golbool_abi
Registered User
سلام اگه GIO اصل دارید قیمتش رو برام پ.خ کنید ممنون
جیورجیا آرمانی را میگید؟ کدوم عطرش؟Acqua di gio را میگید؟ مردونه ؟ چند میل؟سلام اگه GIO اصل دارید قیمتش رو برام پ.خ کنید ممنون
منظورتون از ورساچ آبی versace pour homme هست؟ ورساچه 88 تومنقیمت اینا بی زحمت:
ورساچه آبی
لالیک
Dolce & Gabbana light blue
منظورتون پخش بو و ماندگاریش هست؟ من تا به حال استفاده نکردم ولی فک کنم عااااللللیییی باشه چون چند تا کمپانی هستند که خیلی شاخ هستن یکی هرمس ، تام فورد ، شنل ، کریستین دیور ، کرید و ... . من بهتون قول میدم که اورجینال شنل خیلی باید شاخ باشهسلام.........یه سوال.......
آقا خط بوی بلو دی شنل چجوریاس! چون قیمتشم بالاس می پرسم! من تاحالا شنل استفاده نکردم! ممنون میشم راهنمایی کنید!
منظورتون پخش بو و ماندگاریش هست؟ من تا به حال استفاده نکردم ولی فک کنم عااااللللیییی باشه چون چند تا کمپانی هستند که خیلی شاخ هستن یکی هرمس ، تام فورد ، شنل ، کریستین دیور ، کرید و ... . من بهتون قول میدم که اورجینال شنل خیلی باید شاخ باشه
بوش هم خیلی خنک هست انگار توش اساره ی اکالیپتوس هستبله دوست عزیز بیشتر ماندگاری و پخش بو برام مهمه! وبوی خنک رو خیلی می پسندم!
130 تومنقیمت اینا بی زحمت:
Dolce & Gabbana light blue
عزیز اینا رو داری ؟قیمتاشون چجورین؟
Paco rabanne 1 milloon v
Live Luxe Jennifer Lopez
Carolina Herrera 212 VIP women
Carolina Herrera 212 S..Y women
212 Carolina Herrera VIP Men
بوش هم خیلی خنک هست انگار توش اساره ی اکالیپتوس هست
عزیز من الان برای یکی از دوستام پرفیوم خالص تق هرمس را آوردم میگه ماندگاریش پایینه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بعد میگم چند بار میزنی ؟ میگه یه بار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!ممنون از توضیحاتت دوست عزیز.....آخه یکی می گفت ماندگاری و پخش بوش خیلی معمولیه! اگه معمولی باشه نسبت به قیمتش اصلا نمی ارزه! فقط خواستم بدونم چجوریاس!
عزیز من الان برای یکی از دوستام پرفیوم خالص تق هرمس را آوردم میگه ماندگاریش پایینه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بعد میگم چند بار میزنی ؟ میگه یه بار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
اینا هم موندگاریش خوبه نه اینکه یکی الان بزنی تا سال بعد بوش هنوز باشه!!! دیگه بین ادکلن های رایج شنل از بهترین هاست
عزیز من میتونم شما رو توی مکان عمومی مثل پارک سید خندان(چون اونجا میرم کتابخونه)ببینم . ولی مغازه ندارم . از نظر اصل بودن هم 100% تضمین میکنم چون اینا رو دوستم وارد میکنهمنم تعجب کردم!!!!!! دوست عزیز ممنون که وقت میزاری جواب میدی! فقط یه سوال شما فروش حضوری نداری؟