• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

™ فروش ادکلن و لوازم آرایشی ►███اصل وغیر اصل███◄ ٭۩٭ با قیمت استثتایی٭۩٭

وضعیت
موضوع بسته شده است.

golbool_abi

Registered User
لایک‌ها
7
سلام اگه GIO اصل دارید قیمتش رو برام پ.خ کنید ممنون

sia abedi

Registered User
لایک‌ها
23
قیمت اینا بی زحمت:

ورساچه آبی

لالیک

Dolce & Gabbana light blue
منظورتون از ورساچ آبی versace pour homme هست؟ ورساچه 88 تومن
دی اند جی را میپرسم میگم خدمتتون
میشه بگید کدوم عطر لالیک مد نظر هست؟

Last edited:

m22m

Registered User
لایک‌ها
135
عزیز اینا رو داری ؟قیمتاشون چجورین؟
Paco rabanne 1 milloon v
Live Luxe Jennifer Lopez
Carolina Herrera 212 VIP women
Carolina Herrera 212 S..Y women
212 Carolina Herrera VIP Men

daw

Registered User
لایک‌ها
16
سلام.........یه سوال.......

آقا خط بوی بلو دی شنل چجوریاس! چون قیمتشم بالاس می پرسم! من تاحالا شنل استفاده نکردم! ممنون میشم راهنمایی کنید!

panda_biz

Registered User
لایک‌ها
24
سلام.
اینو داری؟ 100% اورجینال و درجه یک!!
Versace Pour Homme
100 میل چند؟

b1679.jpg

Last edited:

sia abedi

Registered User
لایک‌ها
23
سلام.........یه سوال.......

آقا خط بوی بلو دی شنل چجوریاس! چون قیمتشم بالاس می پرسم! من تاحالا شنل استفاده نکردم! ممنون میشم راهنمایی کنید!
منظورتون پخش بو و ماندگاریش هست؟ من تا به حال استفاده نکردم ولی فک کنم عااااللللیییی باشه چون چند تا کمپانی هستند که خیلی شاخ هستن یکی هرمس ، تام فورد ، شنل ، کریستین دیور ، کرید و ... . من بهتون قول میدم که اورجینال شنل خیلی باید شاخ باشه

sia abedi

Registered User
لایک‌ها
23
Last edited:

daw

Registered User
لایک‌ها
16
منظورتون پخش بو و ماندگاریش هست؟ من تا به حال استفاده نکردم ولی فک کنم عااااللللیییی باشه چون چند تا کمپانی هستند که خیلی شاخ هستن یکی هرمس ، تام فورد ، شنل ، کریستین دیور ، کرید و ... . من بهتون قول میدم که اورجینال شنل خیلی باید شاخ باشه

بله دوست عزیز بیشتر ماندگاری و پخش بو برام مهمه! وبوی خنک رو خیلی می پسندم!

daw

Registered User
لایک‌ها
16
بوش هم خیلی خنک هست انگار توش اساره ی اکالیپتوس هست

ممنون از توضیحاتت دوست عزیز.....آخه یکی می گفت ماندگاری و پخش بوش خیلی معمولیه! اگه معمولی باشه نسبت به قیمتش اصلا نمی ارزه! فقط خواستم بدونم چجوریاس!

sia abedi

Registered User
لایک‌ها
23
ممنون از توضیحاتت دوست عزیز.....آخه یکی می گفت ماندگاری و پخش بوش خیلی معمولیه! اگه معمولی باشه نسبت به قیمتش اصلا نمی ارزه! فقط خواستم بدونم چجوریاس!
عزیز من الان برای یکی از دوستام پرفیوم خالص تق هرمس را آوردم میگه ماندگاریش پایینه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بعد میگم چند بار میزنی ؟ میگه یه بار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
اینا هم موندگاریش خوبه نه اینکه یکی الان بزنی تا سال بعد بوش هنوز باشه!!! دیگه بین ادکلن های رایج شنل از بهترین هاست

h2o_polo

Registered User
لایک‌ها
2
من از ایشون 3 تا عطر گرفتم.از خریدم هم راضیم.
موفق باشی عزیز

sia abedi

Registered User
لایک‌ها
23
دوست عزیز ممنون
دوستان به دلایل مختلف محصولات را عوض میکنیم هر وقت که زمان داشتم لیست محصولات جدید را قرار میدم. فقط ادکلن های اصل از این به بعد کار میکنم. ادکلن هایی مثل پاریس ولی و امپر و ریو و از این قبیل که کلاس پایینی دارند هم کار میکنیم

daw

Registered User
لایک‌ها
16
عزیز من الان برای یکی از دوستام پرفیوم خالص تق هرمس را آوردم میگه ماندگاریش پایینه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بعد میگم چند بار میزنی ؟ میگه یه بار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
اینا هم موندگاریش خوبه نه اینکه یکی الان بزنی تا سال بعد بوش هنوز باشه!!! دیگه بین ادکلن های رایج شنل از بهترین هاست

منم تعجب کردم!!!!!! دوست عزیز ممنون که وقت میزاری جواب میدی! فقط یه سوال شما فروش حضوری نداری؟

sia abedi

Registered User
لایک‌ها
23
منم تعجب کردم!!!!!! دوست عزیز ممنون که وقت میزاری جواب میدی! فقط یه سوال شما فروش حضوری نداری؟
عزیز من میتونم شما رو توی مکان عمومی مثل پارک سید خندان(چون اونجا میرم کتابخونه)ببینم . ولی مغازه ندارم . از نظر اصل بودن هم 100% تضمین میکنم چون اینا رو دوستم وارد میکنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا