نگفتم
ugly002.gif

همین طور که توی چند هفته اتفاق خاصی برای نرخ دلار نیفتاد
بعید به نظر می رسه باز اتفاق خاصی بیفته
بالاتر نره ، پایین اومدن پیشکش

به عمل حرف برآید ، به سخندانی نیست

لایک ++++++++++++++++++++++++++++++ کاملا صحیح
ugly002.gif

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
یه راه عملی هم بگین که استفاده کنیم دیگه :rolleyes: جای دوری نمیره.:p

3925.gif

3925.gif
127fs4730978.gif

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
یه راه عملی هم بگین که استفاده کنیم دیگه :rolleyes: جای دوری نمیره.:p

اگر سعی کنی همه کارای بانکیت رو فقط با یه بانک انجام بدی و از لحاظ فن بیان و برقراری ارتباط اوکی باشی خودشون آهسته آهسته وقتی باهم رفیق شدید به شما درباره فرصت های تسهیلات و ...... چیزا دیگه خوده همین کارمند های خرد خبر میدن . سجاد جان قدرت اصلی در دست همین کارمند های خرد بانک هست نه بالائی ها
rose3.gif

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
من با یه بانک کار میکنم گردش حسابمم خوبه ولی مشکل اینه چون تو شهرستان هستم کارمندای اینجا اصلا اطلاعاتشون خوب نیس.باور نمیکنین تو قضیه وبزاکارت بانک پارسیان شماره منو میداد به مشتری تا من مشتریا رو راهنمایی کنم:blink: م چون خودشون اطلاعاتشون در حد صفر بود فکر میکردن من خیلی میدونم:lol: منم بعد 2 بار گفتم دیگه شمارمو به کسی ندین.
حالا شما انتظار دارین به من اطلاعات مفید بدن؟تهران فرق میکنه کارمنداش اطلاعاتشون واقعا زیاده ولی حداقل من شهرستان خودمون و بانکی که توش حساب دارم رو دقیق میدونم اطلاعاتشون صفره.
پس چاره ای برام نمیمونه که از اشخاصی که اینجا مطلعن بپرسیم.که اونا هم نمیگن :(
اگر سعی کنی همه کارای بانکیت رو فقط با یه بانک انجام بدی و از لحاظ فن بیان و برقراری ارتباط اوکی باشی خودشون آهسته آهسته وقتی باهم رفیق شدید به شما درباره فرصت های تسهیلات و ...... چیزا دیگه خوده همین کارمند های خرد خبر میدن . سجاد جان قدرت اصلی در دست همین کارمند های خرد بانک هست نه بالائی ها
rose3.gif

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
من با یه بانک کار میکنم گردش حسابمم خوبه ولی مشکل اینه چون تو شهرستان هستم کارمندای اینجا اصلا اطلاعاتشون خوب نیس.باور نمیکنین تو قضیه وبزاکارت بانک پارسیان شماره منو میداد به مشتری تا من مشتریا رو راهنمایی کنم:blink: م چون خودشون اطلاعاتشون در حد صفر بود فکر میکردن من خیلی میدونم:lol: منم بعد 2 بار گفتم دیگه شمارمو به کسی ندین.
حالا شما انتظار دارین به من اطلاعات مفید بدن؟تهران فرق میکنه کارمنداش اطلاعاتشون واقعا زیاده ولی حداقل من شهرستان خودمون و بانکی که توش حساب دارم رو دقیق میدونم اطلاعاتشون صفره.
پس چاره ای برام نمیمونه که از اشخاصی که اینجا مطلعن بپرسیم.که اونا هم نمیگن :(

اتفاقا اشتباهت همین جاست چرا گفتی آخه شمارتو ندن :( ؟ درباره اطلاعات بانکی کارمندای شهرستان کاملا حق با شماست صحیح می فرمائید . این گند کاری هست که همه چی توی تهران متمرکز شده و عملا گند هم زدن به همین شهر بطوریکه والا خودم بین ساعت 10 تا 2 کلا کارما انجام میدم 30 دقیق این ور اون ور بشه این ترافیک میره روی اعصاب آدم :( . والا خودم به شخصه به هیچ عنوان از تسهیلات بانکی استفاده نمی کنم و فقط از کردیت لاین اون هم با باز پرداخت 1 ماهه استفاده میکنم . چون به غیر این قضیه توی کار من به هیچ عنوان مقرون به صرفه نیست :دی . سجاد باشه در هر صورت براتون میپرسم از بکس بانک در صورتی که سرفصلی از تسهیلات باز بود خدمتتون عرض میکنم

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
چ.ن مشتریا ول کن نبودن بهم هی زنگ میزدن میگفتن پس چرا کارتمون شارز نشده :blink: از این حرفا انگار من صرافی بانک هستم :lol: منم میگفتم هنوز بانک مرکزی ارز در اختیارمون قرار نداده :p
ممنون آقای دکتر از توضیحاتتون ببینیم چقدر سر حرفتون هستین :happy:
از دوستان دیگه هم معذزت میخوام که خارج از موضوع تاپیک پست زدم.
اتفاقا اشتباهت همین جاست چرا گفتی آخه شمارتو ندن :( ؟ درباره اطلاعات بانکی کارمندای شهرستان کاملا حق با شماست صحیح می فرمائید . این گند کاری هست که همه چی توی تهران متمرکز شده و عملا گند هم زدن به همین شهر بطوریکه والا خودم بین ساعت 10 تا 2 کلا کارما انجام میدم 30 دقیق این ور اون ور بشه این ترافیک میره روی اعصاب آدم :( . والا خودم به شخصه به هیچ عنوان از تسهیلات بانکی استفاده نمی کنم و فقط از کردیت لاین اون هم با باز پرداخت 1 ماهه استفاده میکنم . چون به غیر این قضیه توی کار من به هیچ عنوان مقرون به صرفه نیست :دی . سجاد باشه در هر صورت براتون میپرسم از بکس بانک در صورتی که سرفصلی از تسهیلات باز بود خدمتتون عرض میکنم

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
من خودم همیشه احتمال ندادن سکه هارو دادم ولی فعلا هیچ نشانه ای از ندادن سکه ها نیست و به نظر میرسه که سکه هارو میدن , یعنی دلیلی برای ندادن نیست ضرری هم برای دولت نداره , سکه رو به قیمت دلار 1400 1500 یا نمیدونم شاید بیشتر داره به مردم پیش فروش میکنه , در صورتی که قیمت دلار رو 1226 تومن میدونه و به این قیمتم داره به بعضیا میده جنس وارد کنن , خب حالا داره سکه رو بعد از چهار ماه خواب سرمایه به قیمت بالاتر میده منتم سر مردم میزاره , خروجشم از کشور برای مردم عادی بسته , سرمایه های مردم رو قفل میکنه ,بعدم دوباره میتونه وارد کنه !! دلیلی نداره چنین ریسک بزرگی رو برای ندادن سکه ها بکنه. البته الان ثبت نام کردن رو هم کار اشتباهی میدونم. یعنی به نظرم خیلی وقته دیر شده برای ثبت نام کردن.
کلا تحلیل آتیشی میبینید توی سایت محل نزارید !! تحلیل نیست ! ترغیبه !!

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
سلام .
الان نیم 400 هست .
خرید از بازار ازاد رو توصیه میکنین .
یا ثبت نام برای سکه 8 ماهه .

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
rose3.gif

ای بابا منو بگو دو سال پیش با یه کارمند بانک دوست شدم باش بهم زدم نمیدونستم اینقدر ادمای مهمین!!!!:p

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
برای سرمایه های خرد کدوم رو پیشنهاد میکنین .

پیشنهاد من به ترتیب:
خودرو - فلز های قیمتی (نقره یا طلا یا سکه مخصوصا در سایز های نیم و ربع) - سایر محصولات که ارزش جهانی دارند مثل آهن یا برنج

بالا